Gal jau nebusim UK (tikiuosi) kita vasara
cia prie juros nelabai faina, saltas vanduo, LT man bent smagiau
man labiau tai jura Turkijoje traukia
Va ir mūsu kelionė į Lietuva
Nebuvo laiko nei birštonui nei kokiam spa, tai mickute ir tau deje si karta nu niekaip neisejo skirti laiko
Puikiai suprantu- tiek tu reikaliuku visokiu buvo, tiek su visais pasimatyti reikejo. Niekis, mes juk sugebam i r LT ir UK jau ne po karta susitikti
Laikas ir man gristi prie savo savaitgalio- greitai ryte issikrapstem, nes reikejo i Aleksoto turgu uzsukti, Mb nupirko ko ten reikejo, apsiprekinom Lidle ir i kaima. Oras puikus. tiksliau karsta tai kad ir taip jauciausi pavargus nuo visos savaites darbu, tai pasiemiau dekuti ir nukritau biskeli padrybsoti po slyvomis, taip visai ant saules nenorejau rizikuoti. kaimynas vistas atidave, o tai pats pradejo dirbti, isvaziuoja savaitei ir ner kam paserti, na tai vaziavom vistu parsivezti pas kaimyneli
va tai prisizvengiau kaip vyriokai vistas gaude po vistide
paskui juos toliau traukiau per danti - sakau vyrai isvaziavo po kaima pasivazinet, mergu nerado, tai nors vistu i masina prisisodino
tikraja ta zodzio prasme - gi sukiso i maisus ir parveze
dabar jau tikras kaimas- ir gaidys ryte prizadina
vakare dar biskeli desreliu, vistienos pasikepem, ramia pasisedejom, si savaitgali tik mudu su MB buvom parvaziave, daugiau giminaiciu nebuvo, tai tik kaimynelis prisijunge, taip ir vakarojom lauke, nors uodus paserem
Ryte buvau 4 i lauka isejus- gaidys kaip uzsuktas gieda po langu
, gegute kitam kampe kukuoja, varles kurkia, o bijunu aromatas
gaila kad negalima to kvapo perteikti. bet visa ta grozi tik kaime ir gali pajusti
aisku dar kritau atgal i lova, dzin tas gaidys jeigu dar noriu miego rytas kazkaip greit prabego- pasikrapstem, pasikuitem, dar spejau valandele ir pries saulute pasilepinti taip neblogai
isvaziavom apie 14 val, MB tevuko kapa aplankem pakeliu- bijunu nuvezem, palaistem, dar ir pro savo tevu kapus prasukau, nes bijojau kad naslaites bus visai isdvesusios nuo karscio, bet nieko, laikosi, tai prilaistem, aisku bijunu irgi primerkiau, jau pakeliui namo pas drauge i darba uzsukom, prekytes atidaviau, trumpai snektelojom ir jau tada namo. is karto skalbenke idarbinau, kadangi parsiveziau svieziu rugstyniu
tai aisku didziausia puoda sriubos priviriau. bet grizau, tai kazkaip negera pasidare, sakyciau gal spaudimas sokinejo, atrode tik greiciau i lova , net pagalvojau gal per daug prisikepinau
nes tik kai grizau namo, tai tada pasimate kokios rankos ir veidas raudoni
taip normaliai spejau idegti . bet nieko, biskeli paziurejau filma, praejo blogumas, ir valgyt jau uzsimaniau, dar vistienos kelis kepsniukus issikepiau rytdienai i darba, nagus susitvarkiau cia prie kompo skaitinedama, namai bijunais kvepia- ir salone ir miegamajam didziausia puokstes pasimerkiau
tai kad sakyciau taip neblogai pailsejau, pasideginau, svarbiausiai jau ne balta ir nebijosiu kad varna kokia kaip suri nunestu
Mūsų savaitgalis ramus,darbingas,skanus
Penktadienį ką veikėm jau rašiau. Šeštadienį truputį dirbau pas Draugę,aukliavau. Po to kita Draugė atvežė savo mažylį šuniuką,prižiūrėti. Tai aukliavom savaitgalį šuniukui Vyras dirbo prie statybų,po to Uošvis malkų atvežė truputı,tai kapojo Vyras,Dukros nešė,aš kroviau į rietines. Vakare pasigrilinom vištienos,su šviežiai raugtais agurkėliai...mmmm skanu buvo
Vakar važiavom pasivaikščioti,bet karštis ilgai neleido vaikščioti. Man tai tinka ir patinka karštis,bet kitiems nea,ypač šuniukams karšta buvo. Gryžom,tai Vyras su Dukrom baseiną pripūtė,prileido vandens,bus galima jau maudytis. Dukros tai jau vakar maudėsi,aš palauksiu kol vanduo įšils
Šiande planai-darbas,po darbo su Dukra pas gydytoją,tada vakare į pikniką/mokslo metų užbaigimą Dukros važiuosim
Almost,kaip Jūsų savaitgalis? Kokius orus turite ar irgi taip karšta kaip pas mus?
*Voque* ką gero per JAMAM nusipirkai?
Mickute7,fainas Jūsų savaitgalis Bijūjai....bijūnai...nostalgija ir šilti prisiminimai pas Močiutę kaime
Būdavo vasarą langai atidaryti,o ten didžiom savo galvom ponai bijūnai į vidų pirkios lipa pro atvertus langus...Noriu kaimo,bijūnų,beržiukų alėjos vedančios į sodybėlę...ech...
BigBang,nors ir trumpai LT buvote,bet nuveikėte daug,aplankėt ir giminaičius ir su bendraamżiais susitikot ir labai svarbią pareigą atlikot ,Dukrytę pakrikštinot
Kaip Tavo sveikata?
V-rine,kaip Tu gyva po savaitgalio? Kaip pirmoji komunija praėjo?
Mouette,laaabai pasiilgom Tavęs
Liepuks,laaaaabas!!!