Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Gal jau nebusim UK (tikiuosi) kita vasara :D cia prie juros nelabai faina, saltas vanduo, LT man bent smagiau :)

man labiau tai jura Turkijoje traukia  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

man labiau tai jura Turkijoje traukia  :lol:  :lol: 

Aš tai i kokia Portugalija norėčiau, yoač po giegos pasakojimu :) 

Atsakyti
Bigbang,maniskei 5 men vakar suejo mirksiukas.gif
Ir gyvenat jus prie Siaures juros,ji visada salta.. Brt jei vaziuot i kita puse,i vandenyna,i kanala,tai ten gerokai siltesnis vanduo mirksiukas.gif
Portugalija tikrai labai patiko mirksiukas.gif Vaziuot geguzes men arba i rugsejo pabaiga yra geriau,tada dar sezono pradzia,zmoniu neperdaugiausia,kainos mazesnes ir oras neperkarsciausias.. nes jau kokia liepa rugpjuti ten + 30 sesely,tai tik po kondocionietium gulet biggrin.gif
Atsakyti

Va ir mūsu kelionė į Lietuva :)

Nebuvo laiko nei birštonui nei kokiam spa, tai mickute ir tau deje si karta nu niekaip neisejo skirti laiko :(

Puikiai suprantu- tiek tu reikaliuku visokiu buvo, tiek su visais pasimatyti reikejo. Niekis, mes juk sugebam i :D​ r LT ir UK  jau ne po karta susitikti  :P 

Atsakyti

Aš tai i kokia Portugalija norėčiau, yoač po giegos pasakojimu :)

visiskai pritariu - as irgi noreciau, nes dar kaip tik  praeita  savaite savaite is kitur girdejau puikiu atsiliepimu apie Portugalija 

Atsakyti

tiek naujienu js manes :D

kas viska perskaitet - jus didvyrės, skiriu medali :D  :clap:  :first:

Man medalis-  :first:  ir dar antras priklauso, kad ir tavo paklodes sugebejau pacituoti  :didis:​ 

Atsakyti

Laikas ir man gristi prie savo savaitgalio-  greitai ryte issikrapstem, nes reikejo i Aleksoto turgu uzsukti, Mb nupirko ko ten reikejo, apsiprekinom Lidle ir i kaima. Oras puikus. tiksliau karsta  :P  tai kad  ir taip jauciausi pavargus nuo visos savaites darbu, tai pasiemiau dekuti ir nukritau biskeli padrybsoti po slyvomis, taip visai ant saules nenorejau rizikuoti. kaimynas vistas atidave, o tai pats pradejo dirbti, isvaziuoja savaitei ir ner kam paserti, na tai vaziavom vistu parsivezti  pas kaimyneli  :D   va tai prisizvengiau kaip vyriokai vistas gaude po vistide  :lol:  :lol:  :lol: paskui  juos toliau traukiau per danti - sakau vyrai isvaziavo po kaima pasivazinet, mergu nerado, tai nors vistu i masina prisisodino  :lol:  :lol:  :lol:  tikraja ta zodzio prasme  - gi sukiso i maisus ir parveze  :D  dabar jau tikras kaimas- ir gaidys ryte prizadina  :P  vakare dar biskeli desreliu, vistienos pasikepem, ramia pasisedejom, si savaitgali tik mudu su MB buvom parvaziave, daugiau giminaiciu nebuvo, tai tik kaimynelis prisijunge, taip ir vakarojom lauke, nors uodus paserem  :D  Ryte   buvau 4 i lauka isejus- gaidys kaip uzsuktas gieda  po langu  :D  , gegute kitam kampe kukuoja,  varles kurkia, o bijunu aromatas   :wub: gaila kad negalima to kvapo perteikti.  bet visa ta grozi tik kaime ir gali pajusti

2a40904454d923b66025bc4a172ad42a858.jpg

aisku dar kritau atgal i lova, dzin tas gaidys jeigu dar noriu miego   :D rytas kazkaip greit prabego- pasikrapstem, pasikuitem, dar spejau valandele ir pries saulute pasilepinti taip neblogai  :P isvaziavom apie 14 val, MB tevuko kapa aplankem pakeliu- bijunu nuvezem, palaistem, dar ir pro savo tevu kapus prasukau, nes bijojau kad naslaites bus visai isdvesusios nuo karscio, bet nieko, laikosi, tai prilaistem, aisku bijunu irgi primerkiau, jau pakeliui namo  pas drauge i darba  uzsukom, prekytes atidaviau, trumpai snektelojom ir jau tada namo.  is karto skalbenke idarbinau, kadangi parsiveziau svieziu rugstyniu  :bigsmile:  tai aisku didziausia  puoda sriubos priviriau. bet grizau, tai kazkaip negera pasidare, sakyciau gal spaudimas sokinejo, atrode tik greiciau i lova , net pagalvojau gal per daug prisikepinau  :P  nes tik kai grizau namo, tai tada pasimate kokios rankos ir   veidas raudoni  :D taip normaliai spejau idegti . bet nieko,  biskeli  paziurejau filma, praejo blogumas, ir valgyt jau uzsimaniau, dar vistienos kelis kepsniukus issikepiau rytdienai i darba, nagus susitvarkiau cia prie kompo skaitinedama, namai bijunais kvepia- ir salone ir miegamajam didziausia puokstes pasimerkiau  :wub:  tai kad sakyciau taip neblogai pailsejau,  pasideginau, svarbiausiai  jau ne balta  ir nebijosiu kad varna kokia kaip suri nunestu  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Skanios kavos Visoms! Geros ir lengvos darbo savaitės :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Mūsų savaitgalis ramus,darbingas,skanus :D 

Penktadienį ką veikėm jau rašiau. Šeštadienį truputį dirbau pas Draugę,aukliavau. Po to kita Draugė atvežė savo mažylį šuniuką,prižiūrėti. Tai aukliavom savaitgalį šuniukui :D  Vyras dirbo prie statybų,po to Uošvis malkų atvežė truputı,tai kapojo Vyras,Dukros nešė,aš kroviau į rietines. Vakare pasigrilinom vištienos,su šviežiai raugtais agurkėliai...mmmm skanu buvo :) 

Vakar važiavom pasivaikščioti,bet karštis ilgai neleido vaikščioti. Man tai tinka ir patinka karštis,bet kitiems nea,ypač šuniukams karšta buvo. Gryžom,tai Vyras su Dukrom baseiną pripūtė,prileido vandens,bus galima jau maudytis. Dukros tai jau vakar maudėsi,aš palauksiu kol vanduo įšils :D 

Šiande planai-darbas,po darbo su Dukra pas gydytoją,tada vakare į pikniką/mokslo metų užbaigimą Dukros važiuosim :) 

Atsakyti

Labas rytelis.

Tai kad pailseje po savaitgalio vel kimbam i darbus  :P​ 

Atsakyti

Almost,kaip Jūsų savaitgalis? Kokius orus turite ar irgi taip karšta kaip pas mus? :) 

*Voque* ką gero per JAMAM nusipirkai?  :) 

Mickute7,fainas Jūsų savaitgalis :wub:  Bijūjai....bijūnai...nostalgija ir šilti prisiminimai pas Močiutę kaime :wub:  Būdavo vasarą langai atidaryti,o ten didžiom savo galvom ponai bijūnai į vidų pirkios lipa pro atvertus langus...Noriu kaimo,bijūnų,beržiukų alėjos vedančios į sodybėlę...ech... :wub:  

BigBang,nors ir trumpai LT buvote,bet nuveikėte daug,aplankėt ir giminaičius ir su bendraamżiais susitikot ir labai svarbią pareigą atlikot ,Dukrytę pakrikštinot :wub: 

Kaip Tavo sveikata?

V-rine,kaip Tu gyva po savaitgalio?  :)  Kaip pirmoji komunija praėjo?

Mouette,laaabai pasiilgom Tavęs :wub: 

Liepuks,laaaaabas!!! :)​ 

Atsakyti

Voque, pas jus turbut daug zmoniu si savaitgali, juk sezono atidarymas ? 

R.s. smagu kad nuosavo baseiniuka turit   :P​ 

Atsakyti