Labas
BigBang - nu čia dabar kas per FB grupių įtaka su "neįdomu - apeikit" pas Tave pasidarė??
Jau kaip susijuokiau skaitydama ir dar kelis kartus. Oj Tu..
Smagu buvo paskaityt viską, ačiū, kad pasidalinai
Ir pakalbinai visas. Išsiilgai mūsų, ane?
Mes kitiems metams lyg ir planuojam didelę kelionę, bet viskas bus matyt
Kol kas nieko nenoriu pasakot, nes nėr ką
Voque - kaip su adreso pasikeitimais visais dėl ofiso? Pas jus šiaip dažnai klientai užsukdavo ar labiau ofisas dėl to tiesioginio fakto, kad toks yra?
R's - orai tokie visokie buvo. Vakar pagal prognozes išankstines turėjo kepinti ir būti saulėta, planavom į pajūrį. O lijo kone visą dieną
Šiaip smagiai savaitgalį praleidom tikrai, negaliu skųstis
mickute - nu pas Tave veiklos savaitgaliais kaip visad per akis ir per ausis
Bijūnus dievinu ir aš. Man visad primins vestuves mūsų
giega - poilsiaujat šiandien? ką veiksit? pas jus išeiginė ane? čia kitą pirmadienį, tai jau laukiu nesulaukiu
V-Rine - kaip savaitgalis praėjo?
Mouette, Liepuks - gražaus jums pirmadienio
Mūsų savaitgalis buvo visoks.
Penktadienį atšaukė tą įmonė vakarėlį, tai grįžus namo sulaukiau vyro ir išėjo pėsčiom iki miesto. Pavakarieniavom, atsigėrėm po kokteilį ir grįžom atgal pėsčiom. Pavargę buvom, tai nieko įdomaus nenuveikėm
Šeštadienį ryte atsikėlę pasidarėm pusryčius, paskui šokom namų kuoptis nuo širdies. Tada atvažiavo draugė į svečius po savo egzamino, kavos atsigėrėm ir visi išvažiavom į parduotuvę. Apsipirkom šiek tiek užkandžių, gėrimų, maisto ir nuvažiavom pas draugus. Ten pasidarėm balkone bbq - pirmą kartą kepėm mėsainius ir steikus ant griliaus, tai buvo žiauriai skanu, pasisekęs bandymas
Aš išgėriau prosecco, paskui pranešė oficialiai rezultatus dėl referendumo balsavimo, tai irgi pakėliau taurę už tuos rezultatus
Ir grįžom namo po visko. Pažiūrėjom futbolo varžybas ir nuėjom miegot.
O vakar ryte po pusryčių šovėm į miestą, susitikom su drauge ir ėjom į kiną visi trys. Žiūrėjom "On Chesil Beach" - nu nežinau, kažkoks keistas filmas. Pastatymas tai labai gražus, tos vietos nuostabios tiesiog, kur filmuota
Bet pati filmo mintis, tai nežinau
Paskui nuvažiavom namo, pasikeitėm transportą, nuvažiavom apsipirkt maisto. Grįžę pailsėjom, vėl pasikeitėm transportą ir nuvažiavom pasivažinėt į pajūrį. Taip smagiai pasibuvom. Namie pavalgėm vakarienę ir viskas, ėjom miegot 
Tai va tokios mano įdomystės. Ta proga damušinėju kavą, ruošiuos eit mokymus vest, o jums visoms gražios dienos ir skanios kavos