Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost,arbuzas irgi uoga skaitos mirksiukas.gif Cia is tos serijos,kad ir agurkas pimidoras yra vaisiai,one darzoves mirksiukas.gif

O jei i uzsakyta klase nenueini,negauni baudos?Vienam gyme grieztai buvo,o sotam ne uzsisakyt nereikia biggrin.gif

As jau beveik po darbo.. Nu galeciau jau namivaziuot,bet tas velus taskas.. Beveik visi vairuotojai turi kazkoki velu surinkima.. Bet vienam tai pasiseke-jis bazineja netoli savo namu,tai i ta tarpa grizta namo.. As ir dabar turiu gera valanda laisvo laiko,bet man iki namu 30min parvaziuot.. Tai praktiskai tik apsisuki ir atgal biggrin.gif
Eiciau po kokias pardes pasitrint,na bet tik laukai aplink biggrin.gif
Atsakyti

Almost,arbuzas irgi uoga skaitos mirksiukas.gifCia is tos serijos,kad ir agurkas pimidoras yra vaisiai,one darzoves mirksiukas.gif

O jei i uzsakyta klase nenueini,negauni baudos?Vienam gyme grieztai buvo,o sotam ne uzsisakyt nereikia biggrin.gif

Nors ir krūmokšnis - nepatinka vis tiek  :D

Ne  :) Šitam klube aš iš viso nesuprantu, kam tas treniruotes užsisakinėt reikia, nes vis tiek nežiūri atėjusių pagal sąrašus. Galioja FIFS (First In - First Served) taisyklė, tai net jei ir neužsirašęs ateina, jo vis tiek neišvarys. Lieps išeit paskutiniam atėjusiam, jeigu pvz Trx diržų nebeužtenka visiems  :D Kažkokia durna tvarka, nes kur ėjau prieš tai į klubą, tai ten griežtai palei užsirašymą būdavo ir gali neateit užsirašęs tik du kartus į mėnesį, paskui jau bauda būna. O dar seniau kur ėjau, tai prašydavo išeit tų, kurie neužsirašę, jei nebelikdavo vietos, bet baudų jokių nebūdavo..

Papietavau, lauke pliaupt pradėjo belenkaip. Jau laukiu darbo pabaigos labai - nu taaaaaip noriu spėt į tą treniruotę, kad uch. Išsikratyt visas mintis iš galvos  :)

Atsakyti
As siandie if tiek darbu prisiplanavus ir toks nervas ima,kai dabar sedi be reikalo..

Vienam gyme ileisdavo neuzsirasiusius,jei vietos budavo,bet dazniausiai net uzsirasyt reikdavo is labai anksti.. Sitam kazkaip neprisirenka perpildytos klases.. Na buvo kelis kart,kai paskutiniems dviraciu neuztekdavo,ar kokio stepo. Bet dazniausiai kokia10-12zmoniu buna.. O dabar vasara ir maziau.
Atvaikstau dar rugpjuti i sita ir eisiu i nauja sportklubi. Ziuresiu kokios ten treniruotes ir salygos biggrin.gif
Atsakyti

As siandie if tiek darbu prisiplanavus ir toks nervas ima,kai dabar sedi be reikalo..

Vienam gyme ileisdavo neuzsirasiusius,jei vietos budavo,bet dazniausiai net uzsirasyt reikdavo is labai anksti.. Sitam kazkaip neprisirenka perpildytos klases.. Na buvo kelis kart,kai paskutiniems dviraciu neuztekdavo,ar kokio stepo. Bet dazniausiai kokia10-12zmoniu buna.. O dabar vasara ir maziau.
Atvaikstau dar rugpjuti i sita ir eisiu i nauja sportklubi. Ziuresiu kokios ten treniruotes ir salygos biggrin.gif

o nieko pasidaryt negali į tą tarpą iš suplanuotų veiklų?

pas mus čia galima užsirašyt 72val prieš treniruotę, nu tai tris dienas prieš. Nu užsirašau aš, paseku - ramiau jaučiuos pati, nes susiplanavus tada turiu viską ir galiu aplink treniruotę laiką planuotis. bet vis tiek nesuprantu, kam jie turi tokią sistemą, jeigu ja nesivadovauja, kai ateina žmonės į klases  :D 

man rytojui atšaukė vizitą į optiką, tai turėsiu iš viso laisvą dieną  :wub:​ 

Atsakyti
Persilakuot nagus,nupirkt ir uzmarinuot zuvi ir spet i sporta 19h biggrin.gif Buciau laisva,viska speciau,dabar nagai liks rytdienai tikriausiai..
Atsakyti

jau namie, prigriebiau prekes, susimokejau mokescius, dar uzsukau i turgeli ir parmyniau  namuciu., biskeli atsipusiu, atsirusiuosiu prekes, skalbinius susideliot i spinta. 

Atsakyti

Labas rytas :)

Kaip pailsėjusios,kaip nusiteikusios darbo dienai?

Dukra gryžo pilna įspūdžių,laiminga :wub:  ir dar sakė norėtų tokių atostogų :D  o jau kaip gražiai įdegusi,žiūriu ir pavydukas ima :D

ryte pasiguodziau, kad ryt jau penktadienis ir MB dar grista  :P  kazkaip tingejosi. Zinau , kad ir ryt bus visa diena  pilnu tempu, - o tai penktadienis, atkrovimai, tai tik pirmyn  :D  bet  nors greiciau diena prabega ir jau paskui kaip mini tiesiu taikymu namo  :D  :D  :D 

o kas nenori atostogu  :wub: ir dar tokiu kelioniu  :wub:  

ech ir as  kazka bandau pasvajoti apie kokia kelione atostogoms  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

:rolleyes: mes 

Lidle visada perkam be sėklų, va ten tai gėris, nereikia rankiot, spjaudyt, nepatinka man, bet vakar ir paprastas būtų tikęs iš Iki :D

Mes sestadieni pirkom LIDL arbuza veztis i kaima, tai su seklomis buvo. bet vis tiek saldesnis nei MB brolis atsiveze is IKI  :P 

Atsakyti

O bandet skura valgyt?VAkar kaip tik straipsni skaiciau,kad ji daug sveikesne,nei minkstimas..Tik va nebuvo parasyta kaip valgyt,nes gi kieta ji,neskani biggrin.gif

nebandziau, kazkaip nekyla noras, nors skaiciau, kad tipo pjasutyti i salotas tinka. bet  gal as geriau jau ta  minkstima su seklomis ar be seklu valgysiu  :B​ 

Atsakyti

Mes sestadieni pirkom LIDL arbuza veztis i kaima, tai su seklomis buvo. bet vis tiek saldesnis nei MB brolis atsiveze is IKI  :P

Aha yra ten ir su sėklom, ir be jų, bet pastarųjų kažkodėl nebepriveža :) 

Aš po darbų su draugute tikausi, pasikviečiau vakarienės į kavinukę, tai pasiplepėjom, pavalgėm :rolleyes: dar namie grįžus darbų turėjau, o dabar jau relaksas vonioje, ryt atostoooogos! :wub:  :bigsmile: pasiimam draugą popiet iš oro uosto ir važiuojam tiesiai :ax: 

Atsakyti

Aha yra ten ir su sėklom, ir be jų, bet pastarųjų kažkodėl nebepriveža :)

Aš po darbų su draugute tikausi, pasikviečiau vakarienės į kavinukę, tai pasiplepėjom, pavalgėm :rolleyes: dar namie grįžus darbų turėjau, o dabar jau relaksas vonioje, ryt atostoooogos! :wub:  :bigsmile: pasiimam draugą popiet iš oro uosto ir važiuojam tiesiai :ax:

ka skanavot ?

Atsakyti
O mano sportus atsauke..Zinojau,kad trenere iseina atostogu,bet visada kazkas pakeisdavo..NA ner ir nereikia biggrin.gif Zuvies nupirkau,uzmarinavau mirksiukas.gif Ir siaip maistelio uzsipirkom,tik aisku ir pamirsau kai ko-miltu,ryziu..Na ryt nupirksiu.
Beliko nagus persilakuot,bet gal ryt biggrin.gif Tingiu kazkaip ax.gif

Ai pirkau ir as LIDle arbuza besekli,bet siandien jau nebevalgysim..Tik va saltas man jis skanesnis,o kaip ikist i saldytuvus,jei abu uzkisti biggrin.gif Ryt dar torta parsivesiu,ir tam vietos nera..Reiks biski vyno isimt ax.gif
Atsakyti