Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost nieko praktiškai nebeperka paskutiniu metu, tai nėr ko akcentuot. O kai sutvarkys naujoj temoj paveiksliukų dėjimą, tai ir tuos galėsiu parodyt  :P  :D​ 

Ar cia ta nieko neperka, kuri sestadieni 3 sijonus nusipirko  :D  :D  :D 

tai kad galima ikelti  :unsure:​ 

574d3b0439f277ccdf3c3e084097c14b704.JPG

Atsakyti

Prikepiau atostogautojams žemaičių blynų, 

Ir as zemaitisku noriu  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2017 07 26, 15:36)
p>Man atrodo, jei nuolat bendrauji tose pačiose temose, tai ir ten taip pat žino <em>YR </em>ir <em>tą degalinę </em> biggrin.gif Ai ir dar bazes! Bet sakau tikrai nieko pikto minty neturėjau, tiesiog čia toks kaip firminis Tavo posakis apie tuos kelis dalykus būtent - jeigu pamini, tai visados parašai, kas per reikalas ir kodėl ten arba tą  biggrin.gif Tik tiek

Na kad nelabai biggrin.gif Va ir siandien klausia per kur uzsisakiau ta YR blink.gif Nu tiesiai ir uzsisakiau biggrin.gif Bet va reiks patikslint dabar,nuoroda imest biggrin.gif
O man nesunku pasikartot biggrin.gif

QUOTE(Almost. @ 2017 07 26, 16:55)
<p>Aš tai jau pasiilgau labai rūkytos lašišos - manau kažką su ja ir valgysiu šiandien  wub.gif  rolleyes.gif </p><p></p><p>Vis medituoju ir diskutuoju su savim dėl sporto - lėkt šiandien ar ne. Bet lėksiu, ne ką teveikiu  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Sestad patys rukinsim lasisa mirksiukas.gif Dar koki samuka(catfish) ir gal kokiu upetakiy,bet juos kepciau biggrin.gif

As jau su apranga biggrin.gif
QUOTE(mickute7 @ 2017 07 26, 17:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="71734945" data-time="1501051905"><div><p>LAbukas

Teko konteinery ieskot vartotojo įkelta nuotraukaradau vartotojo įkelta nuotraukaO kaip skaniai kvepia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> lotuliukas.gif 

Skaniai kvepia,ne konteineriu biggrin.gif
Atsakyti

Skaniai kvepia,ne konteineriu biggrin.gif

cia tik mano laki fantazija suveike  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

As ir uzsisakiau lupdazi, siaip ju nenaudoju, kazkokiu blizgiu turiu, bet kazkaip uzplauke, sumasciau, kad gal vestuvems tiks ir uzsisakiau. ziuresiu ar  ilgai tik ji naudosiu  :P 

Visai isilyjo. pirmai taip nesmarkiai, dar buvo apstoje, o dabar jau tai lyja  :unsure: 

Atsakyti
As darbo metu nedazau lupu,bet savaitgaliais tai pasiteplioju biggrin.gif Ir liko vien ti ryskiai raudoni biggrin.gif PAtinka man jie,bet kasdienai noretusi svelnesnio mirksiukas.gif
Atsakyti

O man nesunku pasikartot biggrin.gif

o man nemaiso  :D​ 

Atsakyti

Namaaaaaai :rolleyes: 

Ką tik pargrįžau namo, šiltai susisukus vakarieniauju ir arbatą gurkšnoju, nes lauke po audros mirtinai šalta :rolleyes: Visą dieną buvo žiaaauriai tvanku ir vakare vėl pradėjo plauti Vilnių, yra uždarytų gatvių :huh2: 

Mouette - man atrodo per fuksų stovyklą nedaro krikštynų, tam dažniausiai atskirą datą parenka, kad visi būtų  :) Nes į fuksų stovyklą ne visi gali važiuot.. Kiek ją pamenu, tai buvo liuks  :wub: Kitur ir kaip vadovė buvau, tai labai smagu buvo  :)

Aš tai kaip supratau įvairiai būna. :hmm: Na, visais atvejais laukiu nesulaukiu :wub: Pradėjo kviesti kursiokai į fb draugus, faina kažkaip :) 

R's - klausei del savaiteliu, tai jau 32ojo esu, jos sueis pirmadieni :)

Kiek nedaug liko! :wub:  :) 

Atsakyti

maciau jau internete kad Vilniui vel kliuvo 

Atsakyti

Aš po darbų vėl pasivaikščioti ėjau, kavelės atsigeriau, pistacinių ledų paskanavau ir taip pat galvoju ką vakarienei, nežinau pati ko noriu :rolleyes: 

Mes lietaus taip ir nesulaukėm, bet dušnumas jaučiasi, tai kažin kaip čia bus :) 

Atsakyti

ramiai  pas mus bet taip smarkokai nulyjo, dabar nustojo, nesimate jokio skvalo. O tvankumas tai visa diena jautesi.

viskas, apsitvarkiau, ryt po darbo leksiu prekes atsiimti, sikart nemazas uzsakymas, dar mokescius reik susimoketi . o dabar jau rangausi i lovyte. 

Atsakyti

labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti