Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos. Su vasara:)
gyva bet pavargusi kad net odą atrodo skauda (keistas šiaip tas odos skausmas bet man taip būna kai pervargstu...).
Išleistuvės labai fainai. Ypač vaikams ir vyrams, o mamos tai valgėm ir bendravom smile.gif

Mickute rašai kadtavo vyras gavo chalturkės, o jis patentą perka ar nelegaliai? paskutiniu metu lb sustiprėjo patikrinimai, žiūrėkit jei nelegaliai kad nesugautų. Baudos milžiniškos. Čia užkliuvo parašymas tik dėl to kad MB irgi dirba su metalu (gamina vartus,tvoras ir pats pastato)-čia po valdiško darbo, dabar turi užbaigti darbą (pastatyti vartus) irgi judrioje vietoje tai dairinėjamės kiek patentą išsipirkti kainuoja ten toms kelioms dienoms. Nes kai man darban siunčia tuos nelegalų sugavimo informacijas tai žinokit jų kiekis nuteikia nelabai džiugiai... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2018 06 01, 09:43)
Labukas

Su vasara 4u.gif  4u.gif  4u.gif Burdavom-kokia pirma vasaros diena,tokia ir visa vasara bus mirksiukas.gif Tai

tai kad pavasarį buriama smile.gif_ kovo 1 d.-pavasaris, kovo 2-vasara, 3- ruduo, 4-žiema smile.gif
Atsakyti

Sveikos. Nu pagaliau penktadienis  :D  :D Ta proga atbėgu su kava trumpam  :) 

Vakar planai sugriuvo - turėjo draugė dirbt iki vėlumos paskutinę dieną, tai nepavyko nulėkt išleistuvių vakarui. Ta proga pasidariau darbus ir namo parėjau pėsčiom  :) Gerai prasivėdinau labai, išsikroviau, nuvargau. Sulaukiau vyro - buvo išvažiavęs medžiot kurjerio siuntinį įdėt šeimynoms  :) Atvežė vakarienę, pavalgėm ir ėjom gult. Kažkokie abudu išsisėmę jau šią savaitę. 

Šiandien darbe pusdienį pasiėmiau laisvą - R's lyg Tu klausei, ką veiksiu? Nieko  :D Tiesiog norėjau pasiimt visą dieną laisvą, nes aš turėjau 6,5d atostogų likusių šiems metams, vyras 5d., tai nėr tikslo man taupyt jų labai, nes mes vis tiek atskirai nevažiuojam atostogų  :) Bet kadangi du mano kolegos jau šiandien pilną laisvą dieną pasiėmė, o man darbų šiokių tokių yra vis tiek (turiu paruošt lentą - kitos savaitės darbus užrašyt; turiu papildomą apmokymų sesiją pravest; turiu sutikrint ar viskas paruošta kitą savaitę pradedantiems naujokams ir t.t.), tai pasiėmiau tik pusdienį laisvą  :) Eisiu į miestą paslampinėt, susitiksiu pietų su vyru. Žodžiu ilsėsiuos  :D 

Daugiau ir neturiu ką papasakot iš tiesų..

Rytoj esu užsirašius į kliniką technikinį pasidaryt. Paskui jaučiu tvarkysimės namus, nes šį savaitgalį lyg planuoja šeimininkas buto užsukt į svečius. Galės va ir į nupirktą lovą pažiūrėt ta proga  :lol:  :lol: Sekmadienį žadam palėkt šiek tiek pasigrožėt artimų apylinkių gamta, gal dar pavyks į kitą išparduotuvių miestelį užsukti. Noriu pažiūrėt Next proginės suknelės kokios krikštynoms, dar reikėtų rūbų į ofisą (marškinių reikia baltų būtinai, dar reikėtų rūbų tinkamų ofisui šiltais orais). Bet matysim, kaip seksis važiuot su tais visais gamtos apžiūrėjimais - galim ir nespėt  :) O pirmadienį išeiginė čia pas mus, tai jei oras leis - labai norėčiau pasidegint prie jūros  :) 

Tokie tie mano planai. Gero visoms penktadienio, skanios kavos ir puikios nuotaikos  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Bet patikrinti gali,a drvug kaip sakoma,nesitiki,bet randi :D  :D

Šią savaitę berods humanoj 30% nuolaida.Reiks ir man gal prasukti,gal ką gražaus rasiu,nes kai eini į parduotuvę be tikslo,tada visuomet kažką gero randu,bent man taip būna :D​ 

prasuku as  daznai pro tas Humanas, vis ka nors i darba randu, o tai kai gamyba, tai greit tie rubai ir susinesioja- tai kliju   uzsitaskai,  vieni tai net nebandyk plauti, be sansu, kazkas panasaus i momentinius, tik dar stipresni, tai dulkes, tai dar kur pratrini  pilva prie stalo  :P  tai panesioju ir negaila ismesti. bet maudomuku, aisku kas kart neziuriu ju, neteko uztikti 

Atsakyti

Ai į vyšnių/trešnių temą :D

Tai uogos kurias dievinau ir dievinu nuo vaikystės ir tikiu,kad dievinsiu iki senatvės :D

Vaikystėj mane iš vyšnių medžio niekas kaime neiškeldavo,smagiausias vasaros užsiėmimas būdavo skinti vyšnias :wub:​ ,viena į indelį,10 į pilvą :D

as nuo ju irgi atsitraukti negaliu. skaniausios tiesiai nuo medzio ir i pilva.  atsistosiu prie medzio  ir niekur neisiu   :P  Su braskemis manes taip nesuviliosit. o vysnios tai yra  va jau ta  uoga  !!! 

Atsakyti

Labukas

Su vasara 4u.gif4u.gif4u.gifBurdavom-kokia pirma vasaros diena,tokia ir visa vasara bus mirksiukas.gifTai rytas pas mus apsiniaukes,bet labai labai siltas,jokio vejo..Ir po pietu lietu zada...Ex..

Siaip pagal pirmas kovo dienas spedavom orus-  kovo 1- pavasaris, kovo 2- vasara, kovo 3 - ruduo, kovo 4 ziema.  darbe susirasem ant  kalendoriaus kovo dienas, reiks paziuret ar atitinka nors kiek siumetinis pavasaris

Atsakyti

Mickute rašai kadtavo vyras gavo chalturkės, o jis patentą perka ar nelegaliai? paskutiniu metu lb sustiprėjo patikrinimai, žiūrėkit jei nelegaliai kad nesugautų. Baudos milžiniškos. Čia užkliuvo parašymas tik dėl to kad MB irgi dirba su metalu (gamina vartus,tvoras ir pats pastato)-čia po valdiško darbo, dabar turi užbaigti darbą (pastatyti vartus) irgi judrioje vietoje tai dairinėjamės kiek patentą išsipirkti kainuoja ten toms kelioms dienoms. Nes kai man darban siunčia tuos nelegalų sugavimo informacijas tai žinokit jų kiekis nuteikia nelabai džiugiai... smile.gif
Papildyta:

tai kad pavasarį buriama smile.gif_ kovo 1 d.-pavasaris, kovo 2-vasara, 3- ruduo, 4-žiema smile.gif

Puikiai tai zinom. tai  tik pora metu kai MB kartu su manim dirba, o pries tai kiek metu taip dirbo ale pats, tai su su patentu, tai be  jo. jis irgi prie tvoru , tik jis statydavo tas tvoras, vartus.kiti gamindavo. o cia sode  pazistamo kaimynui tvora aptverti, nu koks 20 metru, tai tikrai 1-2 dienoms patentas brangiau kainuos nei pats darbas. nu gali dedei uz pietus   padeti tvora tverti ? cia ne siaip koks centre objektas, kai darzelius, mokyklas  tverdavo, tai jau ten nerizikuodavo. o tai kokioj tu cia istaigoje dirbi  :hmm: 

Va va- jau apie kovo pirmasias dienas ir as parasiau  :P​ 

Atsakyti

Tiesiog norėjau pasiimt visą dieną laisvą, nes aš turėjau 6,5d atostogų likusių šiems metams, vyras 5d., tai nėr tikslo man taupyt jų labai, nes mes vis tiek atskirai nevažiuojam atostogų  :) Bet kadangi du mano kolegos jau šiandien pilną laisvą dieną pasiėmė, o man darbų šiokių tokių yra vis tiek (turiu paruošt lentą - kitos savaitės darbus užrašyt; turiu papildomą apmokymų sesiją pravest; turiu sutikrint ar viskas paruošta kitą savaitę pradedantiems naujokams ir t.t.), tai pasiėmiau tik pusdienį laisvą  :) 

Rytoj esu užsirašius į kliniką technikinį pasidaryt. 

jau geriau imciau visa diena- bent taip anksti keltis nereikia, tai nors pasijaucia kad laisvadienis. bet aisku kaip kam iseina  :P 

Cia sau technikini bandysi pravaryti ?  :D  :D  :D  geria nuskambejo 

Atsakyti

Pasišnekėjo Mickutė :) :D

Mano tokia gan greita diena, va su drauge papietauti buvom, tai labai skaniai žuvies pavalgiau, o likusi dienos dalis niekuo neypatinga, darbavausi ir tiek :rolleyes: oras vakare visai liuks, toks gaivus vėjelis, gal lėksim kur kavos po darbų :) 

Atsakyti

Vel viena snekuosi-  darbe viskas gerai, spejom su savo uzsakymu, tai gamybos vadovas pusvalandziu ir anksciau isleido namo, kadangi salia Karmelavos kapai, ten geliu netruksta, tai prisipirkau geliu ir  tiesiai ant kapu numynem jau brolio buvo kazkiek aptvarkyta, tai dar biskeli dasodinau geliu, priliejom gerai, kadangi liko gelyciu, tai pakeliui yra dieduku kapai, tai dar ten kelias pasodinau ir  pasukom namo. ale tik pusvalandi anksciau ir spejom pravaziuoti be kamsciu, nes kelias link Megos jau grudosi, o mes puikiausiai pravaziavom.  atgal i Kauna  lengviau parvaziuoti, tik ties isukimu ties Murava biskeli daugiau masinu, bet kazkaip  greit pravaziavom, vis gi 5 valandos, visi po darbu. dar i parduotuve uzlekiau, grizus vistienos ketvircius uzsimarinavau, cia bus sekmadieniui- kazkiek kepsiu, kazkiek troskinsiu su ryziais ir darzovemis, kad butu  kitai savaitei dar ir i darba. ryt  visgi   varysim pas draugus, MB prizadejo padeti supyne ten  pas juos kieme patvarkyti, na tai aisku ta proga  issitraukiau  vistienos jogurto padaze saslyko  pirktinio is kameros, jau sito  tikrai mums reikes  :P  Kaip sakiau sekmadieni bijunu parsiveziau - ale nuo karscio net sukepe ziedai. juk bijunai pastovi vazoje ir  slepteli visas ziedas ant stalo. o cia tokie sausi styro, nei byra, net kvepia, tai tuos didelius ziedus nukarpiau, dar pumpurus sumerkiau, gal dar kazkiek issiskleis   

Atsakyti

Pasišnekėjo Mickutė :) :D

Mano tokia gan greita diena, va su drauge papietauti buvom, tai labai skaniai žuvies pavalgiau, o likusi dienos dalis niekuo neypatinga, darbavausi ir tiek :rolleyes: oras vakare visai liuks, toks gaivus vėjelis, gal lėksim kur kavos po darbų :) 

dar vis snekuosi  :D  :D  Mb su draugais isejo po alaus bokala padaryti, as namie issitraukiau kazkokio Dlight butelouka is saldytuvo, eisiu koki seriala paspoksoti. valgyt nieko nedariau, dar masciau kokiu koldunu prasivirti, bet karsta, nieko silto nesinori, o grisdama nusipirkau pardeje slapenke, taip senai valgiau- tai taip paprastai pasipjausciau slapkes, pomidorai su druska ir pipiriais ir vualia. Ir katinui desrai tinka. tai va abu puotaujam  :D 

Atsakyti
As irgi jau po darbu mirksiukas.gif PAs mus dusnumas neispasakytas,nors nera labai karsta..Po darbo tiesiai i vonia,atsigaivint biggrin.gif Nemegstu tokio lipnaus oro,geriau jau karsta ir sausa biggrin.gif

Mes visaip burdavom biggrin.gif Ir kokios dienos sausio 1-pavasari,sausio 2-vasara...Ir pagal kova,ir pagal pirma vasaros diena,rudens diena,ziemos diena...O tikedavau tik gerom prognozem biggrin.gif biggrin.gif Va ir siandien rytas toks pasiniaukes buvo,bet diena saulyte isisviete,lietaus taip ir nebuvo,silta,grazu,tik per dusna biggrin.gif

Mickute,va neblogas puslapis,gera apatiniu kokybe mirksiukas.gif Dabar kaip tik nuolaidu yra mirksiukas.gif Siuncia ir i LT,kaina 5,50 uz atsiuntima per 5-10d.
https://www.pourmoi..../?pagestoshow=2

Turiu is cia daug liemenuku,naktinius turiu-labai myliu juos...MAudimke buvau is cia uzsisakius,bet paskui nusipirkau pardej...O sestos maudimkes jau nebereikia man biggrin.gif Va dabar vel nuolaidos,tai einu kazka pirkt biggrin.gif
Atsakyti

Mickute o tai brangus tas patentas gaunasi ?  Nesam nei pirkę nei domėjęsi....galvoju kaži ar įrodytum kad čia kaimynui padedi...visi gal taip sako....vž aš bijau...vyras sakė nebijo....

ryt važiuosiu lažą vargt - medų imt.... jau kaip šito darbo nemėgstu....

Ai dar. Fb dalijamasi istorija kur šuo su svoriu ant kaklo iš upės išplaukė kruvinom akim ir sėdi ant kelio.  Tai žinokit bluaunu ir neklauskit....svolačiai tie žmonės tokie....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 birželio 2018 - 21:21