Sveikos. Nu pagaliau penktadienis
Ta proga atbėgu su kava trumpam
Vakar planai sugriuvo - turėjo draugė dirbt iki vėlumos paskutinę dieną, tai nepavyko nulėkt išleistuvių vakarui. Ta proga pasidariau darbus ir namo parėjau pėsčiom
Gerai prasivėdinau labai, išsikroviau, nuvargau. Sulaukiau vyro - buvo išvažiavęs medžiot kurjerio siuntinį įdėt šeimynoms
Atvežė vakarienę, pavalgėm ir ėjom gult. Kažkokie abudu išsisėmę jau šią savaitę.
Šiandien darbe pusdienį pasiėmiau laisvą - R's lyg Tu klausei, ką veiksiu? Nieko
Tiesiog norėjau pasiimt visą dieną laisvą, nes aš turėjau 6,5d atostogų likusių šiems metams, vyras 5d., tai nėr tikslo man taupyt jų labai, nes mes vis tiek atskirai nevažiuojam atostogų
Bet kadangi du mano kolegos jau šiandien pilną laisvą dieną pasiėmė, o man darbų šiokių tokių yra vis tiek (turiu paruošt lentą - kitos savaitės darbus užrašyt; turiu papildomą apmokymų sesiją pravest; turiu sutikrint ar viskas paruošta kitą savaitę pradedantiems naujokams ir t.t.), tai pasiėmiau tik pusdienį laisvą
Eisiu į miestą paslampinėt, susitiksiu pietų su vyru. Žodžiu ilsėsiuos
Daugiau ir neturiu ką papasakot iš tiesų..
Rytoj esu užsirašius į kliniką technikinį pasidaryt. Paskui jaučiu tvarkysimės namus, nes šį savaitgalį lyg planuoja šeimininkas buto užsukt į svečius. Galės va ir į nupirktą lovą pažiūrėt ta proga
Sekmadienį žadam palėkt šiek tiek pasigrožėt artimų apylinkių gamta, gal dar pavyks į kitą išparduotuvių miestelį užsukti. Noriu pažiūrėt Next proginės suknelės kokios krikštynoms, dar reikėtų rūbų į ofisą (marškinių reikia baltų būtinai, dar reikėtų rūbų tinkamų ofisui šiltais orais). Bet matysim, kaip seksis važiuot su tais visais gamtos apžiūrėjimais - galim ir nespėt
O pirmadienį išeiginė čia pas mus, tai jei oras leis - labai norėčiau pasidegint prie jūros
Tokie tie mano planai. Gero visoms penktadienio, skanios kavos ir puikios nuotaikos