Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bliaunu ir as paziurejus ta filmuka...Ir is kur tiek ziaurumo pas zmones...
Atsakyti

V-Rine  myliu visus gyvunus, bet jei uzmatau tokias istorijas, nes neskaitau, verciu  tolyn. per daug visu gaila.  visiems nepadesiu,  turiu zmoniu kuriems labiau reikia pagalbos, nes neskaitau

Atsakyti

Mickute,va neblogas puslapis,gera apatiniu kokybe mirksiukas.gifDabar kaip tik nuolaidu yra mirksiukas.gifSiuncia ir i LT,kaina 5,50 uz atsiuntima per 5-10d.
https://www.pourmoi..../?pagestoshow=2

nemoku as is tu uzsienietisku puslapiu uzsisakineti.ten daug groziu matau. bet....  as juk nestandartine.   :P  daugumoje tokiu dydziu net nera. man reikia naturoje matuotis  deja  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti
Labukas

QUOTE(mickute7 @ 2018 06 01, 21:10)

</p></div></blockquote><p>nemoku as is tu uzsienietisku puslapiu uzsisakineti.ten daug groziu matau. bet....  as juk nestandartine.   tongue.gif  daugumoje tokiu dydziu net nera. man reikia naturoje matuotis  deja  tongue.gif </p>

Bent jau raso,kad turi ir dideliu dydziu mirksiukas.gif 44hh,44j-net neisivaizduoju kokio dydzio jie ax.gif Bet taip,jei nestandartine,geriau matuotis..Siaip grazint galima,bet siusk paskui is LT atgal..Man tai cia vietoj biggrin.gif As ta savo maudimke ir pasiunciau atgal..Ir dar esu apatiniu pora pasiuntus atgal,kol savo dydi atsitaikiau.Dabar jau zinau koks tinka pagal juos ir viskas gerai buna mirksiukas.gif
Dabar isimetus i krepseli 3 liemenukus,bet tik prie vieno yra mano dydzio kelnaites..Nors...As labai retai kada uzsidedu pilna komplekta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif VA kad ir dabar-kelnes baltos,o bliuska raudona..nei po kelnem raudonu triusiku,nei po bliuska balto liemenuko nesidesi biggrin.gif
Gaila,kad naktiniai,kuriu noriu,tik tokia pati spalva nukainuota,kaip jau turiu...Na palauksiu kito karto biggrin.gif
Atsakyti

bet grazinat juk siuntimo islaidas pati turiu apmoketi ?  beto kad ir kokia laisva bliuskute ar tunika perku, nu atrodo ismatavimai tinka, jau pagal cm, nes siaip dydziai ziauriai skiriasi. bet vienas rubas  tiesiog tinka, o kitas kabo, nes per daug platus vel maisas bus. as jau geriau matuojuos. apatinius turguje pas viena moteriske perku, tai visada gali uir atgal kad ir po savaites  parnesti, man taip ramiau 

Atsakyti

Labas rytelis

oi kiek priplepeta, vos perskaityti spejau  :D​ 

Atsakyti

Na as trumpai-  kaip ir sakaau pas draugus nuvarem, vyrai tokia faina supyne padare, meistravo kelias valandas, as dar pas drauge tujas apkarpiau, biskeli po zolynus, leido prie zemes ukio darbu prisiliesti. vakar ryte neblogai lietutis prabego. as spejau is pardes iki ju ateiti, tai kai dejo...... pavesineje sedejom, tai net tokiais suorais pyle. bet nuly oir vel grazu, gal kazkiek vesiau, net geriau kai ne _30. tai prisikepem saslu kalna, dar viena padruske prisijunge veliau, nu  tikrai smagiai pasisedejom, MB neatlaike maratono anksciau namo isejo, drauge dave bliuda, tai sumerkiau kojas, jetus koks kaifas. kojytes tikrai po visos darbu savaites pailsejo. cia sedi prie stalo,sampe kali ir taskaisi  su kojytemis  :D  :D  :D  :D  namie kai mirkau kojas, tai mano bliudas mazesnis,  ir nesitaskysi ant parketo, o cia gali  kaip mazas vaikas teksnioti  :P vienu zodziu super duper sestadienis- sotus, linksmas, ir dar su lauktuvemis- drauge pomidoru pridejo, kopusto galva,  dar biskeli tingiu, bet tuo ikrisiu i virtuve kazka gaminti  :P​ 

Atsakyti

Imeciau i FB pora vakaryksciu fotkiu, matysis kokia supyne vyrai padare 

Atsakyti

LAbukas

Na ka,sunus vel laimejo biggrin.gif 5 is 5 mirksiukas.gif Arba vel lengvas priesininkas pateko,arba Sunus tikrai toks stiprus ir anie nespeja net isibeget biggrin.gif Nors cia mates,kad kai kurios poros is lempos sustatytos...Viena kova-sunaus komandos draugas-paciam pirmam raunde nukautavo..Baisu,kai taip iskreta...Gal ziuret ir grazu biggrin.gif Mes us ta komandos drauga ejom,bet man gaila ir to priesisninko...
Dar vienas 47m vyras su tokiu gana jaunu,gerai atrodanciu boksavos..Tai galiu pasakyt,kad jei tik 3 raundai but buve,tai tas senuks ir laimejes butu..Paprasciausiai jau nebeuzteko jegu..Anas jaunas,daugiau energijos,bet gavo tikrai nemazai pats..
VAROM PRIE JUROS bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos, damutės :) šiandien namuose tvarkinėjamės, ryte šeima buvo užsukus pasikavinti, tai va pleptelėjom trumpai ir dabar verdu voveraičių sriubą, kepsim vištieną, nes vakar užmarinavau, o vakarop lėksim galbūt prasieiti, ledų kokių suvalgyti :rolleyes: 

Vakar sveikinom mano tėvuką, pasisedėjom kavinukėje, o vakarop pas MB tėvus važiavom, tai ten ir šašlykai, ir kitokios vaišės, prisiragavom visko ir grįžom prieš vidurnaktį laimingi :) aš taip pat gražiųjų bijūnų prisiskyniau, oi kaip kvepia :wub: 

Atsakyti

Giega, sveikinimai sūnui, koks šaunuolis :bigsmile: 

Mickute, smagus, skanus Jūsų savaitgalis, liuks :mirksiukas: 

Atsakyti