V-Rine myliu visus gyvunus, bet jei uzmatau tokias istorijas, nes neskaitau, verciu tolyn. per daug visu gaila. visiems nepadesiu, turiu zmoniu kuriems labiau reikia pagalbos, nes neskaitau
Mickute,va neblogas puslapis,gera apatiniu kokybeDabar kaip tik nuolaidu yra
Siuncia ir i LT,kaina 5,50 uz atsiuntima per 5-10d.
https://www.pourmoi..../?pagestoshow=2
nemoku as is tu uzsienietisku puslapiu uzsisakineti.ten daug groziu matau. bet.... as juk nestandartine. daugumoje tokiu dydziu net nera. man reikia naturoje matuotis deja
Labas rytelis
</p></div></blockquote><p>nemoku as is tu uzsienietisku puslapiu uzsisakineti.ten daug groziu matau. bet.... as juk nestandartine.

Bent jau raso,kad turi ir dideliu dydziu

Dabar isimetus i krepseli 3 liemenukus,bet tik prie vieno yra mano dydzio kelnaites..Nors...As labai retai kada uzsidedu pilna komplekta

Gaila,kad naktiniai,kuriu noriu,tik tokia pati spalva nukainuota,kaip jau turiu...Na palauksiu kito karto

bet grazinat juk siuntimo islaidas pati turiu apmoketi ? beto kad ir kokia laisva bliuskute ar tunika perku, nu atrodo ismatavimai tinka, jau pagal cm, nes siaip dydziai ziauriai skiriasi. bet vienas rubas tiesiog tinka, o kitas kabo, nes per daug platus vel maisas bus. as jau geriau matuojuos. apatinius turguje pas viena moteriske perku, tai visada gali uir atgal kad ir po savaites parnesti, man taip ramiau
Labas rytelis
oi kiek priplepeta, vos perskaityti spejau
Na as trumpai- kaip ir sakaau pas draugus nuvarem, vyrai tokia faina supyne padare, meistravo kelias valandas, as dar pas drauge tujas apkarpiau, biskeli po zolynus, leido prie zemes ukio darbu prisiliesti. vakar ryte neblogai lietutis prabego. as spejau is pardes iki ju ateiti, tai kai dejo...... pavesineje sedejom, tai net tokiais suorais pyle. bet nuly oir vel grazu, gal kazkiek vesiau, net geriau kai ne _30. tai prisikepem saslu kalna, dar viena padruske prisijunge veliau, nu tikrai smagiai pasisedejom, MB neatlaike maratono anksciau namo isejo, drauge dave bliuda, tai sumerkiau kojas, jetus koks kaifas. kojytes tikrai po visos darbu savaites pailsejo. cia sedi prie stalo,sampe kali ir taskaisi su kojytemis
namie kai mirkau kojas, tai mano bliudas mazesnis, ir nesitaskysi ant parketo, o cia gali kaip mazas vaikas teksnioti
vienu zodziu super duper sestadienis- sotus, linksmas, ir dar su lauktuvemis- drauge pomidoru pridejo, kopusto galva, dar biskeli tingiu, bet tuo ikrisiu i virtuve kazka gaminti
Imeciau i FB pora vakaryksciu fotkiu, matysis kokia supyne vyrai padare
LAbukas
Na ka,sunus vel laimejo

Dar vienas 47m vyras su tokiu gana jaunu,gerai atrodanciu boksavos..Tai galiu pasakyt,kad jei tik 3 raundai but buve,tai tas senuks ir laimejes butu..Paprasciausiai jau nebeuzteko jegu..Anas jaunas,daugiau energijos,bet gavo tikrai nemazai pats..
VAROM PRIE JUROS

Sveikos, damutės šiandien namuose tvarkinėjamės, ryte šeima buvo užsukus pasikavinti, tai va pleptelėjom trumpai ir dabar verdu voveraičių sriubą, kepsim vištieną, nes vakar užmarinavau, o vakarop lėksim galbūt prasieiti, ledų kokių suvalgyti
Vakar sveikinom mano tėvuką, pasisedėjom kavinukėje, o vakarop pas MB tėvus važiavom, tai ten ir šašlykai, ir kitokios vaišės, prisiragavom visko ir grįžom prieš vidurnaktį laimingi aš taip pat gražiųjų bijūnų prisiskyniau, oi kaip kvepia
Giega, sveikinimai sūnui, koks šaunuolis
Mickute, smagus, skanus Jūsų savaitgalis, liuks