medutis sūnus 11 gimtadienio proga, jis bus ketvirtadienį
mokslai jam dar tik įsivažiuoja, nėr kas pasakoti
Labai džiaugiuosi dėl Tavęs
išties dirbti mėgstamą darbą, užsiimti mėgstama veikla tikrai pasiseka ne kiekvienam, nors matyt tai ne vien sekmė, o užsispyrimas, noras, daug pastangų
ačiū labai
bet jergus, galvojau ir Tave pakalbinau pirmoj žinutėj, nes paminėjau, o pasirodo ne. Nu visai iškritus esu iš kosTmoso
ką planuojt veikti Vilniuj? penktadienį lėksit?
kaip pusseserei Tavo sekasi Vilniuj kurtis? jau pakankamai ilgai jie grįžę, taip?
jei ne paslaptis, kaip reikalai su darbais, būstu ir pan?
Sveikos,
medutis sūnus 11 gimtadienio proga, jis bus ketvirtadienį
mokslai jam dar tik įsivažiuoja, nėr kas pasakoti. bet jau tie reikalai jo mokslų jaučiu mane erzina jau...tai užmiršo tai pamiršo, tai paaiškink tai padė k ir t.t. na kol įsivažiuos... buvau įpratusi viena atsikeliu ramiai susiruošiu ir einu darban. O dabar kartu einam, tai vis tai nespėjo, tai užmiršo, šiandien nuo pusė kelio lėkė į namus nes piešinio neįsidėjo...vž... einu į penktą klasę kaip priklauso
Oj, smagi proga
Norėčiau skanaus medučio.. Mano kolegos gimtadienis rytoj, tai pirksim tortą komandoj ir mėgausimės visi
Jau laukiu prie kavos
Oj tie užmirštuoliai vaikai
Tikiu, kad erzina, bet kartu turbūt ir juokinga, kad laksto vos ne kaip be galvos. Nu o ką Tu jam mažam, kiti dalykai rūpi
Kuriuose dalykuose vaikas stipresnis - matematikoj kokioj ar labiau prie meno?
ką planuojt veikti Vilniuj? penktadienį lėksit?
kaip pusseserei Tavo sekasi Vilniuj kurtis? jau pakankamai ilgai jie grįžę, taip?
jei ne paslaptis, kaip reikalai su darbais, būstu ir pan?
Jau laukiu prie kavos
Išlekiam kartu su SB penktadienį popiet, nes ir jis truputį nori pravėdinti galvą, pakeisti aplinką
vyks Tautų mugė ir VegFest'as, tai va ten norim apsilankyti, pasivaikščioti, kąžką galbūt nusipirkti
o šiaip važiuojam tiesiog pasibūti, skaniai pavalgyti, praleisti laiko su savo fainuoliais
Viskas žinok tikrai gerai, nors buvo visko. Turi būstą, turi darbus, gyvena jau kažkur Vilniuje apie 2 metus, o grįžę 3 ar 4, jei neklystu
po truputį kūrėsi, viskas vyko po truputį ir dabar dar daug ko trūksta namuose, bet viskas su laiku
Aš taip skaniai prie kavos savo sekmadieninį keksiuką sulapnojau, dar greipfrutą buvau pasiemusi, tai užkandau ir už valandėlės pietų eisu
Išlekiam kartu su SB penktadienį popiet, nes ir jis truputį nori pravėdinti galvą, pakeisti aplinką
vyks Tautų mugė ir VegFest'as, tai va ten norim apsilankyti, pasivaikščioti, kąžką galbūt nusipirkti
o šiaip važiuojam tiesiog pasibūti, skaniai pavalgyti, praleisti laiko su savo fainuoliais
Viskas žinok tikrai gerai, nors buvo visko. Turi būstą, turi darbus, gyvena jau kažkur Vilniuje apie 2 metus, o grįžę 3 ar 4, jei neklystu
po truputį kūrėsi, viskas vyko po truputį ir dabar dar daug ko trūksta namuose, bet viskas su laiku
Aš taip skaniai prie kavos savo sekmadieninį keksiuką sulapnojau, dar greipfrutą buvau pasiemusi, tai užkandau ir už valandėlės pietų eisu
Kaip smagu
Patinka man labai visokios savaitgalinės veiklos, mugės. Liuks, puikus laikas nusimato!
Oj super tikrai, kad viskas einasi gerai
O jei ne paslaptis, kokiose srityse jie abu dirba?
Aš papietavau, desertui Magnum balto šokolado ledą su kava sukirtau (jau atsipalaidavau kaip priklauso, ruošiu skrandį atostogoms
) ir kibsiu toliau į darbus
Oj super tikrai, kad viskas einasi gerai
O jei ne paslaptis, kokiose srityse jie abu dirba?
Draugas banke, o pusseseriukas administratore, tik dabar kito darbo ieškosi, tai bus matyt kur nuneš likimas
kaip bebūtų sostinė lieka sostine, tai ir pasiūla darbo didesnė, nes pas mus tai nekažkas, oi nekažkas šaltuoju sezonu
Mickute, ar nusimato dar gėrybių ruošimas žiemai? spėju grybų dar norėtųsi?
Svaigstu del grybu
tikrai dar mausiu i miska
kaip be grybu ???? o dabar eisiu gal pora stiklainiu dar tu kriausiu uzvekuosiu, nes arba zalios arba jau put pradeda, tai ir i darba maisa nusinesem, kazka dar reikia pasidaryti
Beje vaikams turbut daugiau laisves pas mus gyvenant,nei atskirai-vaika gali bet kada palikt
O tuom jau labai naudojas
Tai i kina,tai pas draugus,tai vestives kazkieno,tai gimtadienis.
Va ir aš tą patį pagalvojau, kad patiems manau visai liuks kai tėveliai šalia, bet manau ir Jums džiaugsmas begalinis būti su anūkėle
man vis dar keista rašyt, kad Tu močiutė
dabar eisiu gal pora stiklainiu dar tu kriausiu uzvekuosiu, nes arba zalios arba jau put pradeda, tai ir i darba maisa nusinesem, kazka dar reikia pasidaryti
Mėgstu kriaušes
Pas MB tėvus kai buvom, tai ragavau prie vištienos ne tik keptus obuolius, bet ir kriaušes, tai labai skanu
bet kriaušės jų kietesnės, ne tos minkštos, aš vienas pačias kad kirtau
Draugas banke, o pusseseriukas administratore, tik dabar kito darbo ieškosi, tai bus matyt kur nuneš likimas
kaip bebūtų sostinė lieka sostine, tai ir pasiūla darbo didesnė, nes pas mus tai nekažkas, oi nekažkas šaltuoju sezonu
Faktas tikrai. Aišku vis kalbama, kad ir Kaunas labai atsigavęs, grįžtantys neatmeta ir jo įsikūrimui
Almost,as daznai paskaitau kokuam trafike,bet radyt neturiu laiko,o paskui pamirstu.. o kai prisimenu,jau buna ne i tema kazka rasyt.
Beje vaikams turbut daugiau laisves pas mus gyvenant,nei atskirai-vaika gali bet kada palikt. O tuom jau labai naudojas. Tai i kina,tai pas draugus,tai vestives kazkieno,tai gimtadienis.. Aisku atveztu ir taip,bet cia is vis viskas vietoj
Aišku
Žodžiu patogu visiems, tai ko ir kraustytis jiems lauk
Svaigstu del grybu
tikrai dar mausiu i miska
kaip be grybu ???? o dabar eisiu gal pora stiklainiu dar tu kriausiu uzvekuosiu, nes arba zalios arba jau put pradeda, tai ir i darba maisa nusinesem, kazka dar reikia pasidaryti
Baik Tu su savo grybais jergau nu, kaip pavydžiu
Mėgstu kriaušes
Pas MB tėvus kai buvom, tai ragavau prie vištienos ne tik keptus obuolius, bet ir kriaušes, tai labai skanu
bet kriaušės jų kietesnės, ne tos minkštos, aš vienas pačias kad kirtau
Aš čia aną savaitę paragavau lavašo suktinį su vištiena, kriaušėm, graikiškais riešutais, pelėsiniu sūriu ir salotlapiais. Nu labai skanu tikrai buvo, geras derinys
Nu va jau islindau is virtuves - suvekavau 4 trilitriakus kriausiu, tuo paciu pakepiau kepsniuku su grybu padazu. ir dar darau kriauses drebuciuose idarytas su varske
dar draugei skalbima padariau, nes pas ja skalbianke sugedus, tai buvo atlekus, jau ir svarius rubus issinese. tai taip greitai tas laikas prabego. dar beliko tas kriauses pabaigti, biskeli tegul atvesta, sukresiu varske ir uzpilsiu sirupa su zelatinu. bus ryt ka i darba kolegems nusinesti. ir dar gera puse kibiro kriausiu liko
rytdienai turiu pyraga kriausiu su obuoliais nusiziurejus. o jau sakiau nieko ryt nedarysiu. et. net jau tingiu galva issiplauti
Baik Tu su savo grybais jergau nu, kaip pavydžiu
![]()
Aš čia aną savaitę paragavau lavašo suktinį su vištiena, kriaušėm, graikiškais riešutais, pelėsiniu sūriu ir salotlapiais. Nu labai skanu tikrai buvo, geras derinys
pavalgymui manau ir pas jus ten aplinkui galima rasti
na su lavasu neteko valgyt, bet siaip sitas derinys tai liuks !!! Man kriause- pelesinis suris- brukniu uogiene
Norėčiau skanaus medučio.. Mano kolegos gimtadienis rytoj, tai pirksim tortą komandoj ir mėgausimės visi
Jau laukiu prie kavos
Mano broliene skanius meducius kepa jau daug metu, tai kad atmusus ranka. O siemet man gimtadieniui didziausia meduti atnese
kazkada kai tik meduciai prasidejo ir as esu pati bandzius. ir ne viena sulipdzius. visko su tais blynais budavo kol iskepdavo
Paskui salia Bijola atsidare su savo skaniausiais tortais, tai tuo metu reikejo visus isragauti