Medutis ir NApoleonas valgomi,bet vieni is nemegiamiausiu tortu..Ta prasme bus ant stalo,valgysiu,bet pati niekad neuzsakineju ir neperku..
Medutis ir NApoleonas valgomi,bet vieni is nemegiamiausiu tortu..Ta prasme bus ant stalo,valgysiu,bet pati niekad neuzsakineju ir neperku..
Plepat apie visokius skanumynus, tai valgyt užsimaniau
buvom maisto apsipirkti, taip pat galvojau apie arbūzą, bet nepirkom, kitokių vaisių pasiemėm
Napoleoną mėgstu savo draugės keptą, toks nerealus, toks tikras, net pagalvojus silpna pasidaro
buvo iškepusi jubiliejui, o dabar sake neprisigalvot, nes daug darbo su juo
Pas mus šaltokas vakaras, lyja, vėjuota, dar apsukom aplink miestą, tai aišku, kad tuščia visur, ramu
Rytasss labas rytasss
kaip miegojote,pailsėjote?
Žvalios žvalios tikiu nubudote ir pasiruošusios pasaulį užkariauti
Labas rytelis
gerai issimiegojau, nakti jau maciau kad ir pas mus vejas nemazas buvo
Koks rytas šiltas,uch...
tik po to lietų rodo
Vakar diena buvo intensyvi sporto atžvilgiu,bet man to reikėjo nes buvau nesportavusi 3 dienas ir jau nuotaikos ir energijos rodiklis krito žemyn
Suvokiu,kad be sporto-nekažką
Atvežiau vakar Dukrą į zumbą,po 30min darbas turi man prasidėti,laukiu. Na ką atvažiuoja Berniukas irgi šokti zumbą kuris buvo pas mane prieš dieną priežiūroje,pamato mane,atbėga ir stipriai apsikabina
o matėmės/draugavom tik vieną dieną. Toks nerealus jausmas,kai svetimas Vaikas Tavim pasitiki
sako Mamai aš šokti nenoriu,noriu su šita Drauge būti
Tai ką Jūs manot,tekp vaikų zumboje ir man šokti
Treniruoti buvo nereali
Pašokau su Vaikais kartu,tada padirbau,tada nuėjau ant treniruoklių,o galiausiai į savo zumbą nuvariau
Tai va taip,po to gera geraaaaaa
Patinka man veikla su Vaikais
Šiande išeiginė,bet važiuosiu reikaliukų tvarkyti,į mokyklą reik užsukti. o vakare į visiškai naują treniruotę išbandymui Nirvana.išbandyti noriu viską
o del grybavimo tai bandysim ar ryt ar penktadieni iseigine imti ir varyt i miska
gi tada iskviete is atostogu, reikia ta dienele isnaudoti. tai va geriau aisku galetu but penktadienis, tada sau ramiai galiu tvarkytis su tais grybais, kai zinai, kad kita diena nereikia i darba. Savaitgali tai labai daug zmoniu miskuose
Almost,labai džiugu ir gera skaityti,kad Tave Tavo darbas tiesiog "skraidina ant sparnų"
Tokiais atvejais retai ir pavargstama nuo darbo
Šito nerealaus ir džiaugsmo teikiančio jausmo linkiu Tau visą gyvenimą
Klausiai kaip mano darbai. Tai likau pagrinde su dviem darbukais,trečią Draugės Vaikutį pasilikau prižiūrėti esant reikalui ir jeigu eis susiderinti laiką. O liko rytinis darbas mano pagrindinis,kuriame dirbu maždaug nuo 8val iki 12val kartais 13val,nėra čia darbo valandų rėminių,galiu pradėti kada noriu ir kada noriu baigti
tas labai gerai. Tada namo spėju gryžti ir sporto klube trys vakarai nuo 16.30 iki 19.30 bet čia vėl gali laikas kisti pvz pirmą dieną nuo 16.30 iki 19.00 dirbau,vakar tik nuo 18.00 iki 19.00,ketvirtadieniui visai nėra vakarui Vaikų užregistruota. Aš šitą laiką mažiausiai prieš parą žinau,nes turi registruoti Vaikus,nevėliau likus parai.Tai va tokie mano darbai. Tinka/patinka/myliu darbus
Trečiadieniai ir savaitgaliai bei šventinės dienos visada laisvos
*Voque* o kaip pas Tave darbų? didelis apkrovimas ar proto ribose?
Kaip TB darbai?
giega,tokia močiučių dalia,užaugina savo Vaikus,tada kad nepamirštum kaip augininti,tenka Anūkais džiaugtis
Mickute7,nu Tu pavarai,neatsistebiu Tavo veiklumu,vakakuoja/kepa/verda
Tau reik eit į šitą sritį dirbti
V-rine,o Sūnus neliūdi be Sesės? nepasigenda?
Mouette,labukas
Labas rytas
na ir vėjuota pas mus, tikras ruduo, net baisu nosį kišti į lauką
R’s, smagu, kad tiek gerų emocijų atneša naujas darbas, vadinasi viskas bus gerai ir esi ten kur turi būti
Dėl mūsų darbų, tai kai dirbi sau yra visaip, bet šiuo atveju man paprasčiau nei MB
aš darbo turiu daugiausiai tada, kai turiu naujų prekių, tuomet ir foto tvarkymas, aprašymus išversti į keletą kalbų, sukelti viską pardavimui ir t.t
Na, o kai viskas padaryta, tai nebutinai turiu sedėti ofise nuo ryto iki vakaro, o MB kitaip, visai kitoks pobūdis, ypač dabar labai užsivertęs darbais
Na, o šiaip turėsi tiek, kiek pastangų idėsi, mums tai tikrai galioja
O tau R's,reiktu i darzeli koki dirbt eit,sitaip su vaikais uzsiimt moki/patinka
Lynoja ir pas mus...Bet nors nesalta..Keliausi kazkaip sunkiai..Bet turbut del lietaus,labai migdo..
Medutį kepu su sumetimais keliais- pirmiausia man irgi ranka atmušta, kepu pagrinde jį ir poto dartokį šokoladinį su pertepimais. Labai kitų nesu bandžiusi, ai rafaelo kažkada nepatiko (ir kitų kepami man nepatinka), Kepu didelį, tai daug sutaupau finansine prasme jei pirktum...
Napoleono pati nekepu o man ir nepatinka kad į glaistą įeina juk žalias kiaušinis, ar ne? man tuoj grėsmės ir ligos vaidenasi...
vakar buvom krikštadukros gimtadienyje, šiandien apsitvarkyt, tortą susitept ir ryt laukt ant sūnaus gimtadienio svečių, dar dukra grįžta...gyvenimas verda
kokią mišrainę įdomesnę ir iš ne kokių ypatingai mandų ingredientų pataisyt, plyyyz patarkit:)
ai šiandien per pietus lėksiu nagų tvarkytis..sulaukiau eilės pagaliau
dėl sesės pasigedimo, kad kolkas darnespėjom - vis grįžta