Almost,sveik-išsisveik ir atostogoms būk sveika kaip ridikas
Tikiu,kad pikta dėl atidarytų vartų,juk norisi saugumo,ypač kas buvo nutikę Jums,jeigu kartosis tai,manau tikrai pasikalbėti turėsit su šeimininku. Kaip praėjo Tau susitikimas darbe?
Nors Almost klausė giegos kas yra kazanas,bet zinau ir aš,tai pasakysiu
spec.puodas gaminti ant laužo,storassss špižinis toks
Giega kažkada apšvietė 
Mergaitės pasipasakokit kokius šveitiklius veidui naudojant? mechaninius ar cheminius? kaip dažnai naudojate? o gal veido valymą darotės pas kosmetologę?
Mano veido oda blyn labai riebaluojasi,yra pasikimšusių porų,bet pati veido oda nėra baisi śeip. Pati turėjau mechaninį veido šveitiklį,bet baigiau,noriu kitą įsigyti. Tik dabar rinksiuosi greičiausiai cheminį
Nes kiek girdėjau su mechaniniu reik atsargiai
Ačiū ačiū
Kol kas sveikata tik prastėja, tai jau čiupau nuo sinusito vaistus, planai irgi atitinkami. Žodžiu reik pasveikt. Svarbiausia, kad temperatūra nekiltų, tai ir su sloga tas atostogas išgyvensiu. Ale jei jau temperatūra kils, tai ne kažką labai bus..
Susitikimas labai gerai praėjo, ačiū. Pirmą kartą turėjau tokį privatų, delikatų susitikimą, tai džiaugiuos, kad viskas liuks
Ačiū
Niekad nei girdėjus apie tokį nesu savo gyvenime
Šveitiklį paskutiniu metu naudoju labai labai retai. Mano oda mišri, bet kartu itin jautri, tai dažnas šveitimas tik pablogintų situaciją. Kai senais laikais maniau, kad oda labai riebi, tai naudojau visokias sausinančias priemones ir viskas tik dar pablogėjo. Tada kosmetologė padarė odos valymą ir pasakė, kaip teisingai reikia odą prižiūrėt. Sulig tais pakeitimas rutinoj viskas susitvarkė
Svarbiausia tinkamai drėkinti odą, kremus naudot, kad tą riebumą nuimti. Nes oda riebinasi pagrinde tam, kad apsisaugotų nuo išorinių faktorių. Jeigu tinkamai prižiūrima, tai viską galima kontroliuoti
Almost, sveikatos linkiu!
dėl tų vartų, tai tikiu, kad po praeitų įvykių nelabai būtų saugu ir ramu, bet gal tikrai tik tam vakarui atidarė ir viskas 
Ačiū
Aha, turbūt tik tam kartui buvo taip padaryta. Nes kol kas visada uždaryti buvo. Nu tikiuosi taip ir liks
O as kalmaru nemegstu. Ten buvo visokiu gyvybiu misinys-ir krevetes,ir kalmarai,ir geldeles,ir kriaukleles. Kalmarus as isrenku,kai sau deduosi. O jei nemazai pridesi kreveciu ir kalmaru,tai nelabai skurdus ir bus
Man smagiai tas gyvybės susiskaitė, nes mes gėrybėm visada vadinam
MB irgi kalmarų nemėgsta, man visada atiduoda. O man jie tokie skanuliai, uch
Aš visokių geldelių nevalgau, fuj nepatinka man
Kaip senai čia buvau 
Visoms geriausi linkėjimai.
Kaip smagu, kad pasirodei nors ir trumpam
Greit permečiau akytėmis plepesiukus, tai Almost siunčiu sveikatėlės ir gerų atostogų 
Rytoj giminės susitikimas bulvių lauke
Smagiai mes ten renkam tas bulves,pakriuksim kaip šernai ir pažvengiam,kai linksma kompanija tai tik bulvikės parūgsta ir atrodo pačios į maišus sušoka 
Aš jaučiu, kiek galvoju ir prisimenu, tai nesu bulviakasy dalyvavus iš viso
Nu aš toks tikras asfalto vaikas, tai nenuostabu..
Sveikos, damos
Pagaliau penktadienis 
mickute - gero grybavimo, daug radybų jums šiandien 
Voque - puikaus vėjo, kad kelelis nedulkėtų ir kad savaitgalis nuostabus būtų 
giega - kad penktadienis greitai praeitų ir darbai nenervintų
Mouette - kad savaitgalio planai būtų puikūs
BigBang - kad vis tik atsirastų laiko tuos nagus nusilakuot
V-Rine - tikiuosi šventė buvo smagi, tortas skanus
Nu o aš lekiu toliau prie darbų. Nemažai veiklos visokios šiandien nusimato, žinau po pietų tortą valgysim (arba picą pietums, matysiu, kaip kolegos nustebins
), o vakare lėksim gal su vyru į vietinį italų restoranėlį.
Tokie tie planai, gražaus visoms penktadienio, skanios kavos ir puikaus savaitgalio