Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas vakaras mano mielosios  :4u: 

Kaip senai čia buvau  :rolleyes: 

Visoms geriausi linkėjimai. 

Pas mane atėjo toks laikas, kad labai mažai lieka laiko savo malonumams. Visos dienos prasideda anksti ryte, bagiasi velai vakare. Darbas suvalgo puse dienos. Kita puse turiu skirti savo jau vieneriu metu dukrytei (greit laikas lekia ane?)  :wub: o kur laikas tvarkymuisi, valgio darymui, laikui su vyru, draugais :) laisva minute prisedu prie fb. Man ten daug greiciau viskas ir patogiau. Kad cia ateiti reikia daugiau laiko. Tiesa, dabar per telefona apsijungiai,

nes kompo prie vaiko be šansų įsijungti, tuoj prisistato  :D 

Naujienos - turiu bilietus į LT žiemai :) tai dabar jau turiu ko laukt. Busiu dvi savaites, tai ne marios to laiko, bet gal pavyks kokį susitikimą pasiorganizuot. Tiesa pažadėt negaliu nieko, nes kai du vaiku gryžtu tai viskas šiek tiek sudėtingiau :) 

Praeitą savaitgalį atšventėm durkytės gimtadienį. Pilnas kambarys buvo žmonių :) gavom daug naudingų dovanėlių :) smagiai pasibuvom. Tiesa vaikas šiek tiek peršalęs buvo tai nebuvo super

linksma ir šypsenos neištraukiau :) užtat gavom gerą dovaną kaip tėvai - pradėjo ji jau pati vaikščiot :) 

darbe visiškai nieko naujo :) 

taigi gyvenimas mano manau suprantat kad nėr labai kažkuom įdomus. Apie vaiką ištisai pasakok

nesinori, bet šiuo metu neina apie ją nekalbėt. Todėl gal kažkiek labiau atsitraukiau iš sm, nes man aktualiau dabar tie visi mamiški reikalai  :4u: 

turėsit ką veikt skaityti dabar. Eisiu bent porą puslapiukų perskaityt jūsų :)  :4u: 

Atsakyti

Greit permečiau akytėmis plepesiukus, tai Almost siunčiu sveikatėlės ir gerų atostogų :) 

smagu akd visoms viskas gerai, kad jokių blogų dalykų nėra :) tai svarbiausia :) 

o aš jau trečia diena noriu nagus nusilakuot, bet kol

nueina dukrytė miegot ateina ir man miegas į mintis ir nenoriu nieko daryt  :oh: 

Atsakyti

Naujienos - turiu bilietus į LT žiemai :) tai dabar jau turiu ko laukt. Busiu dvi savaites, tai ne marios to laiko, bet gal pavyks kokį susitikimą pasiorganizuot. Tiesa pažadėt negaliu nieko, nes kai du vaiku gryžtu tai viskas šiek tiek sudėtingiau :)

o kaip puiku  :wub: na bent jau  mudvi per langa susimojuosim  tai tikrai  :D

Kaip darbe sekasi ? suspeji visur ? maciau gimtadienio fotkes  :wub:  :wub:  :wub:  labai  jau grazi ta tavo princese  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  ale kokia saunuole, jei jau vaiksto !!! 

Viskas , varau meigoti, ryt ilga diena laukia-  varom vis gi link Prienu, paskui reikes dar iki kaimo kelioms valandoms uzlekti, vel ten  kazkas negerai su tuo hidroforu  :oh:  tai neaisku kiek MB uztruks.  tai jau kiek susivelinsim gristi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 13 rugsėjo 2018 - 21:10
Ilgasis savaitgalis pas tave bus,Mickute biggrin.gif

Idomu,kada musiske vaiksciot prades..Keturiom laksto,nepagausi.Jei kur isikimba,tuoj atsistoja.Aplink stala,sofas eina pasilaikydama.Bet viena dar net nestovi.
MAno abu gana anksti vaiksciot pradejo.Sunus 11men,dukra 10,5 men mirksiukas.gif
Atsakyti

o kaip puiku  :wub: na bent jau  mudvi per langa susimojuosim  tai tikrai  :D

Kaip darbe sekasi ? suspeji visur ? maciau gimtadienio fotkes  :wub:  :wub:  :wub:  labai  jau grazi ta tavo princese  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  ale kokia saunuole, jei jau vaiksto !!! 

Viskas , varau meigoti, ryt ilga diena laukia-  varom vis gi link Prienu, paskui reikes dar iki kaimo kelioms valandoms uzlekti, vel ten  kazkas negerai su tuo hidroforu  :oh:  tai neaisku kiek MB uztruks.  tai jau kiek susivelinsim gristi

Nu bandau spet, va cia uzbegt nelabai speju. O siaip kiek speju tiek :) visai palyginus normaliai :) 

Atsakyti

Labas rytas Jums tariu ir aš ir penktadienis ir kavos puodelis :D 

Atsakyti

Vakar paskaitoje pabuvau,sporte,tada namo. Gryžau namo dar Dukros pamokas patikrinau,nusiprausėm ir visi miegoti susiruošėm :)  Tai vakaras toks eilinis :D 

Šiande darbukas,tada gal iki urmo bazių nulėksiu kažką į šaldytuvo papildymą paiimti,riešutų reik atsargas papildyti. O tada namie lauks darbelio,malkas reiks tvarkyti,nes važiuoja Vyras su Uošviu į mišką malkauti. Rytoj giminės susitikimas bulvių lauke :D  Smagiai mes ten renkam tas bulves,pakriuksim kaip šernai ir pažvengiam,kai linksma kompanija tai tik bulvikės parūgsta ir atrodo pačios į maišus sušoka :D 

BigBang,smagu,kad užsukai :wub:  O Tu ir kalbėk ir pasakok apie Dukrytę,gi mums viskas įdomu :)  Svarbiausia bendravimas,o kokia tema nesvarbu :)  Kada tiksliai LT būsite?

Almost,kaip Tu? :) 

*Voque* paskaita buvo apie sportą ( kaip ir nuo ko pradėti sportuoti,kaip pasurinkti sporto klubą,apie pačią sveikatą ir pan...apie mitybą kalbėjo.) čia daugiau buvo orientuotasi į Naujas nares,nes naujas sezonas prasidėjo,daug naujų narių. Ai dar apie Nirvaną daug pasakojo. Tas įdomiausia buvo,nes tai gan šviežia LT. 

Mickute7,linkiu daug daug grybų :D  kad savaitgalį turėtum ką veikti :P 

Giega,bet tikrai Tavo darbe toks reikalas biškiuką "pagrojantis per nervą"  :D  kai į tą pačią vietą tenka važiuot po du kartus,bet toks jau darbas :B  

pala pala tuoj pradės ir Anūkė vaikščioti :D 

Maniškės labai skirtingai pradėjo. Vyresnėlė 1.3mėn tik,Jaunėlė 10mėn. O dabar sporto ir judėjimo srityje aktyvesnė Vyresnėlė :D 

Na ką Visoms gražaus gražaus penktadienio! :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

jau baigiam kavyte gerti ir lekiam . tikiuosi kad  rasim. FB mirga nuo grybu fotkiu. a jo, prasiilginom savaitgali- tada ateme penktadieni, tai prasom grazint penktadieni . tai  vat jeigu siandien - miske, kaime, tai jau vakare ir ryt galesiu terliotis su grybais. gal dar slyvu is kaimo parsivesiu. dar mazai  :P​ 

Atsakyti

Labas rytas :) jungiuosi be kavos, pokolkas su vandenėliu, gaivinuosi po sporto ir neturiu jėgų eit praustis :D 

Mūsų savaitgalis kaip ir aiškus, dar iki išvažiavimo noriu nulėkti iki turgelio, gal bus atlėkus moteris su ožkų sūrio produkcija, tai noriu rikotos pasiimt, gal dar kokių skanėstų :) 

Rytas pasakiškai gražus, saulėtas, kiek žiūrėjau visą savaitgalį tokį žada, būtų liuks :rolleyes: 

Atsakyti

Visoms gero savaitgalio linkiu! geros nuotaikos, gerų darbų, o kai kam ir gražios šventės :4u: 

BigBang, smagu, kad užsukai :mirksiukas: 

Atsakyti
LAbukas

PAbudau kazkaip anksciau..Bet darba anksciau nevaziuosiu-ner ten ka veikt biggrin.gif Atvaziuoji veliau,tai bent truputi eiliu isvengi,kad pasiimt skaneri.O ir siuntinius kiti jau buna susirinke,tai greiciau savus atrandi biggrin.gif Dabar prie musu linijos pastate nauja zmogu rusiuot,tai kol kas labai saziningai rusiuoja biggrin.gif
Atsakyti

Almost,sveik-išsisveik ir atostogoms būk sveika kaip ridikas :)  :wub:  Tikiu,kad pikta dėl atidarytų vartų,juk norisi saugumo,ypač kas buvo nutikę Jums,jeigu kartosis tai,manau tikrai pasikalbėti turėsit su šeimininku. Kaip praėjo Tau susitikimas darbe?

Nors Almost klausė giegos kas yra kazanas,bet zinau ir aš,tai pasakysiu :D  spec.puodas gaminti ant laužo,storassss špižinis toks :D  Giega kažkada apšvietė :D

Mergaitės pasipasakokit kokius šveitiklius veidui naudojant? mechaninius ar cheminius? kaip dažnai naudojate? o gal veido valymą darotės pas kosmetologę? 

Mano veido oda blyn labai riebaluojasi,yra pasikimšusių porų,bet pati veido oda nėra baisi śeip. Pati turėjau mechaninį veido šveitiklį,bet baigiau,noriu kitą įsigyti. Tik dabar rinksiuosi greičiausiai cheminį :)  Nes kiek girdėjau su mechaniniu reik atsargiai :hmm:​ 

Ačiū ačiū  :4u: Kol kas sveikata tik prastėja, tai jau čiupau nuo sinusito vaistus, planai irgi atitinkami. Žodžiu reik pasveikt. Svarbiausia, kad temperatūra nekiltų, tai ir su sloga tas atostogas išgyvensiu. Ale jei jau temperatūra kils, tai ne kažką labai bus..

Susitikimas labai gerai praėjo, ačiū. Pirmą kartą turėjau tokį privatų, delikatų susitikimą, tai džiaugiuos, kad viskas liuks  :) 

Ačiū  :) Niekad nei girdėjus apie tokį nesu savo gyvenime  :D  :D 

Šveitiklį paskutiniu metu naudoju labai labai retai. Mano oda mišri, bet kartu itin jautri, tai dažnas šveitimas tik pablogintų situaciją. Kai senais laikais maniau, kad oda labai riebi, tai naudojau visokias sausinančias priemones ir viskas tik dar pablogėjo. Tada kosmetologė padarė odos valymą ir pasakė, kaip teisingai reikia odą prižiūrėt. Sulig tais pakeitimas rutinoj viskas susitvarkė  :) Svarbiausia tinkamai drėkinti odą, kremus naudot, kad tą riebumą nuimti. Nes oda riebinasi pagrinde tam, kad apsisaugotų nuo išorinių faktorių. Jeigu tinkamai prižiūrima, tai viską galima kontroliuoti  :) 

Almost, sveikatos linkiu! :4u: dėl tų vartų, tai tikiu, kad po praeitų įvykių nelabai būtų saugu ir ramu, bet gal tikrai tik tam vakarui atidarė ir viskas :ax:

Ačiū :4u:  Aha, turbūt tik tam kartui buvo taip padaryta. Nes kol kas visada uždaryti buvo. Nu tikiuosi taip ir liks  :unsure: 

O as kalmaru nemegstu. Ten buvo visokiu gyvybiu misinys-ir krevetes,ir kalmarai,ir geldeles,ir kriaukleles. Kalmarus as isrenku,kai sau deduosi. O jei nemazai pridesi kreveciu ir kalmaru,tai nelabai skurdus ir bus 

Man smagiai tas gyvybės susiskaitė, nes mes gėrybėm visada vadinam  :D 

MB irgi kalmarų nemėgsta, man visada atiduoda. O man jie tokie skanuliai, uch  :wub: Aš visokių geldelių nevalgau, fuj nepatinka man  :D 

Kaip senai čia buvau  :rolleyes:

Visoms geriausi linkėjimai. 

Kaip smagu, kad pasirodei nors ir trumpam  :4u:  :) 

Greit permečiau akytėmis plepesiukus, tai Almost siunčiu sveikatėlės ir gerų atostogų :)

:4u: 

Rytoj giminės susitikimas bulvių lauke :D  Smagiai mes ten renkam tas bulves,pakriuksim kaip šernai ir pažvengiam,kai linksma kompanija tai tik bulvikės parūgsta ir atrodo pačios į maišus sušoka :D

Aš jaučiu, kiek galvoju ir prisimenu, tai nesu bulviakasy dalyvavus iš viso  :blink:  :D Nu aš toks tikras asfalto vaikas, tai nenuostabu..

Sveikos, damos  :) Pagaliau penktadienis  :yahoo:

mickute - gero grybavimo, daug radybų jums šiandien  :4u:

Voque - puikaus vėjo, kad kelelis nedulkėtų ir kad savaitgalis nuostabus būtų  :4u:

giega - kad penktadienis greitai praeitų ir darbai nenervintų  :D 

Mouette - kad savaitgalio planai būtų puikūs  :4u: 

BigBang - kad vis tik atsirastų laiko tuos nagus nusilakuot  :D  :4u: 

V-Rine - tikiuosi šventė buvo smagi, tortas skanus :) 

Nu o aš lekiu toliau prie darbų. Nemažai veiklos visokios šiandien nusimato, žinau po pietų tortą valgysim (arba picą pietums, matysiu, kaip kolegos nustebins  :lol:  :lol: ), o vakare lėksim gal su vyru į vietinį italų restoranėlį.

Tokie tie planai, gražaus visoms penktadienio, skanios kavos ir puikaus savaitgalio  :4u:

Atsakyti