Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Almost,su gimtadieniu!!!

O pas mus siandien vesoka..VAkar tokia grazi diena buvo,siandien apsiniauke...VAkar labai sakni zuviene gavos,plovas man truputi per astrus ax.gif Reikia eit tvarka pabaigt daryt,nes vakar tik indus nurinkom ir viskas biggrin.gif
Atsakyti

Almost nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga 

ba5a8200411c3f1031c720f970033f19233.jpg

Atsakyti

Sveikos :) o mes namo jau traukiam, greit pralekė savaitgalis :rolleyes: smagiai laiką praleidom, liuks pasibuvom, truputį pakeitėm aplinką, kartais ir užtenka tų kelių dienų :) buvom mugėje, daug prisivaikščiojom visur, keliose naujose vietose valgėm, o vakar tiesiog šiaip vakarojom su vynu, užkandžiais, tai man šiandien negera buvo ryte :D greitas savaitgalis, bet pilnas geros nuotaikos ir emocijų, o dabar vėl laukia nauja savaitė, vėl pirmadienis :ax: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti

Na ką savaitgalis atgyventas,kimbam į savaitės darbus :) 

Vakar tik namo gryžom,tai beveik visą laiką ir ilsėjomės,tinginiavom :B  

Šeštadienis smagus,su Giminėm prisijuokta,prisiplepėta kaip visada :)  Bet jau bulvių :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  Rimtai kažkas atnešę ir pripylę ten jų,didelės labai ir belenkaip daug :blink:  Tai pridėjo mums,kad mašina vos vežė,dalinsim Draugams po maišą,nes nu tikrai mums būtų penkiems metams :D 

Tai va toks mano savaitgalis Mergaitės :)​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti

Almost,visų pirma pavėluoti sveikinimai Tau! Žinau,kad gyvenime daug spalvų,kurias Tu pažįsti,bet linkiu atrasti dar tokią spalvą kurios nėra Tavo gyvenime! Nes Tu esi tas Žmogus kuris tik lipi į aukštumas,sieki ko dar nepasiekiai ir tobulėji kiekviensme savo gyvenimo žingsnyje,nesustok ir ieškok!!! Sėkmės Tau :oro_buckis:  :oro_buckis:  :oro_buckis: 

*Voque* smagu dėl Jūsų savaitgalio :wub:  P kaip pati mugė? Ar patiko,ką pirkote? :) 

Mickute7,turtingas Tavo savaitgalis grybais :)  Smagu! 

giega, naują puodą išbandėte ant laužo?

V-rine,kaip Jūsų savaitgalis?

Mouette,pasiilgom :wub:​ 

Atsakyti
Labukas

NA ka,nauja darbo savaite prasideda biggrin.gif MB keles 5;30,jau susiruose,papusryciavo,ima darbini telefa,o ten SMS,kad nereikia diena i darba,tik i naktine biggrin.gif Atejus velai vakare,kai jau miegojom..Tai kad jau atsikele,isejo i sportklubi..As tai buciau atgal i lova kritus biggrin.gif

Sestad ir plova kepem,ir tam naujajam-zuviene mirksiukas.gif Man ciut per suri ji buvo,o plovas si karta per astrus,na bet vistiek viskas labai skaniai buvo mirksiukas.gif Liko likuciu,bet vakar jau kazko kito norejos,tai vakare nulekem i tailandietiska restoraneli..Ten sekmad buna bufetas-susimoki ir valgai kiek nori.TAi va,norejom paziuret kokie kiti patiekalai,nes dazniausiai tie tailandietiski tik porcijom buna..Nusivylem situo restoraneliu,labai skurdus pasirinkimas buvo..NA bet pabuvom,suzinojom,daugiau ten neisim biggrin.gif

Sestad buvom savo vietiniam shopinge,einam pro salona,kur plaukus lazeriu salina.Uzejau grynai paklaust kainos,nes pas kuria tariausi,tai lazeris servise,tai vel kazkas nutiko...TAi pasiule tooookia kaina,kad negalejau atsisakyt biggrin.gif Nuo kito sestad pradesiu proceduras mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) greit pasisveikinu ir lekiu antakių korekcijos darytis, vėl bus ramu kurį laiką :rolleyes: 

R’s, man visada patinka tokios mugės, faina pasivaikščioti, paplepėti su prekybininkais ir ypač smagu kai patys prekiauja savo produkcija :) 

Atsakyti
Musu menedzeris atostogauja,kazkoks rumunas ciganas ji keicia,tai jau imete man breika,tik nepaziurek... O dabar turiu sedet vos ne pusvalandi.. ir dar nei valgyt noriu.. tik laikas gadinas..

Mb vis labai neredavo i toki viesbuti Turkijoj-adam and eve. Ten tik suaug,tusai per naktis biggrin.gif Draugelis buvo,apsvaiges,sake vaziuos dar karta.. bet kaineles to viesbucio,nu nekyla rankos tiek moket.. Vakar taip paziurinejau,radau uz 1600 viskas iskaiciuota,su bagazu,su skrydziu,su transferiu dviem.. nu tiek dar moku.. Tai siandien jau raso sms-jau uzsake biggrin.gif Tas draugelis irgi ziurinejas,gal lt pirks,gal per mus pigiau gausis..
Atsakyti

Noriu ir aš atostogų kažkur, bent trumpam :) vis neapsisprendžiam ar iki šių metų galo kažkur išlėkt, ar jau žiūrėti kitų metų pradžioje, tai vis dairomės ir spėju vėl imsim ne poilsinę, o, kad kuo daugiau vaikščioti ir pamatyti :D 

Aš darbuojuos dar, bet šiandien spėju ilgai neužsibūsiu, tai grįžus dar valgyti reikia pagaminti ir noriu ramiai vakarą leisti, knygą paskaityti, nieko ypatingo :ax:​ 

Atsakyti

giega,gerai supratau ?? jau užsisakėt atostogas Turkijoj? Tam viešbutį? :D  Jeigu taip,tai faina :) 

*Voque* ką skanaus vakarienei gaminsi? Antakiai sutvarkyti? :) 

Aš ruošiuosi darbelin,tada dar pasportuosiu ir gryžusi taip pat ilsėsiuos :)​ 

Atsakyti