Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

vel viena cia seimininkauju 

Atsakyti

Labukas

Nakti prabudinejau,o kai keltis reikejo,tai uzmigus jau buvau biggrin.gif Dar nuspaudziau laikrodi ir toliau miegojau-man uz 15 min antra karta skambina biggrin.gif Ir i darba isvariau truputi anksciau-benzo reikejo..

Tikra ramuma cia biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) nespėjau iš pačio ryto pasisveikinti, kažkur pradingsta tas laikas nejučia :rolleyes: 

Vakar vakarojom darbe, tai vėlokai grįžom, o šiandien rytas ankstyvas, nes daug ką pasidaryti norėjau :) dabar jau galiu normaliai prisėsti ir ramiai kavos atsigerti, nes kažkaip susivėlinau :rolleyes: 

Kokią kavą geriat dažniausiai? juodą ar su pienu? mėgstat su visokiais sirupais? :mirksiukas: nes aš tai ne, man taip saldu būna, jokio kavos skonio :ax: tarp jaunimo labai populiaru visokios latte su skoniais kiek pastebiu.

Atsakyti

Juoda labiausiai megstu. rytai prasideda tik su juoda kava ir  vos cukraus.  kartais uzsimanau ir baltos.  bet tai dazniau vakarais, kai vakaroju ir kazko norisi skanesnio. aisku tiktu ir su putele  :P skanu ir juoda kava su citrina.  tos visos  latte su sirupais kazkaip neprilipo man. tai jau kazkoks saldus kavos gerimas, bet ne kava. aisku  nesakau kad neskanu. 

Atsakyti

Aš tai juodos grynai negeriu, man bent lašelio pieno reikia :) anksčiau latte, bet dabar kažkaip per daug man joje pieno :rolleyes: 

Kaip dienelė toms, kurios dar čia yra? :D 

Atsakyti

kartais ir 3 in1 uzsimanau, MB tai dazniau sita darbe megsta gerti- patogu greit pasidaryti  :P 

Darbe ramiai, grizau, biskeli i parde, valgyt kazko negaminau, likucius naikinam, tik ruk. skumbrijos pasiemiau paragauti.   na tai nors slyvu kompoto isviriau  :D  pasitvarkiau  virtuveje, balkone biskeli tvarka pasidariau, kelias  geles istrenkiau, viena nukeliavo i laiptine gyventi.o viena turiu, tiksliau yra 2 vienodus, viena tokia  mazesne buvo, iskeliavo i laiptine gyventi. po kiek laiko- ziuriu- laiptineje jau  grazesne, a  nu sita grista namo, o  antroji jau keliauja i laiptine. Siandien vel pakeiciau jas vietomis  :D  ir atrodo laiptineje tai pamirstu daznai palaistyti, bet reiskia jai taip tinka.  :D  :D​ 

Atsakyti
Oi kokia ramuma cia biggrin.gif Almost tai atostogauja,o kur siandien R's?Ir V-rine visiskai dingo...

KAva as megtsu juoda.NAmie tokia ir geriu.Labai labai labai retais atvejais namie isgeriu kapucino,kai kas nors is sveciu uzsimano biggrin.gif Ir,pieno jei yra,nes jo mes siaip negeriam biggrin.gif O va kavinese juodos kavos negeriu..Espreso man per stipri,o amerikano jau per silpna biggrin.gif TAi kavinese geriu kapucino..VA latte as nemegstu,man ten tikrai per daug pieno biggrin.gif
KAva geriu su cukrumi..Sirupai ir man per saldus ir pakeicia kavos skoni..

Na ka,po darbu..Su MB tik pakeliui susimojavom biggrin.gif Del tu kamsciu ir jis anksciau is namu isvaziuoja,o as nespeju grizt biggrin.gif
Atsakyti

ALe kokia silta dienele. Lafa   :wub: Per pietus  buvom net iseje pasivaikscioti i lauka. Balkone tvarkiausi- tai miela malonu kaip silta 

Atsakyti

Diena tikrai super šilta, dar rytoj pasidžiaukim, nes nuo savaitgalio jau rudenėlis parkeliauja, bent pas mus ir šilumos nebebus daug, ir lietų pranašauja :) o mums sekmadienį tas plaukimas į Juodkrantę kur SB buvau padovanojus, tai reikės šiltai rengtis :rolleyes: 

Na, o mes po darbų iki kelių parduotuvių važiavom, truputį maisto nusipirkom, iš Lidl’o besėklio arbuzo, figų, tai skanausim :) dabar vonioj relaksuoju, pavakarieniavau :D čia aš viena kuri turi vonioj gulėdama kažką skanauti? :D aišku ne tuos rimtus patiekalus, bet užkąsti kažką esu įpratus :laugh: 

Atsakyti

kazkaip nieko nesinesu i vonia. kazkada tai knygas temdavausi paskaityti.

tai kad visur sestadieniui lietaus pranesa

Atsakyti
Mokyklos laikais ir as vonioj po 2h praguledavau,po puse knygos perskaitydavau.VAlgyt tai dazniausiai obuolius nesdavaus biggrin.gif DAbar teik laiko neturiu,kad po kelias h gulinet biggrin.gif Bet buna,koki pusvalandi parekalsuoju mirksiukas.gif

Ryt daug darbo nusimato..Iseina naujas iphonas,tai vesim isankstinius uzsakymus biggrin.gif Pasirodo ir MB uzsisakes,bet jis tik spalio pradzioj gaus..Jo Samsungas ne metu neturi,bet niekaip per ta laika jo neprisijaukino biggrin.gif Siulo man atiduot,bet as irgi Ihponiste biggrin.gif
Atsakyti

Oi ir aš neguliu ilgai, bet užkąsti spėju :D 

Dėl iphone, tai ir aš labai įpratus ir kito net nenorėčiau :) kai patį pirmą kartą nusipirkau, iškart kažkaip prilipo ir dabar galvoju kelintas čia jau mano, hmmm :hmm: bet naujausio tikrai nepirksiu ir niekada neleisiu tokių pinigų ant telefono :rolleyes: 

Atsakyti