Labas rytelis
pagaliau penktadienis !!!!
R.s kur tu ?
Labas rytas
na tai jau gal laikas visoms pasirodyt
Kas kokių planų turi savaitgaliui?
LAbukas
Tikrai keista nematyt ilgu R's postu..Kur dingus?
SAvaitgaliui planu daug ir jokiu
Dar draugai kviecia i svecius su nakvyne..Vaziuojam jau geras pusmetis
Labas visoms
Kokią kavą geriat dažniausiai? juodą ar su pienu? mėgstat su visokiais sirupais?
nes aš tai ne, man taip saldu būna, jokio kavos skonio
tarp jaunimo labai populiaru visokios latte su skoniais kiek pastebiu.
Kavą dabar dažniausiai geriu tirpią su pienu. Juodos jau keli mėnesiai kaip negeriu ir nenoriu. Ankščiau neįsivaizduodavau ryto be jos
Dėl sirupų tai tik kažkur mieste jei geriu kavą ir matau kad kažkokią naujovę siūlo paragauju, o šiaip latte na arba karamelinę latte dar
Diena tikrai super šilta, dar rytoj pasidžiaukim, nes nuo savaitgalio jau rudenėlis parkeliauja, bent pas mus ir šilumos nebebus daug, ir lietų pranašauja
o mums sekmadienį tas plaukimas į Juodkrantę kur SB buvau padovanojus, tai reikės šiltai rengtis
Na, o mes po darbų iki kelių parduotuvių važiavom, truputį maisto nusipirkom, iš Lidl’o besėklio arbuzo, figų, tai skanausim
dabar vonioj relaksuoju, pavakarieniavau
čia aš viena kuri turi vonioj gulėdama kažką skanauti?
aišku ne tuos rimtus patiekalus, bet užkąsti kažką esu įpratus
Vonioj labai retai maudausi. Man užtenka vonios bombą įsimest ir ramiai 15 min užmerkus akis pagulėt. Nenoriu tuo metu nei knygų, nei kompo nei tuo labiau valgyt. Tiesa porą kart esu nešusis šampaną
Mokyklos laikais ir as vonioj po 2h praguledavau,po puse knygos perskaitydavau.VAlgyt tai dazniausiai obuolius nesdavaus
DAbar teik laiko neturiu,kad po kelias h gulinet
Bet buna,koki pusvalandi parekalsuoju
Ryt daug darbo nusimato..Iseina naujas iphonas,tai vesim isankstinius uzsakymusPasirodo ir MB uzsisakes,bet jis tik spalio pradzioj gaus..Jo Samsungas ne metu neturi,bet niekaip per ta laika jo neprisijaukino
Siulo man atiduot,bet as irgi Ihponiste
O nauji telefonai. Aš turiu savo 7ą pliusiuką ir dar neplanuoju keisti, man per brangu. Kontrakto imti negaliu, nes čia nebūsim jau tiek (bent neplanuoju)
O ir šiaip palyginus geras mano dar ;)
Labas rytas
na tai jau gal laikas visoms pasirodyt
Kas kokių planų turi savaitgaliui?
Rytoj kažkokių planų nėra - apsipirkt, susitvarkyt, kažką valgyt pasidaryti o vakar antakius eisiu susitvarkyt nes tik tokiu laiku priimt gali (18val). Sekmadienį planuose palikti vyra su dukryte namie o pačiai su drauge eit papietaut
Penktadienis
Paskiepijom šiandien mažiukę, tai verkiau su ja, nu taip gaila buvo. Tai miega va dabar ir aš galvoju greit užbėgsiu. Neužilgo į darbą. Tai draugaus su tėveliu po pietų. Po tokių procedūrų nenoriu niekur eit, noriu tik su ja būt
Pastaruoju metu labai jautri pasidariau. Vakar va pranešė, kad vienos moters, kuri dirbo mūsų įmonėj daug metų, dukra mirė nuo vėžio. Tai dukrai 21metai. Žinokit pilnom akim ašarį sedėjau visą vakarą. Ankščiau, kažkaip taip nepaviekdavo naujienos žmonių su kuriais net nebendrauju
Geros likusios dienos visoms
Oi ir aš jautri tokiems dalykams, man kitaip neišeina...
baisu, kai ligos pasiglemžia jaunus žmones...
Man šiandien dienos kaip nebūta, visko po truputį veikiau, iki banko reikėjo, o mūsų banko pas mus mieste nebėra, teko lėkti truputį toliau, tai va ten valandėlė, šen ir tuoj vakaras, nesamonė
Vakare net nžn ar kažką veiksim, ar ne, bus matyt, nes oras labai liuks, tik labai vėjuota, tikrai naktį kažkas bus
Mazoji kazkur persalo..Ciaudo,sloguoja..GAl labai neisisrgs...Tie dantys dar vis niekaip neislenda...
Linkejimai nuo R.s - kazkur, pati grizus papasakos, sake viskas gerai
Labas visoms
Kavą dabar dažniausiai geriu tirpią su pienu. Juodos jau keli mėnesiai kaip negeriu ir nenoriu. Ankščiau neįsivaizduodavau ryto be jos
Dėl sirupų tai tik kažkur mieste jei geriu kavą ir matau kad kažkokią naujovę siūlo paragauju, o šiaip latte na arba karamelinę latte dar
As su tavim ir trecia kart noreciau ten pat pagert kavytes
a jau ir kaledos arteja