Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kontraktini pasieme..Finale taip permoki truputi,bet kai i menesi po nedaug moki,tai kazkaip nepasijaucia..
Atsakyti

Labas rytelis

pagaliau penktadienis !!!!

Atsakyti

R.s kur tu ?  :ploja2:  :ploja2:  :ploja2:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) na tai jau gal laikas visoms pasirodyt :rolleyes: 

Kas kokių planų turi savaitgaliui? :mirksiukas: 

Atsakyti

LAbukas

Tikrai keista nematyt ilgu R's postu..Kur dingus?

SAvaitgaliui planu daug ir jokiu biggrin.gif Nuo siandien vyksta namu ukio paroda(iki sekmad).MB nori eit,bet as kazkaip tingiu..Ten visada viskas tas pats per ta pati..Buve koki 10x,mintinai viska zinau..Dar reiktu kokiu baldu,ideju,dar idomu pasiziuret,bet taip eit..
Dar draugai kviecia i svecius su nakvyne..Vaziuojam jau geras pusmetis biggrin.gif Tai va,nezinau kur link patrauksim..O kur dar namu tvarkymas,skalbimas,valgio pirkimas ir darymas..
Atsakyti

Labas visoms  :4u: 

Kokią kavą geriat dažniausiai? juodą ar su pienu? mėgstat su visokiais sirupais? :mirksiukas: nes aš tai ne, man taip saldu būna, jokio kavos skonio :ax: tarp jaunimo labai populiaru visokios latte su skoniais kiek pastebiu.

Kavą dabar dažniausiai geriu tirpią su pienu. Juodos jau keli mėnesiai kaip negeriu ir nenoriu. Ankščiau neįsivaizduodavau ryto be jos  :) Dėl sirupų tai tik kažkur mieste jei geriu kavą ir matau kad kažkokią naujovę siūlo paragauju, o šiaip latte na arba karamelinę latte dar :) 

Diena tikrai super šilta, dar rytoj pasidžiaukim, nes nuo savaitgalio jau rudenėlis parkeliauja, bent pas mus ir šilumos nebebus daug, ir lietų pranašauja :) o mums sekmadienį tas plaukimas į Juodkrantę kur SB buvau padovanojus, tai reikės šiltai rengtis :rolleyes:

Na, o mes po darbų iki kelių parduotuvių važiavom, truputį maisto nusipirkom, iš Lidl’o besėklio arbuzo, figų, tai skanausim :) dabar vonioj relaksuoju, pavakarieniavau :D čia aš viena kuri turi vonioj gulėdama kažką skanauti? :D aišku ne tuos rimtus patiekalus, bet užkąsti kažką esu įpratus :laugh:

Vonioj labai retai maudausi. Man užtenka vonios bombą įsimest ir ramiai 15 min užmerkus akis pagulėt. Nenoriu tuo metu nei knygų, nei kompo nei tuo labiau valgyt. Tiesa porą kart esu nešusis šampaną :) 

Mokyklos laikais ir as vonioj po 2h praguledavau,po puse knygos perskaitydavau.VAlgyt tai dazniausiai obuolius nesdavaus biggrin.gifDAbar teik laiko neturiu,kad po kelias h gulinet biggrin.gifBet buna,koki pusvalandi parekalsuoju mirksiukas.gif

Ryt daug darbo nusimato..Iseina naujas iphonas,tai vesim isankstinius uzsakymus biggrin.gifPasirodo ir MB uzsisakes,bet jis tik spalio pradzioj gaus..Jo Samsungas ne metu neturi,bet niekaip per ta laika jo neprisijaukino biggrin.gifSiulo man atiduot,bet as irgi Ihponiste biggrin.gif

O nauji telefonai. Aš turiu savo 7ą pliusiuką ir dar neplanuoju keisti, man per brangu. Kontrakto imti negaliu, nes čia nebūsim jau tiek (bent neplanuoju) :) O ir šiaip palyginus geras mano dar ;)

Labas rytas :) na tai jau gal laikas visoms pasirodyt :rolleyes:

Kas kokių planų turi savaitgaliui? :mirksiukas:

Rytoj kažkokių planų nėra - apsipirkt, susitvarkyt, kažką valgyt pasidaryti o vakar antakius eisiu susitvarkyt nes tik tokiu laiku priimt gali (18val). Sekmadienį planuose palikti vyra su dukryte namie o pačiai su drauge eit papietaut :) 

Penktadienis :) Paskiepijom šiandien mažiukę, tai verkiau su ja, nu taip gaila buvo. Tai miega va dabar ir aš galvoju greit užbėgsiu. Neužilgo į darbą. Tai draugaus su tėveliu po pietų. Po tokių procedūrų nenoriu niekur eit, noriu tik su ja būt  :wub: 

Pastaruoju metu labai jautri pasidariau. Vakar va pranešė, kad vienos moters, kuri dirbo mūsų įmonėj daug metų, dukra mirė nuo vėžio. Tai dukrai 21metai. Žinokit pilnom akim ašarį sedėjau visą vakarą. Ankščiau, kažkaip taip nepaviekdavo naujienos žmonių su kuriais net nebendrauju  :unsure: 

Geros likusios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Oi ir aš jautri tokiems dalykams, man kitaip neišeina... :huh2: baisu, kai ligos pasiglemžia jaunus žmones...

Man šiandien dienos kaip nebūta, visko po truputį veikiau, iki banko reikėjo, o mūsų banko pas mus mieste nebėra, teko lėkti truputį toliau, tai va ten valandėlė, šen ir tuoj vakaras, nesamonė :) 

Vakare net nžn ar kažką veiksim, ar ne, bus matyt, nes oras labai liuks, tik labai vėjuota, tikrai naktį kažkas bus :rolleyes: 

Atsakyti
As jau po darbu..DArbo buvo tik truputi daugiau ir jei butume labai nesusiveline is depo isvaziuot,tai ir pabaigus buciau,kaip vakar biggrin.gif

Mazoji kazkur persalo..Ciaudo,sloguoja..GAl labai neisisrgs...Tie dantys dar vis niekaip neislenda...
Atsakyti

Linkejimai nuo  R.s - kazkur, pati grizus papasakos, sake viskas gerai

Atsakyti

Labas visoms  :4u:

Kavą dabar dažniausiai geriu tirpią su pienu. Juodos jau keli mėnesiai kaip negeriu ir nenoriu. Ankščiau neįsivaizduodavau ryto be jos  :) Dėl sirupų tai tik kažkur mieste jei geriu kavą ir matau kad kažkokią naujovę siūlo paragauju, o šiaip latte na arba karamelinę latte dar :)

As su tavim ir trecia kart noreciau ten pat  pagert kavytes  :P​ 

Atsakyti
Ai,vis pamirstu papasakot biggrin.gif Atvarau cia pries pora dienu i toki angliska restorana,o ten jau eglute KAledoms papuosta bigsmile.gif Viskas kalediskai biggrin.gif Siaip po helovyno visi KAledoms puostis pradeda,o cia rugsejo men biggrin.gif
Atsakyti

a jau ir kaledos arteja  :P​ 

Atsakyti