Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Šiandien juk turėjom plaukti, bet patys atkėlėm kitam savaitgaliui, nes nesamonė toks oras, labai vėjuota, lyja beveik visą dieną :rolleyes: 

Atsakyti

pas mus lyg ir nieko oras, aisku lietaus gavom. bet taip trumpai  kelis kartus- tik aptemsta, nulyja ir vel saulute. Tikekimes, kad kita savaite bus geresnis jums Voque oras  :4u: 

Atsakyti

Labassssss rytas,gryžta pražuvėlė,pasiilgau :wub:​ 

Atsakyti

Atsiprašau,kad kuriam laikui buvau Jus palikusi :blush-anim-cl:  Daviau Jums poilsio nuo manęs :D  :D  :D  O ištikrųjų tai buvo išeiginių nemažai,tai laksčiau tai ten,tai šen,tai Draugės,tai knygos,tai sportas,tai su Anyta gastraliavom,gimines lankėm,savaitgalį Trakuose buvom,po to pas giminaičius,žodžiu kuo daugiau laisvo laiko,tuo daugiau prisigalvoji Žmogus veiklos,tai ir čia kažkaip nebuvo kada užsukti :)  Bet tikrai apie Jus visada pagalvoju :wub: 

Šiande jau gryžtu į normalų ritmą,darbai,namai,sportas.. :D 

Atsakyti

Labas rytelis

R.s Sveika sugrizus

ko taip  jau kelinta diena ziauriai ir snarglys ir ciaudulys kabinasi, gerklyte vadinasi jau cia pas mane. vaistu ikaliau, tempos nera, tikiusosi nesirgsiu, ner kada   :D​ 

Atsakyti

Mickute7,tai turėjai tokį "karaliavimo" savaitgalį,liuks,gerai tokie :)  

Almost,pasiilgom,laukiam Tavęs ir Tavo atostogų įspūdžių :wub: 

*Voque* o laivo kupanas ilgai galioja? Manau rasite dar tinkamą laiką ir orą paplaukioti. Nes tokiai pramogai norisi gražaus oro :) 

giega,kaip Jūsų savaitgalis fazendoje? kaip Anūkėlės sveikata?

Mouette,pareik,pasiilgom :wub: 

BigBang,kaip Tavo sekmadienio pietūs su Drauge? :) 

V-rine,ku kuuuu kur Tu? Palikai mus? :) 

Atsakyti

Mickute7,nesirk!!! Būk stipresnė už bacilas ir išvyk jas!!!

Atsakyti

Labas rytas :) jau taip naktį pylė, kad teko keltis langus uždaryti, nes būtų balkonas paskendęs :huh2: 

R’s, liuks, kad smagiai dienas leidai :mirksiukas: 

dėl plaukimo, tai kitas savaitgalis paskutinis, jau kaip bus, taip bus :ax: 

Mickute, oi nesirk, dabar toks metas, tai lengva pasigaut, va ir man gerklė kabinasi, bet aš tikiuos nieko čia baisaus, nes kaip ir sakai nėra kada sirgti ir negaluoti :rolleyes: 

Atsakyti
LAbukas

O gal kuri buvot popieziaus paziuret?

Savaitgali pralijo...Saule islindo tik tada,kai jau susiruosem namo vaziuot,apie 15h..NA,bet vistiek pamirkom kubile-gerai ir per lietu biggrin.gif SAslykus irgi su lietsargiu issikepem biggrin.gif PAsedejom,pavakarojom,velai miegot nuejom,velai kelemes biggrin.gif Antra porcija mesu pasikepem ir vaziavom namo..
NAmie sokiu kartojima pasiziurejom ir dabar jau anksti miegot ejom biggrin.gif MB sia sav dienom dirbs..
DAbar jau irgi i darbuka susiruosus.Saulyte lenda,bet jau nebesildo..JAu ir bliuska ilgom rankovem uzsidejau,ir batus reiktu kitus susirast..Po darbo leksim drauges su gimtadieniu pasveikint mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

nepalikau nieko, ir aš grįžtu (beje RS nepyk bet tas žodis rašosi su nosine smile.gif smile.gif), man labai už akių kliūva tuoj tokios klaidos smile.gif

šiaip nespėjau žiauriai. Dabe sirgo kolegė, tai pavadavau, dirbau už 3 (nes vieną gi dar dekretan išleidau), tai žiauriai pavargdavau....dar ir dabar ta trečia kolegė serga, tačiau kituose rajonuose iš atostogų grįžo tai truputį darbų mažiau duoda, tai vat nutaikiau smile.gif
pirmiausia reikia sugebėt eit paskaityt viską (skaičiau tik paskutinį psl), smile.gif o daugiau ką.
Gyvenu, dirbu, ai praeitą savaitę visi sirgom, kas slogom/gerklom, vaikui dar tempa buvo, man tik sloga iki kelių, bet tokia negera su dideliais galvos skausmais, su sveikatos nebuvimais ir silpnumais....jau maniau kad sinusitą būsiu įsivarius... bet praėjo smile.gif
O šiaip lekiu lekiu....pirmą savaitgalį dukra negrįš...nes kavalierius pas ją nuvažiuos smile.gif tai bus keistai ramu smile.gif bet įpratau, su šiuolaikinėm technologijom nelabai net jaučiasi kad ji ten toli smile.gif žinau kur ėjo, ką veikia, ką valgė ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 rugsėjo 2018 - 12:28

Na ir ruduo šiandien, 8 tik laipsniai, vėjuota, kažkaip per greit nuo 26 iki tokios temperatūros :rolleyes: na, bet nesiskundžiu, va trauksiu šiltus/jaukius megztinius, arbatas į priekį, pledus į lovą ir jokie orai nebaisūs :D 

Pirmadienis mano pirmadieniškas, toks visoks ir belekoks. Užtat po darbų lėksim su draugais kažkur pavakarieniauti, nes minėsim gimtadienį, kuris buvo senų senovėj, bet geriau juk vėliau nei niekada :) 

V-rine, daug labai dabar sergančių, gerai. kad nieko labai rimto :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Mickute7,nesirk!!! Būk stipresnė už bacilas ir išvyk jas!!!

Dekui, siandien  jau dar stipresne uz jas jauciuosi, negi as kokia durnele kad kazkokioms baciloms pasiduociau ????? :D  :D​ 

Atsakyti