Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

ups žiūriu tuščią žinutę parašiau :D  :D 

Arba ten žinutė nematomu rašalu parašyta :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Kad man tas kojas kaip skaudejo,taip ir skauda.. Ir pries depiliacijas skaudejo..

Nebeskaitau.. Is tikro biski akis saugau,o tai knyga mano elektronine,kur dar kompai..
Atsakyti

Sveikos  :) 

Bandžiau skaityt ir cituot viską nuo rugsėjo 16, bet kažkur ties penktu psl visos citatos išsitrynė  :rolleyes:  :D Jau kaip atsidusau nu...

Voque klausė apie kavą, kokią geriam kas. Aš geriu juodą su lašeliu karvės pieno, jei darbe arba su avižų pienu, jei namie. Karvės pieno namams apskritai nebeperkam, nes nebeskanu man. O darbe tingiu laikyt avižų pieną kavinės šaldytuve ir pastoviai eit piltis jo ten  :D Tai imu karvės pieną ir tiek.

Labai retu kartu išgeriu kokios cappuccino, latte beveik ir nebegeriu. Šiaip džiaugiuosi, kad turim Nespresso kavos aparatą dabar, nes kavos kapsulių visokių rūšių yra, tai atsirenku sau skaniausias ir nesuku galvos dėl nieko  :) O jokių ten trys viename tai iš viso net užuost negaliu, nu man neskanu visiškai. Tai geriau jau vandens, nei tokio birzgalieto..

Ai, dar kalbėjot apie vonios malonumus, tai prieš atostogas buvo pas mus Lidl tokie padėklai pardavime - draugės paprašiau, kad sumedžiotų ir nupirktų man. Tai jau laukiu savaitgalio, eisiu mirkt su visais malonumais  :D 

76d250aa1a54d88af33648dbafcf1cc6995cfe1a

Giega - rašei apie plaukų šalinimą lazeriu. Aš irgi žiauriai noriu, vis žvalgausi - dabar matau geram salone akcija siūloma, bet reikia pirmiausia konsultacijos. Man tiktų dabar užsisakyt tą šalinimą, nes iki balandžio vis tiek nesideginsiu  :D Tik problema, kaip ir sakai, kad šviesių plaukų neima. O man ant kojų šviesūs, bet vis tiek erzina  :D Jei ne paslaptis, kiek pas Tave seansas kainuoja?  :) 

Tiesa, kas liečia kamščius - taip, jie čia labai pasijaučia, kai mokslai prasideda. Erzina, bet iš kitos pusės nu toks jau tas gyvenimas. Sostinėse kitaip ir nebus, kad ir kokioj šaly  :) 

Kalbėjot apie iPhone naujus - čiupinėjau aš juos Madride dabar kai buvom, laikrodį irgi matavausi. Tai laikrodį tikrai keisiu kitąmet kažkada manau, o telefono naujo norėčiau, patiko man (šiuo metu turiu 8+), bet nu labai jau dideli pinigai, tikrai.. Aš dabartinį savo lapkritį gavau, tai dar kokius metus - du drąsiai su juo ir būsiu. Talpa atminties didelė labai, puikiai veikia, tai nemanau, kad greitu metu keisiu. Nors atrodo, kad greitai jau ir kompiuterių nebereikės niekam - viską telefonai pakeis  :D 

O šiaip aš esu tikrai Apple fanė. Man jų produkcija labai patinka ir tinka, tai į kitus telefonus ar laikrodžius net ir nežiūriu  :rolleyes:  :)  Nors pvz. ant kontrakto imti telefoną dirbant šitam darbe ir apskritai su mūsų neaiškiais planais man dabar jau niekad nebeapsimokėtų. Nes darbe mano sąskaitą apmoka įmonė, o jeigu nori nutraukt sutartį anksčiau pvz. dėl to, kad išsikraustai, tai reik baudą mokėt. Nu nesąmonė  :) 

BigBang - rašei dėl jautrumo ir ligų, tai tikrai vėžys yra 21a. tragedija kažkokia. Kaip maras, nesuprantu.. Vakar darbe kalbėjom su kolega, kad tikrai kiekvienas žmogus savo artimųjų ar draugų rate turi bent vieną žmogų, kuris, deja, paliestas šios ligos.. Ir nebe kokie ten marai, tuberkuliozės, o vėžys suryja viską..

Giega - rašei, kad buvo kažkas Kalėdoms jau papuošta. Tai pas mus Brown Thomas (prabangus gana prekybos tinklas) savo Kalėdų parduotuvėlę oficialiai atidarė rugpjūčio 16. *****, atsiprašant, neturiu žodžių  :D  :D  :D 

Ai, dėl maisto rašei dar, kad pabrango, tai mes su vyru paskutiniu metu labai pastebėjom. Net ir kažką pasiimant su akcijom vis tiek daugiau išleidžiam, nei seniau. Atrodo gal ten nepastebi labai, kad pienas, kava, duona pabrangsta po kelis centus, bet kai viskas susideda į krūvą - labai jaučiasi  :) 

mickute - kaip gerai, kad draugas greit dėl pagalbos sureagavo  :blink: kaip jaučiasi dabar?

Paskaičiau apie obuolių pyragą su cinamonu ir jau kaip užpavydėjau, ne tas žodis.. Gal kepsiu savaitgalį - labai labai noriu  :wub:  :wub: 

Voque - skaičiau, kad knygoms akcijų buvo savaitgalį Maximoj. Aš kai pamačiau, tai vos neapsiverkiau - galvoju jau kiek būčiau užsipirkus visko :unsure: O tada tetis atsiuntė nuotrauką su mano daiktais, kuriuos į siuntinį sudės. Knygų daugiau, nei proto - juokės, kad ar žadu privačią biblioteką atidaryt. Tai galvoju, kad gal jau gana  :D  :D  :D 

Dėl plaukimo atidėjimo labai nesmagu, bet aš skaičiau apie tą jachtos tragediją. Eina sau, kaip baisu ten buvo  :unsure: Ir dabar lyg pradėjo ikiteisminį tyrimą..

V-Rine - pataisei R's dėl klaidų, tai jungiuos ir aš, kad kliūva man labai neraštingumas  :) Aišku, žinau, kad ir pati klaidelių priveliu, bet ten tokie jau akivaizdūs žodžiai labai mane dirgina  :D  :D Kaip pvz. niekad nesuprantu, kodėl giega rašo, kad perka kelniasjeigu yra kelnės ir turėtų pirkti kelnes  :D Bet tai nu ką, pasvarstau pati sau ir keliauju toliau, kaip sakoma..

BigBang - sveikatos Tau ir būtinai pasidaryk tyrimus. Geriau jau žinot ir gydytis, nei sėdėt ir spėliot, kas gali būt..

Voque - tikrai įspūdžiai puikūs po kelionės  :wub: Skaičiau, kad jūs planuojat kažkur lėkti, tai labai smagūs man tokie ir savaitgalio ištrūkimai. Labai norėčiau grįžti į Barseloną dar kartą, nulėkt į kokį mažą Prancūzijos miestelį to autentiškumo pasisemt  :wub: Žodžiu norisi tik keliaut ir keliaut, bet jau dabar mudviems su vyru reik subines suraukt biškutį  :D  :D  :D 

Giega - Sardinijoj mes su vyru medaus savaitę praleidom, tai iš to nuovargio niekur daug nekeliavom. Bet pajūris ten, maistas, vaizdai tikrai nuostabūs, kiek važinėjom ir matėm  :wub: Būtinai norėčiau dar grįžti pažintinei kelionei..
O dėl venų, tai ar turi skausmą nuimti, ar tik guzus tuos panaikinti? Mano tečiui darė, tai guzai gerai išėjo, bet niekad neklausiau dėl skausmo.. Nu kai pagalvoji, tai vis tiek intervencija daroma - turbūt natūralu, kad skausmas jausis gal vien po operacijos kurį laiką.. Tik nežinau, ar normalu  :D 

R's - kada Tavo brolis grįš dabar atostogų? Kaip darbai prie namo einasi?  :) 

Nu tai va, laba diena, viską peržiūrėjau  :D 

Vakar labai pavargau darbe. Visokie susitikimai, bėgimai, lėkimai. Per daug informacijos buvo mano pailsėjusioms smegenims  :D 

Vakare grįžau namo, pasidarėm vakarienę (gaminau orkaitėj keptus vištienos filiukus su sviesto, medaus, česnakų ir garstyčių padažu, grikių šalia ir raugintų agurkų). Žiauriai skaniai privalgėm ir paskui ėjom islėtis, nes abu išleipę buvom  :D 

Šiandien jokių didelių planų neturiu irgi. Reikia pasiruošti rytojaus bandomajam mokymui - turėsiu parodyt mūsų HR direktorei ir savo bosui, kaip vesiu vienos tam tikros srities mokymą visiems įmonės darbuotojams. Tai žodžiu reikės ruoštis šitam reikalui, nes daug medžiagos reikia sutalpinti į vieną valandą ir dar viską pateikti įdomiai  :) 

Vakare gaminsiu vakarienę, noriu susirast įdomų receptą, ką iš jautienos faršo galiu pagaminti. Ir viskas, eisiu skaityt - labai pasiilgau skaitymo jau  :wub: 

Tai tiek iš mano fronto. Linkiu visoms gražaus trečiadienio ir, be abejonės, skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Na labai gaila, kad neturėjau kavos, būtų pats tas, nes Almost postai tokie išsamūs, kad skaitau kaip romaną kokį :) Yra žmonių, kurie turi rašymo dovaną, tai Tu tikrai viena iš jų :mirksiukas: 

Dėl akcijų knygoms, tai aš kai pamačiau, kad 50proc, tai eina sau, nes žiūriu dabar ir knygos darosi jau per brangus malonumas. Mes realiai dėl jų ir važiavom prekintis sekmadienį į Akropolį ir nors pirkom tik kelias, bet vistiek susitaupė, nes už knygą mokėti 13-16eu na tikrai kartais daugoka :ax: 

Kliūna ir man kartais neteisingai rašomi žodžiai, bet tikrai nesu kažkokia lietuvių kalbos žinovė, būna ir man manau, tai kažkaip stengiuosi nekreipti dėmėsio, bet šeimos narius visada taisau, bjauri savybė :D 

Fainas koks staliukas, kiek visko galima prisikrauti :D 

Giega, mano mama turi didelių problemų su venomis, aišku įtakos stovimas darbas turi, jau ir operacija daryta, bet dabar vėl atsinaujina :huh2: kartais jai tokie skausmai užeina, kad nežino kur dėtis...Ir man reikia sekti, tikrintis, nes keliose vietose nepatinka tai ką matau ir tikrai jau buvau prisigalvojusi, bet tikrinausi vasarą ir sakė tikrai dar nieko nereikia daryti, rodikliai puikūs ir kojos užpumpuotos :D na tik aišku, jei estetiškai man nepatinka, tai tuomet galima su lazeriu, bet pokolkas dar tikrai negalvoju. O aš tikrai maniau, kad Tau apmažės skausmai, kitaip net negalvojau, nes nu kam tada darytis :unsure: 

Atsakyti

Na labai gaila, kad neturėjau kavos, būtų pats tas, nes Almost postai tokie išsamūs, kad skaitau kaip romaną kokį :) Yra žmonių, kurie turi rašymo dovaną, tai Tu tikrai viena iš jų :mirksiukas:

Dėl akcijų knygoms, tai aš kai pamačiau, kad 50proc, tai eina sau, nes žiūriu dabar ir knygos darosi jau per brangus malonumas. Mes realiai dėl jų ir važiavom prekintis sekmadienį į Akropolį ir nors pirkom tik kelias, bet vistiek susitaupė, nes už knygą mokėti 13-16eu na tikrai kartais daugoka :ax:

Kliūna ir man kartais neteisingai rašomi žodžiai, bet tikrai nesu kažkokia lietuvių kalbos žinovė, būna ir man manau, tai kažkaip stengiuosi nekreipti dėmėsio, bet šeimos narius visada taisau, bjauri savybė :D

Ačiū  :4u: Aš čia už tuos bekalbius darbo dienų vakarus ir savaitgalius turiu išsibendraut, tai žinai  :D 

Tikrai knygų kainos tai nesvietiškos.. Nors aš pažiūrėjau - buvau pirkus Bedievė knygą dar kai tik tik buvo iš lito į eurą valiuta pakeista, tai pilna knygos kaina buvo apie 70Lt. Nu tas ir išeina apie €20. Aš šiaip turiu tokį įsitikinimą, kad perku knygas max iki €10/vnt. Todėl knygų klube visada ir užsiperku knygų su nuolaidom ir papildomais nuolaidų kodais  :D Nes man ideali kaina už knygą yra tarp €4 - €10  :) 

Nežinau šiaip, ar bjauri ta sąvybė - manau kaip tik gera, sveikintina. Bet tikrai žinau, kad kitus erzina  :D Nors iš kitos pusės pažiūrėjus - mane irgi erzina, kai klaidų daug labai  privelia ar vis tas pačias klaidas kartoja  :D 

Atsakyti

Ačiū  :4u: Aš čia už tuos bekalbius darbo dienų vakarus ir savaitgalius turiu išsibendraut, tai žinai  :D

Nes man ideali kaina už knygą yra tarp €4 - €10  :)

Na pagirtina, pagirtina :D  :mirksiukas: 

Va va, ir man, o  ir tų akcijų tikrai gan dažnai pasiūlo tiek ta pati Maxima, tiek internetiniai knygynai :ax: 

Atsakyti

ups žiūriu tuščią žinutę parašiau    :D

Arba ten žinutė nematomu rašalu parašyta :D  :D  :D​ 

jo jo- virtuali zinute rasalu parasyta  :D

Atsakyti

Mickute7,kaip Tavo sveikatėlė?

oi dekui, gerai, na tik sloga per pora dienu nepraeina, tai va ir tiek 

Atsakyti

Ai, dar kalbėjot apie vonios malonumus, tai prieš atostogas buvo pas mus Lidl tokie padėklai pardavime - draugės paprašiau, kad sumedžiotų ir nupirktų man. Tai jau laukiu savaitgalio, eisiu mirkt su visais malonumais  :D

mickute - kaip gerai, kad draugas greit dėl pagalbos sureagavo  :blink: kaip jaučiasi dabar?

Paskaičiau apie obuolių pyragą su cinamonu ir jau kaip užpavydėjau, ne tas žodis.. Gal kepsiu savaitgalį - labai labai noriu  :wub:  :wub:

Koks idomus daikciukas .

o Del draugo tai  dekui, na  lyg viskas gerai dabar, jau isleido is ligonines, pirmadinei isvaziavo 3 savaitems reabilitacijai i Druskininkus, patenkintas ten, proceduros, maistas geras, pailses, gris sveikas kaip ridikas 

Atsakyti
Pagaliau po darbu biggrin.gif
Na bandau i ilga Almost zinute atsakyt biggrin.gif
Uz lazerinius 6 seansus viso sumokejau 650£. 475£ pilnos kojos,174 pazastys ir bikinis tiek kainuoja,bet kadangi emiau 3 proceduras,tai pigiausia kainavo 1£ mirksiukas.gif + salonas,o ne namu salygom.. Be to namu salygom dar brangiau butu gavesi.
Be konsultacijos niekas ir nedarys. Bet ten greitai viskas. Pas mane ji nemokama buvo.

Selfridge,viena is prabangiausiu Londono parduotuviu Kaledini skyreli istisus metus turi biggrin.gif Bet kad pubai taip anksti puostusi..

Operacija gi jau beveik pries metus pasidariau.. Jau skaudet kaip ir neturetu.. Bet sake,kad yra galimybe,kad atsinaujins.Guziuku nera,bet koja maudzia..

Del klaidu biggrin.gif Erzina ir mane kitu klaidos,bet kai pati idealiai nerasau,tai nieko ir nesakau biggrin.gif Pats baisiausias zodis -elementai, vietoj alimentu smile.gif
Ai dar viena pazistama sakydavo ir rasydavo kodletai ir barksciai,bet ji tiesiog taip tuos zodzius tardavo,taip juos ir rasydavo biggrin.gif Kelnes manes visai neerzina biggrin.gif

Almost,Vogue,o negalvojat eknyga nusipikrt? Man tai labai pasiteisino ji.. Aisku daug maloniau gyva knyga paimt,o ir akims gal kazkiek kenkia, vis tiek elektronika,bet kiek vietos sutaupo,o ir pinigu mirksiukas.gif
Atsakyti

Del klaidu biggrin.gifErzina ir mane kitu klaidos,bet kai pati idealiai nerasau,tai nieko ir nesakau biggrin.gifPats baisiausias zodis -elementai, vietoj alimentu smile.gif
Ai dar viena pazistama sakydavo ir rasydavo kodletai ir barksciai,bet ji tiesiog taip tuos zodzius tardavo,taip juos ir rasydavo biggrin.gifKelnes manes visai neerzina biggrin.gif

oi jau sitos mane irgi  erzina  :oh: as suprantu, kai skubama rasyti ir sukeiciamos raides vietomis, tai dzin, kartais  juk net neperskaitome, ka patys parasome . O sitas elementai- tai jau SM net pykindavo  :mad2: 

Atsakyti
sveikos,
mano klaidos tai tik klaviatūros problemos dažniausiai, nes klaviatūra kažkodėl pas mus vis būna ir būna sulaužyta...užkniso. Dabar pvz SSS radė beveik nebesispaudžia...arba šiaip pirštų spaudimo klaidos, o šiaip aš klaidų beveik nedarau. Nesigiriu nu bet nedarau ir tiek smile.gif gal kad darbas su dokumentais tai ta rašytinė kalba jau atkalta smile.gif tai labai kliūna kai pamatau neteisingai parašytus žodžius smile.gif NEPYYYKT smile.gif

o va elementai ir alimentai šnekamojoj kalboj tikrai maišos smile.gif

o šiaip šalta iki pasiutimo.
Nauji batai nudažė kulnus juodai, suplėšė prieky nuo pirštų naujas pėdkelnes ir nuspaudė viską iki negalėjimo. Kitų neturiu, su kuo pernai ėjau nepamenu- išvežta sodan, ryt po darbo varysiu ieškot...su kuo ryt eisiu- aišk su tais pačiais...silpna net pagalvot verysad.gif
Atsakyti