Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Voque kaip pajurys laikosi,  vejas dar nenunese ? 

Atsakyti

Nu jo, atveso orai, bet kai ryte is karto i masina isoku, tai kazkaip nespeju susalti- ryte atvaziuojam i darba, koleges zvenge is manes- o sako- jau su ilgomis rankovemis- o as joms- bet be kojiniu  :D  :D  jos net purtosi i mane ziuredamos  :lol:​ 

Atsakyti

Voque kaip pajurys laikosi,  vejas dar nenunese ? 

Siaubingai laikosi, vėjas baisulinis, daug medžių išvartytų, plius pila visą dieną, na nekas :) ryt lyg turėtų rimti, nes tikrai kažkaip per greit čia tokie orai po tokių šiltų dienų :rolleyes: 

Apie el.knygas tikrai negalvoju ir net nenorėčiau tokiu būdu skaityti :mirksiukas: man knyga turi būti knyga :ax:

Atsakyti

Labas rytas :) 

Atsakyti

Vakar diena tokia buvo,kaip ne išeiginė :D  Visa diena beveik ne namie :)  Nuvažiavau pas Draugę kirptis/dažytis apie 13val,namo iśjudėjau tik 18val :blink:  :D  Bet smagu užtai,kava+plepesiukai :wub:  Tik vėjas vienu metu išgazdiko,sėdim ramiai kavą geriam,o tas pasiutėlis kai pakilo,žiūrim iš terasos kėdės skrenda,ore sukasi,futbolo vartais pakilo ir vartosi,o tie vartai gan dideli :blink:  

Po to gryžau namo,pavakarieniavom ir svečių sulaukėm,aptarėm galutinai savaitgalio išvyką ir viskas  :)  Tada miegoti :) 

Šiande darbas,apsipirkimas,tada kitas darbas,sportas ir namai :)  Ai daiktų susidėjimas kelionei,va čia rimčiausias reikalas :D  Nes labai nemėgstu šito reikalo :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

jau ir as su kava.

atsalo taip  staigiai, bet nakti palindau po storesniu dekiu ir tikrai nesalta dar. visai  nenoriu kad dar  ijungtu sildyma, siandien silciau pranesa. spesim dar  uz ta sildyma susimoketi visa ziema

Atsakyti

Mickute7,ar jau Tavo vakavimai baigėsi? :)

giega,kaip Anūkė ? Gal jau dantų turi? :) 

*Voque* kaip po nakties Pajūris? nes per vakaro žinias nekokios žinios buvo :unsure: 

Almost,kada sportuoti eisi? Sėkmės šiande vedant mokymus :) 

Atsakant į klausimus: Brolis turi gryžti lapkričio pradžioje. Prie namo darbai stoją laikinai,kol orai leido,dirbo Vyras prie garažo statybų,dabar orams subjurus,persikels darbai į namo vidų :D 

V-rine,oijjjj nėra man skaudžiau ir bjauriau batų nuospaudos ir nudegimai :unsure: 

Pati dabar ranką nusideginus esu,tai uiii skauda...

Kokie savaitgalio planai pas Damas? :bigsmile:​  

Atsakyti

panasu, kad jau baigesi. ir taip nemazai siemet prisimarmulinau  :P  tikrai liks ir kitiems metams.

del savaitgalio kol kas jokiu planu neturim,  bus dar matyt  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) oi pas mus dar vėjuota labai, daug žalos pridaryta, daug kur elektros nebuvo, bet turėtų viskas rimti po truputį :rolleyes: namuose net nemalonu, vėsoka kažkaip, vakar el.židinuką įsijungėm, tai šilčiau buvo, o šiandien galbūt net saulė išlys :) 

Savaitgalio planai, hmmm net nežinau, nes tik dabar supratau, kad rytoj penktadienis jau :D 

Atsakyti
LAbukas

O pas mus labai silta bigsmile.gif Bobu vasara ar kas cia skaitos..Vakar diena buvo +25,siandien net dar daugiau zada mirksiukas.gif
Man labai patinka,kad galiu pati reguliuot sildyma mirksiukas.gif Buvo cia pora vakaru tikrai vesiu,tai isijungem keliom valandom,pasisildem namus ir vel atjungem biggrin.gif

QUOTE(R's... @ 2018 09 27, 04:10)

</p><p></p><p>giega,kaip Anūkė ? Gal jau dantų turi? smile.gif 

</p><p></p><p></p><p>Kokie savaitgalio planai pas Damas? bigsmile.gif  </p>

NA turi tuos du,kurie 5 men islindo.Ir viskas..DAntenos baltuoja,atrodo tuoj tuoj,bet va kaip nera tu kitu dantuku,taip nera..O jau 9men..

Savaitgaliui planu kol kas jokiu neturim..Ai,sestad sunaus boksas,tai vis dar nenusprendem kuri is musu eis biggrin.gif Siaip jau as buvau nusiteikus namie but,bet vakar uosviene pirma karta pasisiule proanuke paziuret,o mane su marcia isleist..Nustebino,nes dar pora sav atgal,ji sake,kad butinai i boksa eis biggrin.gif Ir stebejos,kodel as neinu..TAi va,kai paaiskinau,kad kazkuriai-man arba marciai reikia likt namie,matyt per kelias dienas suvirskino..
Atsakyti

sveikos,
mano klaidos tai tik klaviatūros problemos dažniausiai, nes klaviatūra kažkodėl pas mus vis būna ir būna sulaužyta...užkniso. Dabar pvz SSS radė beveik nebesispaudžia...arba šiaip pirštų spaudimo klaidos, o šiaip aš klaidų beveik nedarau. Nesigiriu nu bet nedarau ir tiek. gal kad darbas su dokumentais tai ta rašytinė kalba jau atkalta. tai labai kliūna kai pamatau neteisingai parašytus žodžius. NEPYYYKT

o šiaip šalta iki pasiutimo.
Nauji batai nudažė kulnus juodai, suplėšė prieky nuo pirštų naujas pėdkelnes ir nuspaudė viską iki negalėjimo. Kitų neturiu, su kuo pernai ėjau nepamenu- išvežta sodan, ryt po darbo varysiu ieškot...su kuo ryt eisiu- aišk su tais pačiais...silpna net pagalvot

Žodžių rašyboj klaidų gal ir nedarai, bet skyryba tikrai ne auksinė  :rolleyes:  :) Kaip ten sako - just sayin'  :) Aišku suprantu, kad 2018-ieji už lango ir visa kita, bet taip kažkaip nu užkliuvo ir man  :D

Pas mus dabar atšilo, tai smagumynas  :wub: Tik labai sunku važiuot, kai saulė taip žemai ryte ir spigina į akis - net kelio normaliai nesimato  :huh2:  :D

O dėl batų - va va, taip ir pasimato, kad labai gerai turėt krūvą batų ir nesukt galvos, kuo autis. Nes visada yra kuo autis  :D Linkiu rasti patogius ir tinkamus!  :4u:

Uz lazerinius 6 seansus viso sumokejau 650£. 475£ pilnos kojos,174 pazastys ir bikinis tiek kainuoja,bet kadangi emiau 3 proceduras,tai pigiausia kainavo 1£ + salonas,o ne namu salygom.. Be to namu salygom dar brangiau butu gavesi.
Be konsultacijos niekas ir nedarys. Bet ten greitai viskas. Pas mane ji nemokama buvo.

Del klaidu. Erzina ir mane kitu klaidos,bet kai pati idealiai nerasau,tai nieko ir nesakau. Pats baisiausias zodis -elementai, vietoj alimentu. 
Ai dar viena pazistama sakydavo ir rasydavo kodletai ir barksciai,bet ji tiesiog taip tuos zodzius tardavo,taip juos ir rasydavo. Kelnes manes visai neerzina

Almost,Vogue,o negalvojat eknyga nusipikrt? Man tai labai pasiteisino ji.. Aisku daug maloniau gyva knyga paimt,o ir akims gal kazkiek kenkia, vis tiek elektronika,bet kiek vietos sutaupo,o ir pinigu

Ačiū! Įdomu palyginti  :) Dabar tam salone, kur akcijos paskelbtos, tai baigsis jos greitai. Bijau nespėt įterpt konsultacijos į tą laiką. Bet manau, kad reikėtų sukontaktuot  :) Namų sąlygom aš būčiau pirkusi (ilgokai žvalgiausi) į lazerinį aparatą. Jiems vis būna nuolaidos. Šiaip labai patogu turėt namie tokį daiktą ir darytis sau patogiu metu. Tik problema, kad konsultacijos nėra - nusiperki ir darai. O jeigu pasirodo, kad plaukui netinka, nes per šviesus, tai išmesti pinigai balon..

Mes su drauge juokaudavom seniau, kad iš emigrantų kalbų galima jau ir atskirą Lietuvangliškų žodžių žodyną sudaryti. Kai pradeda pasakot, kad binai, šedai, skūlbusai, šopingai, sošalai / sosalai / sousalai, kauncilas ir t.t.  :D Turėjom prisirinkusios nenormaliai daug ten tų žodžių ir vis nesuprasdavom, nu kaip taip galima rašyt. Tai arba lietuviškai, arba angliškai parašai ir viskas  :D O kai lietuviai savo žodžių lietuviškų rašyt nemoka, tai nežinau irgi.. Nu bet aišku, yra kaip yra - kaip ir sakiau, už lango 2018-ieji  :rolleyes:  :D

Ne, tikrai ne  :) Aš turiu planšetinį kompiuterį, tai jame galėčiau skaityti, bet man ne tas pats. Taip, būtų gamtai draugiškiau dėl popieriaus. Namams geriau, nes nesandėliuočiau nieko (bet aš paskutiniu metu vos perskaitau knygą - iškart įmetu skelbimą pardavimui ir praktiškai visos naujausios parduodamos iškart per kelias valandas), o ir pinigų tiek neišleisčiau. Bet aš visą dieną ir taip praleidžiu skaitydama viską per kompiuterio ekraną, tai tikrai nebenorėčiau dar į lovą atsigulus skaityti elektroninius puslapius. Man maloniau liesti tikrą, spausdintinę popierinę knygą  :wub:

Apie el.knygas tikrai negalvoju ir net nenorėčiau tokiu būdu skaityti :mirksiukas: man knyga turi būti knyga :ax:

:sutinku:

Šiande darbas,apsipirkimas,tada kitas darbas,sportas ir namai :)  Ai daiktų susidėjimas kelionei,va čia rimčiausias reikalas :D  Nes labai nemėgstu šito reikalo :unsure:​ 

Aš irgi labai nemėgstu dėtis daiktų kelionėms. Labai džiaugiuosi, kad man reikia tik susirinkti, ką noriu vežtis, o lagaminus sukrauna vyras  :rolleyes:  :D Nes kitaip turbūt važiuočiau iš viso tik su dokumentais ir viską ten vietoj susipirkčiau. Labai nemėgstu talpint, kišt, grūst, žiūrėt, kiek vietos užima, ar viskas telpa į svorį, matmenis. Fuj fuj  :rolleyes:  :D

Almost,kada sportuoti eisi? Sėkmės šiande vedant mokymus :)

Atsakant į klausimus: Brolis turi gryžti lapkričio pradžioje. Prie namo darbai stoją laikinai,kol orai leido,dirbo Vyras prie garažo statybų,dabar orams subjurus,persikels darbai į namo vidų :D

Kokie savaitgalio planai pas Damas? :bigsmile:​  

Šiandien jau grįžtu į bokso treniruotes ir kaip tik pabendrausiu su treneriu, žiūrėsim, ką darysim dėl asmeninių treniruočių. Kadangi nuo šiol boksas bus tik kartą savaitėje, tai teks kažką mąstyti man. Arba dirbti su juo nuotoliniu būdu (t.y. padarys man mitybos ir sporto planus ir susitiksime aptarimui prieš bokso treniruotes, nes sportuoti galėsiu sporto salėj darbe čia pat), arba tiesiog pirkti kažkur klube narystę ir sportuoti pačiai  :) Bet žiema ateina, tikrai man nesinorės šaltais lietingais orais važinėt po darbo dar sportuot kažkur atskirai, tai labiau tiktų sportas čia salėj  :)

Ar ilgam brolis grįš?  :)

Name šiaip jau plius minus viską įsirengę esate ar dar labai daug darbo liko? Įmesk kada nuotraukas į grupę, jei galėsi - labai smalsu būtų  :)

Mes savaitgalį planuojam ilsėtis. Rytoj po darbo su kolegom eisim į barą - įmonė organizuoja mėnesio pabaigos vakariuką su užkandžiais, gėrimais. Kaip tik ir naujokui pirmas toks susipažinimas su komanda neformalioj aplinkoj bus.

Šeštadienį miegosiu iki pietų, o paskui važiuosim į kino teatrą filmo žiūrėt. Vėliau nežinau, turbūt ilsėsimės namie - labai jaučiasi miego trūkumas man ir nuo atostogų savaitės (visad labai anksti keldavausi, vėlai miegot eidavau), ir nuo šitų kelių dienų. 

Sekmadienį vakare važiuosim į kino teatrą kito filmo žiūrėt (mes turim abonementus, tai reikia išnaudoti)  :) Tokie tie planai..

Savaitgalio planai, hmmm net nežinau, nes tik dabar supratau, kad rytoj penktadienis jau :D

Aha, aš tai vakar iš viso susivokiau, kad ši savaitė - paskutinė rugsėjo savaitė. Pirmadienį jau spalis  :blink:  :blink:

O pas mus labai silta. Bobu vasara ar kas cia skaitos..Vakar diena buvo +25,siandien net dar daugiau zada. 
Man labai patinka,kad galiu pati reguliuot sildyma. Buvo cia pora vakaru tikrai vesiu,tai isijungem keliom valandom,pasisildem namus ir vel atjungem

Indiška vasara mūsų pusėj vadinasi, pas jus irgi?  :D

Vakar buvo +21, o šiandien jau šiek tiek vėsiau. Bet vakar labai smagu lauke buvo ir vakarop  :wub:

Labas rytas visoms.

Parašau, išgeriu kavą ir lekiu dirbti. 11val turiu bandomąjį mokymą pravesti savo bosui ir kito skyriaus vadovei. Šiek tiek jaudinuosi, nes visą medžiagą ir mokymą pirmą kartą dėstysiu. Bet reikia nurimti ir susivokti savy, kad čia tik bandymas ir tik pirmas kartas. Pakeisim informaciją, jei reikės, pasitreniruosiu ir galėsiu ramiai vesti mokymą visiems vėliau  :)

Vakar grįžus pagaminau vakarienę - buvau labai pasiilgusi šnicelių, tik dariau iš jautienos faršo. Prisikapojom skaniai ir ėjom ilsėtis  :) Šiandien gaminsim vištieną su ananasais ir mocarela  :wub: Jau nekantrauju  :D

Tai tiek naujienų iš mano fronto. Lekiu darbuotis, visoms linkiu skanios kavos ir gražios dienos  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 27 rugsėjo 2018 - 10:11

Almost, sekmės! kad viskas kuo geriau ir sklandžiau praeitų :mirksiukas: 

Aš dar negėriau šiandien kavos, bet va dabar jau ramiai sėdžiu, tai mėgausiuos :ax: 

Kalbant apie filmus, tai labai vakar jautrų ir įdomų žiūrėjom. Tikrai rekomenduoju, vadinasi TWO IS A FAMILY. Toks tikras, realistiškas, na mums labai patiko :ax:​ 

Atsakyti