Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

jau kaip pasakei  tai ka  zinau . :hmm:  jau kai rimta, tai niekur nedingsi. nu bet va ir man ana savaitgali labai skaudejo ranka, daug savaite teko kilnoti, ypac penktadieni tokias dideles dezes viena pakilnojau, tai net sestdieni parduotuveje taip pradejo ranka skaudeti, stovejau eileje prie kasos ir purciau.  nu  ne gi is karto lekti pas daktarus ?   vienokio tepalo turejau, tepiau visa diena, sekmadieni dar viena nusipirkau, patepiau, nu jauciu kad praeina tie skausmai  :B  stengiuosi vakarais  namie pamankstinti  rankas,kakla pasukineti, juk visokios ataugas, reikia judint judint  :P

Nu bet Tu kilnojai, dirbai su ranka, taip? Dalinai žinai, kodėl kilo skausmas, problema. Arba nervą užspaudei, arba raumenis skauda. Tai jeigu manai, kad tai yra skausmo priežastis - neini. Bet jeigu pradeda iš niekur nieko skaudėt ir nepraeina, kad ir maudžia tiesiog, ar neini pas mediką?

Jei širdis pradėtų skaudėt ar plaučiai kokie, galva savaitę laiko skaudėtų irgi neitum?

Mūsų požiūris į šitą situaciją totaliai skiriasi ir tai nieko blogo  :) Aš tiesiog nemanau, kad visi skausmai visų organų ar kūno dalių yra vienodi ir sulyginami ir kai kurie skausmai reikalauja daugiau dėmesio ir medikų priežiūros..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 03 spalio 2018 - 16:11

as juk ne apie sirdies skausmus  kalbejau jei ka

Atsakyti

as juk ne apie sirdies skausmus  kalbejau jei ka

Tą aš suprantu, bet viskas prasidėjo nuo to, kad giega apie širdies skausmus ir lašus užsiminė ir tiek aš, tiek Voque parašėm dėl kreipimosi į medikus  :)​ 

Atsakyti
Jau tikrai lyginat su lazda biggrin.gif O jei buciau pasakius,kad vitaminu nusipirkau,organizmui stiprint biggrin.gif Kas tie lasai-valerijonas mirksiukas.gif Tik vadinas sirdies lasiukai,gal kad dar kokiu zoleliu dadeta.. Tai va,jei tikrai blogai jausciau,jei maustu skaudetu,tai aisku eitum pas gyd.. dabar net gyd nesuprastu,ko as ten atejau biggrin.gif
Atsakyti

Šiaip ir aš nesu ta, kuri pultų pas medikus, mane vos ne varyti reikia, na nebent tikrai kažkas rimto, tai tuomet jau pati išsigąstu, bet tfu tfu gerai, kad tokių atvejų nedaug :) paskutinį kartą važiavom į ligoninę, kai silpnumas nepraėjo gerą pusdienį, kai vos ant kojų pastovėjau, tai, jei jau pati prašiausi, vadinasi man tikrai jau blogai buvo, nes šiaip nepernešu nei ligoninių, nei daktarų, siaubingai bijau :huh2: 

Išlydėjau svetelius, o kiek įspūdžių, kiek emocijų, smagu buvo pasiklausyti ir smagu lauktuvių gauti :D vyno, sūrio, šokoladų :bigsmile: 

Atsakyti

giega - jei būtum pasakius taip, tai ir reakcija kita būtų  :) 

Aš paskutiniu metu mokausi prižiūrėt save tiek, kad nueit bent profilaktiškai pasidaryti kraujo tyrimus, pasitikrinti pas ginekologę ir t.t. Pakankamai prisiklausiau istorijų iš artimų aplinkos ar apskritai pažįstamų, kur žmonės pro akis praleidžia kokius simptomus, skausmus ir paskui pasitikrinę sužino, kad galėjo viskas būti kitaip.. Artimoje aplinkoje turiu ne vieną tokį pavyzdį, todėl tikrai jautriai reaguoju į visokias panašias problemas ir pasiskundimus  :) Bet gi kiekvienas skirtingai, natūralu  :rolleyes:  :) 

Atsakyti
Nu blyn tikrai negalvojau,kad nezinot kokie tie sirdies lasai biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Aš tai žinau ir lyg turiu dar kažkur :) 

Atsakyti
Bigbang,ar ir tavo mazajai reikia visko,bet ne zaislu biggrin.gif VAiksciot nemoka,o taip nori kompo mygtukus paspaudinet biggrin.gif MB siandien pirko GoPro kamerai dekla,tai ratais dabar eina aplink ji biggrin.gif biggrin.gif Nei zino,kam jis reikalingas,nei barska,nei sviecia,o va reikia ir viskas biggrin.gif I zaislus 0 demesio biggrin.gif
Atsakyti

giega - jei būtum pasakius taip, tai ir reakcija kita būtų  :)

Aš paskutiniu metu mokausi prižiūrėt save tiek, kad nueit bent profilaktiškai pasidaryti kraujo tyrimus, pasitikrinti pas ginekologę ir t.t. Pakankamai prisiklausiau istorijų iš artimų aplinkos ar apskritai pažįstamų, kur žmonės pro akis praleidžia kokius simptomus, skausmus ir paskui pasitikrinę sužino, kad galėjo viskas būti kitaip.. Artimoje aplinkoje turiu ne vieną tokį pavyzdį, todėl tikrai jautriai reaguoju į visokias panašias problemas ir pasiskundimus  :) Bet gi kiekvienas skirtingai, natūralu  :rolleyes:  :)

Siaip ir as  per metus kelis kartus pas daktare apsilankau ir tyrimus darausi, tai kad nezinau per kur cia tas totaliai skiriasi

Atsakyti

Kuo tyliau sedi vaikas,tuo brangiau kainuoja remontas biggrin.gif Atsilupus kampa tapeto ir ziaumoja juostele-nedavalges mat vaikas biggrin.gif biggrin.gif Uztai ramybe pabuvo 3 min biggrin.gif
Atsakyti

Giega, kaip tik rašei, kad reikia namus atsinaujinti, tai va bus proga, tegul lupinėja :D 

Atsakyti