Del gyd,nu nesijauciu as taip blogai,kad lekciau pas gyd. Cia,kaip ir Almost nusideginus nejo pas gyd,kaip ir R's koja susimusus..
Nu matai, aš šiaip iš lempos nesibintuočiau savo nudegimų ir nepirkčiau visokių tepalų gijimui pagreitint. Kaip ir širdies lašų nepirkčiau šiaip tiesiog profilaktikai. Mano nuomone, tai tokie rimti reikalai, kaip širdis ar nuolatiniai pasikartojantys galvos skausmai tikrai reikalauja mediko apžiūros, nes nudegimas žinai nuo ko atsiranda ir kaip užgis. O va širdies problemos tai mes nei vienas nežinom, nuo ko atsiranda, jei medicininio išsilavinimo neturim
Aišku kiekvienam savo
Tai tikiuos, kad lašai padės ir nieko rimto 
Beje,restoranuose ir as retai kada imu krevetes,jei matau,kad jos neisaizytos..NAmie tai gali pasiterliot,paskui rankas nusiplausi,o restorane nebegiosi plaut ranku po kiekvienos
Bet restoranuose gi niekas ir nelaksto plaut rankų po kiekvienos
Suvalgo viską ir tada pasinaudoja tom citrininėm dezinfekuojančiom servetėlėm. Tiek krevetes, tiek omarus ir pan.
Aš po kirpyklos grįžau tokia išalkus, tai greit susimečiau į lėkštę ką radau, dar apsitvarkiau truputį, po to sugalvojau vonioj parelaksuoti ir vakaro nebėra 
Pirmadienį grįžus namo aš irgi norėjau vonioj parelaksuot, bet va kaip viskas baigėsi

Giega, tikra teisybe, del kiekvieno sutrenkimo gi neleksi. zinai , kad eiles, pirmiausiai juk galvoji gal cia nieko rimto, tai ko ten lekti pas daktarus ?
Matai, nu man čia, būtent mano akimis žiūrint, tai vos ne kaip pimpalą su pagaliu lyginti. Ta prasme taip - yra eilės ir pirmiausia pagalvoji, kad ai gal nelėksiu, nieko čia tokio nebus, viskas praeis. Bet jeigu problemos su rimtais dalykais, o ne šiaip su kokiu įaugusiu nagu ar buitiniu nudegimu, tai paskui jau gali būti ir per vėlu, deja. Tuo labiau, kai šiai dienai visokios širdies problemos prikimba vis prie jaunesnių žmonių.. 
Bet kava viską sutvarko ar ne
Aha, tikrai - eisiu tuoj pirkti skanios kavos ir deserto kokio nors 
Ačiū Mickute7,mano koja gerai tikrai
laiku buvo suteikta pagalba reikiama,tai viskas liuks. Po sumušimo iškarto po šalto vandens srove laikiau,tada tepalas nuo sumušimo ir elastinis bintas. Skauda tik prilietus,o taip judant neskauda. Yra tik mėlynė ir nubrozdinimas. Žodžiu viskas ok.
Šiandien išeiginė,išleisiu Dukras į Jų įstaigas,o Pati eisiu spintą tvarkyti,nes kai visi rugsėjo savaitgaliai buvo pravažinėti,tvarka namuose tik paviršinė
Šis savaitgalis jau namie bus,pasiilgom jau tų naminių-ramių savaitgalių 
Kokie Jūsų šiandienos planai Damos?
Liuks, kad viskas gerai 
Aš noriu kažkada greitu metu virtuvės spinteles baigt tvarkytis, nes jau visi indai vos ne per duris spintelių virsta

Nieko ypatingo - dirbsiu, po pietų turėsiu antrą bandomąjį mokymą pravest bosui, nes vakar šiek tiek pataisėm informaciją, pakeitėm išdėstymą. Paskui namo autobusu grįšiu, nes vėl ryte vyras vežė darban. Tada pavalgysim, skaitysiu knygą ir tiek žinių 
Almost,uiiii labai nesmagu nudegimai
Linkiu greito gyjimo
Pati praeitą savaitę krumplį nusideginau,fuj...bet jau pusė žaisdos użsitraukė gyja. Gydysimės abi Draugiškai 
Kaip Tau vakar mokymai praėjo? Ar išsitraukiai kokią knygą iš siuntinio,gal skaityti pradėjai?
Beja kokias skanias dešreles lidl atradai? Pasidalink
Ačiū ačiū, jau gyja gerai viskas
Viena pūslė beveik susileido, kita labai iškilus ir labai vandeninga, bet viskas praeis dar per kelias dienas 
Viskas gerai buvo - pirmi mokymai liuks praėjo, labai patenkintas žmogus buvo. Tik lėtas procesas, tai reikės dar kelias sesijas susiorganizuoti.
O kitas mokymas irgi super - bosas labai padėjo pataisyt informaciją, padėliot, kaip turi būt. Šiandien dar kartą darysim, nes rytoj turiu jau su bosu ir HR direktore tą tikrą bandomąjį daryt, tai jau norim, kad viskas jai labai patiktų 
Knygą vieną jau baigiau skaityt iš siuntos, šįryt jau antrą išsitraukiau ir pradėjau, šią - https://www.knyguklu...jeruzaleje.html
Dėl dešrelių - jei perkam, tai Frankfurters ale pieniškas. Tiesiog patogu išsitraukus iš pakuotės suritint (mes abu mėsos mėgėjai esam, todėl dešra geriau, nei obuolys tam tikrais atvejais
) ar pasipjaustyt ir sukept į kiaušinienę
Žinau, kad popierinės jos (nu tai reiškia nieko blogo, kaip ir nieko gero
), bet skonio atžvilgiu mums tinka ir patogu nusipirkti 
Planai šios dienos įprasti, vakarop su mamuku tiksiuos, nes grįžo iš mini kelionės, tai norisi įspūdžius išgirsti
o šiaip darbai laukia, po to namai, vėl darbai ir t.t 
Kur ilsėjosi mama? 
Labas rytas 
Vėl buvau nekilnojamas turtas, vyras vežė mašina į darbą. Tai ankstybėse jau esu ofise. Pabaigiau skaityt vieną knygą ir pradėjau kitą. Eisiu tuoj kavos ir kibsiu prie darbų 
Tai gražaus visoms trečiadienio ir, be abejonės, skanios kavos