LAbukas
VAkar visa diena pralijo,siandien vel neblogas oras
NA ka,tikejaus kazko idomiau per ta OktoberfestPAstatyta cirko palapine,jokiu grindu..O vakar lijo-slapia,purvas..Viduj sustatyti stalai.Sujungta po kokius 6 i ilgi ir taip viens prie kito,kad norint praeit,reikia suolu eit..Scena mazyte,grojo kazkokia grupe,bet net zodziu suprast neina,koks prastas garsas..NA bet alus litriniais bokalais(as sidra geriau) visi soka ant tu suolu,visi dainuoja,visai linksma
Kol priesais mane sokes bachurelis neissitrauke savo kiausu,nepradejo ju fotkint ir rodyt visiems savo draugams
Vnz as ir gyvai maciau ir fotkes
Drauge sedejo prie jo,tai vos ne jai virs galvos tuos kiausus makalavo
Kitoj puses gejai laizytis pradejo
Vnz,tada ir patraukem namo
Abejoju ar daugiau noresiu i tokia svente
po polnoj programe
Mūsų rytas prasidėjo nuo sočių sekmadieninių pusryčių, tai privalgėm, apsitvarkėm truputį ir galvojom su dviračiais išlėkti ratą apsukti, bet pradėjo lyti, vėjas kilti, sujaukė oras planus
einu knygą paskaitysiu, arbatos atsigersiu, o vėliau bus matyt
Mickute, liuks, kad vykęs baliukas, kad smagiai pasibuvot
tikrai taip
Siandien prasivaiksciojau iki pardes, nelyja pas mus, visia neblogas oras, grizus valgyt prisigaminau- kopustu pritroskinau su rukytomis desrelemis, dar papriku idarytu su farsu sau pasitroskinau, tai kad dabar galiu ramiai ir savo seriala pasiziureti
Mes i kina nuejom
Paskui namie nusnaudem
Dabar rubus lauke nueinkau,vasarinius batus suruosiau keliaut i palepe
Nors dar sezonkiu nenoriu nusiimt.. rytvel +20
Bet subasankem vargu ar jau kur eisiu
KOki filma ziurejot ? as i balerinas isokau. siaip tik nuo sio pirmadienio kojinytes uzsidejau
Ta,su ponu Bynu-Johnny English,nezinau kaip lietuviskai pavadino. visai nieko komedija
Tai va ir as dar nenoriu sezonkiu,su lotkem gerai
Labas rytas
Labas rytelis
Pas mus irgi praneša visą savaitę šiltą. Net iki + 20. Ir šildymas įjungtas...nespėsiu vėdint buto ☺
Pas mus dar nesildo.
Pragyvenom naminį savaitgalį,bet darbingą,dirbom namuose,oras buvo super tai visi darbai lauke vyko
Vyras prie garažo,aš prie savo darbų.Šeštadienio vakarą Visi draugiškai filmą žiūrėjom,spragėsių prisispraginę. Žodžiu gal ir neįdomus,bet geras ir ramus savaitgalis buvo,kurio ir norėjom
giega,uhu....šventė
Tikra alaus šventė
BigBang,kaip Jūsų sekmadienis prabėgo,buvot kur išvykę papietauti?
Almost,pasiilgau Tavo išsamių post'ų
Gal jau po savaitgalio turėsi ką papasakoti
*Voque* neskaitant neįvykusios išvykos su dviračiais,savaitgalis puikus Jūsų
Labai man graži ir miela Jūsų šeimos tradicija -kavintis ![]()
V-rine, o Tavo Sūnus muzikavimu užsiima ar ne?
Mickute7,savaitgalis liuks,su smagiu baliuku ![]()
Labas rytas
šaltas rytas, tik keli laipsniai, tai nejauku net buvo lysti iš šiltų patalų
Vėl pirmadienis, pradedam savaitę, kas kokių planų turi? aš lyg jokių ypatingų, turėtų būti gan įprastos dienos, nebent sugalvočiau į Vilnių važiuoti
Vakar taip nieko ir nenuveikėm, žiūrėjom vakare LT balsą, tinginiavom, ramus sekmadienis ![]()
nors rūpestėlių turiu
RS taip, mano sūnus lanko muzikos mokyklą akordeoną +antras instrumentas pianinas, kaip ir dukra kažkada - ji klavišinius lankė... na ji jau ją baigusi aišku
Mes kažkodėl visada žiūrim X faktorių, o ne LT balsą