Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Rytas vesus,bet diena visai silta zada mirksiukas.gif Bet jau ir as su tamsa keliuosi...

Pirmadienis,nauja savaite..Iki atostogu-lygiai menuo biggrin.gif DArbo dienoms planu kaip ir jokiu,bet savaitgali noreciau iki isparduotuviu palekt...Kaip ir nieko nereikia,bet gal koki bliuzona nauja..striuke noriu pasimatuot,kuria pavasari nusiziurejau,gal nebepatiks jau biggrin.gif
Atsakyti

Planų kolkas nėra,eiliniai kasdieniniai,darbai,namai,sportas...ratas tas pats :D  Apie savaitgalį dar negalvojau,ką veiksim :D  Bet kažką norėtųsi naudingo nuveikti :) 

V-rine,man labai labai gražu klavišiniai :wub:  Pati bandžiau lankyti muzikos mokyklą,bet deja ne man,nejaučiu to ritmo visai,tai beliko tik grožėtis ir klausytis kitų atliekamais kūriniais :) 

giega,o nuo kelių Tau darbas prasideda?

Džiaugiuosi žadama šiluma šią savaitę :wub:​ 

Atsakyti
Isvaziuoju is namu kokia 15-20 po septyniu.. Atvaziuoju irgi per 15-20 min,priklauso nuo kamscio. tai is kart darbas ir prasideda. Ka as trinuosi po depa,man nemoka,as gaunu tik uz siuntinio pristatyma. Bet uzsikraut skaneri,susirinkt siuntinius,susikraut vis tuek turiu depe.. Uz tai nesuprantu ko cia kiti nuo 6 ryto trinas,jei vistiek isvaziuojam oanasiu metu biggrin.gif
Atsakyti

Ir aš noriu kokią dieną iki kelių parduotuvių nulėkti :) tiksliau nenoriu, o reikia, nes noriu keletos džinsų arba kelnių tamsesnių :rolleyes: 

Dėl LT balso ir faktoriaus, tai balsas tikrai mano nuomone visa galva aukštesnis, kokybiškesnis, ir muzikalesnis, net nėra ko lyginti, nes ir gyva muzika, ir pasirodo jau tie, kurie atrankas perėję, bet aišku skonio reikalas :) mes per reklamas perjungiam, yra tikrai nuostabių atlikėjų, bet va nelimpa :rolleyes: 

Atsakyti
aš galvoju dėlko aš žiūriu tuos šou....smile.gif manau dėl bendro šou, dėl teisėjų- man X faktoriuje labiau patinkantys...,mažiau dirbtinų scenų iš teisėjų (na bent tiek nesimato akivaizdžiai..). o tas dalyvių lygis tai man net nežinau.... smile.gif yra ir ten ir ten gerų. Nors mėgstu su pulteliu ir abu viena akim žiūrėt smile.gif
nors kiek aš juos žiūriu tai.... viena akim, nes būna pats darbymetis priešsavaitinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 spalio 2018 - 12:30

Tai žinoma, kad abiejuose yra talentingų atlikėjų, čia net diskutuoti neverta, nes kartais žiūriu ir galvoju wooow, aš vertinu ne pagal tai :) matyt vienintelę šią laidą ir žiūrim, nes šiaip per savaitę net TV nejungiam, o namuose jų trys :D noriu parduoti, bet MB prieš, nors realiai nesuprantu kam mums tiek :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Papietavau, pasirodau trumpam prieš kitą darbo dalį.

Labai daug veiklos visokios darbe, kuo labai džiaugiuosi - nebereikia dinderio braukt ir turiu pakankamai visokių reikalų pasidaryt  :) Nemėgstu tokių dienų, kai nėr ką veikt ir reik laiką prastumt, nes tokių būna tikrai retkarčiais.

Ar turiu ką papasakot? Nežinau.. Kodėl nesirodžiau? Ai, nežinau irgi. Tiesiog  :rolleyes:  :D Nu būna va, užeina. Kaip pasikoliojimams laikas užeina (daug praleidau, matau), taip ir poilsiui  :) 

Nieko įdomaus šiaip nevyksta. Vakar pusę dienos pižamoj lovoj praleidau, serialus žiūrėjom. Paskui į Ikea važiavom, reikėjo papildomos lentynos batų spintai mano. 

Užvakar daug lakstėm su reikalais. Nagus tvarkiausi, konsultaciją dėl tatuiruotės turėjau, paskui vakare vyras vedėsi į restoraną negirdėtą. Puikiai vakarą praleidom, priskanavom maisto, vyno. Žodžiu super buvo  :wub: 

Penktadienį dirbau, anksčiau namo išėjau, nes vieną dieną ilgiau darbe užsibuvau. Tai galėjau arba imti kaip viršvalandžius ir gauti pinigų (bet pas mus mokestinė sistema labai nedėkinga viršvalandžiams, kadangi nuskaičiuoja apie 40% sumos mokesčiai, tai nuo kelių valandų kas čia belieka), arba išeiti anksčiau namo. Tai pasirinkau antrą variantą  :) Nuvažiavau iki miesto, prisipirkau kosmetikos ir grįžau namo su vyru  :D 

Nieko neskaičiau, nieko įdomaus nevyksta. Dirbu, dirbu, dirbu ir tiek žinių  :) 

Nesipykit, tikiuosi visos puikiai leidžiat dienas, darbai / mokslai  sklandžiai einasi. Aš lekiu, o jums visoms skanios kavos ir puikios dienos  :4u: 

Atsakyti

Almost, kokios kosmetikos pirkai? :mirksiukas: man kaip tik tušas baiginėjasi, tai reikės nusipirkti butinai :ax: 

Ką skanaus restorane skanavot? :mirksiukas: 

Atsakyti

Almost, kokios kosmetikos pirkai? :mirksiukas: man kaip tik tušas baiginėjasi, tai reikės nusipirkti butinai :ax:

Ką skanaus restorane skanavot? :mirksiukas:

Pirkau kontūravimui Anastasia pudras pieštukines (https://www.anastasi...foundation.html)

Beautyblender Chill kempinėlę makiažui (https://www.cultbeau...nder-chill.html)

Sachajuan šampūną (https://www.sachajua...poo-250-ml-101/)

The Balm akių makiažo valiklį (https://www.beautyba...makeup-remover/)

Tušą dabar gerą esu radus iš Too Faced (https://www.toofaced...cara/80021.html) - labai patinka jis man  :) 

Restorane pirmam ėmėm austrių rinkinį (trys šaltos šviežios austrės) ir žuvies rinkinį (buvo kepta žuvis, skrudinti kalmarų žiedai, rūkyta lašiša ir dviejų rūšių salotos žuvinės po gerą didelį šaukštą). Pagrindiniam vyras ėmė krevetes, aš ėmiau picą su salami, ožkų sūriu ir kedro riešutais. Desertui aš pasiėmiau klasikinių ledų (čia labai populiarūs, vadinasi 99's - tokie va https://static01.nyt...C-master675.jpg), o vyras ėmėm šokolado tartą su pistacijų ledais. Vyno gėrėm ( Sauvingon Blanc) ir viskas  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, saulėtas ir gražus,kad ir vėsokas, bet žadantis gražią dieną ir visą tokią savaite... smile.gifsmile.gifir nedepresuotas smile.gif
nors rūpestėlių turiu verysad.gif

RS taip, mano sūnus lanko muzikos mokyklą akordeoną +antras instrumentas pianinas, kaip ir dukra kažkada - ji klavišinius lankė... na ji jau ją baigusi aišku smile.gif

Mes kažkodėl visada žiūrim X faktorių, o ne LT balsą smile.gifvisais sezonais smile.gifbet jie sudeda tuo pat metu...neįdomiai smile.gif

Kas per rupesteliai uzgriuvo ?

as ir garmoske tampiau. irbutinai reikejo antro instrumento, tai be abejo pianinas.

AS daugiau LT balsa, bet sukineju, biskeli ir X faktoriaus paspoksau 

Atsakyti

Restorane pirmam ėmėm austrių rinkinį (trys šaltos šviežios austrės) ir žuvies rinkinį (buvo kepta žuvis, skrudinti kalmarų žiedai, rūkyta lašiša ir dviejų rūšių salotos žuvinės po gerą didelį šaukštą). Pagrindiniam vyras ėmė krevetes, aš ėmiau picą su salami, ožkų sūriu ir kedro riešutais. Desertui aš pasiėmiau klasikinių ledų (čia labai populiarūs, vadinasi 99's - tokie va https://static01.nyt...C-master675.jpg), o vyras ėmėm šokolado tartą su pistacijų ledais. Vyno gėrėm ( Sauvingon Blanc) ir viskas  :)​ 

Wooow kaip viskas skaniai susiskaitė :bigsmile: ypač šokolado tartas su pistacijų ledais :bigsmile:  

Picos kažkaip jau norisi kurį laiką, bet aš nesu super megėja, suvalgau pora gabalėlių ir suprantu, kad gal nenorėjau :D ir visada man šitaip, todėl geriausia kai kasnors užsisako, o aš paragauju :D 

Atsakyti

Wooow kaip viskas skaniai susiskaitė :bigsmile: ypač šokolado tartas su pistacijų ledais :bigsmile:  

Picos kažkaip jau norisi kurį laiką, bet aš nesu super megėja, suvalgau pora gabalėlių ir suprantu, kad gal nenorėjau :D ir visada man šitaip, todėl geriausia kai kasnors užsisako, o aš paragauju :D

Vyro desertas mano skoniui jau kiek per saldus, per sodrus buvo ir per didelis. Aš jau tų savo klasikinių ledų neįveikiau, tai kur jau apie tokį desertą pagalvot  :D O šiaip viskas tikrai buvo labai labai skanu. Pati būčiau ėmus krevetes, bet vyro kolegė labai išgyrė picas būtent toj vietoj, tai norėjosi įdomu derinį išbandyti  :) Tikrai nenusivyliau  :wub: Ir manau dar grįšim į tą restoranėlį  :) 

Atsakyti