Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

išduokit paslaptį kurie ten Avon kvepalai jums gerai laiko? bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gifgal ir aš noriu smile.gifnes man kasdienai žiauriai daug išeina, aš jų neturiu ir neturiu...na man gal taip neišeitų bet yrakas vis pasiskolina....o pikčiausia kai laikai laikai taupai taupai kokius geresnius "progai" ,o kai išimi juo iš dėžutės pamatai kad jau jų tik ant dugno....na mėgsta ir mano mergina kvepintis... unsure.gifsmile.gifsusipykstam ir vėl .... nu ką daryt....

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  dar pasiseke, o jei 2 ar 3 dukros ?  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

RS kokiosspalvos tavo buteliukas tų kvapų?

jei vartai spalio menesio kataloga, tai perceiv yra  psl 53, bet cia to melyno, apie kuri snekejo R.s , nera. bus sekanciam kataloge ir geresne kaina  :ax: 

Atsakyti

Todėl aš paskutiniu metu nebetaupau jokių daiktų, kvepalų, kosmetikos. Gyvenu šia diena, naudoju / nešioju čia ir dabar. Puošiuos, grožiuos ir viskas. Nes niekada negali žinot, kur gyvenimas nuves ir kuo tas taupymas baigsis - žiūrėk pyst ir nebeliks, nebereikės. Ir gerai bus, kad dukra bus bent sunaudojus. Nes paskui išeina tai iš galiojimo, tai iš mados ir tiek naudos iš tų daiktų, iš išleistų pinigų..

Rytoj va lėksim su vyru ir keliais kolegom iš mano darbo į Cirque Du Soleil pasirodymą. Labai laukiu  :wub:

Na as manau cia tas taupymas tai toks kai geresnius prabangesnius kvepalus pasilieki  kazkokioms progoms, o kitus naudoji kasdien. juk ne vienu kvepalus turim. o dukrai tai dzin, svarbu kurie jai patinka  :P  nes tikrai kazkam nepritaupysi daugiau  :B 

Oi kaip  fainai ryt laika praleisit  :wub: 

Sveikatos ligoniukams  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Ir kaip vakarojat? kaip atidirbot? kas ką vakarienei gamins ir man idėją pametės? :)  :rolleyes:

Mes su draugute taip smagiai pasivaikščiojom, nes oras fantastiškas :) apsukom didžiulį ratą, žmonių nedaug, tokia ramuma :ax: dabar dar silpnos kavos pasidariau, skanauju ir eisiu apsitvarkyti kol dar ūpo turiu :ax:

pilnu tempu dirbom  :P  per pietus su kolegemis nuvarem i kavine papietauti, vyrus palikusios  :P  bent pakrykstavom smagiai, greiciau laikas prabego. Grizus tik  sriubytes prasiviriau, turejau sultinio nuo mesytes nuvirus, tai morka,  petrazoliu, makaronu imeciau ir viskas. Rytdienai pietus susiruosiau. o pati dar  silkes su duona uzkapojau. O kavos jau kaip ir noreciau, Turbut silke  suri buvo   :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 10 spalio 2018 - 19:32
QUOTE(Almost. @ 2018 10 10, 09:06)
Cirque Du Soleil </em>pasirodymą.

wub.gif I koki pasirodyma?
As labai noriu i Avatara,kai bus Londone,derinsiu kaip nueit mirksiukas.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 10, 13:35)

Papildyta:
ai dar, o ką galitpasakytdabar apie tuos kvepalų padirbinius/analogus iš serijos visi kvapai vienu užslėptu pavadinimu PROUVĖ  biggrin.gif ?

KAzkada senai LT turejau tuos pilstomus,nepamenu kaip jie tada vadinos.Bet tikrai labai geri buvo,laikydavo ilgai...DAbar jauciu kaip ri viskas,kvepalai irgi suprastejo..Pvz turiu Dior Addict buteliuka koki 10m(isbaigtas spintoj del kvapo voliojas) tai jis dar iki siol kvepia,ko nepasakyciau apie tokius pacius Addict,kuriuos dabar naudoju..Nu nebelaiko jie kvapo kazkodel...DAr Just Cavalli irgi kazkokie nebelaikantys kvapo..Bet pradedu itart,kad ar kokia fufla nusipirkau ar siaip pasenusius,nes jau laaaaaabai didele nuolaida jiems buvo(parduotuvej) uz 100ml tik 19sv ...Praktiskai del to ir susigundziau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytukas sako Jums kavos puodukas,o kartu ir aš :D 

Jau ketvirtadienis??? :blink:  :hmm:  Katik buvo savaitgalis :D​ 

Atsakyti

Vakar diena praėjo įprastai,buvo išeiginė,tai namuose tvarkinėjausi,mašiną išsisiurbiau,nes oras pasakiškas buvo :wub:  Po to pas gydytoją vizitas,tai ačiū D rimto nieko,plaučiai švarūs. Tik aišku laiko reiks ,išsigydyti kosulius ir slogas,bet tikiu,kad greit pasveiks Panelė. po to nulėkiau pasportuoti ir viskas tiek to trečiadienio :B 

Šiande planai ir vėl tie patys :D  Darbai-namai-darbai-sportas,tikiuosi bent keletą psl knygos paskaityti :) 

Mickute7, TB vis dar remontais užsiima pas Draugę? :) 

Giega,ar susitvarkė wifi ryšys ar kas ten buvo ryte pastrigę? :) 

Almost,linkiu laaaabai gero ir įspūdingo Jums vakaro :wub:  Taip taip ir žinok,kad aš to pasirodymo baltai pavydžiu Jums :ax:  :wub:  

*Voque* daug vakar susitvarkiai?  :)  Ūpas ilgam buvo? :D  Ką Pati skanaus vakarienei valgei?

V-rine, pruove kvepalų netoko bandyti,nežinau :)  Dukra gryžta savaitgaliui?

BigBang,kaip Jūs laikotės?

Linksmos,geros ir lengvos dienos Visoms :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Taip dar, vis MB  padeda draugams, yra dar ten ka veikti.

Kazko ranka kaire skauda per alkune  :(  cia ryskiai darbe persitempiau, kazkas panasaus pries pora metu buvo, tada tik desine. teko tada pas reabilotologa keliauti .nejau ir  dabar teks  :hmm:

Atsakyti

Labas rytas :) 

Esu pikta, be nuotaikos, irzli ir visiškai be miego, net nesuprantu kodėl negalėjau visą naktį užmigti. Prasivarčiau, atrodo jau pradedu miegoti ir nepavyksta, tai ko tik nedariau. O dabar aišku galva sunki, akys stiklinės, ai paburbėjau :D 

Vėliau prisijungsiu paplepėti su kavuke :) 

Atsakyti
Labas rytas,
RS dukra penktadienį varo į Kauną kažkokių ten krepšinio rungtynių/šventės atidarymo uždarymo ar ko ten halėje su draugais (ir draugu aišk) žiūrėt, tada naktį į namus kažkada. Šeštadienį sode švęs savo gimtadienį su draugais, ramiai šašlų prasikeps ten jie 3 poros ir viena giminaitė. Tai tiek ten mes ją ir matysim smile.gif bet grš smile.gif

Vogue kaip tu taip...be gyvenimo džiaugsmo smile.gifsmile.gif
sako kažkokios ten audros /mėnulis/saulė ar dar kažkas ten dabar labai negeri, aš prieš tai dvi naktis žiūrėjau į lubas...tai man išaiškino kad kažkas ten su saule ar mėnuliu negerai... smile.gif
man tai šiąnakt katė sugalvojo kad 5,30 val pats laikas keltis ir vis ant galvos lipo smile.gif smile.gif tiesiogine žodžio prasme- užlipa ant galvos beveik-prie veido, palaižo, pamurkia ,įkanda...tipo kelkitės:) ir taip 25 kartus gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 spalio 2018 - 07:28
LAbukas

QUOTE(R's... @ 2018 10 11, 03:52)
Giega,ar susitvarkė wifi ryšys ar kas ten buvo ryte pastrigę? smile.gif 

Perkrovem ruteri ir atsigavo mirksiukas.gif Nes ri MB telefas nebepagaudavo naminio ruterio,o mano pagaudavo biggrin.gif Ir net pele atsigavo,viskas veikia biggrin.gif
Ir saldytuvas kur sakiau nebesaldo ir tas atsigavo biggrin.gif MAtyt labai perkrautas buvo,nes tikrai jau jokio tarpelio ten nebebuvo,tai ir nebepajege normaliai saldyt.

QUOTE(*Voque* @ 2018 10 11, 06:03)
<p>Labas rytas smile.gif </p><p>Esu pikta, be nuotaikos, irzli ir visiškai be miego, net nesuprantu kodėl negalėjau visą naktį užmigti. Prasivarčiau, atrodo jau pradedu miegoti ir nepavyksta, tai ko tik nedariau. O dabar aišku galva sunki, akys stiklinės, ai paburbėjau biggrin.gif </p><p>Vėliau prisijungsiu paplepėti su kavuke smile.gif </p>

4u.gif 4u.gif As vakar po darbo kavos isgeriau,galvojau,kad ilgai neuzmigsiu,kartais suveikia taip...bet tik galva ant pagalves ir uzmigau biggrin.gif Girdejau kaip MB i darba keles,bet irgi ant kito sono ir dar valanda pamiegojau biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 11, 06:26)

man tai šiąnakt katė sugalvojo kad 5,30 val pats laikas keltis ir vis ant galvos lipo smile.gif smile.gif tiesiogine žodžio prasme- užlipa ant galvos beveik-prie veido, palaižo, pamurkia ,įkanda...tipo kelkitės:) ir taip 25 kartus gal smile.gif

MAniskis dabar is lauko prisimiauke,kad i namus isileisciau biggrin.gif Siaip kai buni virtuvej,matai,kaip ateina ir stovi prie duru,bet dabar keliuosi su tamsa,uzuolaida uztraukta,nemaciau to laukiancio katino biggrin.gif Turejo balsa parodyt,kad sureaguociau biggrin.gif

NA ka,ketvirtadienis biggrin.gif Labai jau greit ta savaite prabego...
Atsakyti

Na as manau cia tas taupymas tai toks kai geresnius prabangesnius kvepalus pasilieki  kazkokioms progoms, o kitus naudoji kasdien. juk ne vienu kvepalus turim. o dukrai tai dzin, svarbu kurie jai patinka  :P  nes tikrai kazkam nepritaupysi daugiau  :B

Bet ir tų progų ne visiems daug pasitaiko. Taip ir guli pas mane suknelė prieš 5-7m pirkta progai kokiai nors, kai paskui ir iš mados, ir iš dydžio išeina, o apsivilkt nespėjau  :D Todėl ir sakau, kad nebelaikau jokių dalykų progai ar šviesiai dienai - tiesiog naudoju, kad paskui netektų išmest..

I koki pasirodyma?
As labai noriu i Avatara,kai bus Londone,derinsiu kaip nueit

KAzkada senai LT turejau tuos pilstomus,nepamenu kaip jie tada vadinos.Bet tikrai labai geri buvo,laikydavo ilgai...DAbar jauciu kaip ri viskas,kvepalai irgi suprastejo..Pvz turiu Dior Addict buteliuka koki 10m(isbaigtas spintoj del kvapo voliojas) tai jis dar iki siol kvepia,ko nepasakyciau apie tokius pacius Addict,kuriuos dabar naudoju..Nu nebelaiko jie kvapo kazkodel...DAr Just Cavalli irgi kazkokie nebelaikantys kvapo..Bet pradedu itart,kad ar kokia fufla nusipirkau ar siaip pasenusius,nes jau laaaaaabai didele nuolaida jiems buvo(parduotuvej) uz 100ml tik 19sv ...Praktiskai del to ir susigundziau

Į Ovo. Metų pradžioj ėjom į Varekai  :) 

Labai tikrai kokybė prastėja daiktų, aš pastebėjau irgi. Tiek rūbų, tiek kvepalų / kosmetikos. Atrodo gamintojai tik ir didina tą vartotojiškumą. Bet nieko nepakeisi, toks jau verslas..

Labas rytukas sako Jums kavos puodukas,o kartu ir aš :D

Aš irgi po kavos, bet tuoj už pusvalandžio šausiu dar vieną. Nepakenks tikrai  :) 

Almost,linkiu laaaabai gero ir įspūdingo Jums vakaro :wub:  Taip taip ir žinok,kad aš to pasirodymo baltai pavydžiu Jums :ax:  :wub:  

Ačiū  :4u: 

Kazko ranka kaire skauda per alkune  :(  cia ryskiai darbe persitempiau, kazkas panasaus pries pora metu buvo, tada tik desine. teko tada pas reabilotologa keliauti .nejau ir  dabar teks  :hmm:

Aš tai keliaučiau tikrai, jeigu jau panašiai buvo tokios problemos. Bet linkiu, kad praeitų ir nereikėtų stumdytis eilėse ir gaišto laiko  :4u: 

Labas rytas :)

Esu pikta, be nuotaikos, irzli ir visiškai be miego, net nesuprantu kodėl negalėjau visą naktį užmigti. Prasivarčiau, atrodo jau pradedu miegoti ir nepavyksta, tai ko tik nedariau. O dabar aišku galva sunki, akys stiklinės, ai paburbėjau :D

Vėliau prisijungsiu paplepėti su kavuke :)

Aš irgi taip pat.. Tai tik linkiu, kad prašviesėtų  :4u: 

Vogue kaip tu taip...be gyvenimo džiaugsmo 

Mes šiandien jau dvi be gyvenimo džiaugsmo  :) 

Kas per naktelė buvo, merginos. Ne tas žodis.

Nuėjom miegot anksti gana ir vyras vidury nakties, dar gal nei 12val nebuvo, išmovė į lauką mane iš miegų pažadinęs.

Žodžiu pasakojo, kad apie 23:45 išgirdo mano motorolerio signalizaciją kaukiant. Prabudo, bet pagalvojo, kad gal dviratį kas šalia pasistatė, nes anksti dar, tai toliau kaip ir smiginėjo. Tada gavo žinutę po gal 15min ir visai išsibudino, nes išgirdo, kad lauke pjauna kažkas metalą. Susivokė, kad tikrai nu neturėtų taip būtų. Pribėgo prie lango - akurat pjauna, nu vagia. Sušvilpė, kad duotų ženklą, jog girdi, bet tie toliau pjovė. Tai jis drąsuolis šoko į rūbus, pasiėmė telefoną ir išbėgo mane pažadines, kad vagia kažkas kažką. ***** tos 10min buvo PRAGARIŠKOS. Aš nuo lango iki durų laksčiau, viskas, ką girdėjau - garsų švilpimą, dar garsesnį pjovimą ir motociklo rėkimą nesvietiška. Ir paskui mirtina tyla. Pradėjau šaukt jį vardu kelis kartus - niekas neatsiliepė. Galvojau šakės, viskas, primušė, kažkas atsitiko negero. Skambinu - nekelia. Nesuprantu, ką daryt - bėgt žemyn, bet ką aš padarysiu. Tai pakėlė paskui, pasakė, kad viskas ok, kvietė policiją ir pasakė, kad ne mano motorolerį pavogė. Man panika, galvojau viskas, jo motociklą pavogė, nežinau, gavo ausų ar ne, nesupratau, kas vyksta. Tai kaip puoliau į ašaras kriokt ne savo protu.. Parėjo atgal, viskas gerai buvo, pavogė kaimyno motociklą. Keturiese buvo, jo net neišsigando - sušvilpė kitiems bičiukams, kad kažkas atėjo, tie tik dėjo stipriai pjaut ir pabėgo su viskuo. Žodžiu siaubas.. Streso pilnos kelnės, užmigt nebegalėjau, siaubingai skauda galvą, akis, pilvą. Žodžiu panikos sočiai gavom  :( 

Tokia ta mano naktis. Diena nusimato ilga ir sunki, nu bet kažkaip. Svarbu visi gyvi ir sveiki.

Tai skanios kavos visoms ir geros dienos  :4u: 

Atsakyti