Na as manau cia tas taupymas tai toks kai geresnius prabangesnius kvepalus pasilieki kazkokioms progoms, o kitus naudoji kasdien. juk ne vienu kvepalus turim. o dukrai tai dzin, svarbu kurie jai patinka
nes tikrai kazkam nepritaupysi daugiau 
Bet ir tų progų ne visiems daug pasitaiko. Taip ir guli pas mane suknelė prieš 5-7m pirkta progai kokiai nors, kai paskui ir iš mados, ir iš dydžio išeina, o apsivilkt nespėjau
Todėl ir sakau, kad nebelaikau jokių dalykų progai ar šviesiai dienai - tiesiog naudoju, kad paskui netektų išmest..
I koki pasirodyma?
As labai noriu i Avatara,kai bus Londone,derinsiu kaip nueit
KAzkada senai LT turejau tuos pilstomus,nepamenu kaip jie tada vadinos.Bet tikrai labai geri buvo,laikydavo ilgai...DAbar jauciu kaip ri viskas,kvepalai irgi suprastejo..Pvz turiu Dior Addict buteliuka koki 10m(isbaigtas spintoj del kvapo voliojas) tai jis dar iki siol kvepia,ko nepasakyciau apie tokius pacius Addict,kuriuos dabar naudoju..Nu nebelaiko jie kvapo kazkodel...DAr Just Cavalli irgi kazkokie nebelaikantys kvapo..Bet pradedu itart,kad ar kokia fufla nusipirkau ar siaip pasenusius,nes jau laaaaaabai didele nuolaida jiems buvo(parduotuvej) uz 100ml tik 19sv ...Praktiskai del to ir susigundziau
Į Ovo. Metų pradžioj ėjom į Varekai
Labai tikrai kokybė prastėja daiktų, aš pastebėjau irgi. Tiek rūbų, tiek kvepalų / kosmetikos. Atrodo gamintojai tik ir didina tą vartotojiškumą. Bet nieko nepakeisi, toks jau verslas..
Labas rytukas sako Jums kavos puodukas,o kartu ir aš 
Aš irgi po kavos, bet tuoj už pusvalandžio šausiu dar vieną. Nepakenks tikrai
Ačiū
Kazko ranka kaire skauda per alkune
cia ryskiai darbe persitempiau, kazkas panasaus pries pora metu buvo, tada tik desine. teko tada pas reabilotologa keliauti .nejau ir dabar teks 
Aš tai keliaučiau tikrai, jeigu jau panašiai buvo tokios problemos. Bet linkiu, kad praeitų ir nereikėtų stumdytis eilėse ir gaišto laiko
Labas rytas 
Esu pikta, be nuotaikos, irzli ir visiškai be miego, net nesuprantu kodėl negalėjau visą naktį užmigti. Prasivarčiau, atrodo jau pradedu miegoti ir nepavyksta, tai ko tik nedariau. O dabar aišku galva sunki, akys stiklinės, ai paburbėjau 
Vėliau prisijungsiu paplepėti su kavuke 
Aš irgi taip pat.. Tai tik linkiu, kad prašviesėtų
Vogue kaip tu taip...be gyvenimo džiaugsmo
Mes šiandien jau dvi be gyvenimo džiaugsmo
Kas per naktelė buvo, merginos. Ne tas žodis.
Nuėjom miegot anksti gana ir vyras vidury nakties, dar gal nei 12val nebuvo, išmovė į lauką mane iš miegų pažadinęs.
Žodžiu pasakojo, kad apie 23:45 išgirdo mano motorolerio signalizaciją kaukiant. Prabudo, bet pagalvojo, kad gal dviratį kas šalia pasistatė, nes anksti dar, tai toliau kaip ir smiginėjo. Tada gavo žinutę po gal 15min ir visai išsibudino, nes išgirdo, kad lauke pjauna kažkas metalą. Susivokė, kad tikrai nu neturėtų taip būtų. Pribėgo prie lango - akurat pjauna, nu vagia. Sušvilpė, kad duotų ženklą, jog girdi, bet tie toliau pjovė. Tai jis drąsuolis šoko į rūbus, pasiėmė telefoną ir išbėgo mane pažadines, kad vagia kažkas kažką. ***** tos 10min buvo PRAGARIŠKOS. Aš nuo lango iki durų laksčiau, viskas, ką girdėjau - garsų švilpimą, dar garsesnį pjovimą ir motociklo rėkimą nesvietiška. Ir paskui mirtina tyla. Pradėjau šaukt jį vardu kelis kartus - niekas neatsiliepė. Galvojau šakės, viskas, primušė, kažkas atsitiko negero. Skambinu - nekelia. Nesuprantu, ką daryt - bėgt žemyn, bet ką aš padarysiu. Tai pakėlė paskui, pasakė, kad viskas ok, kvietė policiją ir pasakė, kad ne mano motorolerį pavogė. Man panika, galvojau viskas, jo motociklą pavogė, nežinau, gavo ausų ar ne, nesupratau, kas vyksta. Tai kaip puoliau į ašaras kriokt ne savo protu.. Parėjo atgal, viskas gerai buvo, pavogė kaimyno motociklą. Keturiese buvo, jo net neišsigando - sušvilpė kitiems bičiukams, kad kažkas atėjo, tie tik dėjo stipriai pjaut ir pabėgo su viskuo. Žodžiu siaubas.. Streso pilnos kelnės, užmigt nebegalėjau, siaubingai skauda galvą, akis, pilvą. Žodžiu panikos sočiai gavom
Tokia ta mano naktis. Diena nusimato ilga ir sunki, nu bet kažkaip. Svarbu visi gyvi ir sveiki.
Tai skanios kavos visoms ir geros dienos