Oj, bet kaip ilgai
Nu tikrai prilipo reiškia. O svarbiausia, kad klientų ratą turi ir gali tiek laiko suktis jau tame. Super
Kaip ir sakai - pragyvenimui neužtektų, bet papildoma kapeika į kišenę, o ne iš jos, visada gerai
tikrai taip
Almost, dėl tatoo, tai galbūt ir gundausi, bet tik tą akimirką pagalvoju ir tiek, tai matyt tikrai mažai to noro pokolkas
turiu savo vieną, labai man nepatinka, noriu pasinaikinti, nes 18 metų pasirodo nelabai protinga buvau
Oj Tu irgi turi tatuiruotę?? Arba pamiršau, jei sakei, arba niekad negalvojau, kad turi
giega - vis taip galvoju, kodėl man nepatinka sushi, kai lapas išorėj. Tai man neskaniai atrodo, neapetitnai. Ir pirmas skonis, kurį pajauti tokį valgant, tai dumblio lapas. Nu nenoriu aš taip, fuj veu
Man skanu tik išvirkštiniai arba iš viso be lapo
Vogue kas pavaizduota toje tavo tatoo kuri taip nepatinka ??
O įdomu kokia nuomonė jūsų apie yios Avonus ir pan.? Manęs tai jie nežavi 😅 va iš oriifl jei perku tai vyrui kvepalus/po skutimuisi kasdienai. Iš avono irgi ten vieną prekę tokią. o daugiau tai nežinau...niekas neužkabino.
kaip sakiau kiekvienas atsirenka. Ir as kartais kazka nusiperku pardese. o kvepalai man patinka. ir ne man vienai. aisku ne tie pigesni kur po 6 eur. tikrai yra kurie ir laiko gerai. jau per tiek metu su padruskemis daug ka isbandem. Ir siaip neblogu dalykeliu atradom. Bandziau ir Oriflame bet kazkaip nelipo. nu ne kiekvienas gali ten is Mary Key pirktis. tarp kitko Avone nuo lapkricio startuos japonu linija MISSION, va ten bus ir kremai ir jau kita kosmetika kitos kokybes. Bet jau atitinkamai bus ir kaina. kazin ar kas jau ir pirks
Na štai aš pas Jus,kavos puodelis rankose,jau po pusryčių.
Naktį apsirgo Dukrytė jaunėlė,sukarsčiavo,balselis oho,neprakalba ir labai kosti. Naktį sukilo temperatūra,prisisapnavo,kad lova griūna,tai ėjau raminti,priguliau šale kol užmigo. Tai va ta naktis tokia su pertraukėlėm. Po pietų lekiam pas gydytoją. Na tikiuosi daug arbatų,vit C ir manau kažką iš vaistų gausim tikrai,greit pasveiks Panelė
Mes būsim stipresnės
nei ligos ir išvysim jas lauk
Kalbate apie tatto,noriuuuu aš jos labai,tiksliau dviejų noriu,ant kojos ir ant rankos riešo vidinės pusės,bet va dar vis tiksliai nežinau ko noriu,o darytis bet ko,prisišaudžius idėjų internete nenoriu,noriu su gilia mintim,kad sietųsi su manim ir mano gyvenimu. Tai kai jau tikrai vizualiai matysiu mintyse ko noriu,tada darysiuos,o dabar vadinasi dar ne laikas tatto,bet su tom mintim gyvenu jau ilgokai. Dar svarstau apie laikiną tatto,kad pasižiūrėti,kaip "limpa" piešinukas ant mano kūno
Dėl sushi vis labiau ir labiau gundote gamintis namuose
Mums apsimokėtų gamintis,nes 4-ri iš 3-jų Šeimos narių tiesiog dievinam juos,Vyras šalčiau reaguoja į juos
Bet valgo,bet nealpsta
Kaip,kad mes su Dukrom
Avon esu pamišusi dėl vienų kvepalų juos perku ir naudoju jau 14 metų,dabar tos serijos išleido naujų kvapų,turiu visus,visi patinka,bet tie patys pirmieji vistiek patys pačiausi,o ir laikosi tikrai gerai
Labas rytas
jis vėl saulėtas, graži dienelė nusimato
kažkaip sunkiai šįryt sekėsi atsibusti, kaip meškinas kol iš lovos išsiritinau
Taip, turiu tatoo, bet stengiuos pamiršti, kad ją turiu, nes ji man negraži, be jokios minties, pasidariau 18-os tik tam, kad pasidaryti, nes atrodė, kad labai noriu. Čia iš tos serijos, kai tėvai buvo prieš, o man vistiek reikėjo, nes nu kaip kitaip
tai gal ir pasiliksiu sau šią paslaptį
Avon, Oriflame ir kt. panašūs reikalai, tai manau tikrai turi nemažai gerų prekių ir tikrai turi savo pirkėją. Aš pati nesu labai daug ko bandžiusi, va pamenu, kad Avon plaukų galiukams buvo labai geras, taip pat dušo geliai patikdavo
Dabar kažkaip niekas iš šalia esančių neplatina, bet, kad nelabai ir poreikio yra, kai tiek pasirinkimo parduotuvėse
R’s, sveikatos dukriukui
sveikit greičiau!
Visoms kitoms linkiu gražios dienos