Labas rytas
Prastai miegojau, tai visai tokia meh šiandien jaučiuos. Noriu daug kavos, bet turiu daug darbo, tai eisiu kavos po pietų kur nors skanios pirkt
Gražaus penktadienio visoms!
Pagaliau namie
nemažai veiklos šiandien darbe turėjau, o ir pasakot neturiu ką
Laukiu vyro, kažką valgyt parveš ir net nenumanau, ką veiksim. Serialą gal kokį žiūrėsim. Žiauriai tingiu ir visa be nuotaikos šiandien esu vis dar
rytoj ryte į asmeninę treniruotę lėksiu, tai nors ir ką tik po savo treniruotės esu drebančiom rankom, vis tiek labai laukiu rytojaus - patinka man, kaip iškankina trenerė
savaitgaliui daugiau planų kaip ir neturim, viskas iš tiesų priklauso nuo oro. Gal pavyks lėkt su draugais kopt į kalną sekmadienį, bus matyt
MB siandien anksti isleido,pasieme sutvarkyta masiniuka ir jau po 12 atvare i darba, tai kartu grizom is darbo pavalgiau, priguliau prie MB ir uzmigau porai valandeliu
paskui atsikelus iskepiau orkaiteje vistienos papuliu, padariau grybu su grietines padazu, taip skaniai privalgem. dabar ramiai vakarojam prie teliko. rytoj atsikelsim, dar nuleksim atsiimti jau nauju MB teisiu ir mausim tiesiai i kaimuka
O as ryt iskeliauju i gastroles, o sekmadieni manau ilsesiuosi
teko siandien vestuvini zieda nusiimt ir padeti i dezute, spaudzia, rankutes patino
liudziu dabar
bet nenoriu risikuot kad po to negalesiu nuimti.
Kur tu cia dabar gastroliuosi ?
baik tu, randi del ko liudet, geriau paciai nusiimti, negu uztintu rankos ir tektu kirpti zieda. net nesureiksminu tokiu dalyku.
Jaucias kad penktadienis,kad savaitgalis arteja,visos labai aptilusios buna
Man dar 1,5 h padirbt ir savaitgalusRyt mb su Aston Martin vaziuos pasivazinet-vaiku dovana gimtadienio proga
Paskui draugai i svecius atvarys
Sekmad visai prie juros noreciau nulekt.. apie 22 rodo,gal nebus salta..
Irgi neblogas savaitgalis
Jaucias kad penktadienis,kad savaitgalis arteja,visos labai aptilusios buna
Man dar 1,5 h padirbt ir savaitgalusRyt mb su Aston Martin vaziuos pasivazinet-vaiku dovana gimtadienio proga
Paskui draugai i svecius atvarys
Sekmad visai prie juros noreciau nulekt.. apie 22 rodo,gal nebus salta..
Irgi neblogas savaitgalis
Kur tu cia dabar gastroliuosi ?
baik tu, randi del ko liudet, geriau paciai nusiimti, negu uztintu rankos ir tektu kirpti zieda. net nesureiksminu tokiu dalyku.
Ai ten tokia staigmena, nelabai dar noriu cia rasyt, ryt pasakysiu jau po visko. Nes dar paskaitys
pripratau labai ir per 4metus zieda nusiimdavau tik dviem atvejais - minkant tesla ar farsa... o siaip visad ant rankos