Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas  :) 

Prastai miegojau, tai visai tokia meh šiandien jaučiuos. Noriu daug kavos, bet turiu daug darbo, tai eisiu kavos po pietų kur nors skanios pirkt  :) 

Gražaus penktadienio visoms!  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos :) 

as daug keliausi nati, tai miegojau iki 8 kazkur :) 

papuaryciavau, arbatos isgeriau, dabar galvoju ka nuveikti :) 

Atsakyti

Prisipjausčiau arbūzo, pasidariau šaltos kavos, tai atsisėdau balkone ir padirbėsiu truputį :) eisiu vėliau daiktus, maistą susikrauti, nes nežinau ar ryt grįšim, ar tik sekmadienį :) 

Atsakyti
Jaucias kad penktadienis,kad savaitgalis arteja,visos labai aptilusios buna biggrin.gif

Man dar 1,5 h padirbt ir savaitgalus biggrin.gif Ryt mb su Aston Martin vaziuos pasivazinet-vaiku dovana gimtadienio proga mirksiukas.gif Paskui draugai i svecius atvarys mirksiukas.gif Sekmad visai prie juros noreciau nulekt.. apie 22 rodo,gal nebus salta..
Atsakyti

Aš va pyragą kepu su riešutų sviestu, vešimės, kad turėtumėm ką paskanauti savaitgaliui prie kavos :) lyg viską susidėjau ir nors važiuojam tik iki sekmadienio, bet reikia ir maisto pasiimti, ir higienos priekonių :rolleyes: aišku yra ten visko pilna pas juos, bet savo yra savo :) 

Atsakyti

Pagaliau namie  :blink: 

nemažai veiklos šiandien darbe turėjau, o ir pasakot neturiu ką  :D 

Laukiu vyro, kažką valgyt parveš ir net nenumanau, ką veiksim. Serialą gal kokį žiūrėsim. Žiauriai tingiu ir visa be nuotaikos šiandien esu vis dar  :unsure: 

rytoj ryte į asmeninę treniruotę lėksiu, tai nors ir ką tik po savo treniruotės esu drebančiom rankom, vis tiek labai laukiu rytojaus - patinka man, kaip iškankina trenerė  :D 

savaitgaliui daugiau planų kaip ir neturim, viskas iš tiesų priklauso nuo oro. Gal pavyks lėkt su draugais kopt į kalną sekmadienį, bus matyt :) 

Atsakyti

O as ryt iskeliauju i gastroles, o sekmadieni manau ilsesiuosi :) 

teko siandien vestuvini zieda nusiimt ir padeti i dezute, spaudzia, rankutes patino :( liudziu dabar :( bet nenoriu risikuot kad po to negalesiu nuimti.

Atsakyti

MB siandien anksti :ax:​ isleido,pasieme sutvarkyta masiniuka  ir jau  po 12  atvare i darba, tai kartu grizom is darbo pavalgiau, priguliau prie MB ir uzmigau porai valandeliu  :P   paskui   atsikelus iskepiau orkaiteje vistienos papuliu, padariau grybu su grietines padazu, taip skaniai privalgem. dabar ramiai vakarojam prie teliko. rytoj atsikelsim, dar nuleksim atsiimti jau nauju MB teisiu ir mausim tiesiai i kaimuka 

Atsakyti

O as ryt iskeliauju i gastroles, o sekmadieni manau ilsesiuosi :)

teko siandien vestuvini zieda nusiimt ir padeti i dezute, spaudzia, rankutes patino :( liudziu dabar :( bet nenoriu risikuot kad po to negalesiu nuimti.

Kur tu cia dabar gastroliuosi ?

baik tu, randi del ko liudet,   geriau  paciai nusiimti, negu uztintu rankos ir tektu  kirpti zieda. net nesureiksminu tokiu dalyku. 

Atsakyti

Jaucias kad penktadienis,kad savaitgalis arteja,visos labai aptilusios buna biggrin.gif

Man dar 1,5 h padirbt ir savaitgalus biggrin.gifRyt mb su Aston Martin vaziuos pasivazinet-vaiku dovana gimtadienio proga mirksiukas.gifPaskui draugai i svecius atvarys mirksiukas.gifSekmad visai prie juros noreciau nulekt.. apie 22 rodo,gal nebus salta..

Irgi neblogas savaitgalis  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Man dar 1,5 h padirbt ir savaitgalus biggrin.gifRyt mb su Aston Martin vaziuos pasivazinet-vaiku dovana gimtadienio proga mirksiukas.gifPaskui draugai i svecius atvarys mirksiukas.gifSekmad visai prie juros noreciau nulekt.. apie 22 rodo,gal nebus salta..

Irgi neblogas savaitgalis  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Kur tu cia dabar gastroliuosi ?

baik tu, randi del ko liudet,   geriau  paciai nusiimti, negu uztintu rankos ir tektu  kirpti zieda. net nesureiksminu tokiu dalyku. 

Ai ten tokia staigmena, nelabai dar noriu cia rasyt, ryt pasakysiu jau po visko. Nes dar paskaitys :) 

pripratau labai ir per 4metus zieda nusiimdavau tik dviem atvejais - minkant tesla ar farsa... o siaip visad ant rankos :) 

Atsakyti