Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti

karsta nuo ryto

Atsakyti

Pas mus tai normaliai :)

viskas einu i masina, geros dieneles visoms :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Išsikepėm vakar jautienos, pavakarojom su SB, dar žadėjom filmą žiūrėti, bet užmigom, kažkokie abu pavargę buvom :rolleyes: eisim pusryčiauti, kavos labai noriu, o tada reikės pasideginti, knygą pagaliau paskaitysiu ir vakarop galbūt, kai nebus taip karšta, tai eisiu apravėti truputį daržus, sau gėrybių reikia prisidėti, cukinijų mačiau labai daug yra :rolleyes: 

Atsakyti

gal geriau neravek darzu per toki karsti

Atsakyti

Ryte išėjom į lauką, karštis nežmoniškas, dušnumas, o dabar oras visiškai pasikeitė :huh2: apsiniaukė, vėjas pakilo ir tikrai nešilta, aš dar lauke knygą skaičiau, bet kažkaip net nemalonu paliko :) 

Atsakyti

Savaitgaliauja visos :) 

Man šiandien grynai poilsis, senokai jau tokią dieną turėjau, visiškas relaksas :rolleyes: dabar žiūrėsim filmą, kažką skanausim :) 

Atsakyti

Na va as jau po keliones namie, dar mb mcdonald uzsimane, tai gryzdama paemiau. Ieskojau asdoj arbuzo, budavo tokie ketvirciai - nera, keli gabaliukai ideti i dezute - 2,5svaro  :blink:  sakiau apseisiu, melyniu pasiemiau :) 

na o vaziavai daryti staigmena vienai rugsejinuku mamytei, buvo vadinamas baby shower apie kuri ji nieko nezinojo :) staigmena pavyko  :yahoo: verkem visos  :wub: o gryzis radau pakvietima ir i savo baby showeri  :wub: 

Atsakyti

Tuk tuk labas rytas ankstyvą sekmadienio rytą :) 

Atostogautoja sugryžo :D  Vakar vakarop gryžome namo,buvom maloniai nuvargę,tai tik valgyt pasidarėm ir sukritom prie TV. Dar norėjom važiuoti stebėti meteorų lietaus,bet apsiniaukę ir nieko nesimatė :unsure: 

Atostogas užskaitom visais 200%  :D  Tikros atostogos visoms prasmėms :)  svarbiausia buvo idealus oras,tik ketvirtadienio vakarą nulijo kada jau buvom lovose ir ruošiemės mėgoti. Labai nudegėm,gryžom visi gerai pasiskrudinę. Daug labai plaukiojom valtimi,po 6-8val,tai aš ir pietų pamiegojau,o jau koks miegas saldus plaukiant valtele :wub:  Eżeras 16km ilgio,su vingiais vingeliais,tai plaukti buvo kur tikrai. Tik sustodavom poilsiavietėse užkasti,nusimaudyti ir toliau plaukiam. Daug po mišką vaikščiojom. Rytais kava-terasoje,medžiai ošia,ežeras spindi nuo rytinės saulutės,ech...uch... :wub:  :wub: 

Dabar tik reik tas emocijas ir nuotaikas ilgai išlaikyti ir bus liuks,gyvensim atostoginėm nuotaikom :) 

Atsakyti

Bandžiau perskaityti viską ką praleidau :) 

Almost,labai džiugu dėl Močiutės,kad gerėja :)  Kaip Tau pačiai sekėsi įvadiniai mokymai į naują sritį darbe?

Mickute7,kaip savaitgalis kaime?🙂

*Voque* , kur Uošvius išleidote atostogauti? O Jie užmiestyje,toli nuo miesto gyvena?  :)  Bet manau pačiu laiku ten išvykot,nes per TV ir internetą,tik ir skalambija kaip pergrūsti paplūdimiai :unsure: 

BigBang, o kada Tavo Baby showerį bus? :wub:  Staigmenos smagu :)  pasakok ką "iškrėtėt" Draugei :nestuke ? ,kad iki ašarų :wub: 

Giega,klausiai dėl batelių,tai turėjau tokią bėdą,kad smuko. Tai man labai pagelbėjo lipdukai,klijuojami užkulnėse. Bet mano tokie buvo gal sakyčiau ale verstos odos,bet ne silikoniniai. Bet tikrai išgelbėjo.

Kaip vakar TB pasivažinėjimas su Aston Martinu? :) 

Mouette,vis mačiau atostogauja :wub: ,bet tikiu,kad po atostogų sugryš pas mus :rolleyes:​ 

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 13 rugpjūčio 2017 - 05:58