Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :rolleyes: gražus šis pirmadienio rytas, vasariškas, reikia džiaugtis paskutinėmis dienomis :) 

Atsakyti
LAbukas

Pas mus irgi labai grazus rytas bigsmile.gif Sauleta,silta bigsmile.gif Paziurejau orus LT,tai savaitgaliui lietu rodo...Na gal dar pasikeis g.gif O tai nelabai kokios vestuves per lietu...

O del palapiniu,tai palapine palainei nelygi biggrin.gif Tevai turejo toki skifa

vartotojo įkelta nuotrauka

Oi,kiek mes apkeliavom su juo mirksiukas.gif Net iki Gruzijos,Tbilisio esam vaziave mirksiukas.gif Stojom kur norejom,vienam kempinge ilgiau 3d nebuvom mirksiukas.gif

DAbar turim irgi didele palapine,tik ja pastatyt labai daug laiko uzima biggrin.gif Bet siemet kazkaip nebuvom niekur su palapine issiruose...VA rugpjucio pabaigoj bus ilgasis savaitgalis,gal visai ir nieko butu kur pavaziuot g.gif reiks pasiulyt SB biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

miegojau labai prastai, i wc keliausi turbut mininum 5kart jei ne daugiau  :frusty: jau noriu gimdyt  :lol: vakar dar buvom apziuret ligoninej kur kas, tai labai grazu, tvarkinga, zodziu ramiau kai pamaciau  :ax: 

R's - verkem nes ji nieko nezinojo, susigeaudino, ji susigraudino tai ir as susigraudinau, zinai kaip buna  :mirksiukas: 

o mano baby shower bus 26 diena sio men :) radau vakar siaip ne taip suknyte kuria planuoju detis, tikiuosi tilpsiu po dvieju sav i ja  :lol: svoris auga, net verkt norisi  :cray: 

Atsakyti

Savaitgalis matau visoms nenuobodus buvo :) kaip visada kas gastroliavo kas ramiau kazka veike, bet panasu kad nei viena nepraleido jo ant sofos prie tv :) 

Mickute - tai jau galetu MB paleist is tos ligonines, vaistu bele israsytu ir viskas, o dabar tas vazinejimas pastovus. Kaip jo tyrimai? 

R's sekmingos darbo dienos, po atostogu gali but siek tiek sunkiau pirma dienele  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Atlekiu ir aš prisiduoti..

Savaitgalis mūsų buvo įdomus.

Šeštadienis labai geras - ryte lėkiau į treniruotę, žiauriai gerai iškankino mane trenerė. Sutarėm dabar kelias savaites iš eilės susitikti, nes rugsėjis bus įdomiai užimtas mėnuo man, tai nežinau, kaip išeis šeštadieniais susitikt su ja. Nu derinsim, labai noriu, nes efektą tikrai matau viso šito savo užsidegimo  :) 

Paskui nuvažiavom šiek tiek apsipirkti, susisiekėm su draugais ir susiplanavom ekspromtu vakariuką pas juos. Šašlykai, džinas, stalo žaidimai. Žodžiu viskas baigėsi taip smagiai, kad džino kurį laiką nenorėsim nei viena  :B  :D  :D  :D 

Sekmadienis buvo pusiau lovoj praleistas po bjaurios nakties. Nuvažiavom maisto tik apsipirkti, tada dar lovoj padrybsojom ir išėjom pasivaikščiot. Tai jau apie šitą ilgai prisiminsiu.. Bevaikštant kalbėjau su MB, pasakojau jam apie salotas vienas, kur nelabai jau sveikuoliškos tokios. Nu ir matyt karma parodė ragus, kad kalbu apie nesveiką maistą  :D Kažkas nutiko man, kad ar oru, ar seilėm prispringau, bet gyvenime taip nebuvo, kaip vakar.. Bandžiau atkosėt - neišėjo. Su kiekvienu įkvėpimu ir kosuliu vis labiau blokavosi gerklė, kol galiausiai užspaudė visiškai absoliučiai gerklę ir po šonkauliais, susidarė toks tarsi jaučiamas vakuumas, absoliučiai nebegalėjau kvėpuot, nebenulaikiau akinių jau net rankose, iškrito ant žemės. Dėjau kvykt, rodyt MB ties gerkle, kad jau viskas man, jis vargšas nusigando nenormaliai, kaip puolė man gelbėt. Nu šiaip ne taip atidaužė per tą nugarą, pradėjau įkvėpt normaliai, atsiblokavo viskas. Pirmas oro gurkšnis buvo kažkas tobulo. Ir kaip pradėjo ašaros upeliais riedėt, o aš tik juoktis ir džiaugtis, kad išgelbėjo. Žinokit niekad gyvenime nebenoriu patirti to jausmo, dar dabar prieš akis tas mano kvykimas bandant įkvėpt ir jaučiant, kad neina absoliučiai, stovi.. Labai kažkaip abu morališkai paveikė, tai vis dar laiko MB mane kaip po padidinamu stiklu..

Dar vakare prie jūros nuvažiavom pasivaikščiot šiek tiek, abiems reikėjo galvas prapūst ir tiek žinių  :) 

Šiandien turėsiu darbingą dieną - lėksiu vėl į apmokymus, pabaigsiu daryt savo užrašus ir jau kitą kartą, kai pagrindinio apmokymų kolegos nebus, tai man teks eit vest apmokymą  :) 

Tai R's klausei Tu apie jį. Žodžiu čia vyksta visi reikalai taip. Kiekvieną savaitę, kai pradeda naujas žmogus ar nauji žmonės, nepriklausomai nuo jų pozicijos, jie turi pirmą savaitę beveik visą įvairiausius mokymus skirtingų įmonės skyrių. Tai finansų, marketingo, IT, bibliotekos, saugos ir t.t. Mūsų skyrius veda IT mokymus ir kolega, kuris išėjo, buvo toks kaip plano kursus vedantis žmogus. Tai reiškia, kad kai pagrindinis trainer'is pvz. negali / nenori / atostogauja, atsarginis žmogus turi vesti tuos apmokymus. Viskas yra tiesiog bazinė informacija, bet pagrindas pradedant darbą, kas liečia įmonėj IT visokiausius reikalus. Nuo kasdienių e-pašto, dokumentų kūrimo ir t.t. iki mūsų specifinės sistemos dokumentavimo. Tai va dabar aš būsiu tas žmogus, kuris išvertus iš mūsų pavadinimo vadinasi atsarginis apmokytojas (backup trainer) ir turėsiu pirmadieniais beveik visą dieną ir penktadieniais tol, kol turės žmonės klausimų visokių, vesti tuos apmokymus kitiems  :)​ 

Atsakyti

Jetau, Almost, kaip baisu...įsivaizduoju kiek strioko ir baimės buvo...eina sau :huh2: ačiū Die, kad viskas gerai :unsure:

Atsakyti

Oho Almost, skaiciau sulaikius kvepavma  :blink:  aciu D kad TB atgaivino tave, vajej su tuo paspringimu labai baisu... buna pasibaigia ne taip kaip tau.. Nezinau ar pamenat kai esu pasakojus kad mano pusbrolis su saslyku paspringo ir paliko zemele 26 metu....  :huh2:​ 

Atsakyti
Oi kaip baisiai susiskaite 4u.gif
Bigbang,uzuojauta del pusbrolio 4u.gif 4u.gif O tai niekas nepamate,kad uzspringo?

As jau po darbo mirksiukas.gif VAsara,visiems atostogos,tai ri siuntiniu mazai biggrin.gif VAziuoju i vietini centriuka.I banka reikia,dirza nusipirkt reikia..Dar dovanai vestuvini remeli,dar sesei kazka simboliskai dovanu-siandien gimke jos mirksiukas.gif O ryt dukros gimke biggrin.gif
Atsakyti

Oi kaip baisiai susiskaite 4u.gif
Bigbang,uzuojauta del pusbrolio 4u.gif4u.gifO tai niekas nepamate,kad uzspringo?

As jau po darbo mirksiukas.gifVAsara,visiems atostogos,tai ri siuntiniu mazai biggrin.gifVAziuoju i vietini centriuka.I banka reikia,dirza nusipirkt reikia..Dar dovanai vestuvini remeli,dar sesei kazka simboliskai dovanu-siandien gimke jos mirksiukas.gifO ryt dukros gimke biggrin.gif

Su juo buvo 30 zmoniu, tik pradejo svesti. Nes buvo gryzes atostogu is Norvegijos. Dar net nepradejo baliavot normaliai. Tarp ju buvo azmogus dirbes 16metu gelbetoju. Ko tik nedare, uzgeso zmogus prie savo draugu. Kas sarvojimo salej daresi geriau nepasakosiu... 

Atsakyti

jooo, žiaurus reikalas tas užspringimas.. MB irgi vakar sėdėjo visas susimąstęs, nes sakė gerai, jeigu padėjo tai, ką jis darė, o ne tiesiog laimingas atsitiktinumas, kad viskas savaime praėjo tuomet, kai jis gelbėjo. o susimąstęs buvo dėl to, kad sakė jeigu pvz. vėl taip nutiktų ir tai, ką jis darė, nebepadėtų - ką reikėtų daryti tuomet? ko imtis, kokios ir kaip pagalbos kviestis? greitajai užtruks apie 15min atvažiuot. tai jau gali būti 10min per vėlu. žodžiu žmogus matės tikrai buvo sunerimęs ir pasimetęs labai po visos tos situacijos.. ir čia skaitykit aš visiškai nieko nevalgiau, negėriau, galimai užspringau tiesiog seilėm arba oru..

Atsakyti

jooo, žiaurus reikalas tas užspringimas.. MB irgi vakar sėdėjo visas susimąstęs, nes sakė gerai, jeigu padėjo tai, ką jis darė, o ne tiesiog laimingas atsitiktinumas, kad viskas savaime praėjo tuomet, kai jis gelbėjo. o susimąstęs buvo dėl to, kad sakė jeigu pvz. vėl taip nutiktų ir tai, ką jis darė, nebepadėtų - ką reikėtų daryti tuomet? ko imtis, kokios ir kaip pagalbos kviestis? greitajai užtruks apie 15min atvažiuot. tai jau gali būti 10min per vėlu. žodžiu žmogus matės tikrai buvo sunerimęs ir pasimetęs labai po visos tos situacijos.. ir čia skaitykit aš visiškai nieko nevalgiau, negėriau, galimai užspringau tiesiog seilėm arba oru..

Va va del to labai baugu pasidaro. Bet stenkites apie tai negalvot, viskas laimingai baigesi  :4u: 

Atsakyti

Nezinau ar pamenat kai esu pasakojus kad mano pusbrolis su saslyku paspringo ir paliko zemele 26 metu....  :huh2: 

:huh2: eina sau....užuojauta...

Aš naktį esu labai baisiai užspringus, oro įtraukiau, tai irgi pamenu turėjau strioko, išsigandom su SB abu, nes atrodo nei įkvėpt, nei iškvėpt...baisumas :unsure: 

Atsakyti