Oi,jei zmones nori pinigais,net galvos nesukciau
Man va uosvienei kazka nupirkt reikia,va jai pinigu tai tikrai nedovanosim
Kitais metais draugelio 50, tai irgi pinigais dovanosim.. Ir cia nesiskaito,kad apsimokes balius
O aš manau tikrai geriau pinigais, nei to, ko galbūt net nereikia
galbūt nori pirkti kažką, kažkam taupyti, aš tik būčiau už, jei pats žmogus tokį norą pareikštų
Ir kodėl tokia tyluma čia?aš tai turiu pasiteisinimą, buvom su reikalais išlėkę visai dienai, tik va neseniai grįžom ir darbuojamės
penktadienis visai ne penktadieniškas, bet nieko nepadarysi - reikia kartais ir taip
Lyg sniguriuot buvo pradėję, visai liuks būtų, kad ir rimčiau pasnigtų iki švenčių - nesupykčiau
Labukas
O as pesto gauciau ir nezinociau kur sukistNepatinka man jis..Geriau jau saldainiu
Nors...Mes kas met su londonietem supermamom pasidarom kaledini vakareli su dovaneliu keitimusi
Vienais metais visos gavo tai taures,tai ranksluoscius,as pirstines odines labai fainas gavau,o viena gavo Rafaelo saldainiu deze..Nu didele ta deze,isoka i ta kaina,bet matem,kad nelabai patenkinta buvo...Nors ir valgoma,bet tikejos kazko kito
Vnz,dovanos toks dalykas,kad tikrai kartais sunku itikt
tai vat skonio reikalas , gerai, kai zinai ka zmogus megsta. o pesto padaza gali mesos marinavimui sunaudoti, zinok labai skanu
Oi pesto dievinu, ypač sumuštinukams liuks
paskrudinam prancūzišką batoną, tepam pesto padažą, parmos kumpio ant viršaus ir mocarelos sūrio
arba labai greiti karšti sumuštinukai: prancūziškas batonas/pesto/džiugas ir trumpam į orkaitę, tai niam kaip skanu ir prie vyno liuks
Ir kodėl tokia tyluma čia?aš tai turiu pasiteisinimą, buvom su reikalais išlėkę visai dienai, tik va neseniai grįžom ir darbuojamės
penktadienis visai ne penktadieniškas, bet nieko nepadarysi - reikia kartais ir taip
tai kol is darbo parlekiau, aisku dar i parde reikejo uzsukti, tai kai viena taip neskubedama pazioplinejau, grizus vakariene pasidariau, dviese su anyta susedusios pavalgem, tada i dovanas ilindau, dar pora dovanu turi rytoj iskeliauti, tai pakavau pakavau
dabar jau kaip ir baigau, sios dienos darbus, seriala spoksau
Jau biskeli namie
ui kiek spejau daug nuveikti
Pirmiausiai ACIU GIEGA
turbut pirmoji is musu gavau savo Kaledine dovana- siryt pastininke atnese- ir geriausiai tai tupiu WC, skambina i duris, rekiu kad MB atidarytu, tas rekia - as su trusikais
, nu ir gerai sakau, man irgi dzin. ir staiga durna mintis- o jeigu cia man dovana atejo
isvairuoju o MB jau renkasi ten viska is pastininkes, nes dar termo puodeli kazkur dovanu gavau, vienu zodziu - akurat- dovanos tai man
va tokie salikai man tinka- ir spalvos mano ir toks svelnutis lengvutis kaip vata
sokoladai man visi tinka
. tai va. rytas puikiai prasidejo - nuo dovanu,dar turiu viena dovana is pasto atsiimti, bet jau siandien nespejau, na o toliau - siandien buvau suplanavus pristatyti 2 mergaitems kaledines dovanas, abi internetines, ir pasiseke abi kaunietes, viena tai beveik salia gyvena Pramones pr. tiesiai uz musu turgelio, nu tai tikrai jau nesiruosiau eiti i pasta stoveti eiliu ir dar moketi pasto islaidas. pirmiausiai pradejau nuo toliau gyvenancios- ryte atsargiai per FB pasirasinejom, patikrinau kaip koks seklys morka ka veiks ar namie, sako kava geriu, chebra kiema puosia, aisku, nedings per 20 min - as i masina ir opa pas ja prie duru
o cia jau reiktu paklausti R.s ka pagalvojo mane pamacius prie vartu
tai kad R.s turbut antroji kuri siandien gavo dovanu
tada pasivazinejau iki kapu, zvakutes uzdegiau, grisdama prasukau pro kita internetine, jos nesu macius, nei susirasinejam, rizikavau ar rasiu namie ar ne. Nu ir radau. tai kad dovanos iteiktos
pasistaciau masina kieme, is karto pas kirpeja, antakius sutvarke, nes penktadieni baliukas, tai jau nebus kada, tada dar po turgeli pazioplinejau, sio bei to tokiu smulkmenu prigriebiau, aisku drauge paskambino, uzlekiau kavos atsigerti, paziurejau kaip vyrams sekasi darbuotis, tada namo, dabar greit uzkandu, pakepiau vistienos kepeneliu, kad anyta is bado nemirtu ir varysim i miesta pasivaikscioti , egles pasigrozeti