😀😀😀😀 su valgomom taip pat rizikinga, nes tikrai turi žinoti ką žmogus mėgsta, ką geria, kam nealergiškas ir pan
bet vistiek manau geriau nei nenaudojami daiktai, maistą ir gėrimus į svečius galima nusinešti
Labas rytelis
Vakar anksti nuluzau. ech gerai, kad jau ir penktadienis !
ir kur su jais eis? i stroikes
Turi papeastu marskiniu,su sagutem.. Nereikia jam tokiu vestuviniu
ai jei vestuviniu tai nereikia, juk jau daugiau nesizenys
Ai ir su valgomom gali prasaut.. va viena pazistama is darbovietes gavo buteli saldaus vyno(negeria) kvepiancios arbatos ( geria tik naturalias arba kava) ir svogunu dzema(is vis nezino su kuom valgomas)
tai reiskia nepazista zmogaus, jei net nezino kava ar arbata geria. nu man dabar svogunu dzemo padovanokit
tsi net neparagausiu. as savo draugei, kuri gamina maistus, tai dovanosiu valgomas dovanas-- pesto padaza, kazkoki cili, dar soju su priedais is lenku vasara parsivezus buvau mazu buteliuku, dar kokio pelesinio surio prigriebsiu , nes zinau tikrai kad jai kas valgoma- viskas tinka, zmogus kuris linkes isagauti viska, kuris draugauja su maisto gamyba ir jai tai tikrai tiks :-D
O as pesto gauciau ir nezinociau kur sukist
Vnz,dovanos toks dalykas,kad tikrai kartais sunku itikt
Nei vienas vairuotojas nepasipuoses,nei vienas
Nei vienas vairuotojas nepasipuoses,nei vienas. As isimeciau toki bluzguti,bet nesidejau. Tik du menedzerius maciau apsirengusius. vienas-jiems virsesnis irgi paprastai apsirenges
Nu ir nudžiai jūs - būčiau klientė, atvažiuotų pasipuošęs vairuotojas, tai tikrai pakeltų nuotaiką ir pakalbinčiau
Labas rytas
Šiandien turiu kelis svarbius darbus pasidaryt, po pietų eisiu šukuosenos ir makiažo darytis čia pas mus įmonėj viršuj - atvažiuoja kasmet komanda gražinti moterų norinčių prieš Kalėdų vakarėlį. O vakare uliavosim
Tai va kadangi nieko įdomaus neturiu ką papasakot, kavos ir pusryčių irgi dar nebuvo - einu valgyt, o visoms linkiu puikaus penktadienio ir gardžios kavos
Almost pas mane kišama "po duchovke"
gera gerai, suprantu kad neteisingai parašiau. Čia jau kaimiška mano kalba
nors žodžio "duchovkė" jei kas nenaudojam šiaip, tik pajuokavau dabar...jaučiu vaikai net nesuprastų.
ir Fortkė žodžio nesuprastų
na aš jau čia Kernagio dainos įkvėpta nagrinėjuos
šiandien eisim į gimtadienį pas draugą. Savaitgaliui planų nėr (valio
na vadinasi dėsies snieguolės karūną su varpeliais ...
padarysim mes iš tavęs čia tuoj kalėdinį kurjerį
Sveikos
uch penktadienis! ir nors jokių planų, bet vistiek kažkaip nusiteikimas kitoks, va ir vyno jau galima išgert
juokauju aišku, šiandien manau be jo apseisim, rytoj gal sugalvosim vakare pavakaroti
Daugiau ką pasakoti neturiu, viskas įprastai, nieko įdomaus nevyksta, tai ir postai tokie bet kokie
Matau apie divanas diskutuojat. Artėja draugės gimtadienis, tai sunku su ja. Nenori ji daug dalyku, duoda suprast kad atneštume vokelį, bet man tas vokelis nu taaaaaaaip fuuuuu... nu nežinau, tikrai nenoriu dovanot pinigu....