Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

😀😀😀😀 su valgomom taip pat rizikinga, nes tikrai turi žinoti ką žmogus mėgsta, ką geria, kam nealergiškas ir pan :) bet vistiek manau geriau nei nenaudojami daiktai, maistą ir gėrimus į svečius galima nusinešti :D 

Atsakyti

Labas rytelis

Vakar anksti nuluzau. ech gerai, kad jau ir penktadienis !

Atsakyti

ir kur su jais eis? i stroikes biggrin.gif
Turi papeastu marskiniu,su sagutem.. Nereikia jam tokiu vestuviniu biggrin.gif

ai  jei vestuviniu tai nereikia, juk jau daugiau nesizenys  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Ai ir su valgomom gali prasaut.. va viena pazistama is darbovietes gavo buteli saldaus vyno(negeria) kvepiancios arbatos ( geria tik naturalias arba kava) ir svogunu dzema(is vis nezino su kuom valgomas) biggrin.gif

tai reiskia nepazista zmogaus, jei  net nezino kava ar arbata geria. nu man dabar svogunu dzemo padovanokit  :blink:  :hmm: tsi net neparagausiu.  as savo draugei, kuri gamina maistus, tai dovanosiu valgomas dovanas-- pesto padaza,  kazkoki cili, dar soju  su priedais is lenku vasara parsivezus buvau mazu buteliuku, dar kokio pelesinio surio prigriebsiu , nes  zinau tikrai kad jai kas valgoma- viskas tinka, zmogus kuris  linkes isagauti viska, kuris draugauja su maisto gamyba ir jai tai tikrai tiks :-D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 gruodžio 2018 - 06:19
Labukas

O as pesto gauciau ir nezinociau kur sukist biggrin.gif biggrin.gif Nepatinka man jis..Geriau jau saldainiu biggrin.gif Nors...Mes kas met su londonietem supermamom pasidarom kaledini vakareli su dovaneliu keitimusi biggrin.gif Vienais metais visos gavo tai taures,tai ranksluoscius,as pirstines odines labai fainas gavau,o viena gavo Rafaelo saldainiu deze..Nu didele ta deze,isoka i ta kaina,bet matem,kad nelabai patenkinta buvo...Nors ir valgoma,bet tikejos kazko kito biggrin.gif

Vnz,dovanos toks dalykas,kad tikrai kartais sunku itikt biggrin.gif
Atsakyti

Nei vienas vairuotojas nepasipuoses,nei vienas biggrin.gif As isimeciau toki bluzguti,bet nesidejau biggrin.gif Tik du menedzerius maciau apsirengusius. vienas-jiems virsesnis irgi paprastai apsirenges biggrin.gif
Atsakyti

Nei vienas vairuotojas nepasipuoses,nei vienas. As isimeciau toki bluzguti,bet nesidejau. Tik du menedzerius maciau apsirengusius. vienas-jiems virsesnis irgi paprastai apsirenges

Nu ir nudžiai jūs - būčiau klientė, atvažiuotų pasipuošęs vairuotojas, tai tikrai pakeltų nuotaiką ir pakalbinčiau :rolleyes:  :ax: 

Labas rytas  :) 

Šiandien turiu kelis svarbius darbus pasidaryt, po pietų eisiu šukuosenos ir makiažo darytis čia pas mus įmonėj viršuj - atvažiuoja kasmet komanda gražinti moterų norinčių prieš Kalėdų vakarėlį. O vakare uliavosim  :yahoo:  :) 

Tai va kadangi nieko įdomaus neturiu ką papasakot, kavos ir pusryčių irgi dar nebuvo - einu valgyt, o visoms linkiu puikaus penktadienio ir gardžios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
labas rytas
Almost pas mane kišama "po duchovke" smile.gif smile.gif
gera gerai, suprantu kad neteisingai parašiau. Čia jau kaimiška mano kalba smile.gif
nors žodžio "duchovkė" jei kas nenaudojam šiaip, tik pajuokavau dabar...jaučiu vaikai net nesuprastų.
ir Fortkė žodžio nesuprastų smile.gif
na aš jau čia Kernagio dainos įkvėpta nagrinėjuos smile.gif smile.gif

šiandien eisim į gimtadienį pas draugą. Savaitgaliui planų nėr (valio smile.gif ), grįžta dukra (na čia kap visada, ji kas savaitgalį grįžta smile.gif ), reiks valgyt ko skaniau pagamint na bulvių košės svarbiausia jai smile.gif ), gal dar pamąstysimdėl dovanų, neturiu uošviui ir MB broliams 35 m. gal idėjų kokių ????? smile.gif ...brangių dovanų neperkam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 gruodžio 2018 - 10:28
Kas is to,jei buciau uzsidejus ta megztuka.. juk ant virsaus striuke,salta gi biggrin.gif Vistiek niekas nematytu mirksiukas.gif Va ofisinius suprantu,jie gali puostis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2018 12 14, 10:29)
Kas is to,jei buciau uzsidejus ta megztuka.. juk ant virsaus striuke,salta gi biggrin.gif Vistiek niekas nematytu mirksiukas.gif Va ofisinius suprantu,jie gali puostis. mirksiukas.gif

na vadinasi dėsies snieguolės karūną su varpeliais ...smile.gifsmile.gif
padarysim mes iš tavęs čia tuoj kalėdinį kurjerį smile.gif kaip ne kaip vos ne kalėdų senio pavaduotojai esat smile.gif smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) uch penktadienis! ir nors jokių planų, bet vistiek kažkaip nusiteikimas kitoks, va ir vyno jau galima išgert :D juokauju aišku, šiandien manau be jo apseisim, rytoj gal sugalvosim vakare pavakaroti :) 

Daugiau ką pasakoti neturiu, viskas įprastai, nieko įdomaus nevyksta, tai ir postai tokie bet kokie :rolleyes: 

Atsakyti

Matau apie divanas diskutuojat. Artėja draugės gimtadienis, tai sunku su ja. Nenori ji daug dalyku, duoda suprast kad atneštume vokelį, bet man tas vokelis nu taaaaaaaip fuuuuu... nu nežinau, tikrai nenoriu dovanot pinigu.... 

Atsakyti