Labukas
Aš tai vakar dirbau,bet tik iki pietų. Po to Draugai su šeima buvo atvažiavę,smagiai pavakarojom Šiande laisva,bet namie darbų krūvos laukia
*Voque* pasakok kaip vakar gimtadienis praėjo? Va žinosiu kur kreiptis,kai reiks vakarėliams užduočių,o gi į Tave
Mickute7,faini bateliai,tikiu labai patogūs turėtų būti
Giega,priklauso ne tik Dukrai švęsti,bet ir Mamai,juk šventė abiems
Almost,kaip savijauta Tavo?
BigBang,agą labai smalsu kaip pavyko Tau vakar blyneliai?
Labas rytas
Čiupau kavos, pasidarysiu sąrašą darbų ir reiks kibt į veiklą Nemažai visko padaryt šiandien turiu. Vakare lėksiu į treniruotę. Planavau išeiginę pasiimt nuo sporto, nes vakar labai gera klasė buvo, bet ai eisiu šiandien ir rytoj - pailsėsiu penktadienį prieš šeštadienio asmeninę
Su gimtadieniu Tavo dukrą, giega
mickute - gražūs bačiokai
R's - aš įdomiai, ačiū Vis svarstom su MB, kad reikia eit pas daktarą pasirodyt ir žiūrėt toliau kaip ir kas..
Voque - matyt nuo to vandens, kur ragavai
Gan karšta šiandien pas mus, tai pietums šaltibarščiai pats tas vakar prigaminau, tai turėsim porai dienų
aš kažkaip pastaruoju metu gan dažnai gaminu, labai pamėgau, tokius tirštus darau ir butinai su rugpieniu ir pasukomis
Grįžus reikės pasportuoti, vakarop pasivaikščioti lėksiu su pusseseriuku, nes grįžo iš sostinės, kažkur gal kavos, gal deserto, bus matyt
Po darbo lekiau i miesta, pas notarus savo reikaliukus kaip ir susitvarkiau, dabar uz poros savaiciu tereikes atsiimti popierius, kad butas jau perregistruotas mano vardu. dar pakeliui po pardes pasliauziojau, tai jau grizau ir 19.30. kazkaip ir pavargau, visa diena ir darbe ant koju ir dar tiek isvaiksciojau, valanda prie kompo filma paspoksojau, dabar jau is vonios, atsigavau