Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

BigBang,agą labai smalsu kaip pavyko Tau vakar blyneliai? :)​ 

Pavyko,  bet kad labai skanus butu nepasakyciau. Sausi kazkokie  :hmm: 

Gan karšta šiandien pas mus, tai pietums šaltibarščiai pats tas :rolleyes: vakar prigaminau, tai turėsim porai dienų :) aš kažkaip pastaruoju metu gan dažnai gaminu, labai pamėgau, tokius tirštus darau ir butinai su rugpieniu ir pasukomis :rolleyes:

Grįžus reikės pasportuoti, vakarop pasivaikščioti lėksiu su pusseseriuku, nes grįžo iš sostinės, kažkur gal kavos, gal deserto, bus matyt :rolleyes:

Oi kaip uzsimaniau, reikes ir man gal pasidaryt jau kuria diena :) 

Eeeeei, kur visos? :blink:

As maziau i sm uzsuku pastarosiom dienom  :4u:  Nakti nemiegojau, pilvelis kietejo, poto buvau vizite pas daktare, sake cia paruosiamieji saremiai, ir jei neskauda nepanikuot, jei skaudes iskart skabint 24/7 numeriu. gryzus pamiegojau pietu geras 3-4 val nes buvau visai galima sakyt be miego. Issiviriau grikiu, desreliu, pasidariau salotyciu su ridikeliais, pavalgiau ir va pc isijungiau :) einu sulciu obuoliu isipilt, tai skaniai stikline isgeriau, noriu dar :) 

Atsakyti

Ilsekis Big Bang kol dar gali, ilsekis  :mirksiukas: 

Atsakyti

Ilsekis Big Bang kol dar gali, ilsekis  :mirksiukas:

tai kad ilsekis nesiilsejus, buna tiesog neleidzia va tokie dalykai ilsetis ir ka tu padarysi. Bet as stengiuosi :) 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

tai kad ilsekis nesiilsejus, buna tiesog neleidzia va tokie dalykai ilsetis ir ka tu padarysi. Bet as stengiuosi :)

paskui turesi kas irgi neleis ilsetis  :D  

Atsakyti

Laaabas ryyytas :) 

Naujo nieko,tai nelabai turiu kažkaip ką ir papasakoti :D 

Geriu kavą,na kaip ir eilinį rytą :D  Vešiu Dukras pas Senelius,o pati į darbą :) 

Geros dienos Visoms!

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

paskui turesi kas irgi neleis ilsetis  :D

Tai ji mane matyt tam ruosia  :wink: 

Labas rytas  :4u: 

šianakt panasu kad pavyko ismiegot nepabudus kazkur 6 val  :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas :) jungiuosi su kava, su pusryčiais, iš pačio ryto nespėjau pavalgyti, tai atsivežiau :rolleyes: 

Vakar toks super vakaras buvo, pasivaikščiojom po parką, apsukom ratą, žmonių dar pakankamai, bet jau jaučiasi, kad link rudens keliaujam :B

Atsakyti

Labas rytas :) jungiuosi su kava, su pusryčiais, iš pačio ryto nespėjau pavalgyti, tai atsivežiau :rolleyes: 

Vakar toks super vakaras buvo, pasivaikščiojom po parką, apsukom ratą, žmonių dar pakankamai, bet jau jaučiasi, kad link rudens keliaujam :B

Bet orai LT tai vasariski, bent kiek per zinias maciau  :hmm: 

Atsakyti
LAbukas

Uz tai pas mus lyja nuo ankstyvo ryto..O gal net nakti pradejo..MAno skalbiniai lauke dziusta biggrin.gif NA diena lygtai grazia zada,tai iki vakaro isdzius..jei ne,kisiu i dziovykle..Nenoriu palikt dregnu ar kabanciu keliom dienom..

Bet LT ir tik kelios savaites kai geresnis oras..Visa birzeli ir beveik visa liepa nekazkas su orais buvo mirksiukas.gif Dabar ziuriu prognozes,tai ir sestadieniui lietu su perkunijom zada ax.gif Nelabai man jo reikia...Ir Mickutei biggrin.gif
Atsakyti

Bet orai LT tai vasariski, bent kiek per zinias maciau  :hmm:

Na pajūryje mums mažiau teko pasidžiaugti vasara, nes čia vėjuota dažniausiai ir drėgniau, bet nesiskundžiu tikrai, aš pati karščio nemėgstu, tai man viskas puikiai :rolleyes: va šeštadienį tarkim pas mus buvo 21 šilumos, o Vilniuje 32, skirtumas neblogas :D 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Nu kur jau, mes birželį 2sav Lietuvoj prabuvom ir lijo gal tik du kartus. Nesiskundėm orais per atostogas visiškai - dar ir nukept spėjom kaip priklauso  :) Tai dvi savaitės šen, dvi savaitės ten, paskui dar va trys savaitės ir žiūrėk jau susidaro tik vos 2 - 3sav iš 12, kaip lijo kažkiek ar buvo vėsiau  :rolleyes: 

Pasiėmiau kavos, šiandien nusimato lyg ramesnė diena šiek tiek, nes daugumą darbų pasidariau  :) Vakare lėksiu vėl į treniruotę, jau kaip laukiu  :wub: Bet ir rytojaus laisvadienio nuo sporto laukiu. Noriu vakarienę vyrui pagamint, pailsėt, pažiūrėt serialus  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

Giega, su gimtadieniu dukrą :4u: 

Big Bang, mačiau fotosesijos nuotrauką instagrame, labai gražu :wub: 

Pas mus šiandien (kaip sinoptikai žada) paskutinė saulėta diena ir prasidės lietūs.. :rolleyes: Tai dabar susiruošiam, palėksim iki Nidos, ten mano draugė atvažiavus, pabūsim porą valandų, o vėliau nusipirksiu bilietą į Vilnių kitai savaitei ir lėksim tiesiai į pliažą :) 

Ir aš vėl turiu bėdų su telefonu, prieš keletą mėnesių taisiau jį, nes atnaujinus operacinę sistemą pradėjo durniuoti..pataisė, sakė, kad nebesikartos, o bet tačiau... :rolleyes: Na, gal ištemps iki grįžimo į Vilnių :unsure: Nesinori vežti į Klaipėdą taisyti.

Gražios dienos visoms :angel_not:​ 

Atsakyti