Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nieko negali padaryt... Vaziuojam apsibliove... Uzmigdys...

eina sau kaip gaila.......  o tai nepasake   nuo ko jam cia taip staigiai  ? 

Atsakyti
Giega kaip liūdna.....😥😥😥😥😥
Atsakyti

Vnz,per telefa sake-viskas,nieko nebegalima padaryt,kaip norit ar patys laikyt kol uzmigdys ar atsiimt kuna ar pelenus.. Atvarom apsibliove,sako labai blogai jam,bet dar yra vilties.. Vnz dabar pervesim i kita ligonine,gal ten kokieks kritiniams atvejams.. Aisku nieko gero tam katukui.. Ir vezys sako gali,ir kepenys padideje,tai drl to tas diabetas itariamas,ir apsinuodijes..Jei isgyvens,tai bus ant vaistu visa laika..Kiek ilgai irgi niekas nezino.. gal 1d,gal menesi,gal dar kelis metus..
Atsakyti

Vis del to uzmigde.. Tik bando atjungt nuo aparaturos ir krenta visi rodikliai.. Gal dar jei laikytu per nakti,gal gal ka nors butu padare..Ten ir plauciuose rado infekcija,visokiu sudu.. gal veme ir pats ikvepe.. ir kraujas neatsistate,ir tempa kritiskai zema,uzklotas ranksluosciais,pusle salia padeta,pirstinytes uzmautos..
Atsakyti

Giega, nuoširdi užuojauta. Tikrai. Žinau ką tai reiškia. Laikykis :huh2: Aš tikrai tikėjausi, kad viskas bus gerai.

Atsakyti

Labas rytelis

Pagaliau ir penktadienis  :D​ 

Atsakyti

EIna sau, Giega kaip gaila  :(  :(  :( 

Atsakyti
LAbukas

Aciu uz uzuojautas...Kremuos ir palaidosim salia seskiukes..Ilgai neturesiu jokiu zvereliu,per daug skaudu...

Penktadienis..MB i sportus apsiramint isejo..Veliau iki buhalteres reiiks pavaziuot..O daugiau jokiu planu..Ryt siulus jau istrauks..MB zvaigzde bus biggrin.gif Filmuosis tokiuose reklaminiuose mini filmukuose apie stomotologini biggrin.gif GAleciau ir as filmuotis,bet akys dar baisios..Net grimo neuzdes..
Atsakyti

Sveikos :) 

Liūdna, Giega, labai, bet toks gyvenimas, visiškai nenuspėjamas...

Mano penktadienis greitas tik jaučiuos be miego visiškai, nes MB vakar temp sukilo, prastai miegojo, prakaitavo ir aš kažkaip budinėjausi :rolleyes: šiandien jis namuose pasiliko, aš darbuojuos, bet ilgai nebūsiu, nes 17.30 jau iškeliaujam švęsti gimtadienio, tai reikia susiruošti ir pavirsti į žmogų :D na, o daugiau neturiu ką pasakoti, rytoj gal su šeimyna eisim prie jūros, jei oras ir sveikatos po baliuko leis, gal šiaip kur pasikavinti, bus matyt :)​ 

Atsakyti

jau namie, sninga nuo pietu, vakarop visai drebt pradejo, tai as tiesiu taikymu namuciu, MB dar iki padruskes su savo reikaliukais,  o as geriau prie teliko patinginiausiu. siandien darbe anksti penktadienis prasidejo- 2 kolegu gimtadienis.  jei ne jubiliejus, mes ten visu   vyriskiu nesveikinam, moteriskems tai tarpusavyje susimetam, kazka nuperkam. o cia ryte atejo kolega- bac ant stalo  torciuka  :P  :P  super. mes ten jam greit vyriska dovanele suorganizavom-  treju devyneriu buteliuka su saldianiu kruva supakavom  :P  paskui kolege pasveikinom, ir valdzia prisijunge, tai ta dar pora  pyragu ant stalo  :bigsmile:  tai ir saldumynai ir sampe  ir   brendziukas  nuo 9 ryto i trasa parejo  :ax:  geras penktadienis, darbu neperdaugiausiai, skubet nereikia,  viskas normaliai, paragavom, pasmalizavom,  kazkaip smagiai diena praejo  :ax:​ 

..MB zvaigzde bus biggrin.gifFilmuosis tokiuose reklaminiuose mini filmukuose apie stomotologini biggrin.gifGAleciau ir as filmuotis,bet akys dar baisios..Net grimo neuzdes..

vo matei kaip  :P  :P 

Atsakyti
Vogue,sveikatos tb 4u.gif Mb irgi vaistu isgere,del visa ko..
Ziurim MAMA,kepu varskes apkepa..
Atsakyti

Sveikos :) na kaip tylu, kaip ramu šiuos namuos :rolleyes: 

Mūsų sekmadienis gan vėlyvas, tik dabar pusryčiausim, MB blynus kepa, aš kavinuosi :ax: 

Vakar gerą pusdienį su šeima praleidom, buvom prie jūros, tai nors ir šaltoka, bet žmonių daug :ax: Apsukom didžiausią ratą, po to maisto buvau apsipirkti ir vakarą namuose leidom, nes MB gydosi, nelabai gerėja kažkodėl, bet bent temp nebėra :rolleyes: 

Atsakyti