Nieko negali padaryt... Vaziuojam apsibliove... Uzmigdys...
eina sau kaip gaila....... o tai nepasake nuo ko jam cia taip staigiai ?
Sveikos
Liūdna, Giega, labai, bet toks gyvenimas, visiškai nenuspėjamas...
Mano penktadienis greitas tik jaučiuos be miego visiškai, nes MB vakar temp sukilo, prastai miegojo, prakaitavo ir aš kažkaip budinėjausi
šiandien jis namuose pasiliko, aš darbuojuos, bet ilgai nebūsiu, nes 17.30 jau iškeliaujam švęsti gimtadienio, tai reikia susiruošti ir pavirsti į žmogų
na, o daugiau neturiu ką pasakoti, rytoj gal su šeimyna eisim prie jūros, jei oras ir sveikatos po baliuko leis, gal šiaip kur pasikavinti, bus matyt
jau namie, sninga nuo pietu, vakarop visai drebt pradejo, tai as tiesiu taikymu namuciu, MB dar iki padruskes su savo reikaliukais, o as geriau prie teliko patinginiausiu. siandien darbe anksti penktadienis prasidejo- 2 kolegu gimtadienis. jei ne jubiliejus, mes ten visu vyriskiu nesveikinam, moteriskems tai tarpusavyje susimetam, kazka nuperkam. o cia ryte atejo kolega- bac ant stalo torciuka
super. mes ten jam greit vyriska dovanele suorganizavom- treju devyneriu buteliuka su saldianiu kruva supakavom
paskui kolege pasveikinom, ir valdzia prisijunge, tai ta dar pora pyragu ant stalo
tai ir saldumynai ir sampe ir brendziukas nuo 9 ryto i trasa parejo
geras penktadienis, darbu neperdaugiausiai, skubet nereikia, viskas normaliai, paragavom, pasmalizavom, kazkaip smagiai diena praejo
..MB zvaigzde bus
Filmuosis tokiuose reklaminiuose mini filmukuose apie stomotologini
GAleciau ir as filmuotis,bet akys dar baisios..Net grimo neuzdes..
vo matei kaip
Sveikos
na kaip tylu, kaip ramu šiuos namuos
Mūsų sekmadienis gan vėlyvas, tik dabar pusryčiausim, MB blynus kepa, aš kavinuosi
Vakar gerą pusdienį su šeima praleidom, buvom prie jūros, tai nors ir šaltoka, bet žmonių daug
Apsukom didžiausią ratą, po to maisto buvau apsipirkti ir vakarą namuose leidom, nes MB gydosi, nelabai gerėja kažkodėl, bet bent temp nebėra