Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos gyvos,
pas mus dreeebia sniegas, pūsto ir kitaip paduoda ...lyg jo dar maža būtų ...

Mickutė rodėsi mesingerį kad pirštą užsigavo...nu nors ir skaudžiai atrodo, bet gal dėl tiek ne ligoninėj kokioj.... unsure.gif
Atsakyti

Labas  :)

Tikiuosi, kad mickutei nieko rimto ir tik darbais užsivertus. Niekad negali žinot, gal kažkas ir rimčiau su ta koja - atrodo vienaip, o kartais rimtesni sužalojimai būna. Kartais gi apskritai nei mėlynių nesimato, nieko, o kokie raiščiai patempti būna ar kas. Taip kad tikiuosi, jog pasirodys ir papasakos  :unsure:

giega - pas mus šlapdribą pranešė šiandien pusei dienos, bet jau kaip šalta lauke, eina sau  :blink:

Kalbant apie planus vakarui, tai vakar žiūrėjom serialą su vyru, bet aš sugebėjau užsnūst 21val vėl  :blink:  :D  :D Nu paskutines kelias dienas tokia išvargus jaučiuos būtent dėl miego trūkumo, kad nesuprantu. Aišku, viešbuty lova nebuvo pati patogiausia, anksti keltis reikėdavo, vėlai guldavom, tai susikaupė tas trūkumas. Bet nu kad tv bežiūrint dar 21val užmigčiau, tai nežinau, kur tai matyta  :blink:  :D

Voque - klausei apie planus, tai mano planai šią savaitę nuobodūs. Imuosi proto ir duodu kojoms savaitę atsigaut be sporto. Tai darbas, namai, virtuvė ir serialas ar knyga  :) Šiandien turiu mokymus vienus greitus pravest, reikia padirbėt prie kitų mokymų. Vakare gaminsiu risotto su krevetėm ir chorizo  :wub: Pati šiaip aš nelabai mėgstu ar risotto, ar plovą, ar šiaip ryžius, bet nusprendžiau vyrą palepint šiek tiek. Jam labai patinka  :) Tokie ir planai  :D 

Lėksiu dabar tuoj užkandžio ir antro puodelio kavos. Ir kibsiu toliau į darbus. Tai visoms puikaus antradienio ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Pas mus žiemužė kaip priklauso, vos prabristi eina ir dar dabar sninga :rolleyes: nėra labai šalta, tik kaip visada pajūryje labai drėgmė jaučiasi :ax: 

Almost, pati risotto nesu gaminusi, bet esu ragavusi tą paprastą/klasikinį, tai man labai patiko, o pas Tave dar su krevetėm, mmm gardu :bigsmile:​ 

Atsakyti

Pas mus žiemužė kaip priklauso, vos prabristi eina ir dar dabar sninga :rolleyes: nėra labai šalta, tik kaip visada pajūryje labai drėgmė jaučiasi :ax:

Almost, pati risotto nesu gaminusi, bet esu ragavusi tą paprastą/klasikinį, tai man labai patiko, o pas Tave dar su krevetėm, mmm gardu :bigsmile:​ 

Aš taip džiaugiuosi, kad sniegu iki soties prisidžiaugiau, uch  :wub:  :wub: Labai jau buvau pasiilgus tikros žvarbios snieguotos žiemos

Aš esu kelis kartus darius - nu erzina, kad ilgokai gamint tenka, nes plovą tai va ryžius išverdi, sumaišai su mėsa, kur apkepini, kol verda ir psio. O čia viską į vieną, pilt, laukt, kol sugers, mirkyt, dar ryžius tuos specialius imt. Nu bet skanu, man skiriasi skonis tikrai taip lyginant su įprastu plovu  :) 

Mes sekmadienį nesipirkom maisto savaitei, taip tik šiokių tokių produktų pasiėmėm, nes nusprendėm viską iš kameros sunaudot. Kitaip paskui iškorės pamirštos mėsos ir teks išmest viską  :D  :D Tai va žiūrim, ką turim kameroj ir gaminam viską pagal tuos produktus turimus  :)​ 

Atsakyti

Mes sekmadienį nesipirkom maisto savaitei, taip tik šiokių tokių produktų pasiėmėm, nes nusprendėm viską iš kameros sunaudot. Kitaip paskui iškorės pamirštos mėsos ir teks išmest viską  :D  :D Tai va žiūrim, ką turim kameroj ir gaminam viską pagal tuos produktus turimus  :)​ 

Labai liuks, nes tikrai kartais ir mes prisiperkam, prisikraunam, po to užsimiršta arba apsikrauna kitais produktais ir tenka išmesti :) dabar stengiamės kažkaip neprigrūsti šaldiklio ir nepirkti tik tam, kad gera kaina/akcija :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labai liuks, nes tikrai kartais ir mes prisiperkam, prisikraunam, po to užsimiršta arba apsikrauna kitais produktais ir tenka išmesti :) dabar stengiamės kažkaip neprigrūsti šaldiklio ir nepirkti tik tam, kad gera kaina/akcija :rolleyes:​ 

Aš turiu pusę stalčiaus prisiruošus mišinių glotnučiams. Tai ten arbūzo, ananaso, banano prisipjaučius prisišaldžius. Nu ar aš gėriau juos, ar gersiu? Ruošiau tai kai labai gerdavau, bet dabar jau kuris laikas visiškai ne. Bet išmest nesinori, reiks sunaudot  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš turiu pusę stalčiaus prisiruošus mišinių glotnučiams. Tai ten arbūzo, ananaso, banano prisipjaučius prisišaldžius. Nu ar aš gėriau juos, ar gersiu? Ruošiau tai kai labai gerdavau, bet dabar jau kuris laikas visiškai ne. Bet išmest nesinori, reiks sunaudot  :D  :D​ 

Nu, bet geras dalykas, tik gerk :D  :D o, jei rimtai, tai ir aš kažkaip kokteilių nebesiplaku, ypač šaltuoju metu laiku :rolleyes: vasarą man labiau jie geriasi, va tada tai liuks, atsigaivini ir užkandi tuo pačiu :D​ 

Atsakyti

Nu, bet geras dalykas, tik gerk :D  :D o, jei rimtai, tai ir aš kažkaip kokteilių nebesiplaku, ypač šaltuoju metu laiku :rolleyes: vasarą man labiau jie geriasi, va tada tai liuks, atsigaivini ir užkandi tuo pačiu :D​ 

Nu, tikrai, toks geras, kad paskui užsisaldini ir nežinai, kur čia greičiau šliosą dešrikės susiradus pakapot  :D  :D  :D 

Papietavau taip skaniai (valgiau mėsainį su salotlapiais vietoj duonos ir daržovėm šone; nu tai kotletą praktiškai  :D  :D  :D ), paskui dar ledą suvalgiau prie kavos, paskaičiau knygą. Dabar galiu toliau kibt į darbus  :)​ 

Atsakyti

Labukas

Gyva gyva, nieko ten tokio tai mano kojai. na melyna, na ir kas. darbe dabar MB  gali pazvengti, kad pagaliau ne as jam, o jis man koja issuko  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :) kur Mickute? :huh2:

neprizadinau pora rytu  :P  profilaktiskai biskeli kompa  buvo paeme pravalyti, tai vakar  diena be interneto buvo  :D 

o del kojos na sugebejau i  duris ispirti, labai jau cia greitai.  tiek kad kazkaip atsargiai vaikstau , atrodo visi dar taikosi i mano pirsta. bet nieko bata galiu apsiauti, vaikstau. taip nelengvai nepaims manes prieso kulkos  :lol:  :lol: 

Atsakyti
Almost,jei taip plova gamini,ta turi vadint mesa su ryziais,nes i plova toli grazu nepanasu biggrin.gif Ten irgi ir ryzius mirkyt reikua,ir mesa,darzoves atskirai kepint.. Ir plovo maisyt negalima,kol i lekstes nededi..
Muckute 4u.gif Jooo,visada tik uzsigauk kur,tai ir kliuna visur..
As jau po darbu.. Noreciau pasnaust.. Pavargstu sia sav.. o sar darbe vis naujus marsrytus duoda.. Aisku susirandi viska,bet buna kad pirmyn atgal vaziuoji,ir siaip labiau isitempus buni..
Atsakyti

Mickute, jau tikrai trūko Tavo rytinių pasisveikinimų, liuks, kad viskas gerai :) 

Atsakyti