Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos.

Aš vis dar protu nesuvokiu Barselonos atakos vakarykštės. Per žinias visur skalambyja, vakar net nervinis drebulys apėmęs buvo.. Kada gi tai baigsis.. 

Giega - gerų vestuvių ir puikaus laiko!

Voque - gero vakariuko jums! 

Aš tai noriu tik gulėt ir serialus žiūrėt vakare. Tą ir veiksim

Atsakyti

Labas rytas  :angel_not: 

Pas mus nėra žadėto lietaus, tai eisim prie jūros pabūti :) 

Dėl Barselonos atakos ir aš pakraupus, vakar puoliau draugams rašyti gyvenantiems ten  :unsure: 

Giega, smagių vestuvių :4u: 

Gražios visoms dienos :)​ 

Atsakyti

Aš buvau atsilikusi nuo naujienų, tai perskaičius labai liūdna pasidarė, kada pagaliau tai baigsis...košmaras kažkoks :unsure: 

Man jau savaitgalis, va neseniai papietavau ir reikės nulėkti iki parduotuvės kažką vakarui nusipirkt vežtis, nors iš Prancūzijos tikrai žinau, kad daug sūrių turės parsivežę, oi valgysiu :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikutės :) 

Šiande užpuolė kažkoks besaikis noras kavai :huh2:  Jau 5 puodeliai,viskas "stabdau" :D 

Vakare važiuojam pas vienus Draugus,rinksimės kelios šeimos,maistas ant laužo,kokteiliukai,Vaikai pažais,Vyrai paplepės,o Moterys parelaksuos :wub:  Rytoj vėl susitikimas,tik "truputį" didesnis :D  Giminės susitikimas iš Anytos pusės,kur suvažiuos 200 žmonių :rolleyes:  Sekmadienis turėtų būti ramus,bent jau kolkas :) 

Almost,kaip Tavo Močiutė?

Giega,gero oro ir geros šventės Lt :) 

Mickute7,Jums taip pat linksmos šventės :)  Kur vyks Jūsų šventė? 

*Voque*,tikiu ,kad Jūsų vakaras bus šiltas ir jaukus,su Prancūziškais įspūdžiais :) 

BigBang,ką Tu veikinėji? :) 

Mouette,kaip Tavo laikas  bėga pajūry? Ar telefonas dar "gyvas"?

Atsakyti

Aš jau vakar paskaičiau, kai tik įvyko, nes mūsų laiku kažkur apie 16val naujienos pasirodė, o aš darbe iki 17val buvau. Bet tik šiandien ryte sužinojau apie tą ankstyvo ryto trečią ataką. Siaubas, siaubas. O dar liūdniau tai, jog tokio tipo naujienos paskutiniu metu tapo kone "normali" kas mėnesio ar pan. žinia, kuri kelia nebe šoką, o tik klausimus, ar teroristiniai išpuoliai ir kas sekantis.. Nes stabdžių tam, deja, matyt ir nebėra..  :unsure: 

R's - mano močiutei gerėja, ačiū Die. Kaip suprantu, tai vis dar ligoninėj su priežiūra ir turėtų skirti reabilitaciją jai. Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi ne blogiausiu.. Ačiū, kad klausi  :4u:​ 

Atsakyti

Dėl tų išpuolių, deje nemanau kad jie baigsis.. kuo toliau tuo baisiau  :( labai liūdna, labai gaila žmonių ir labai baisu, nes nesi saugus niekur... 

R's - neriu drabužėlius savo lelytei fotosesijai. O šiaip va viriau šiandien manų košę ir valgiau su trintom braškėm  :P skanumėlis  :D  :nestuke 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

R's - mano močiutei gerėja, ačiū Die. Kaip suprantu, tai vis dar ligoninėj su priežiūra ir turėtų skirti reabilitaciją jai. Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi ne blogiausiu.. Ačiū, kad klausi  :4u:​ 

Puikios naujienos 

Atsakyti

R.s   o cia tai susitikimas vyks  :bigsmile:  ir kur  jus cia rinksites ? Visgi tiek zmoniu reikia ir sutapinti

Mano suneno vestuves nedideles,  kazkur tik iki 20 zmoniu, tai jie nedidele kavinuke  uzsisake, cia Savanoriu  gale, tai net juokiausi, kad cia specialiai mums  uzsake, kad galetume peskomis pareiti  :P  vakar grizus uzsiemiau nagais, plaukus pasidaziau, va 9 jau leksiu i kirpykla,.

Atsakyti

Labas rytas :) 

Vakar vakaras jėgiškai smagus buvo,važiavom 2val,bet prileisk Moteris prie kokteilių :D  :D  Gavosi 4 cielos valandos :D  Bet už tai smagu :wub:  Vyrai vakarienę paruošė ant laužo Visiems,Moterys kokteilinosi,Vaikai siautė :)  Aptarėm išvyką prie ežero rugsėjo mėn. Pernai Visi prie jūros važiavom,šiemet nutarėm sodybą prie ežero pasirinkti. Tai beliko tik sulaukti to smagaus savaitgalio :) 

O dabar reik baikt kavą gerti ir jau žadint šeimyną ir važiuot į susitikimą :) 

Almost, labai džiugios žinios dėl Močiutės :wub: 

BigBang,smagūs užsiėmimai pas Tave :wub: 

Giega,jau vestuvėms aišku ruošias :) 

*Voque* kaip Jūsų vakar vakaras?

Mickute7,tai Brolio sūnus ženijasi ar ne? Labai liuks Jums,kad šventės vieta prie namų :) 

O susitikimas vyks kažkur Marijampolės raj.pas vienus giminaičius kurie organizuoja viską,sodyboje. Sodyba didelė,ant Šešupės kranto. Ir vieni viską finansuoja,neleidžia niekam prisidėti :blink:​  

Atsakyti

Labas rytas :)

Vakar vakaras jėgiškai smagus buvo,važiavom 2val,bet prileisk Moteris prie kokteilių :D  :D  Gavosi 4 cielos valandos :D  Bet už tai smagu :wub:  Vyrai vakarienę paruošė ant laužo Visiems,Moterys kokteilinosi,Vaikai siautė :)  Aptarėm išvyką prie ežero rugsėjo mėn. Pernai Visi prie jūros važiavom,šiemet nutarėm sodybą prie ežero pasirinkti. Tai beliko tik sulaukti to smagaus savaitgalio :)

O dabar reik baikt kavą gerti ir jau žadint šeimyną ir važiuot į susitikimą :)

Mickute7,tai Brolio sūnus ženijasi ar ne? Labai liuks Jums,kad šventės vieta prie namų :)

O susitikimas vyks kažkur Marijampolės raj.pas vienus giminaičius kurie organizuoja viską,sodyboje. Sodyba didelė,ant Šešupės kranto. Ir vieni viską finansuoja,neleidžia niekam prisidėti :blink:​  

Saunia draugu kompanija turit  :clap_1:

taip , brolio sunus ir dar mano krikstasunis. tai i zaksa nuleksim su masina, grisim namo, pasistasysim masina, persirengsim ir jau tada peskomis nueisim  :)

Ir tau gero ir smagaus gimines susitikimo  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 rugpjūčio 2017 - 07:27

Labas rytas! :) pas mus apsiniaukę, lėksim į Juodkrantę pabūti greičiausiai. :rolleyes: 

Mouette,kaip Tavo laikas  bėga pajūry? Ar telefonas dar "gyvas"?

Ačiū, puikiai! :angel_not:​  Su orais visai pasisekė, nes jau 6ta diena esu, bet lietaus dar nebuvo :) Dėl telefono, tai kartais gyvas, kartais ne. Paveikia kelias valandas normaliai, po to pradeda išsijunginėti, po to vėl veikia..Grįšiu į Vilnių ir po stovyklos vešiu taisyti :) 

R's, smagaus ir šilto giminės susitikimo! :4u: 

Mickute, smagių vestuvių! :4u: 

Atsakyti

As jau is kirpyklos grizau, istiesino mano garbanas sikart  :P  na einu ruostis- puostis. Pas mus saulute nuo pat ryto, karsta, netgi sakyciau sutina, ar neprikvies vel kokio skvalo ant vakaro  :hmm:​ 

Atsakyti