Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pas mus apsiniauke. dar kazko galva skauda  :hmm: nuo vienu koldunu juk neturetu skaudeti   :P  jei buciau nors ka pavartojus vakar, tai bent zinociau nuo ko skauda  :D  :D  biskeli pasitvarkiau, dabar net priguliau paguleti, spaudima pasimatavau, tai  ir tas net kaip per  geras man,  pas mane visada aukstesnis buna, nu gal apatinis zemesnis, del to ir spaudzia galva  :B​ 

Atsakyti

O man sitie fainuliai  :P  nu ziuresim kas cia praeis ta Eurovizijos atranka  :)​ 

https://www.youtube....-b8tiJ8z6SUN3WE

Atsakyti

viena vel pasisneku  :P  svarbu dar nenusisneku. Jei jau pradesiu nusisneketi- stabdykit mane  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

visa diena ramiai namie pratupejau, pasitvarkiau, prasiskalbiau, valgyt prisigaminau, ir vel greitpuodis i trasa. negaliu atsidziaugti. vis galvoju, kodel durnele tiek laiko delsiau ji nusipirkti. Juk ne arkli kainuoja  :lol:  :lol:  :lol:   va pries valandele brolis atveze rukytos zuvytes, sake, tik pries  kelias valandas is rukyklos. tai kaip ir vakarienes gaminti  jau nereikia  :ax:  :P 

Atsakyti

***** visa savaite kankinuosi su  galvos skausmu  :oh:  antradieni  baisiai, treciadieni tai is viso galva plese, nei pasilenkt, nei staigiu judesiu,  tik kas ir susiimu uz galvos. vakare atsigulus ir visokiu nesamoniu prisigalvojau, jau masciau kad ketvirtadieni po darbo pas daktare uzvaziuoti, bet lyg ir geriau. vakare cukru pasimatavau- ir vel issigandau  :blink:  tokio nemacius dar. eina sikt   :oh:  penktadieni vel tas pats. siandien irgi  teko diena paguleti, net uzmigau valandele :P , ir dabar visa vakara gulineju,  vis  apsisukdama kazka pasimatuoju ir nesuprantu kas darosi. ir ka valgyti jau bijau - nei kad cukrus, nei kad spaudimas nekiltu  :blink:​ .  ir tada tik dzin- tai gi blyn pries pora savaiciu daktare pakeite vaistus nuo spaudimo  :oh:  turbut stipresniu mostelejo, tai  vat todel    ypac apatinis nukrito, uz tai cia man galva plesia. o nuo spaudimo atitinkamai ir  cukrus buna kad uzkyla  :B  pfu. vsio, antradieni daktare  po pietu dirbs, reiks nulekti, o kol kas metu situos i sona ir tikiuosi  viskas praeis. 

Atsakyti

O  Jurijus Keliauja i Eurovizija  :lietuva: . Nu siaip man patiko jo  daina, atlikimas. turi kazka tokio . MoniKa Marija- taip, ji irgi stipri dainininke, nors visai norejau, kad siemet Antikvariniai Kaspirovskio dantys  pasirodytu . Didziuliu tai tokia ale lengvute paprastute dainuske, jau geriau Jurijus, nei sitie du

https://www.youtube....3&v=Hom7KEFl6RM

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 23 vasario 2019 - 23:48
Nesekiau eurovizijos atrankis vidiskai.. ir siandien grynai jau per bendrus balsus drauge sako-gal mano pusbrolis laimes.. tai va,jos tikras pusbrolis,tevo seses sunus tas Jurijus bigsmile.gif
Daina eurovizine,bet aukstai nepakils..
Atsakyti

Labas rytelis

As siaip ir  visai nesekiau, net nezinau kas dalyvauja, bet vakar kai neturejau ka veikti, tai vat netycia pamaciau, kad jau cia paskutine  lemiama laida, tai ir ziurejau 

Atsakyti

as jau siandien geriau jauciuosi, nors biskeli jauciu galva, bet siryt jau negeriau tu vaistu, tikiuosi atsistatys. tai va jau spejau  ir iki parduotuves sulakstyti, dabar krisiu i virtuve, ten  nemazai veiklos turiu numacius   :P 

Atsakyti
Labukas

NA Mickute viena savaitgaliais fronta laiko biggrin.gif
Rytas vesokas,bet diena grazia zada,tai ir siandien namie nesedesim mirksiukas.gif
VAkar po juros namie kepsniu pasigrilinom ant lauzo mirksiukas.gif Siandien liko keli pietums mirksiukas.gif Taip,kad nieko negaminsiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, pasirodau :) toks greitas savaitgalis, kad vaje :rolleyes: leidom jį su šeima, turėjom puikų ir jaukų laiką, pasibuvom visi, pabendravom - liuks :) 

Penktadienį rinkomės pas mus krepšinio žiūrėti, vakarojom, buvo suneštinis pasisedėjimas, tai vaje prisiragavom visko, priskanavom, atsigulus net užmigti negalėjau po visų gardumų :D o vakar euroviziją žiūrėjom, tai aš pati balsavau už Jurijų, man labai patiko ir džiaugiuosi :) nemanau, kad užims aukštą vietą, bet manau ir gėdos nepadarys :rolleyes: 

Dėl progos, tai tiesiog susižadėjo man labai artimi žmonės, o kadangi mūsų šeima labai artima, tai va ir sveikinom, ir šventėm, ir džiaugemės visi kartu :) 

Šiandien virtuvėje sukinėjuos, saulėtas rytas, bet nežinau ar lėksim kur, ar namuose būsim, sugalvosim :rolleyes: 

Atsakyti

NU jau pas mus tai saulutes nesimato

Atsakyti

O jau ir pas mus islindo saulute  :wub:  :wub:  visai net nuotaika kita. pas mane namie jau alyvos sprogsta ir net vysniu sakeles pradeda skleistis  :bigsmile: 

Atsakyti