Nupjovem zole..Pernai tai lijo,tai patingejom,taip ir liko zole nepjauta..O dabar net masinka springo,kokia zole didele
Nupjovem zole..Pernai tai lijo,tai patingejom,taip ir liko zole nepjauta..O dabar net masinka springo,kokia zole didele
Pas mane tai nuskintos tik vazoje zydi
laukuose dar teks palaukti. Koleges sake , kad snieguoles jau pumpurus iskisusios, bet dar nesiskleidzia, bet jei pabus kaip pranesa pliusine temperatura, tai ir pas mus prades zydeti
Labas rytelis
Labas rytas
na ką, pradedam paskutinę žiemos savaitę! valioooo! kažin kaip čia su ta kalendoriniu pavasariu, manau dar teks truputį palūkėti
Nusimato ilga ir įprasta diena, nemanau, kad kažkas įdomaus įvyks, po darbų tikrai knygą skaitysiu ir tiek žinių, o šiaip viskas tas pats
Vakar vaikų balsą žiūrėjom, ilsėjomes ir tiek, sekmadieniškas sekmadienis
Ryte 1,langai uzsale.. Diena bus +18
Ryte 1,langai uzsale.. Diena bus +18
Geras skirtumas,ane
ryte žiema, popiet pavasaris
Kaip pirmadienis visoms? pasirodom pasirodom
Labulis
Sveikinčiaus su kava, bet jaučiu gersiu tik už kokios valandos - pusantros, tai sveikinuos su vandeniu
Pas mus šiandien tikras pavasaris
Saulėta, šilta, +15, puikus oras. Vakar irgi geras oras buvo, kur žemiau. Kalnuose dar labai vėsu buvo
Savaitgalį turiningai ir smagiai praleidom, bet pralėkė taip, kad net nespėjau pailsėt
Penktadienį po darbo su vyru važiavom kebabų pavalgyt į persų kebabinę. Jie ten visokiausių gėrių daro, ne tik tuos įprastus lietuviškus ar čia kur bulvinėse parduoda ale turkiškus kebabus. Tai pasiėmiau vištienos šašlyko kebabą pitos duonelėj, ale nesuritinau net pusės
Paskui grįžę namo serialą žiūrėjom ir ilsėjomės.
Šeštadienį ryte ėjom su draugais pietų į kavinę, paskui žiūrėjom filmą "On The basis of sex" (http://www.forumcine...t/Event/306756/) - labai patiko, geras, įkvėpiantis filmas
Po filmo planavom pas mus lėkt vakarot visi keturi, bet draugei planai pasikeitė, tai pasiderinom prie jos - vakarosim šį šeštadienį visi, o mes trise nulėkėm į barą. Pabendravom, pasibuvom, paskui picerijoj pavakarieniavom ir grįžom kas sau į namus
Pažiūrėjom serialą vėl ir baigėsi šeštadienis.
Vakar vyras apsikirpo, paskui išvažiavom su motociklu prasivažiuot. Į kalnus nulėkėm, sušalom jau ten - patekom į tirštą debesį, tai vietom net kelio nesimatė normaliai
Prie ežero poilsiavietėj sustoję užkandom, arbatos atsigėrėm ir keliavom atgal namo jau. Tada sėdom į mašiną, nuvažiavom apsipirkt maisto savaitei. Prisipirkau visokių riešutų užkandžiams, daržovių, vaisių - kaip ne aš kad būčiau
Bet sakiau jau pavargau nuo nesąmonių, organizmas pats prašo cukinijų, baklažanų ir visokio kito man neįprasto briedo
Tai gaminsiu šią savaitę išsijuosus.
Šiandien ryte jau turėjau važiuot su motoroleriu į darbą, nusiėmiau jau įtvarą kelio. Bet žodžiu įvyko įvykiai - vyras sulaužė man motorolerį
Norėjo užvest ryte, bet išsikrovė akumuliatorius tris savaites nevažinėjus. Užvedė su kojele, o ta kojelė paskui ir sulūžo. Nebeatsilenkė niekaip, kas reiškia, kad išjungus variklį, jei akumuliatorius pats nuo savęs nebūtų spėjęs pasikraut, niekaip nebeužsivestų man tas motoroleris. Nu tai ant smūgio nuvarė jis apsirengt, kol aš prirakinau viską, ir gavo nuvežt mane į darbą motociklu
Juokėmės, kad šiaip kaip ir nesulaužė jis, bet nu kadangi paskutinis lietė, kol daiktas geras buvo ir po jo lietimo jau nebebuvo geras, tai techniškai kaip ir jo kaltė
Sakė šiandien bandys taisyt, tikimės, kad mažai darbo ir pavyks pačiam
Aš namie va palikau pravažiavimą autobuso, tai po darbo teks arba pėstute pareit (čia apie 7km iki namų man nuo darbo), arba eisiu iki vyro darbo ir kartu grįšim. Bet oras toks geras, aš užsisėdėjus jaučiuos per visas šitas tris savaites be fizinio aktyvumo, tai turbūt pėsčiom eisiu
Rytoj po darbo jau grįšiu sportuot lengvai, laukiu nesulaukiu
Tiek ir tų naujienų iš mano fronto. Nieko įdomaus, nieko ypatingo. Viskas tas pats per tą patį. Atrodo net ir neturiu ką papasakot atėjus aš čia pas jus
Gražaus likusio pirmadienio visoms
Almost, na kur jau neturi ką pasakoti, va kiek visko įvyko per savaitgalį
namie neužsisėdit, vis kažkur lekiat, kažką veikiat - liuks
o, jei dar oras fainas, tai išvis pasaka
Mes šiandien taip pat džiaugiamės saulėta diena ir nors tik keli laipsniai šilumos, ir vėjas yra, bet nuotaika kita, nusiteikimas kitoks
eisiu šiandien tulpių pirkti ta proga
Almost, na kur jau neturi ką pasakoti, va kiek visko įvyko per savaitgalį
namie neužsisėdit, vis kažkur lekiat, kažką veikiat - liuks
o, jei dar oras fainas, tai išvis pasaka
![]()
Mes šiandien taip pat džiaugiamės saulėta diena ir nors tik keli laipsniai šilumos, ir vėjas yra, bet nuotaika kita, nusiteikimas kitoks
eisiu šiandien tulpių pirkti ta proga
Ai tai žinai, mes retai kada namie savaitgalius praleidžiam, bet kone tą patį per tą patį veikiam. Todėl ir nėra ką pasakot
Uoj, mėgstu labai tulpes, kaip gražu man
Kai tik atsiranda parduotuvėse, tai kiekvieną sekmadienį po pundą tulpių nusiperku namams. Turi man būt gyvų gėlių pamerkta namie ir viskas, kitaip niekaip. Kai tulpių nebūna, tai baltų rožių merkiuos
Turi man būt gyvų gėlių pamerkta namie ir viskas, kitaip niekaip. Kai tulpių nebūna, tai baltų rožių merkiuos
Aha, mėgstu ir aš labai tulpes, ypač pavasarį kai orai šiltėja, kai daugiau saulėtų dienų
nors perku ir vazonėliuose, bet merkiamos iškart namuose kitokią atmosferą sukuria
as jau ir po darbu. diena greitai ir smagiai prabego, su kolegemis kaip isikvaksejom tai iki asaru
net pacios neatsistebim kokios pas mus lakios fantazijos
Aš parelaksavau vonioje, pavakarieniavau, skaitau knygą ir laukiu SB, žiūrėsim galbūt filmą, gal serialą
taip abu šiandien tingim kažką daryti, toks tikras pirmadienis, kažkokie po savaitgalio išvėsę
Smagu, Mickute, kai kolektyvas fainas, kai yra su kuo pajuokauti, nes tikiu tada ne tik, kad laikas greičiau pralekia, bet ir atmosfera visai kita