Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Zydi vysnios,kaciukai,karkliukai mirksiukas.gif Pievose saulutes zydi istisus metus mirksiukas.gif Kinietiskos rozes,kur LT tik namuose auginamos,cia auga lauke ir kaip tik prasideda ju zydejimas mirksiukas.gif O kur dar narcizai,krokai mirksiukas.gif MAno rozes jau su nemazais lapukais mirksiukas.gif
Nupjovem zole..Pernai tai lijo,tai patingejom,taip ir liko zole nepjauta..O dabar net masinka springo,kokia zole didele biggrin.gif PAskui desreliu pasikepem,pavalgem..DAbar ziurim vakarykste laida Pesni(dainos) ir ilsimes biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane tai nuskintos  tik vazoje zydi   :D  laukuose dar teks palaukti. Koleges sake , kad snieguoles  jau pumpurus iskisusios, bet dar nesiskleidzia, bet jei pabus  kaip pranesa pliusine temperatura, tai ir pas mus prades zydeti

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) na ką, pradedam paskutinę žiemos savaitę! valioooo! kažin kaip čia su ta kalendoriniu pavasariu, manau dar teks truputį palūkėti :rolleyes: 

Nusimato ilga ir įprasta diena, nemanau, kad kažkas įdomaus įvyks, po darbų tikrai knygą skaitysiu ir tiek žinių, o šiaip viskas tas pats :rolleyes: 

Vakar vaikų balsą žiūrėjom, ilsėjomes ir tiek, sekmadieniškas sekmadienis :) 

Atsakyti
Labukas

Ryte 1,langai uzsale.. Diena bus +18 biggrin.gif Geras skirtumas,ane biggrin.gif
Atsakyti

Ryte 1,langai uzsale.. Diena bus +18 biggrin.gifGeras skirtumas,ane biggrin.gif

:blink:  :blink: ryte žiema, popiet pavasaris :D 

Kaip pirmadienis visoms? pasirodom pasirodom :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labulis  :) 

Sveikinčiaus su kava, bet jaučiu gersiu tik už kokios valandos - pusantros, tai sveikinuos su vandeniu  :D  :D 

Pas mus šiandien tikras pavasaris  :wub: Saulėta, šilta, +15, puikus oras. Vakar irgi geras oras buvo, kur žemiau. Kalnuose dar labai vėsu buvo  :unsure: 

Savaitgalį turiningai ir smagiai praleidom, bet pralėkė taip, kad net nespėjau pailsėt  :D 

Penktadienį po darbo su vyru važiavom kebabų pavalgyt į persų kebabinę. Jie ten visokiausių gėrių daro, ne tik tuos įprastus lietuviškus ar čia kur bulvinėse parduoda ale turkiškus kebabus. Tai pasiėmiau vištienos šašlyko kebabą pitos duonelėj, ale nesuritinau net pusės  :blink:  :D Paskui grįžę namo serialą žiūrėjom ir ilsėjomės.

Šeštadienį ryte ėjom su draugais pietų į kavinę, paskui žiūrėjom filmą "On The basis of sex" (http://www.forumcine...t/Event/306756/) - labai patiko, geras, įkvėpiantis filmas  :wub: Po filmo planavom pas mus lėkt vakarot visi keturi, bet draugei planai pasikeitė, tai pasiderinom prie jos - vakarosim šį šeštadienį visi, o mes trise nulėkėm į barą. Pabendravom, pasibuvom, paskui picerijoj pavakarieniavom ir grįžom kas sau į namus  :) Pažiūrėjom serialą vėl ir baigėsi šeštadienis.

Vakar vyras apsikirpo, paskui išvažiavom su motociklu prasivažiuot. Į kalnus nulėkėm, sušalom jau ten - patekom į tirštą debesį, tai vietom net kelio nesimatė normaliai  :blink:  :D Prie ežero poilsiavietėj sustoję užkandom, arbatos atsigėrėm ir keliavom atgal namo jau. Tada sėdom į mašiną, nuvažiavom apsipirkt maisto savaitei. Prisipirkau visokių riešutų užkandžiams, daržovių, vaisių - kaip ne aš kad būčiau  :D  :D  :D Bet sakiau jau pavargau nuo nesąmonių, organizmas pats prašo cukinijų, baklažanų ir visokio kito man neįprasto briedo  :D Tai gaminsiu šią savaitę išsijuosus.

Šiandien ryte jau turėjau važiuot su motoroleriu į darbą, nusiėmiau jau įtvarą kelio. Bet žodžiu įvyko įvykiai - vyras sulaužė man motorolerį  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Norėjo užvest ryte, bet išsikrovė akumuliatorius tris savaites nevažinėjus. Užvedė su kojele, o ta kojelė paskui ir sulūžo. Nebeatsilenkė niekaip, kas reiškia, kad išjungus variklį, jei akumuliatorius pats nuo savęs nebūtų spėjęs pasikraut, niekaip nebeužsivestų man tas motoroleris. Nu tai ant smūgio nuvarė jis apsirengt, kol aš prirakinau viską, ir gavo nuvežt mane į darbą motociklu  :D  :D  :D Juokėmės, kad šiaip kaip ir nesulaužė jis, bet nu kadangi paskutinis lietė, kol daiktas geras buvo ir po jo lietimo jau nebebuvo geras, tai techniškai kaip ir jo kaltė  :D Sakė šiandien bandys taisyt, tikimės, kad mažai darbo ir pavyks pačiam  :) 

Aš namie va palikau pravažiavimą autobuso, tai po darbo teks arba pėstute pareit (čia apie 7km iki namų man nuo darbo), arba eisiu iki vyro darbo ir kartu grįšim. Bet oras toks geras, aš užsisėdėjus jaučiuos per visas šitas tris savaites be fizinio aktyvumo, tai turbūt pėsčiom eisiu  :) 

Rytoj po darbo jau grįšiu sportuot lengvai, laukiu nesulaukiu  :yahoo: 

Tiek ir tų naujienų iš mano fronto. Nieko įdomaus, nieko ypatingo. Viskas tas pats per tą patį. Atrodo net ir neturiu ką papasakot atėjus aš čia pas jus  :rolleyes: 

Gražaus likusio pirmadienio visoms  :4u: 

Atsakyti

Almost, na kur jau neturi ką pasakoti, va kiek visko įvyko per savaitgalį :) namie neužsisėdit, vis kažkur lekiat, kažką veikiat - liuks :) o, jei dar oras fainas, tai išvis pasaka :wub: 

Mes šiandien taip pat džiaugiamės saulėta diena ir nors tik keli laipsniai šilumos, ir vėjas yra, bet nuotaika kita, nusiteikimas kitoks :rolleyes: eisiu šiandien tulpių pirkti ta proga :bigsmile: 

Atsakyti

Almost, na kur jau neturi ką pasakoti, va kiek visko įvyko per savaitgalį :) namie neužsisėdit, vis kažkur lekiat, kažką veikiat - liuks :) o, jei dar oras fainas, tai išvis pasaka :wub: 

Mes šiandien taip pat džiaugiamės saulėta diena ir nors tik keli laipsniai šilumos, ir vėjas yra, bet nuotaika kita, nusiteikimas kitoks :rolleyes: eisiu šiandien tulpių pirkti ta proga :bigsmile:

Ai tai žinai, mes retai kada namie savaitgalius praleidžiam, bet kone tą patį per tą patį veikiam. Todėl ir nėra ką pasakot  :) 

Uoj, mėgstu labai tulpes, kaip gražu man  :wub: Kai tik atsiranda parduotuvėse, tai kiekvieną sekmadienį po pundą tulpių nusiperku namams. Turi man būt gyvų gėlių pamerkta namie ir viskas, kitaip niekaip. Kai tulpių nebūna, tai baltų rožių merkiuos  :)​ 

Atsakyti

Turi man būt gyvų gėlių pamerkta namie ir viskas, kitaip niekaip. Kai tulpių nebūna, tai baltų rožių merkiuos  :)​ 

Aha, mėgstu ir aš labai tulpes, ypač pavasarį kai orai šiltėja, kai daugiau saulėtų dienų :rolleyes: nors perku ir vazonėliuose, bet merkiamos iškart namuose kitokią atmosferą sukuria :)​ 

Atsakyti

as jau ir po darbu. diena greitai ir  smagiai prabego, su kolegemis kaip isikvaksejom tai iki asaru  :lol:  net pacios neatsistebim kokios pas mus lakios fantazijos  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Aš parelaksavau vonioje, pavakarieniavau, skaitau knygą ir laukiu SB, žiūrėsim galbūt filmą, gal serialą :) taip abu šiandien tingim kažką daryti, toks tikras pirmadienis, kažkokie po savaitgalio išvėsę :hmm: 

Smagu, Mickute, kai kolektyvas fainas, kai yra su kuo pajuokauti, nes tikiu tada ne tik, kad laikas greičiau pralekia, bet ir atmosfera visai kita :ax: 

Atsakyti