Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos.
Almost dėl tos klaidos ji pasirodė mažesnė nei pradžioj manėm ir labiau techninė tokia - suklysta numeruojant. Tai susitvarkėm kitaip bet nesunkiai ☺
Dėl rušiavino - aš skrupulingai viską rūšiuoju.mažiausio popieriuko neišmesiu bilekur...čekius metu tik į popierių...nors žinau kad tai vaikų žaidimas....kai matau kaip mes "popierinė" įstaiga kasdien maišais smulkinam dokumentus ir sumetam į bendrą konteinerį....arba archyvinių dokumentų naikinimas - tai yra išvežimas ...sudeginti.... kodėl negalima susmulkinti ir perdirbti.... nežinau 😕😕😕 tai va ir žinai kad tavo tas rūšiavimas toks niekinis....

Man šis mėnuo finansiškai irgi tragedija kokia senai buvo. Dveji baliai su muzikantais - buvo vienas ir dar bus ir kitą šeštadienį balius....šiandie vaikui akiniai sulūžo. Nežinau ryt nešiu žiūrės ar ten taisoma ar ne.... jei ne vėl....o nepigus tai malonumas..
Sezonai keičias..aišk vaikas batus išaugęs. Dukrai striukės batų...man batukų kasdienai...norėjau paltuko naujo kokio...bet įtariu gal nebenoriu 😅😅 juk senus reikia iki galo sudėvėt ...ar ne 😅😅😅😅
O kai vakar dukra parašė kad bendrike tarakonų atsirado...o ji vabalų paniškai bijo o tarakonas tai aplamai baisesnus už liūtą nes nėra mačiusi ir ji bendrike tikrai negyvens...ir tipo ieškokit buto nuomai 😅😅 tai vos nenualpau 😅 aišku nusodinau.. susipykom...užsiblokavom fb 😅😅 bet sakau dar sugalvok ką panašaus tai...tėvas pamatęs žinutę vos nenugriuvo...😆😆😆😆😆..užsidirbk ir nuomokis kad jau nori.
tai va taip ir gyvenam. darbe labai dirbu. Tokį darbą kuris man nepriklauso ir už kurį nemoka. Matot kaip faina valdiškose įstaigose dirbt.... 😆😆😆😇
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 vasario 2019 - 19:47

Labas rytelis

As siandien ankstyva  :P  bet tikiuosi, kad MB susitars ir del to anksciau ir darba baigsim  :D 

V-Rine isivaizduoju kiek islaidu. o ka jau kalbet apie buto nuoma  :oh:  gal nors kambario ? kainos tai  "smagios" :(​ 

Na pas mane tik du baliai nusimato ir tie  namie  :lol: jau sarasa pirkiniu darbe per pietus sudarineju  :ax: gerai, kad  daug ko is anksto pasirupinu  :P nu ai dar i darba   biskeli kazka atsinesti reikes, o tai koleges senai svaigsta. ot gera , jos sako savaite nusimato - antradieni blynus valgom, ketvirtadieni - mickutes torta, penktadieni Kovo 8  :wub:​ 

Atsakyti

susipykom...užsiblokavom fb 😅😅 

Ir taip dar buna ?  :lol:  Man is karto Robertelis is MOTERYS MELUOJA GERIAU-   mane mama is draugu ismete  :cray:    :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Pernai,uzpernai,kai keitemes dovanelemis(cia kitoj temoj) gavau drobini maiseli toki faina,su kaciukais biggrin.gifTik va gaila,jo talpa labai nedidele,o vietos jis pats nemazai rankinuky uzima..TAi turiu nusipirkus is tokios plostines medziagos-dideli,talpus,o vietos mazai uzsima mirksiukas.gif

As ir turiu medziagini su tokia ilga rankena is UK parsivezus, jis man siaip labai  patinka, bet jei jau daugiau apsipirkineju,  tada jau tie visi  standartiniai maisai i trasa eina 

Atsakyti

Su pavasariu visas !!!!!

49f3f6f4e4ce263cc2d074d3561d4876231.jpg

Atsakyti
Labas rytas, su pavasariu smile.gif
pas mus sniego pridrėbė ir pašalo...ot gera nuotaika pavasarinė smile.gif

QUOTE(mickute7 @ 2019 03 01, 05:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72368708" data-time="1551375690"><div><p> susipykom...užsiblokavom fb 😅😅 </p></div></blockquote><p>Ir taip dar buna ?  lotuliukas.gif  Man is karto Robertelis is MOTERYS MELUOJA GERIAU-   mane mama is draugu ismete  cray.gif    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif​ </p>

hahaha tai žinau, man irgi lygiai tiptopRobertėlis su mama smile.gif bet tai žinot kap būna-ji parašo va tokią staigmeną, aš kai užsivedu, nu kokais 3 žinutes parašau mesingeryje, tada ji paima ir užblokuoja. Na tai kas kad galima ir SMS ir skambinti... smile.gif smile.gif nu durnela dar gi.Jau ir didelė bet dar gi vistiek vaikas... Aš tai jos neblokuoju smile.gif
grįžo vakar išsišiepus ir laiminga, aš užsiraukus dar smile.gif smile.gif ji - ko mama pyksti, tipo man vakar šiaip buvo užėję, bloga iena.... ir buto nebenori ir gyvenimas gražus smile.gif ir atblokavo ir į draugus vėl pakvietė...dar sakiau nepriimsiu, bet priėmiau smile.gif
O jei būt užsimetusi to buto- mes vistiek nenuomotume, nei vieno dar tarakonas nesuėdė ir tegu nesvaigsta. Mes net tokios galimybės neplaavom ...100-tam studentų gerai o ji matot princėėėsa smile.gif Na žinot, jaunystė kvailystė, o dar charakteris kai biški degtukas (grynas tėvas, tėvą jau išmokiau su metais nebetriedaliot, anos dar negaliu išmokyti smile.gif). tai va. viskas pas mus gerai ir gražu, einu dirbt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 kovo 2019 - 08:02
LAbukas

Su pavasariu wub.gif KAip man patinka zibutes wub.gif BAndziau cia uzsiveist,bet kazko neprigijo...

V-rine,tikrai serialas pas jus biggrin.gif Sunku su tokiais lengvai uzsideganciais..Dukterecios vyras toks buvo..Atrodo sneka sneka normaliai,kazkas nepatiko,vos nesimust puola blink.gif
Atsakyti

Sveikos su kava po pusryčių  :wub: 

Neturiu ką papasakot, tai pakomentuosiu ką paskaičiau  :D 

Voque - aš paskutiniu metu irgi važinėdama su motoroleriu susimetu viską tiesiog į medžiaginį maišelį ir vietoj rankinės naudoju  :D Prieš kelionę buvau nusipirkus su tokiu atspausdintu paveikslu, tai jau taip jis man patinka ir toks teisingas, kad negaliu nustot dabar maišelio visur nešiotis su savim  :wub:

023011_ora_mtlc_bottle_w_kb_-_printed_1l

mickute - čia virtuvės irgi ne kambario dydžio tikrai, todėl ir ieškom variantų visokių dėl šiukšlinių  :) Ale sakai, kad nerūšiuoji, bet vis tiek rūšiuoji, kad ir be atskiro kibiro  :rolleyes: Popierių daugiau atskiri. Taip viskas ir prasideda  :) 

Super šventinis savaitgalis kitas bus jums  :wub: Mes irgi švęsim  :D 

giega - va kai bute gyveni, tai nereik galvos sukt dėl konteinerių dydžio. Bet irgi kai kurios kompanijos čia už svorį apmokestina konteinerių išvežimą, tai vėlgi geriau jau rūšiuot  :D 

V-Rine - smagu, kad klaida pasirodė mažesnė, nei pirminė panika ir nervas apėmes buvo. Kaip ir sakiau - gal ne viskas taip blogai, kaip atrodo. 

Tiesa, o Tavo dukra tik studijuoja, neturi jokio papildomo darbo savaitgaliais / vakarais?  :) 

Dar paskaičiau dėl darbo Tavo ir pagalvojau, kad labai džiaugiuosi aš savo darbu. Taip, būna tenka padaryt, kas man pagal pareigas raštu kaip ir nepriklauso, bet dirbam visi kaip viena komanda ir padedam viens kitam. Nes jei kažkas blogai - blogas žodis eis mums kaip komandai, o ne kažkam vienam atskirai. Aišku, visur visko pasitaiko - man paskutinės dvi savaitės buvo įdomios, jei galėčiau taip išsireikšti. Vienu metu jau gavus el. laišką norėjau eit ir įteikt bosui pranešimą, kad išeinu iš darbo. Bet viskas išsisprendė, vakar su bosu taip gerai pasikalbėjom, aptarėm būtent tą situaciją, gavau gerų pamokų gyvenime ir žygiuoju toliau. Dirbt, kas man priklauso ir kas ne  :D 

Na va, visas pakalbinau, galėsiu eit toliau dirbt. Nors dar nepriklauso, dar visas 6min nepriklausys  :D Juokauju aišku, nepiktai per dantį traukiu, V-Rine  :) 

Vakar po darbo grįžau namo išvargus, išsunkta visa. Tai nuvažiavom su vyru pavalgyt vakarienės į vietinį ale australų kabakėlį. Priputau mėsos, baltymų  :D  :D Apsipirkom šiek tiek dar ir grįžom namo.

Šiandien po darbo lėksiu pasportuot ir paskui namo sriubos virt  :) Daugiau kaip ir nieko įdomaus.

Tiesa, kokie visų planai savaitgaliui, ką numačiusios?  :) 

Gražaus penktadienio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
Almost tas priklauso/nepriklauso tai žinai, situacija situacijai nelygi.
Kas mano pareigybei dasideda papildomi kokie darbai tai man nevarbu. Bet visai kitos pareigybės moteris išėjo į dekretą. kai kuriuos skubius netidėliojamus darbus pavedė man daryti su 10 pr. priedu, nes naujo žmogaus nepriėmė. Įvardindami konkrečius skubius darbus. Noriu pabrėžt- mūsų pareigos skirtingos. Dabar užmetė visus kitus likusius darbus, be jokio priedo. Šiaip- nes reikia padaryt... O kodėl kito asmens nepriima- o todėl nes taupo... o darbus liepia padaryt už ačiū. Taip neturėtų būt. dabar koks kitas darbuotojas ne tavo skyriaus išeina sakykim iš tavo darbo įdekretą. Ir liepia visus darbus jo tau nudirbt, už tą patį.... va šiaip- eik pvz buhalterijsovesti, nemoki- išmoksi.... gaunasi dirbi jau 2 etatais už 1 algą. Tipo normaliai? manau nelabai tongue.gif
Atsakyti

Almost tas priklauso/nepriklauso tai žinai, situacija situacijai nelygi.

Kas mano pareigybei dasideda papildomi kokie darbai tai man nevarbu. Bet visai kitos pareigybės moteris išėjo į dekretą. kai kuriuos skubius netidėliojamus darbus pavedė man daryti su 10 pr. priedu, nes naujo žmogaus nepriėmė. Įvardindami konkrečius skubius darbus. Noriu pabrėžt- mūsų pareigos skirtingos. Dabar užmetė visus kitus likusius darbus, be jokio priedo. Šiaip- nes reikia padaryt... O kodėl kito asmens nepriima- o todėl nes taupo... o darbus liepia padaryt už ačiū. Taip neturėtų būt. dabar koks kitas darbuotojas ne tavo skyriaus išeina sakykim iš tavo darbo įdekretą. Ir liepia visus darbus jo tau nudirbt, už tą patį.... va šiaip- eik pvz buhalterijsovesti, nemoki- išmoksi.... gaunasi dirbi jau 2 etatais už 1 algą. Tipo normaliai? manau nelabai

Tikrai pritariu ir sutinku, kad situacija situacijai nelygi  :) 

Pas mus komandoj (ne įmonėj, nes ji per didelė ir per skirtinga pareigybėmis, kad apie ją kalbėčiau) tikrai būna, kad žmonės suserga ilgam, kad atostogauja, kad nusprendžia išeit. Tada jų darbai perleidžiami / perduodami kitam. Algos pakėlimas vyksta vieną kartą į metus, jeigu valdžia patenkinta darbo rezultatais per visus praėjusius metus.

Tai kaip viskas vyksta tokiais atvejais? Paprastai. Sėdi ir dirbi  :) Mokaisi, įdomaujiesi, kiti padeda, kas žino geriau / daugiau / labiau. Taip įgauni daugiau žinių, patirties ir atėjus algos kėlimui oi kaip gali į savo naudą viską pasukt.

O jau kai darbe pradedi sėdėt komforto zonoj ir pasakot "Man nepriklauso / Aš nenoriu / Man nepatinka", tai pasiūlymas tik vienas - gal pažiūrėk ir paieškok kažkur, kur labiau patinka, kur būtų geriau, kur pats norėtum domėtis, sužinot, mokytis, kur patiktų daryt skirtingus dalykus  :) 

Asmeniškai aš pradėjau nuo visiškai skirtingos pozicijos, nei kad dabar esu. Tai kaip viskas nutiko? Va taip ir nutiko. Paskyrė darbą, kuris pagal pareigybes man nepriklausė. Išmokau, įvaldžiau, gavau būtent tas pareigybes. Paskui gavau papildomų darbų. Vėlgi - nepriklausė. Dirbau už dyką, už ačiū ale. Ir kas po to? Gavau ir tas pareigybes  :) Nu ir dirbau dvi pareigybes už vieną algą. Ale kai atėjo metinės peržiūros - labai puikiai galėjau papasakot pasiekimus ir dabar jau savo lūkesčius  :) 

Aišku, vėlgi grįžtant prie pirmos minties - viskas priklauso nuo situacijos IR nuo paties asmens požiūrio  :)​ 

Atsakyti
Almost,juk zinai,kad LT visiskai neatsizvelgia nei i tavo nuopelnus,nei i stengimasi..Jie tik nori,kad dirbtum kuo daugiau uz kuo mazesni atl..
Atsakyti

Almost,juk zinai,kad LT visiskai neatsizvelgia nei i tavo nuopelnus,nei i stengimasi..Jie tik nori,kad dirbtum kuo daugiau uz kuo mazesni atl..

Tikrai ne visur ir ne visada taip Lietuvoj yra  :) 

Aš žinau, kad skirtingos šalys, bet nu visur visokių ir gnydų, ir gerų darbdavių yra  :) Ir nuo pačio žmogaus požiūrio, noro bei nusiteikimo daug kas irgi priklauso. Tokia mano nuomonė, nu ką dabar  :) 

Atsakyti