Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos, pagaliau prisėdau pasisveikinti ir tik dabar pagaliau su kava :) labai greitas ir užimtas rytas, nors koks jau rytas, pusdienio kaip ir nebėra :rolleyes: 

Įdomiai diskutavot, viską perskaičiau, bet diskutuoti nelabai dabar turiu laiko, tik manau Giega tikrai negali teigti, kad visur neatsižvelgiama į darbuotojus, nes nėra taip tikrai.

V-rine, va kokios dramos pas Jus, vaje vaje :D svarbu, kad laikinai, svarbu, kad išsisprendžia viskas :rolleyes: 

Almost, faina labai skaityti ir jaučiasi, kad patinka Tau Tavo darbas, kad esi šiuo metu ten, kur turi būti ir apskritai esi šaunuolė, kad nesėdi vietoj, vis pirmyn ir pirmyn :4u: 

Mickute, galvoji kur savo šventę minėsi? :mirksiukas: 

Na, o mes vakar labai jaukiai pasibuvom pas draugus, pasisedėjom, priskanavom visko ir nors įtarėm, turėjom tokių minčių, bet, kai atnešė keksiukus ant kurių kvietimas tapti jų vestuvių liudininkais, tai vaje man emocijos sukilo, apsiašarojau :wub: tai va turėjom progą vakar, dėjom kalbos, tik gaila, kad ne savaitgalis ir ilgiau pasibūti negalėjom.

Šiandien po darbų lėksim atsipalaiduoti į pirtis/jacuzzi, jau laukiu, nes kažkokia įsitempus esu, nervuota, tai va daugiau jokių planų, nes grįžę tiesiai į patalus :) rytoj žiūrėsim koks oras ir galbūt su mamuku į Klp Kaziuko mugę nulėksim apsidairyti, visai norėčiau, jei nebus tokio vėjo ir žiemiško oro kaip šiandien :D​ 

Atsakyti

Almost, faina labai skaityti ir jaučiasi, kad patinka Tau Tavo darbas, kad esi šiuo metu ten, kur turi būti ir apskritai esi šaunuolė, kad nesėdi vietoj, vis pirmyn ir pirmyn :4u:

Na, o mes vakar labai jaukiai pasibuvom pas draugus, pasisedėjom, priskanavom visko ir nors įtarėm, turėjom tokių minčių, bet, kai atnešė keksiukus ant kurių kvietimas tapti jų vestuvių liudininkais, tai vaje man emocijos sukilo, apsiašarojau :wub: tai va turėjom progą vakar, dėjom kalbos, tik gaila, kad ne savaitgalis ir ilgiau pasibūti negalėjom.

Šiandien po darbų lėksim atsipalaiduoti į pirtis/jacuzzi, jau laukiu, nes kažkokia įsitempus esu, nervuota, tai va daugiau jokių planų, nes grįžę tiesiai į patalus :) rytoj žiūrėsim koks oras ir galbūt su mamuku į Klp Kaziuko mugę nulėksim apsidairyti, visai norėčiau, jei nebus tokio vėjo ir žiemiško oro kaip šiandien :D​ 

Ačiū  :4u: 

Juk gi ir pas mane buvo visko, kol atėjau iki čia, kur dabar esu; kol tikrai galiu drąsiai pasakyt, kad aš myliu savo darbą, myliu tai, ką dabar darau. Ir atleista buvau dėl etatų mažinimo iškart po savų vestuvių grįžus, ir pro mikrovaldymą teko praeit, ir dirbt darbe, kur absoliuti neteisybė buvo. Ir viskas čia, toj aukso žemėj, tikrai ne tėvynėj Lietuvoj  :D Bet visa tai man leido ateit čia, kur jaučiuos nuostabiai tiesiog. Teko ir požiūrį pakeist, ir susitaikyt su įvairiom situacijom, ir išmokt labai daug. Bet dabar aš tikrai džiaugiuosi viskuo  :) 

Kaip smagu, laukia superinis ruošimasis šventei  :wub: 

Tiesa, vis norėjau paklaust, ar lepinaisi jau Levandoj? Ar patiko?  :)​ 

Atsakyti
Aisku negaliu sakyt,kad va Lt tik viskas blogai,o kitur tik gerai.. Bet tikrai zinau atveju ir ne viena,kur visiskai nesiskaito su darbuotojais.. Aisku spjautu ir iseitu is tokio darbo,bet ar zinot,kaip sunku virs 50m susirast kita darba lt? Tai ir sedi,kencia.. Ir dirba dvigubai uz ta pati atl ir vis tiek valdziai neitinka..

Vogue,tai kada tos vestuves bigsmile.gif Dideles planuoja ar tik seimynines?
Atsakyti
Almost,ne vien nuo požiūrio priklauso...ir nuo algos. Ir aišku- biudžetinėse įstaigose nėra algų pakėlimų kažkokių ir t.t. Niekas to finansiškai niekada neįvertina- na apie gražius žodžius nekalbu, jų tikrai gaunu daug...o alga kaip ir biudžetinė. ir nėra jokių numatymų kad ji už gerą darbą keisis- o tuo pačiu vadinasi ir motyvacijos dirbt už kelis už tą pačią algą. O gražių žodžių į burną neįdėsi ir paltuko nenusipirksi tongue.gif Taigi kodėl dirbti kai nėra finansinio paskatinimo? iš idėjos nebent....

Vogue nu nėra jokių dramų pasmus biggrin.gif biggrin.gif . Yra tik maištaujantys vaikai/paaugliai ir tiek. Pamatysi- kasdiena is iššūkiai su jais. vieną dieną vienas nusprendžia kad neis į muziką, ir aplamai įmokyklą.... kita- kad bendrabuty nebegyvens, antrą dieną vėl kažkas... tai tik gyvenimas kasdienis ...nu absuliut ne dramos... biggrin.gif biggrin.gif o su mažais vaikais tai aplamai dramos, ogogo, maniškiams dabar jau bent dar bent replikuot ir savas tiesas įrodyt jau gali, o mažas užsimano ir ieškok kompromisų...kad įmėnulį skrist va negali ir viskas smile.gif
Atsakyti

Tiesa, vis norėjau paklaust, ar lepinaisi jau Levandoj? Ar patiko?  :)​ 

Dar ne :mirksiukas: bet kaip tik vieną dieną pagalvojau, kad reikėtų jau pasilepinti :bigsmile: 

P.s. Mes čia apie dovaną, kurią gavau nuo Almost gimimo dienos proga :wub: 

Tai ir sedi,kencia.. Ir dirba dvigubai uz ta pati atl ir vis tiek valdziai neitinka..

Vogue,tai kada tos vestuves bigsmile.gifDideles planuoja ar tik seimynines?

Tikrai pritariu, yra visokių situacijų ir pati turiu n tokių pavyzdžių :rolleyes: bet taip pat turiu pavyzdžių, kai žmonės savo sunkiu darbu pasiekė ko norėjo, užsitarnavo darbe pagarbą, algos pakėlimą ir pan. Tai tų situacijų yra visokių. 

Vestuvės vasaros pradžioje :mirksiukas: 

Atsakyti

o as jau namie  :P   dar spejom ir i LIDLa uzsukti . valio savaitgalis  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Almost,juk zinai,kad LT visiskai neatsizvelgia nei i tavo nuopelnus,nei i stengimasi..Jie tik nori,kad dirbtum kuo daugiau uz kuo mazesni atl..

a butent.  tarkim ir pas mus buna-  truksta vyru, tai varo ir mus moteriskes vyriskus darbus dirbti, nu kur tikrai reikia daugiau jegos. aisku einam. juk mes viska sugebam.  negalim atsakyti. nepasakysim kad tai mums nepriklauso. bet atlyginimas tai  musu mazesnis nei vyru . ir ka ? galvojat dadeda  ? Nejuokinkit. varykit  lygiai, bet algos skirtingai.

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 03 01, 12:53)
<p>o as jau namie  tongue.gif   dar spejom ir i LIDLa uzsukti . valio savaitgalis  wub.gif  wub.gif </p>

Ko cia taip anksti bigsmile.gif

QUOTE(mickute7 @ 2019 03 01, 13:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72369247" data-time="1551438060"><div><p>Almost,juk zinai,kad LT visiskai neatsizvelgia nei i tavo nuopelnus,nei i stengimasi..Jie tik nori,kad dirbtum kuo daugiau uz kuo mazesni atl..</p></div></blockquote><p>a butent.  tarkim ir pas mus buna-  truksta vyru, tai varo ir mus moteriskes vyriskus darbus dirbti, nu kur tikrai reikia daugiau jegos. aisku einam. juk mes viska sugebam.  negalim atsakyti. nepasakysim kad tai mums nepriklauso. bet atlyginimas tai  musu mazesnis nei vyru . ir ka ? galvojat dadeda  ? Nejuokinkit. varykit  lygiai, bet algos skirtingai.</p>

blink.gif blink.gif O kodel vyrai daugiau gauna?
NA as ir LT dirbau,vienodai su vyrais atl gaudavau,ir cia UK kiek dirbau,visur vienodas atl buvo,nebent pareigos aukstesnes..
Atsakyti

Aha, kodėl vyrai daugiau gauna?  :huh2: 

Atsakyti

Savaitgaliui siaip planu neturiu, namus pasitvarkyti. ir ryt i kirpykla. nors sirguliuoja mano dar kirpeja, cia jau ji kiek savaiciu sirgo, bet ka susiskambinom, , sake gerai,  ateis pagrazins mane  :P  ten kad tik pakirpti ar del antakiu netrukdyciau jau , bet noriu  daugiau atsinaujinti  :P  pavasaris, reikia ryskesniu spalvu  :D  tai  siandien tik nusisviesinsiu , o rytoj  pamargins  :) mazdaug susakiau  variantus ko noriu, tai  ryt  ziuresim  :bigsmile: reikia gimtadieniui pagaliau pasikeisti  :ax: 

Mickute, galvoji kur savo šventę minėsi? :mirksiukas:

Namie, ramiai, ne jubiliejiai dar kokie  :ax:​ 

Atsakyti

aha. ir mums idomu.  :hmm:​ 

Atsakyti

Aisku negaliu sakyt,kad va Lt tik viskas blogai,o kitur tik gerai.. Bet tikrai zinau atveju ir ne viena,kur visiskai nesiskaito su darbuotojais.. Aisku spjautu ir iseitu is tokio darbo,bet ar zinot,kaip sunku virs 50m susirast kita darba lt? Tai ir sedi,kencia.. Ir dirba dvigubai uz ta pati atl ir vis tiek valdziai neitinka..

Žinau, kaip sunku. Iš artimos aplinkos, deja. Bet kartu žinau, kad būnant tokio amžiaus jau ir patirtis, ir žinių bagažas kitas, nei 20 - 30m jaunesnių, tai vėlgi priklauso viskas nuo srities, kur ieškomas tas darbas.

Šiaip turiu labai artimoj aplinkoj labai skirtingų pavyzdžių darbo būtent biudžetinėse, valstybinėse įstaigose. Tiek itin gerų, tiek itin prastų. Bet tokia situacija yra visur, visam pasauly  :) 

Almost,ne vien nuo požiūrio priklauso...ir nuo algos. Ir aišku- biudžetinėse įstaigose nėra algų pakėlimų kažkokių ir t.t. Niekas to finansiškai niekada neįvertina- na apie gražius žodžius nekalbu, jų tikrai gaunu daug...o alga kaip ir biudžetinė. ir nėra jokių numatymų kad ji už gerą darbą keisis- o tuo pačiu vadinasi ir motyvacijos dirbt už kelis už tą pačią algą. O gražių žodžių į burną neįdėsi ir paltuko nenusipirksi. Taigi kodėl dirbti kai nėra finansinio paskatinimo? iš idėjos nebent....

Aš žinau, kad kai kuriose valstybinėse įmonėse žmonės gauna labai puikų finansinį paskatinimą švenčių laikotarpiu - 13 atlyginimą  :) 

Dar ne :mirksiukas: bet kaip tik vieną dieną pagalvojau, kad reikėtų jau pasilepinti :bigsmile:

Paklausiau, nes kažkaip galvojau, kad ten gan trumpas galiojimas buvo  :D 

o as jau namie  :P   dar spejom ir i LIDLa uzsukti . valio savaitgalis  :wub:  :wub:​ 

Tai su tuo ir sveikinu  :) Man dar teks padirbėt ir pajudėt iki savaitgalio..

O kodel vyrai daugiau gauna?

Aš galvoju, kad gali būti dėl darbo tipo, jeigu skirstomas darbas yra. Ta prasme vyrai gali ten vežiot, kraut, pjaut ir t.t., o moterims skiria lengvesnius darbus. 

Aišku jau kai prasideda vienodi darbai visiems, tai ir atlyginimus turėtų suvienodinti tikrai.

Atsakyti