O šiaip aš prieš Kalėdas, Kalėdoms ir dabar kai buvau grįžus, tai kolegoms parvežiau Vilniaus ir Sostinės saldainių. Kažkurie iš jų tai ohoho stiproki tokie dėl alkoholio. Nu ir ką - ir sukapojo bernai, ir dar prašo, kai siuntinį tėvai darys, kad įdėtų. Labai jiems skanūs ir kad su alkoholiu, tai ne problema
Siandien pasistaciau masina prie parduotuves po medziu,grizau-visa apsikta pauksciu..Grizus su servetele apvaliau,nes plaut tingejau..DAbar mazoji grizo,tiek prisisisiojus i pampi,kad net kiaurai,o as paemiau ant ranku-teko eit persirenginet,nes visa slapia ir as
KAip ten Almost sakai?Svarbu nesusireiksminti
Būtent
Ir dar įsižeidimas yra įsižeidusiojo reikalas
Rankenukų mūšis įvyko, terbos suplyšo, mergos apsikabino, visi susitaikė ir išėjo kadrilio šokt
Amen 😆😆😆😆😆😆
Papildyta:
Ai va kepu kotletus ir galvoju - o kaži nuo ko priklauso kiek alkoholio žmogus na kaip čia pasakius..na gali išgerti neapgirtęs. Man pvz užtenka taurės šampės. ...nu žiauriai mažai ir aš jau jaučiu jo poveikį. Nesu ten lb maža ar smulki, tai kaži kodel.....
Bet yra atveju,kai ir nuo taures pasigeriau ir ejau miegot,palikus SM drauges baliavot savam kieme su MB
PAstebejau,kad greiciau apgirsti,jei geri ant tuscio skrandzio..TAi stengiuos pirmiau pavalgyt,o paskui jau vyneliu vaisintis
Na damos, diskusija visada gerai ir nuomonės skirtingos taip pat labai gerai, kitaip juk ir nebus
svarbu mokėti priimti ir aišku pačią nuomonę išsakyti be ižeidinėjimų
O man kartais užtenka ir poros taurių, o kartais ir po 4 nejaučiu nieko, nes nuo daug ko priklauso
ir nuo nuotaikos, ir nuovargio, ir va kaip Giega rašo nuo suvalgyto maisto kiekio, nes tikrai, jei mažai valgius esu per dieną, o vakare koks pasisedėjimas, tai iškart galvon duoda
Iškepiau žuvies, ryt salotų su ja pamakaluosiu, tai bus gerai pietums, nes visiškai nebesugalvoju ko noriu ir ką gaminti. Tik va žinau, kad savaitgalį midijas gaminsimės, labai norim
baigiau jau savo darbus, kaip prisedau, tai 3 valandas subines nuo sofkes net nepakeliau,nelabai patogu prie to mano stalo dirbti, o ir valgyt kazko norejosi, bet norisi greiciau jau viska pabaigti, tai MB koki obuoli papjausto, tai saldaini man islukstena, o tai sedziu ir krizenu- sakau per darbus tuoj sukusiu
pabaigiu savo seriala spoksoti ir virstu greiciau i lovyte, o tai darbingos dienos laukia, varom pilnu tempu vel vadinasi
Labas rytelis
kazkaip dar pavargusi jauciuosi, noriu grieciau savaitgalio