Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O šiaip aš prieš Kalėdas, Kalėdoms ir dabar kai buvau grįžus, tai kolegoms parvežiau Vilniaus ir Sostinės saldainių. Kažkurie iš jų tai ohoho stiproki tokie dėl alkoholio. Nu ir ką - ir sukapojo bernai, ir dar prašo, kai siuntinį tėvai darys, kad įdėtų. Labai jiems skanūs ir kad su alkoholiu, tai ne problema  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
KAip ten Almost sakai?Svarbu nesusireiksminti biggrin.gif

Siandien pasistaciau masina prie parduotuves po medziu,grizau-visa apsikta pauksciu..Grizus su servetele apvaliau,nes plaut tingejau..DAbar mazoji grizo,tiek prisisisiojus i pampi,kad net kiaurai,o as paemiau ant ranku-teko eit persirenginet,nes visa slapia ir as biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 27 kovo 2019 - 18:50
Beje o kai tada diskutavom kad darbe degtinę tipo gėrę gi poto išsiaiškinom kad tik saldainius. Buvau nesupratusi. Taigi nesijuokit man če ka saldainiais valgot tai ir pipiec 😅😅😅😅 kaži kiek tų saldainių reiktų suryt kad kiek pripūstum 😆
Atsakyti

KAip ten Almost sakai?Svarbu nesusireiksminti

Būtent  :D 

Ir dar įsižeidimas yra įsižeidusiojo reikalas  :D  :D​ 

Atsakyti
Yra tokie Laimos saldainiai Prozit(vel mazoji kompo pele nuzaide,nebeveikia,o be jos as nemoku nukopinti),va ju dezute suvalgius,tikrai kazkiek pripustum mirksiukas.gif
Atsakyti
O kad įtikimiau atrodytų kad be blogų norų buvau - Mickute atsiprašau jei įžeidžiau savo pastebėjimais ir klausimais. Daugiau taip nebedarysiu.
Atsakyti

Rankenukų mūšis įvyko, terbos suplyšo, mergos apsikabino, visi susitaikė ir išėjo kadrilio šokt  :rolleyes:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 03 27, 19:03)
<p>Rankenukų mūšis įvyko, terbos suplyšo, mergos apsikabino, visi susitaikė ir išėjo kadrilio šokt  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif​ </p>

Amen 😆😆😆😆😆😆
Papildyta:
Ai va kepu kotletus ir galvoju - o kaži nuo ko priklauso kiek alkoholio žmogus na kaip čia pasakius..na gali išgerti neapgirtęs. Man pvz užtenka taurės šampės. ...nu žiauriai mažai ir aš jau jaučiu jo poveikį. Nesu ten lb maža ar smulki, tai kaži kodel.....
Atsakyti
Retai geri biggrin.gif biggrin.gif MAn butelis vyno kaip niekur nieko mirksiukas.gif Antra jau jauciu..MB esu prisakius,kad jokiais budais man neduotu trecio butelio,nes as tai isgert galiu,tik va paskui jau laaaabai sergu biggrin.gif TAi prisakyta,kad ir kaip neikalbineciau,ipilt vandeni biggrin.gif Nes paskui realiai tik ranka-burna,svarbu kazka kilnot biggrin.gif
Bet yra atveju,kai ir nuo taures pasigeriau ir ejau miegot,palikus SM drauges baliavot savam kieme su MB biggrin.gif
PAstebejau,kad greiciau apgirsti,jei geri ant tuscio skrandzio..TAi stengiuos pirmiau pavalgyt,o paskui jau vyneliu vaisintis mirksiukas.gif
Atsakyti

Na damos, diskusija visada gerai ir nuomonės skirtingos taip pat labai gerai, kitaip juk ir nebus :) svarbu mokėti priimti ir aišku pačią nuomonę išsakyti be ižeidinėjimų :) 

O man kartais užtenka ir poros taurių, o kartais ir po 4 nejaučiu nieko, nes nuo daug ko priklauso :rolleyes: ir nuo nuotaikos, ir nuovargio, ir va kaip Giega rašo nuo suvalgyto maisto kiekio, nes tikrai, jei mažai valgius esu per dieną, o vakare koks pasisedėjimas, tai iškart galvon duoda :D 

Iškepiau žuvies, ryt salotų su ja pamakaluosiu, tai bus gerai pietums, nes visiškai nebesugalvoju ko noriu ir ką gaminti. Tik va žinau, kad savaitgalį midijas gaminsimės, labai norim :bigsmile: 

Atsakyti

baigiau jau savo darbus, kaip prisedau, tai 3 valandas subines nuo  sofkes net nepakeliau,nelabai patogu prie to mano stalo dirbti, o ir valgyt kazko norejosi, bet norisi greiciau jau viska pabaigti, tai MB koki obuoli papjausto, tai saldaini man  islukstena, o tai sedziu ir krizenu- sakau per darbus  tuoj sukusiu  :D  :D  :D  :D pabaigiu savo seriala spoksoti  ir virstu greiciau i lovyte, o tai  darbingos dienos  laukia, varom pilnu tempu vel vadinasi  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis

kazkaip dar pavargusi jauciuosi, noriu grieciau savaitgalio  :P​ 

Atsakyti