Pvz vakar as isgeriau taure vyno
Pvz vakar as isgeriau taure vyno
TAi siandien V-rine puolat. As pilnai suprantu ir ja. Jei ji nedaug geria,tai gal but tikrai keistai atrodo visokie isejimai i bariukus ir namu alhogolizmas. Turiu draugeli,cia tas,kur katik 50meti sventem. Jis isgeria tik per va tokias dideles sventes-gimtadienius,naujus metus..UZ tai zmona jau laiko alhogolike,nes ta megsta savaitgaliais vyno isgert be progos As irgi beveik alhogolike,nes pritariu tai draugei
Nu aš tai nematau niekur puolimo, Dievaži. Kodėl žmonės taip prisigalvoja?
Man patinka moteriška logika, tikrai. Iš nieko gali tris dalykus padaryt: šukuoseną, salotas ir skandalą.
Man tiesiog įdomu, kodėl žmogui va akcentas iškart krenta ant alkoholio, o ne ant susitikimų, pasibendravimų, pasižmonėjimų ir tiek
As suprantu diskusija,bet kazkaip iseina,kad kitos ne visada supranta..VA kad ir Mickute vakar kazkaip piktai atrasinejo,nors nemanau,kad V-rine ja prie melynanosiu priskyre
Nu kodėl mickute taip priėmė, tai ir aš nesupratau tikrai. Nemanau jokiu būdu, kad V-Rinė tai turėjo minty. O kadangi, manau, nei viena nesupratom, tai į jų kivirčą ir nesikišom.
Aš paklausiau grynai tik dėl to, kad atkreipiau dėmesį, jog V-Rinei dažniausiai užstringa būtent ta taurė vyno, bokalas alaus ir pan. Ir tikrai suprantu, kad ji nevartoja daug alkoholio ar pan. Bet man pvz. kiti dalykai užstringa, tai aš todėl ir klausiu, kodėl taip va
Jokių sliekų iš mano pusės, kai saka
Ia pat ryto i pardes nulekiau,dabar reiktu eit susitvarkyt namus,valgyt isvirt,kol nieko namie nera
Noriu ir aš vyno
jei eitumėm kažkur pietų, tai tikrai užsisakyčiau taurę, bet darbe nėra ir kažkaip nelabai gal darbe
tai manau aš tik savaitgalį skanausiu, tik atsargos mažėja - reikia pirkt
Po darbo. dar valanda ilgiau padirbejau, kol MB atvaziavo pasiimti, nes prisigriebiau darbo namo, tai va kol ant pagreicio uzkandu, sedu toliau darbuotis
Oj tikrai taip. Šiek tiek ir nerimauju, bet labai laukiu tikrai. Niekad gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad va tokią kelionę turėsim. Kažkaip visad atrodė kažkas nepasiekiamo, o paskui kiek pašnekėjom su vyru, draugais, tai išsikeli tokį tikslą, jo sieki ir tikrai kiekvienas kartą gyvenime gali sau leisti kažkokią labai didelę ir ypatingą kelionę. Ir tebūnie ji bus ar į gretimą kaimą, ar į kitą šalį, ar į kitą žemyną, bet tikrai kiekvienas kartą gyvenime sau gali leisti pasilepint
Keliese cia varot ? eina sau kaip faina turetu buti. Kiek apti kelione truks ? su persedimais juk skrisit ?
As suprantu diskusija,bet kazkaip iseina,kad kitos ne visada supranta..VA kad ir Mickute vakar kazkaip piktai atrasinejo,nors nemanau,kad V-rine ja prie melynanosiu priskyre
o as kazkaip iziurejau plyta i mano darza. nes jau tiek stebetis kad vyras alaus pasiulytu, tai atrodo kazkas is kosmoso serijos. negeri, tai ir negerk, nesiulau. bet cia tiek nuostabos kad eit pasokti i melyniuku bara ? toks vaizdas kad vien tokie ten renkasi, reiskia tai mano draugeliai, tai ir as tokia pati. cia kaip pernai paminejau kad atsinesiau saldainiu su snapsu i darba per gimtadieni, tai pirmiausiai jos nuostaba buvo- jus darbe snapsa geriat ? turbut su savo pokalbiais sudariau pati savo toki ivaizdi
kazkaip negerai pasijutau.
Galbūt gyvenam skirtingus gyvenimus todėl keistai kai kurie ypročiai mums atrodo. aš suprantu su draugėm vyno taures - aš jo irgi išgeriu.. jokios nuostabos....taip .man keistai skamba su vyru alaus išgert bare - bet tik šiaip gerietiškai pastebėjau ir pajuokavau be asmeninių įžeidimų. Bet aš tiesiogiai neįžeidžiau kaip Mickutė mane pvz o kas ten kaip atrodo ir kur kur matome kas mėtomas plytas ir kaip rašo " įsivaizdavau" tai jau asmeniniai įsivaizdavimai ir jau asmeniniai mąstymai. O mane pvz tesiai šviesiai įžeidė ir tai normaliai . Tipo .
Ai o dėl šnapso gėrimo darbe tai irgi - man keistai nuskambėjo yodėl paditikslinau ir tiek. (Nesakiau oi tu anokia tokia ir trečioke... ) nes nesu to dariusi niekada savo gyvenime. Net va paklausiau vyro ar jis yra gėręs darbe - irgi nėra...
Aš nesakiau ko sėdi su mėlyniukais ir geri. Aš juokavau kad va įsivaizduoju....ir dar pridejau tik tu nepyk. O man tipo pch sėdėk kaime ir nelysk į viešumą ar kaip ten 😅😅😅😅😅. Nu normaliai.
Ai man dzin. Kaimas ne diagnozė ir ne profesija ☺ ne visada žmoguje iš kaimo kaimas gyvena 😆 😆 kartais būna oi atvirkščiai....
NA sitam darbe tai aisku,kad negeriu
LT dirbau parduotuvej,tai kaip perdavimas,tai isgertuves privalomos...Eini pas direktore atsiskaityt,nesi ir buteli-PRIVALOMA buvo..Aisku,kiek gersi jau nuo pacios priklausydavo..Direktore tai su visais skyriais atskirai gerdavo,as kai snapsu nemegeja,tai pavaidindavau,kad isgeriu.Pvz,sau puse ar tik vos vos isipili,o direkrorei-pilna
Cia UK kai fabrike dirbau tai irgi per koki gimtadieni isgerdavom per pietus
PArde kai turejau,tai ir su klientais karta gerem
Pvz šiandien buvo sunki diena, kitam mieste susirinkimas, viršininkai, poto važiavom kolegės pasigimdžiusios lankyt (na jau kelių mėn vaikas), darbo metu viskas, tai ta kolegė pasiūlė šampės (jos namuose), nu sakom gal ne... dar į darbus grįšim
Aš suprantam skirtingos aplinkos, šeimos ir gyvenimai. Bet aš niekada nesityčiojau ir nepriekaištavau jums- kiekviena gyvenam kitaip ir tiek. Bet supratau kad net paklausti negalima....r pajuokauti... Supratau kad čia geriausia kalbėt monologais ne diskusijom
Ai dzin man
Geriau einu kotletų kepti. Nor galva sako eik gult, nes sprogsiu
Visur tikrai, mano nuomone, galima ir pajuokat, ir paklaust, ir per dantį patraukt. Labai svarbu ir pačioms mokėt tai priimti, jeigu pačios taip elgiamės su kitais
Ir čia tikrai netaikau vienai kažkuriai konkrečiai, sakau apskritai iš esmės. Kaip ir pati apie save darbe kolegoms ir šiaip draugams pasakau: aš moku iš savęs pasijuokt, neturiu tikrai problemos su tuo. O kaip gi galėčiau nemokėt, jeigu iš kitų pasijuokt kartais irgi sau leidžiu? Neleisčiau to, jeigu pati pajuokos priimt nemokėčiau