Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

TAi siandien V-rine puolat biggrin.gif biggrin.gif As pilnai suprantu ir ja mirksiukas.gif Jei ji nedaug geria,tai gal but tikrai keistai atrodo visokie isejimai i bariukus ir namu alhogolizmas mirksiukas.gif Turiu draugeli,cia tas,kur katik 50meti sventem mirksiukas.gif Jis isgeria tik per va tokias dideles sventes-gimtadienius,naujus metus..UZ tai zmona jau laiko alhogolike,nes ta megsta savaitgaliais vyno isgert be progos biggrin.gif As irgi beveik alhogolike,nes pritariu tai draugei biggrin.gif

Pvz vakar as isgeriau taure vyno mirksiukas.gif Siaip..Be progos mirksiukas.gif Vien todel,kad buvo butelis atidarytas biggrin.gif Negi leisi surugti biggrin.gif
Atsakyti

TAi siandien V-rine puolat. As pilnai suprantu ir ja. Jei ji nedaug geria,tai gal but tikrai keistai atrodo visokie isejimai i bariukus ir namu alhogolizmas. Turiu draugeli,cia tas,kur katik 50meti sventem. Jis isgeria tik per va tokias dideles sventes-gimtadienius,naujus metus..UZ tai zmona jau laiko alhogolike,nes ta megsta savaitgaliais vyno isgert be progos As irgi beveik alhogolike,nes pritariu tai draugei

Nu aš tai nematau niekur puolimo, Dievaži. Kodėl žmonės taip prisigalvoja?  :blink:  :rolleyes:  :D  :D  :D 

Man patinka moteriška logika, tikrai. Iš nieko gali tris dalykus padaryt: šukuoseną, salotas ir skandalą.

Man tiesiog įdomu, kodėl žmogui va akcentas iškart krenta ant alkoholio, o ne ant susitikimų, pasibendravimų, pasižmonėjimų ir tiek  :rolleyes:​ 

Atsakyti
As suprantu diskusija,bet kazkaip iseina,kad kitos ne visada supranta..VA kad ir Mickute vakar kazkaip piktai atrasinejo,nors nemanau,kad V-rine ja prie melynanosiu priskyre biggrin.gif
Atsakyti

As suprantu diskusija,bet kazkaip iseina,kad kitos ne visada supranta..VA kad ir Mickute vakar kazkaip piktai atrasinejo,nors nemanau,kad V-rine ja prie melynanosiu priskyre

Nu kodėl mickute taip priėmė, tai ir aš nesupratau tikrai. Nemanau jokiu būdu, kad V-Rinė tai turėjo minty. O kadangi, manau, nei viena nesupratom, tai į jų kivirčą ir nesikišom.

Aš paklausiau grynai tik dėl to, kad atkreipiau dėmesį, jog V-Rinei dažniausiai užstringa būtent ta taurė vyno, bokalas alaus ir pan. Ir tikrai suprantu, kad ji nevartoja daug alkoholio ar pan. Bet man pvz. kiti dalykai užstringa, tai aš todėl ir klausiu, kodėl taip va  :D​ Jokių sliekų iš mano pusės, kai saka

Atsakyti
O as ir siandien visai vyno noresiu vakare mirksiukas.gif Jo visada namie yra biggrin.gif Tik va ryt i darba,tai nelabai noriu gert...Penktad isgersiu rolleyes.gif

Ia pat ryto i pardes nulekiau,dabar reiktu eit susitvarkyt namus,valgyt isvirt,kol nieko namie nera biggrin.gif
Atsakyti

Noriu ir aš vyno :) jei eitumėm kažkur pietų, tai tikrai užsisakyčiau taurę, bet darbe nėra ir kažkaip nelabai gal darbe :D tai manau aš tik savaitgalį skanausiu, tik atsargos mažėja - reikia pirkt :D​ 

Atsakyti

Po darbo. dar valanda  ilgiau  padirbejau, kol MB atvaziavo pasiimti, nes prisigriebiau darbo namo, tai  va kol ant pagreicio uzkandu, sedu toliau darbuotis

Oj tikrai taip. Šiek tiek ir nerimauju, bet labai laukiu tikrai. Niekad gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad va tokią kelionę turėsim. Kažkaip visad atrodė kažkas nepasiekiamo, o paskui kiek pašnekėjom su vyru, draugais, tai išsikeli tokį tikslą, jo sieki ir tikrai kiekvienas kartą gyvenime gali sau leisti kažkokią labai didelę ir ypatingą kelionę. Ir tebūnie ji bus ar į gretimą kaimą, ar į kitą šalį, ar į kitą žemyną, bet tikrai kiekvienas kartą gyvenime sau gali leisti pasilepint  :)​ 

Keliese cia varot ? eina sau kaip faina turetu buti. Kiek apti kelione truks ? su persedimais juk skrisit ? 

Atsakyti

As suprantu diskusija,bet kazkaip iseina,kad kitos ne visada supranta..VA kad ir Mickute vakar kazkaip piktai atrasinejo,nors nemanau,kad V-rine ja prie melynanosiu priskyre biggrin.gif

o as kazkaip   iziurejau  plyta i mano darza. nes jau  tiek stebetis kad vyras  alaus pasiulytu, tai atrodo kazkas is kosmoso serijos. negeri, tai ir negerk, nesiulau. bet cia  tiek nuostabos kad eit pasokti i melyniuku bara ? toks vaizdas kad  vien tokie ten renkasi, reiskia  tai mano draugeliai, tai ir as tokia pati. cia kaip pernai paminejau kad atsinesiau  saldainiu su snapsu i darba  per gimtadieni, tai pirmiausiai jos nuostaba buvo- jus darbe snapsa geriat ?   turbut su savo pokalbiais sudariau pati savo toki ivaizdi :hmm: kazkaip negerai pasijutau. 

Atsakyti
Sveikos.
Galbūt gyvenam skirtingus gyvenimus todėl keistai kai kurie ypročiai mums atrodo. aš suprantu su draugėm vyno taures - aš jo irgi išgeriu.. jokios nuostabos....taip .man keistai skamba su vyru alaus išgert bare - bet tik šiaip gerietiškai pastebėjau ir pajuokavau be asmeninių įžeidimų. Bet aš tiesiogiai neįžeidžiau kaip Mickutė mane pvz o kas ten kaip atrodo ir kur kur matome kas mėtomas plytas ir kaip rašo " įsivaizdavau" tai jau asmeniniai įsivaizdavimai ir jau asmeniniai mąstymai. O mane pvz tesiai šviesiai įžeidė ir tai normaliai . Tipo .
Ai o dėl šnapso gėrimo darbe tai irgi - man keistai nuskambėjo yodėl paditikslinau ir tiek. (Nesakiau oi tu anokia tokia ir trečioke... ) nes nesu to dariusi niekada savo gyvenime. Net va paklausiau vyro ar jis yra gėręs darbe - irgi nėra...
Aš nesakiau ko sėdi su mėlyniukais ir geri. Aš juokavau kad va įsivaizduoju....ir dar pridejau tik tu nepyk. O man tipo pch sėdėk kaime ir nelysk į viešumą ar kaip ten 😅😅😅😅😅. Nu normaliai.
Ai man dzin. Kaimas ne diagnozė ir ne profesija ☺ ne visada žmoguje iš kaimo kaimas gyvena 😆 😆 kartais būna oi atvirkščiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 kovo 2019 - 18:07
V-rine,niekada niekada nesat darbe isgere?Jokiam?
NA sitam darbe tai aisku,kad negeriu biggrin.gif Cia net blaivumo patikrinimai gali buti biggrin.gif Bet esu ir LT darbe per pietu pertrauka prie vynelio pasedeje mirksiukas.gif Yra,net sefas states buteli,Metaxa,kaip dabar pamenu,bet jau net tada man brendziai neitiko biggrin.gif biggrin.gif
LT dirbau parduotuvej,tai kaip perdavimas,tai isgertuves privalomos...Eini pas direktore atsiskaityt,nesi ir buteli-PRIVALOMA buvo..Aisku,kiek gersi jau nuo pacios priklausydavo..Direktore tai su visais skyriais atskirai gerdavo,as kai snapsu nemegeja,tai pavaidindavau,kad isgeriu.Pvz,sau puse ar tik vos vos isipili,o direkrorei-pilna mirksiukas.gif Nu tokie laikai buvo..

Cia UK kai fabrike dirbau tai irgi per koki gimtadieni isgerdavom per pietus mirksiukas.gif Aisku ne iki prisigerimo..TAip,po taure, kita..
PArde kai turejau,tai ir su klientais karta gerem biggrin.gif biggrin.gif Nepamenu jau kokia proga buvo,bet jau beveik pries pat uzdaryma.Atejo tokie pastovus,su kuriais ir siaip pakalbedavom,kazkaip zodis po zodzio ir atsidarem sampo buteli biggrin.gif Finale 3 isgerem biggrin.gif

Atsakyti
Giega, mano stažas visas viename šitame darbe, kitur nesu dirbusi. O čia nesu gėrusi niekad. Ir svarbiausia nu niekas negeria- yra buvę progų ir pasiūlymų o gal kokio šampės, bet visos suprantam kad po šampės jau nebepadirbsi, o dienos gadintis nesinori ir aplamai dienos metu darbe, nu ne... smile.gif nesakau yra šventinių vakarėlių ne darbo aplinkoj su darbo kolektyvu- tai tikrai būna alkoholio.
Pvz šiandien buvo sunki diena, kitam mieste susirinkimas, viršininkai, poto važiavom kolegės pasigimdžiusios lankyt (na jau kelių mėn vaikas), darbo metu viskas, tai ta kolegė pasiūlė šampės (jos namuose), nu sakom gal ne... dar į darbus grįšim smile.gif Ir užteko kavos. ir tai normaliai viskas.
Aš suprantam skirtingos aplinkos, šeimos ir gyvenimai. Bet aš niekada nesityčiojau ir nepriekaištavau jums- kiekviena gyvenam kitaip ir tiek. Bet supratau kad net paklausti negalima....r pajuokauti... Supratau kad čia geriausia kalbėt monologais ne diskusijom smile.gif
Ai dzin man smile.gif
Geriau einu kotletų kepti. Nor galva sako eik gult, nes sprogsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 kovo 2019 - 18:32

Visur tikrai, mano nuomone, galima ir pajuokat, ir paklaust, ir per dantį patraukt. Labai svarbu ir pačioms mokėt tai priimti, jeigu pačios taip elgiamės su kitais  :rolleyes:  :) Ir čia tikrai netaikau vienai kažkuriai konkrečiai, sakau apskritai iš esmės. Kaip ir pati apie save darbe kolegoms ir šiaip draugams pasakau: aš moku iš savęs pasijuokt, neturiu tikrai problemos su tuo. O kaip gi galėčiau nemokėt, jeigu iš kitų pasijuokt kartais irgi sau leidžiu? Neleisčiau to, jeigu pati pajuokos priimt nemokėčiau  :rolleyes:​ 

Atsakyti