Tai siandien net Mickute ryte nepasisveikino.. Ar pramigai i darba
As jau darbe.. Pasideliojau truputi marsruta.. Sitas gatves zinau,tai galiu
Va ketv vaziuosiu gatvem,kur nelabai dar visu zinau.. tai ir buna,kad ratus suki aplink...
Labas rytas
visur sulaksčiau, tai ramiai pagaliau prisėdau pasisveikinti
Kažkur peršalau, gerklę siaubingai skauda, sloga atsirado, tai vaje negaliu sirgti, jokiu būdu negaliu. Kelionė už savaitės, tai menkas smagumas būtų
Dabar taip lengva peršalti, atrodo saulė šviečia, bet nėra tikrai dar šilta, o pas mus dar ir vėjuota, tai kiek čia tereikia
Labutukas
Kazkaip ryte pamirsau pasisveikinti, nes tikrai ne pramigau, kaip ir kiekviena ryta geriau kava prie kompo, bet matomai kazkur palandziojau, paskui lyg skubejom greiciau, tai ir pamirsau pasisveikinti. nes siryt ir MB nuo 7 vaziavo i darba, tai ir isskubejom kartu
Super torčiukas atrodo
tos masės ir man nelabai, tai gerai, kad dailiai nusiima ir galima valgyti be jos, nes man tai gadina patį kepinį ir jo skonį
cia kazkokia biskeli kitokia ta mase, visai nestoras sluoksnis ir visai gerai kartu susivalgo
Po darbo dar uzlekiau i savo poliklinika. kol laukiau prie kabineto, ziuriu atvaro kelios daktares, mazdaug taip - ka tik cia buvo zmogus , panasu , kad sergantis tymais, tai aisku issiunte i infekcine, tai cia visi esantys, jei tikrai infekcine ligonine patvirtins, turime pasiskiepyti per 72 h. aisku gali ir atsisakyti, juk nebutinai uzsikresi, gal as net ir nesutikau to zmogeliuko, bet maza ka
lyg ir nesirgau,nepamenu
bet jei paskambins, tai manau nepamaistyu pasiskiepyti, nes siaip dabar nera tiek vakcinu, tai net uz pinigus negausi pasiskiepyti. palauksiu rytdienos, pirmiau turi patvirtinti, kad tikrai ta paciente serga tymais. del gripo tai irgi niekad nesiskiepijau, kad vis tas gripas igauna kita atmaina ir tie skiepai pasirodo niekam verti
Labukas
beveik savaitės vidurys, liuks
Tymais nesu man atrodo sirgusi, reikėtų mamos klausti, bet, jei tokia situacija būtų, tai tikrai pasiskiepyčiau, maža ką, juk tikimybė užsikrėsti tikrai yra
Rytas įprastas, ankstyvas, diena nusimato tokia pati, truputį su reikalais lėksim, reikėtų į ligoninę užsukti aplankyti ligonio. Savaitgalį kaip tik žadam minėti garbingą močiutės jubiliejų, tai turi atgauti jėgas ir tikimės, kad paleis
Diena saulėta, bet apgaulinga, atrodo šilta, bet taip nėra, nes vėjas žvarbokas, o man dar tas kosulys/sloga, tai einu apsimuturiavus kaip žiemą