Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

Tai siandien net Mickute ryte nepasisveikino.. Ar pramigai i darba biggrin.gif

As jau darbe.. Pasideliojau truputi marsruta.. Sitas gatves zinau,tai galiu biggrin.gif O tai kompas sumeta-i viena adresa vaziuoju ryte,kitas,tik kitoj gatves pusej,jau gale imestas.. tai gi galiu pereit ta gatve ir nebereiks grizt mirksiukas.gif
Va ketv vaziuosiu gatvem,kur nelabai dar visu zinau.. tai ir buna,kad ratus suki aplink...
Atsakyti

Labas rytas :) visur sulaksčiau, tai ramiai pagaliau prisėdau pasisveikinti :rolleyes: 

Kažkur peršalau, gerklę siaubingai skauda, sloga atsirado, tai vaje negaliu sirgti, jokiu būdu negaliu. Kelionė už savaitės, tai menkas smagumas būtų :huh2: Dabar taip lengva peršalti, atrodo saulė šviečia, bet nėra tikrai dar šilta, o pas mus dar ir vėjuota, tai kiek čia tereikia :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos, kaip lauke fainai šiandien, jau pavasariu kvepia smile.gif

Vogue, kaip tavo močiūtė?
Atsakyti

Vogue, kaip tavo močiūtė?

Dar ligoninėje, dar visokie tyrimai ir pan, bet bent kažkiek geriau, ačiū :4u: 

Kaip Tu laikaisi? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labutukas

Kazkaip ryte  pamirsau pasisveikinti, nes   tikrai  ne pramigau,  kaip ir kiekviena ryta   geriau kava prie kompo, bet matomai  kazkur palandziojau, paskui lyg skubejom greiciau, tai ir pamirsau pasisveikinti. nes siryt  ir MB nuo 7 vaziavo i darba,   tai ir isskubejom  kartu

Super torčiukas atrodo :) tos masės ir man nelabai, tai gerai, kad dailiai nusiima ir galima valgyti be jos, nes man tai gadina patį kepinį ir jo skonį :rolleyes:

cia kazkokia biskeli kitokia ta mase, visai nestoras sluoksnis ir visai gerai kartu susivalgo 

Po darbo  dar uzlekiau i   savo poliklinika. kol laukiau  prie kabineto, ziuriu atvaro kelios daktares, mazdaug taip - ka tik   cia buvo zmogus , panasu , kad sergantis tymais, tai aisku issiunte i infekcine, tai  cia visi esantys, jei tikrai infekcine ligonine patvirtins, turime pasiskiepyti per 72 h. aisku gali ir atsisakyti, juk nebutinai uzsikresi, gal as  net ir nesutikau to zmogeliuko, bet  maza ka  :hmm:​ 

Atsakyti
As vaikystej persirgus tymais...PAmenu,kad buvo 40 tempos..DAr pamenu,kad rode Tada Blinda,o as negaliu ziuret TV,nes sviesa labai erzino,o ir miegot labai norejau istisai..Ir labai nervavaus,kad negaliu to filmo ziuret..

O dabar tos supermamytes su savo neskiepytais vaikais vel tokias ligas isauke..Netikiu,kad skiepai sukelia autizma..Aisku tokiu skiepu nuo gripo ir panasiu ir as nepripazistu,nes gripo forma keicias kas karta...Bet nuo tymu,raudoniukes,tuberkuliozes butina skiepyt.VA biggrin.gif

Mickute,ka darysi tu?Nesirgus vaikystej tu?
Atsakyti

lyg ir nesirgau,nepamenu  :hmm: bet jei paskambins, tai manau  nepamaistyu pasiskiepyti,  nes siaip    dabar nera tiek vakcinu, tai net uz pinigus  negausi pasiskiepyti.  palauksiu rytdienos, pirmiau  turi patvirtinti, kad tikrai ta paciente serga tymais.  del gripo tai irgi niekad nesiskiepijau, kad vis tas gripas igauna kita atmaina ir tie  skiepai pasirodo niekam verti

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
LAbukas

Nedirbu siandien..Veliau varysiu iki vietinio centriuko,i banka reikia,maistelio..DAr per pardes prasieisiu..BAlius arteja,del makiazo jau susitariau mirksiukas.gif Sukuosena nezinau kaip spes..Nes dar pries mane vienai darys ir sukuosena ir makiaza..Nors nieko mandro as ten nenoriu,pasukt galus ir tiek,...NA gal spes biggrin.gif Nes balius tai gana anksti prasides..TAi va reiktu dar paziuret kokia suknele..KAip ri turiu dvi biggrin.gif Bet viena labai jau vasarine,plonyte,geleta...NA nebent labai uzkaitins,tai gal ja ir desiuos...su kita buvau per naujus metus..du zmones jau ja mate biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :) beveik savaitės vidurys, liuks :rolleyes: 

Tymais nesu man atrodo sirgusi, reikėtų mamos klausti, bet, jei tokia situacija būtų, tai tikrai pasiskiepyčiau, maža ką, juk tikimybė užsikrėsti tikrai yra :huh2: 

Rytas įprastas, ankstyvas, diena nusimato tokia pati, truputį su reikalais lėksim, reikėtų į ligoninę užsukti aplankyti ligonio. Savaitgalį kaip tik žadam minėti garbingą močiutės jubiliejų, tai turi atgauti jėgas ir tikimės, kad paleis :) 

Diena saulėta, bet apgaulinga, atrodo šilta, bet taip nėra, nes vėjas žvarbokas, o man dar tas kosulys/sloga, tai einu apsimuturiavus kaip žiemą :D 

Atsakyti
Vogue,sveikatos visiems 4u.gif Ir tu neisisirk ir mociutei sveikatos 4u.gif

NA ka,as jau bankus apejau,pardes apvaziavau biggrin.gif Nieko graziaus nemaciau biggrin.gif Nupirkau pora serbentu krumu,eisiu sodint mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū, Giega :4u: ai kažkoks sirgimų ir ligų metas pas mus, visi aplink negaluoja :huh2:​ 

Atsakyti