Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) kažkaip nespėjau užsukt pasisveikinti ryte, tai va jungiuosi dabar :rolleyes: 

Darbuojuos, nieko ypatingo, viskas tas pats, nuobodžios dienos ir tiek. Gerai, kad močiutę šiandien paleido, tai minėsim progą šeštadienį :rolleyes: tikiuosi sveikatos turės, nes ir fejerverkų nupirkom, ir šiaip visokių esam sugalvoję staigmenų :) 

Mickute, ai kažkur peršalau ir tiek, temp lyg nėra, bet pati bendra savijauta nekokia, tai valgau vaistus ir turiu pasveikt, nėr čia ko sirgt :D 

Giega, va baltų džinsų irgi reikia, turiu tokius senukus, labai mėgstu, bet reikėtų jau atsinaujinti, bet va ir juodų reikia, nes visur ir prie visko :ax: 

V-rine, tai vienur Tu galbūt pranašesnė, kitur vyras, taip juk ir yra, taip ir gyvent įdomiau :)​ 

Atsakyti
Vogue, jei sąžiningai, tai aš jau kartais jaučiuosi kad aš beveik visur pranašesnė (išskyrus techniką ir garažo jo darbus/biznius). smile.gif va kai dabar ieškojau ir užsakinėjau mamai šiltnamį pirkt...tai supratau kad ir į techninę/ūkinę dalį tuoj įsiveršiu ir bus tai mano reikalai jau.... nors tikrai nieko tame nesuprantu smile.gif

man baltų džinsų tai nereik. Gi šitaip storina smile.gif smile.gif gerai kai jūs baisingos kūdenos smile.gif
Atsakyti

Oi, kad ir baltų galima rasti pagal savo figūrą tikrai, tuomet ir nestorins :) yra juk dabar tų modelių visokių visokiausių :rolleyes:​ 

Atsakyti
KAzkada kazkokia madiste per tv sake-kodel stambus zmones bijo sviesiu rubu,rengias tik juodai...pvz balti rubai,jei parinkti pagal figura,nemaisai,tikrai nestorina,jie atrodo lengvi kaip debeselis mirksiukas.gif
Be to, V-rine,nu argi tu stora mirksiukas.gif
Man patinka sviesus rubai,as daug baltu turiu mirksiukas.gif O va juodus stengiuos kuo maziau pirkt..Aisku turiu ir juodu,bet ten jau arba labai krito i aki,arba nebuvo kito pasirinkimo biggrin.gif

Uosviene mano daug judresne uz uosvi,nors ir vyresne uz ji 5m..O dabar senatvej labai tas jaucias..Aisku uosviui dar ir mikroinsultas dadejo rie suletejimo..Bet matau,kaip ji kartais nervuojas,kai tas ko nespeja...
Atsakyti
kol  grizau is darbo- uzsukau i poliklinika, vis gi pasiskiepyjau, bus ramu,   pakeliui dar i Maxima, gerai, kad tuo  metu ir MB grizinejo is darbo, tai dar prigriebe mane si maisais , grizus  greit valgyt kazka sumakalavauir istiesiau kojas, nes tikriai pavargau, praktiskai visa diena ant koju ir dar su svoriais, tai pagulejus kai pradejo gelti kojas, net nezinau kur ir kaip jas istiesti. turiu labai fainas vesinamas  putas kojoms, tai sitos atgaivina kazkiek.  tai kad ir toliau guliu istiesus kojas prie  teliko su arbata 
Atsakyti

Labas rytelis

atrodo pailsejaum varom toliau, o tai siandien aisku irgi bus smagu- isvaziavimu daug,  o nori kad kuo daugiau atkrovimu padaryt, nu  pasismaginsimes  :P  bet ryt jau sestadienis, tai kad ir pailsesime  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos,
kaip man šiandien galvai negerai...mėnulis verčiasi- tuom viskas ir pasakyta...

Giega, taip nelaikau savęs stora su 40-42 dydžiu, tačiau greičiausiai kad nesu prisirinkusi gražių baltų džinsų todėl jų ir tipo nenoriu biggrin.gif . Vasarą tai tikrai juoda nevaikštau- sijona visada šviesūs į darbą (aš šiaip sijoninė/suknelinė esu, ne kelninė), bet tokiam neįpareigojančiam laisvalaikiui aišku ir kelnių turiu.
Ir tikrai nesu visada juodai apsirengus, bet tai šaltuoju laikotarpiu vistiek rūbai atmsesni (bent sijonai) smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) pentaaadienis! kažkaip susimaišiusios buvo dienos, skubėjau gyvent, nes man vakar jau lyg penktadienis buvo, bet pasirodo šiandien jau tas tikrasis :D planai vakarop lėkti iki močiutės, tuo pačiu ir giminaičiai atvažiuoja, tai paplepėsim, aptarsim rytojaus planus, kur važiuosim, kur vešimės jubiliatę :) fejerverkų nupirkom, tai būtų labai liuks po vakarienės prie jūros nulėkti, bus matyt :rolleyes:​ 

Atsakyti
LAbukas

Aaa,tai va nuo ko man galva skauda...

As turiu drauge,kuri kazkada renges tik juodai..Ziema vasara,visis visi rubai buvo juodi..MAikes,kelnes,bliuskos ir tt...Bet jau kokie 3-4m kaip pakeite nuomone,dabar atsirado spalvu jos garderobe biggrin.gif
DAr kazkada LT bendradarbe turejau,kuri mano akim buvo gana neblogos figuros,na uzpakalis biski didesnis,bet tikrai nekrentantis i akis..Bet ji niekada nenesiojo jokiu kelniu,dzinsu..Ji skaite,kad jos sikna tvarto dydzio ir jai netinka jokios kelnes...

O jus pamatytumet,kaip cia rengiasi biggrin.gif Kiek i ugi,tiek i ploti ir butinai tympos nuzemintu liemeniu ir bliuskute tik po papais biggrin.gif biggrin.gif

As pati megstu ryskias spalvas mirksiukas.gif Ir balta megstu.Juodu rubu irgi turiu,bet siaip i juoda spalva nelabai ziuriu..

Atsakyti
NA ir ka veikiat visa diena,kad nei vienos cia nebuvo?

Nusidaziau plaukus,kol mazoji miegojo..PAskui i parka nuejom mirksiukas.gif PAsirodo ir netoli musu yra graziausia zaidimu aikstele..JAu galvojau,kad ziopla esu-10m gyvenu cia,o nemaciau tos aiskteles,nors i ta parka su vaikais eidavom..bet pasirodo,kad ji tik kokie 2-3m atgal irengta,kai jau nebeidavom su vaikais i parka zaist biggrin.gif
Atsakyti

as ir uz ryskias spalvas. Baltu nemegstu, terle esu, tai kad nei  baltu kelniu, nei sijonu neturiu ir net nesvajoju. viena  grynai balta bliuzele dar yra, bet jau senai  ir buvau ja uzsidejus :hmm: nemegstu ir vien juodu. na kelnes juodos tai tvarkoj, bet  kad grynai kazkokiu juodu bliusku ar tuniku irgi neturiu, taip , tamsiai pilkas ar  melynas megstu. bet siaip   daugiausiai karaliauja margos, spalvotos , ryskios  :P 

Po darbu, ilsiuosi, pro parduotuves prasinesiau, biskeli apsiprekinau, su drauge susitikau, prekes atidaviau, dabar ramiai  viena namuose ilsiuosi su savo serialais   :ax:  

Atsakyti

.JAu galvojau,kad ziopla esu-10m gyvenu cia,o nemaciau tos aiskteles,nors i ta parka su vaikais eidavom..bet pasirodo,kad ji tik kokie 2-3m atgal irengta,kai jau nebeidavom su vaikais i parka zaist biggrin.gif

nu buna kartais  :lol:  :lol:  :lol: gyveni ir nezinai kas po nosim vyksta  :ax:​ 

Atsakyti