Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) oi smagų savaitgalį turėjom, gaila, kad pasibaigė, nes liuks laiką praleidom :rolleyes: 

Šeštadienį buvom toj mados ir grožio mugėje, bet nieko gero ir gražaus neradom, tai sutaupėm pinigų ir nieko nepirkom :D vakarą šeštadienio pas mano tėvus leidom, daug mūsų buvo, labai smagiai pasisedėjom, daug priskanavom visko, grįžom jau vėlokai, tai vakar truputį ilgiau pamiegojom ir sekmadienį leidom visur po truputį :) aišku ir namus tvarkemės, ir valgyt gaminomės, ir apsipirkt maisto buvom, ir MB plaukiojo, tai aš pačilinau gamtoj :rolleyes: nors oras vėjuotas ir rudeniškas, bet nedejuoju, viskas liuks ir visokio reikia, o ypač lietaus šiuo metu :rolleyes: 

Planai, hmm kokie planai, tai manau įprasti ir pirmadieniški, nieko ypatingo :ax: 

Atsakyti

Labas iš ryto, pirmadienis khem khem  :rolleyes:  :D 

Šią savaitę dirbam tik tris dienas, savaitgalį šiek tiek pakeliausim, tai jau laukiu, smagu labai bus  :wub: 

Savaitgalis praėjo puikiai, gaila, kad jau baigėsi  :D 

Penktadienį po darbo ėjau pasportuot, gerai išsikroviau. Paskutinę treniruotę turėjau dabartinio trenerio sudarytą, nes nuo kitos savaitės užsirašiau į sporto salę ir pas dabartinį trenerį eisiu tik į bokso treniruotes.

Po sporto grįžau namo, pavalgėm, nuėjom nusipirkt prosecco ir vakarojom namie.

Šeštadienį iš pat ryto važiavau į miestą. Grąžinau kelis rūbus į parduotuvę - buvau nusipirkus slidinėjimo kelnes, ruošiuos jau atostogoms  :D Paskui apsipirkau dar rūbų į darbą, Next išpardavimas prasidėjo  :) Tada nuėjau blakstienų susitvarkyt, paskui papietavom su vyru ir nuėjom į kino teatrą. Žiūrėjom šitą filmą - http://www.forumcine...t/Event/307081/ . Jergus, nu turbūt vieną iš nedaugelio kartų nežinau, ką ir papasakot apie filmą  :D Buvo gera žiūrėt, gražiai pastatytas tikrai, bet jau po visko priverčiantis pamastyt ir susivokt, kas čia buvo. Džiaugiuos, kad pažiūrėjom šiaip  :) 

Po filmo nuvažiavom į parduotuves maisto apsipirkt savaitei, dar užsukau į kitą Next, nusipirkau kelis rūbus į darbą ir viskas. Grįžom gana pavargę po visos dienos, tai pasiėmėm vakarienei išsinešimui kinų maisto ir tinginiavom  :D 

Vakar atsikėliau 6val ryto  :blink:  :D  :D Tai padrybsojau lovoj ir dar pamiegojau. Paskui papusryčiavom, išvažiavom kelis grąžinimus pasidaryt į parduotuvę, dar nusipirkau sportui rūbų šiek tiek, nes reikės dabar daugiau komplektų kuriam laikui, kai sportuosiu 5k/sav  :blink:  :D Tada grįžę išėjom pasivaikščiot. Prasiėjom parke 10km, įdegėm abudu  :D  :D Užkandom bare šiek tiek, pasimėgavom saule ir grįžę namo žiūrėjom serialus, tvarkiausi nagus, ilsėjomės.

Taip ir praėjo tas savaitgalis  :rolleyes: 

Šiandien po darbo eisiu į bokso treniruotę, rytoj nežinau, ar sportuosiu, ar ne. Trečiadienį reiks daiktus susimest. Tiek ir planų  :) Darbe nusimato daug veiklos, tai reik susidėt planą ir kauptis dirbt darbus  :D 

Gražaus visoms pirmadienio, produktyvios dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Almost, kaip visada savaitgaliais visur po truputį, visur suspėjat, liuks :) 

Kur savaitgalį žadat lėkt? :bigsmile:​ 

Atsakyti
Labukas

Darbai baigti mirksiukas.gif Saltibarsciu padariau,vista pamarinavau ir viskas-nedarau as keliu patiekalu biggrin.gif Ta vista irgi labiau rytdienai mirksiukas.gif
Reiktu masina issisiurbt,bet biski tingiu..
tuoj mb gris,pavakarosim.. Senai ir mes kine buvom,fal paziuret,ka idomaus rodo..
Atsakyti

Labukas

Darbai baigti mirksiukas.gifSaltibarsciu padariau,vista pamarinavau ir viskas-nedarau as keliu patiekalu biggrin.gifTa vista irgi labiau rytdienai mirksiukas.gif
Reiktu masina issisiurbt,bet biski tingiu..
tuoj mb gris,pavakarosim.. Senai ir mes kine buvom,fal paziuret,ka idomaus rodo..

gerai, kad tau pavyksta vien saltibarsciais uzkisti  :P  mano paskui vis tiek  link saldytuvo patrauktu dar ko nors ieskoti  :D o pietums ir vel reiktu kazka ieskoti. o va kaip gerai, kad vakar prisigaminau, siandien po darbo atsidurem pas MB kaime, ten vakar mama sumaste peciu uzsikurti, kazka ne ten pajunge, kazka kazkur uzsuko, tai gerai , kad dukterecia buvo, o tai jau girdi pecius burbuliuoja, radijatoriai nesyla, maza ko prisidaryt galejo, dar aisku  hidrofora sugebejo besukinedamos uzorinti, tai net vandens is krano neturejo, aisku is sulinio gali parsinesti, del to ir vaziavom, tai viska MB sutvarke  :)  grizom tik pries gera pusvalandi, aisku jau soti,  gavom kaime pavalgyti, bet nereikia sukt galvos ka ryt pietums isideti  :ax:  diena  darbe tai siaip ne taip prastumem, jau ryt  daugiau  turesim ka veikti, o siandien atrode, kad laikrodzio rodykle uzstrigo  :P 

Atsakyti
Mb darbe gerai pavalgo mirksiukas.gif Dabar dirba tokioj vietoj,kur yra valgykla darbuotojams,o kainos ten labai geros mirksiukas.gif Tai namie uztenka lengvai uzkast mirksiukas.gif Be to mano saltibarsciai tirsti buna,tai kaip ir antras patiekalas gaunas biggrin.gif

Issisiurbiau ir masina biggrin.gif Dabar antra filma per tv ziuriu biggrin.gif I kina mb nenorejo eit,jaucias sergantis.. Jau gamtoj kosejo,dabar lygtai ir tempa kyla..
Atsakyti

Labas rytelis

Mb darbe gerai pavalgo mirksiukas.gifDabar dirba tokioj vietoj,kur yra valgykla darbuotojams,o kainos ten labai geros mirksiukas.gifTai namie uztenka lengvai uzkast mirksiukas.gifBe

o cia jau didelis pliusas. nes kai rekia kasdien abiems kazka pietu ideti ..... tai vat ir tenka gaminti  :P 

Atsakyti

Labukas

Na turbut atejo laikas pereit ir man i nauja versija,o tai labai jau daznai ismeta is senosios ir vis prisiregistruit reikia.. tai va-klausimas- kaip naujoj versijoj rast favorites? kaip jas uzzymet,kad tik jas man rodytu,neseku as kitu temu.. Kaip parasyt paprasta posta,neatsakant i kazkieno zinute? Nes kol kas per telefa,tai nieko nesuprantu..
Atsakyti

Labas rytas :) 

Vakar kažkaip nebeprisijungiau, beveik visą vakarą skaičiau, toks lietingas ir niūrus oras buvo, tai pats tas tokiam laiko leidimui :ax: dar vėliau serialą pažiūrėjom ir tiek. 

Šiandien vakare keliaujam pas draugus į svečius, paminėsim kukliai gimtadienį, pasibūsim, tai vis antradienis kitoks :bigsmile: dar reikia kažkokį torčiuką nupirkti, tai vėliau iki kepyklėlės reikės nulėkt.

Giega, nežinau ką atsakyti, aš tiesiog darbe pc turiu išsisaugojusi temą, o telefone automatiškai išmeta :rolleyes: 

Atsakyti

Issiaiskinau jau..PAsirodo neprisijungus buvau,tai ir nerode daug ko..Bet vis tiek labai nemiela ta nauja versija..

Atsakyti

Issiaiskinau jau..PAsirodo neprisijungus buvau,tai ir nerode daug ko..Bet vis tiek labai nemiela ta nauja versija..

Priprasi :mirksiukas:​ 

Atsakyti

KAzin...Per kompa dar dar,bet per telefa vistiek griztu prie senos versijos..Labai sumakaluota viskas..Kompe jau radau favorites-sirdele prie mano avataro..O kur telefe?Kaip telefe grizt prie favoriciu,kai atsakei ar paziurejai koki posta..Pvz istryniau viena sekama tema,na kad rodytu mano tris,tai vistiek man ja rodo,o kitos nesikeicia,nors ir as i jas rasiau,ir kiti..vnz tikrai labai nepatinka naujoji versija..

PAs mane ateina kazkoks katinas pamiegot ant sofkutes kiemely :D KAd neisveju as jo,man pele atnese :B 

Atsakyti