Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Issiaiskinau jau..PAsirodo neprisijungus buvau,tai ir nerode daug ko..Bet vis tiek labai nemiela ta nauja versija..

oi kaip ilgai pratinausi prie naujos versijos. ilgai ji man nelipo. nu bet dabar ipratau, lyg ir viskas gerai 

Atsakyti

KAzin...Per kompa dar dar,bet per telefa vistiek griztu prie senos versijos.

PAs mane ateina kazkoks katinas pamiegot ant sofkutes kiemely :D KAd neisveju as jo,man pele atnese :B

per telefa  is viso nelendu prie SM, man namie vis tiek kompas patogiau.

o del peles pasiseke- vakarienes uzsitarnavai  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti

Labas rytas :) jis pas mus labai lietingas, apsiniaukęs ir vėjuotas :rolleyes: bet jau taip prapliupo, kad galvoju kaip nulėkti iki pašto nors jis visiškai šalia. 

Vakar smagiai labai pasibuvom svečiuose, visko prisiragavom, priskanavom, dar dabar soti jaučiuosi :rolleyes: 

Taip tingėjau keltis šįryt, bet šiaip ne taip išsiritinau, pasportavau, tai tikiuos diena bus produktyvi :) 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 07 09, 19:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72465651" data-time="1562670059"><div><p>KAzin...Per kompa dar dar,bet per telefa vistiek griztu prie senos versijos.</p><p></p><p>PAs mane ateina kazkoks katinas pamiegot ant sofkutes kiemely biggrin.gif KAd neisveju as jo,man pele atnese cool.gif</p></div></blockquote><p>per telefa  is viso nelendu prie SM, man namie vis tiek kompas patogiau.</p><p>o del peles pasiseke- vakarienes uzsitarnavai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

As darbe,kol uzsikrauna skaneriai is telefo rasineju..

Siandien vel miegojo tas katinas,gal vel kokia pele atnese biggrin.gif

Labukas

Pas mus grazus orai mirksiukas.gif Labai noriu prie juros nulekt..
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus irgi pliaupia. Nafik. Na tokių atostogų dar nesu turėjus. 😢
Atsakyti

Pas mus irgi pliaupia. Nafik. Na tokių atostogų dar nesu turėjus. 😢

Neleisk, kad blogas oras gadintų atostogas, manau visada yra išeičių ir daug veiklų :)​ 

Atsakyti

Kokios užsiemusios :) 

Aš namuose vakaroju, iškepiau varškės/bananų apkepą, apsitvarkiau, tai dabar ramiai vakaroju :rolleyes: 

Oras pasitaisė, vakaras saulėtas, bet nelįsim šiandien niekur, kažkokie pavargę jaučiamės :) 

Atsakyti

Big Bang  linkejimus perduoa- gyva, bet to laiko  nelabai lieka jai po darbo, nes iki 18 dirba

Atsakyti

Kokios užsiemusios :)

Aš namuose vakaroju, iškepiau varškės/bananų apkepą, apsitvarkiau, tai dabar ramiai vakaroju :rolleyes:

Oras pasitaisė, vakaras saulėtas, bet nelįsim šiandien niekur, kažkokie pavargę jaučiamės :)

pas mane varskes apkepas   :P  MB kazka su remontu anam kambaryje krapstosi, o as bandau  savo plaukimus plaustais organizuoti, atrodo dar toli, bet kas cia yra tas menesis, reikia zmones pradeti rinkti. nes - tai jiems per anksti, ne zino ka dar veiks, tai jau kazkur kitur varo , kitur prizadejo. taip jau buna.  tai vat sarasiukus sudarineju, aprasymus siuntineju  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti