Issiaiskinau jau..PAsirodo neprisijungus buvau,tai ir nerode daug ko..Bet vis tiek labai nemiela ta nauja versija..
oi kaip ilgai pratinausi prie naujos versijos. ilgai ji man nelipo. nu bet dabar ipratau, lyg ir viskas gerai
KAzin...Per kompa dar dar,bet per telefa vistiek griztu prie senos versijos.
PAs mane ateina kazkoks katinas pamiegot ant sofkutes kiemely
KAd neisveju as jo,man pele atnese
per telefa is viso nelendu prie SM, man namie vis tiek kompas patogiau.
o del peles pasiseke- vakarienes uzsitarnavai
Labas rytas jis pas mus labai lietingas, apsiniaukęs ir vėjuotas
bet jau taip prapliupo, kad galvoju kaip nulėkti iki pašto nors jis visiškai šalia.
Vakar smagiai labai pasibuvom svečiuose, visko prisiragavom, priskanavom, dar dabar soti jaučiuosi
Taip tingėjau keltis šįryt, bet šiaip ne taip išsiritinau, pasportavau, tai tikiuos diena bus produktyvi
Kokios užsiemusios
Aš namuose vakaroju, iškepiau varškės/bananų apkepą, apsitvarkiau, tai dabar ramiai vakaroju
Oras pasitaisė, vakaras saulėtas, bet nelįsim šiandien niekur, kažkokie pavargę jaučiamės
pas mane varskes apkepas MB kazka su remontu anam kambaryje krapstosi, o as bandau savo plaukimus plaustais organizuoti, atrodo dar toli, bet kas cia yra tas menesis, reikia zmones pradeti rinkti. nes - tai jiems per anksti, ne zino ka dar veiks, tai jau kazkur kitur varo , kitur prizadejo. taip jau buna. tai vat sarasiukus sudarineju, aprasymus siuntineju