Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Tikroji diena rytoj :) ačiū, Giega! :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2017 08 29, 09:15)

<p>Nu tai <strong>giega</strong> rodyk, kokį ten paltą ir kokio dydžio turi?  smile.gif

Neturiu fotkiu,kad padoriai matytusi tas paltas biggrin.gif Jo 14 dydis,tada toki nesiojau..O dabar 10 reikia...Pernai dar nesiojau,nors ir mates,kad didelis,bet tiesiog gaila ismest buvo beveik nauja palta..siemet nezinau ar jau nesiosiu ax.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=5A5E9E89
Papildyta:
Va toks tas mano paltas mirksiukas.gif LAbai siltas,labai miegas mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laba dienelė! :) Aš pagaliau, po mėnesio, sveikinuosi iš namų! :) kaip aš jų išsiilgus buvau.. :wub:  Vakar popiet grįžau iš pirmakursių stovyklos ir pramiegojau iki dabar :D

Voque, sveikatėlės :4u:

Giega, puikiai paprekiavot! :)

BigBang, mačiau ir aš nuotraukas :wub: labai jauki šventė! Beje, atrodei be galo gražiai! :)

Almost, svarbiausia, kad patys nenukentėjot per avariją :4u:

R's, baltai pavydžiu laisvės pikniko :)

AlmostR's, Mouette, kaip savaitgalis? Ką nuveikėt? :4u:

Mouette,kaip Tu? Veiklos įtariu iki kaklo ir virš jo :D

Moutte - kaip fuksų stovykla?  :)

Aš penktadienį vėlai vakare grįžau į Vilnių, persikroviau daiktus ir šeštadienį iš ryto išvažiavau į fuksų stovyklą. Iš tiesų be proto džiaugiuosi, kad nusprendžiau ten dalyvauti..labai smagu buvo.  :wub: Labai faini kursiokai bei kitų programų pirmakursiai, susibendravom visi. Nusimato smagūs 4 metai :)

Šiandien pusdienį tvarkysiuos kambary, daug pokyčių noriu padaryti :angel_not: Popiet važiuosiu pas auklėtoją savo, pasikvietė paplepėti, o vakare susitiksiu su drauguže, kurios ilgokai nemačiau :rolleyes:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 29 rugpjūčio 2017 - 10:40

giega - jo jo, prisiminiau. Aš paimčiau, bet man nelabai patinka, kad dvispalvis tas priekis.. jei būtų vienspalvis, eičiau derintis į až, nes manau turėtų man tikti  :) Nors aš dabar jau praktiškai į 12 dydį įėjus kone pilnai striukėms ir paltams, bet megztinį pasivilkus normaliai būtų. Nu tikiuos ras savo pirkėją  :) Įmesk kur nors į internetinį kokį skelbimų puslapį, manau tikrai greit paims kas nors  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2017 08 29, 09:39)
<p><strong>giega</strong> - jo jo, prisiminiau. Aš paimčiau, bet man nelabai patinka, kad dvispalvis tas priekis.. jei būtų vienspalvis, eičiau derintis į až, nes manau turėtų man tikti  smile.gif Nors aš dabar jau praktiškai į 12 dydį įėjus kone pilnai striukėms ir paltams, bet megztinį pasivilkus normaliai būtų. Nu tikiuos ras savo pirkėją  smile.gif Įmesk kur nors į internetinį kokį skelbimų puslapį, manau tikrai greit paims kas nors  4u.gif </p>

Ai,valgyt jis nepraso,tegu kabo biggrin.gif Gal sugalvosiu nuvezt kokiai siuvejai ir sutvarkytu man ta palta mirksiukas.gif Peciai kaip ir vietoj,tik is sonu platus...
Man kaip tik krito i aki ta negryna raudona,o dar labiau juoda spalva biggrin.gif Buvo grynai vienspalvis juodas,ne neziurejau..
Siemet matavaus ryskiai melyna mirksiukas.gif Nepamenu ar tiksliai toks modelis,bet kazkas panasaus..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Giega - pries nestuma mano 14 dydis buvo, bet vat koks bus sia ziema nezinau :) pagalvociau dar, bet jei bus per mazas :D nezinau kaip svoris kris :) 

R's - sapnavau pussesere ir dede :) nezinau kodel :) 

Mouette - aciu aciu :) tau nau tuoj mokslai prasides :) bet dabar atostogos kaip ir baigesi tai gal pas mus dazniau uzsuksi  :4u: 

Voque - smagaus vakaro jums  :4u: 

Atsakyti

BigBang, grįžtu į savas vėžes, tai tikrai užsuksiu :) daugiau kelionių nebeplanuoju :D 

Atsakyti
Beje,tuos UGG batus,kur as su paltu foto pardaviau uz 4£ biggrin.gif is pradziu 5 prasiau,bet nusiderejo biggrin.gif Irgi juos labai mylejau,isveziau vien todel,kad jau moraliskai paseno...Kai paskaiciavau kiek jiems metu,issiziojau biggrin.gif 7 biggrin.gif
Atsakyti

Koks modelis fainas to mėlyno paltuko :bigsmile: labai! 

Aš taip pat dairausi kokio rudeninio, vat nežinau kodėl, bet šviesiai pilko noriu :ax: 

Atsakyti

Na ka,nuvezem likucius priduot,kur superka devetus rubus,tai atmete tik vienas kelnias-pati nedaziurejau,kad suplyse,kojines ir viena maike..Uz tai supirko triusikus,liemenukus biggrin.gif Is pradziu as juos jau atmetus buvau,kaip ismetimui,bet vienas isipainiojes tarp priduodamu rubu..Ziuriu ima,dar perklausiau,tai ir kitus atnesiau biggrin.gif Ir darbines kelnias pridavem,bliusku darbiniu neima,nes su logotipais.Vnz dar gavom 26sv,nes 52kilai buvo mirksiukas.gif Dabar LT tie rubai tuoj bus biggrin.gif

Apsiniauke,dusna,ryt lietu zada,masina gerai butu nusiplaut,bet jei lis,tai neverta..bet gal nors vidu issivalyt ax.gif Labai jau baisi...
Atsakyti

Kaip naktisJūsų Visų? Su sapnu ar be sapno? :D  Pailsėjot?  :)

Aš tai grybus sapnavau,kad daug ir gražių radau :)

Kazka lyg ir spanavau, bet tikria nepamenu  :hmm:  siaip gerai issimiegojau, biskeli veliau net laikrodi uzsistaciau, ale vis tiek anksciau prabudau  :P​ 

Atsakyti

MAn tai buna,po kokio grybavimo,tik uzmerki akis ir renki renki renki biggrin.gif

As irgi po grybavimu dar atsigulus lovoje vis dar renku renku renku grybuku  :P​ 

Atsakyti