Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pas mus visai grazi diena ir tikrai dar nesalta ir vakaras toks grazus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 rugpjūčio 2017 - 17:37

mickute - labas labas, vyturėli. Kokie šiandien darbai suplanuoti?  :)​ 

Petrazoles sukisti i kamera   :P - o ju kai issklaidziau - tai 3  dyyydeli bliudai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 rugpjūčio 2017 - 17:37

Mouette,sveika parvykusi  :D  Turiningą vasarą turėjai :wub: 

*Voque* kaip Tavo savijauta?

Giega,tai tuos drabužius kur pas Jus superka,atgabena į Lt? :D  o pas Jus nėra dėvėtų rūbų parduotuvių? 

BigBang,kaip Tavo  :nestuke  Pilvinukė? Kaip pačios savijauta?

Almost,kaip Tavo Močiutė?

Mickute7,ar jau petražolės kameroj? :D 

Hm..grybus sapnavau,bet tikrai negrybavau ir net nesiruošiau grybauti :D  

Atsakyti

jau, kol susipjausciau, bet jau visos ramiai laukia ziemos  :P 

Atsakyti

Pavakarojom jaukiai ir smagiai :) buvom pavakarieniauti, po to pas mus grįžom, tai užkandėlių dar pora paruošus turėjau, draugė tortą savo gamintą atsinešė :rolleyes: 

R's, ačiū, tokia pati sveikata, gerklė man amžina problema, tai pora kartų per metus paūmėja gan stipriai :huh2: 

kaip Tavoji diena? :4u: 

Atsakyti

Labas rytelis 

Pavakarojom jaukiai ir smagiai :) buvom pavakarieniauti, po to pas mus grįžom, tai užkandėlių dar pora paruošus turėjau, draugė tortą savo gamintą atsinešė :rolleyes:

Tai jau siandien sveikinu TB su jo dienele  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

dabar pas tave sventimu  maratonas prasidejo  :P 

Atsakyti

Labas iš ryto :) 

*Voque* sveikatos Tau Mergyt :4u:  Linkiu greičiau sveikti ir gimtadienių maratoną švęsti sveikai :) 

Manoji vakar diena gerai,turiningai ir smagiai :)  Buvom pas Draugę,Vaikai prisižaidė,vos namo ėjo ištempti. Gryžom į vakarą,tai truputį daiktus pradėjau ruoštis savaitgaliui :)  

Šiande į darbuką,po darbo,vėl pas Draugus :D  Ši savaitė laisvenė,kita jau prasidės mokslai,darželiai... :) 

Gražios dienos Visoms :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Tai jau siandien sveikinu TB su jo dienele  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:

dabar pas tave sventimu  maratonas prasidejo  :P

Ačiū, brangioji! :4u: 

Jau tikrai, ši savaitė šventinė pas mus :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas

Vogue,dar karta sveikinu TB su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lyja siandien,tamsu,salta jau ax.gif Vakar +28,siandien tik +14 blink.gif Na bet ryt vel apie 20 rodo mirksiukas.gif Dar nesibaige vasara biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū, Giega :4u: 

Aš visai sugedau ir spėju nepavyks pabėgti nuo ligos, nes šiandien ir sloga jau, ir karštis pila, o aš tiek darbų turiu, tiek visko suruošt vakarui, bet sėdžiu ir nėra jėgų :rolleyes: MB išlėkė darbuotis, anksčiau grįš, tai vis kažką padės, na, bet nesiskundžiam, einam gert arbatos ir po truputį, po truputį suruošiu :) 

Atsakyti

Labas rytas! :) 

Vakar vėlai grįžus dar susiskambinau su drauge, kuri prieš porą dienų atvyko metams į Australiją gyventi, tai smagiai paplepėjom, jau pasiilgau jos :rolleyes: 

Voque, su gimtadieniu TB! :4u: 

Verduosi kavą, papusryčiausiu, susiruošiu ir važiuosim su drauge (kuri ir mano kursioke tapo :) ) aplankyti mūsų naujai bendrabučiuose įsikūrusių kursiokų :) 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Vakar susitikau su nauju treneriu - jau kaip patiko, įkvėpiantis buvo pirmas susitikimas. Labai laukiu, kaip čia toliau viskas eisis  :) Šeštadienį turėsiu paskutinę treniruotę su dabartine trenere, tikiuos neužpyks kvailai, kad stabdysiu su ja sportą  :rolleyes: 

Voque - sveikatos Tau, pasilepink, pasirūpink savim bent dienos eigoj ir su gimtadieniu TB  :4u: Jis jau labai daug turi turėdamas Tave ir namų šilumą, tai palinkėsiu jam tiesiog toliau mėgautis gyvenimu  :) 

Mouette - smagus tas naujas etapas laukia.. Mokslai, nauji draugai, naujos patirtys  :wub: 

R's - tetis sakė, kad močiutė geriau jau. Gavo reabilitaciją, bus man atrodo gerą mėnesį ten. Kol kas dar ligoninėj. Tik šposus krečia, bet šiaip sveiksta, gerėja jai, kas labai džiugina  :) 

giega - pas mus vakar taip buvo.. užvakar kaitra, tvanku buvo, kokie +24, o vakar kaip atvėso iki +14  :blink: aš jau net pūkinės plonesnės striukės ieškojau, nes sušalau vakar ryte ir paskui vakare laukdama..  :D 

mickute - nu, vakar žolinėjai, kokie šiandien darbai laukia?  :D 

BigBang - kaip Tu, ką suplanavus?  :)​ 

Atsakyti