Pas mus visai grazi diena ir tikrai dar nesalta ir vakaras toks grazus
mickute - labas labas, vyturėli. Kokie šiandien darbai suplanuoti?
Petrazoles sukisti i kamera - o ju kai issklaidziau - tai 3 dyyydeli bliudai
Mouette,sveika parvykusi Turiningą vasarą turėjai
*Voque* kaip Tavo savijauta?
Giega,tai tuos drabužius kur pas Jus superka,atgabena į Lt? o pas Jus nėra dėvėtų rūbų parduotuvių?
BigBang,kaip Tavo Pilvinukė? Kaip pačios savijauta?
Almost,kaip Tavo Močiutė?
Mickute7,ar jau petražolės kameroj?
Hm..grybus sapnavau,bet tikrai negrybavau ir net nesiruošiau grybauti
jau, kol susipjausciau, bet jau visos ramiai laukia ziemos
Pavakarojom jaukiai ir smagiai buvom pavakarieniauti, po to pas mus grįžom, tai užkandėlių dar pora paruošus turėjau, draugė tortą savo gamintą atsinešė
R's, ačiū, tokia pati sveikata, gerklė man amžina problema, tai pora kartų per metus paūmėja gan stipriai
kaip Tavoji diena?
Labas rytelis
Pavakarojom jaukiai ir smagiai
buvom pavakarieniauti, po to pas mus grįžom, tai užkandėlių dar pora paruošus turėjau, draugė tortą savo gamintą atsinešė
Tai jau siandien sveikinu TB su jo dienele
dabar pas tave sventimu maratonas prasidejo
Labas iš ryto
*Voque* sveikatos Tau Mergyt Linkiu greičiau sveikti ir gimtadienių maratoną švęsti sveikai
Manoji vakar diena gerai,turiningai ir smagiai Buvom pas Draugę,Vaikai prisižaidė,vos namo ėjo ištempti. Gryžom į vakarą,tai truputį daiktus pradėjau ruoštis savaitgaliui
Šiande į darbuką,po darbo,vėl pas Draugus Ši savaitė laisvenė,kita jau prasidės mokslai,darželiai...
Gražios dienos Visoms
Labas rytas
Tai jau siandien sveikinu TB su jo dienele
![]()
![]()
![]()
dabar pas tave sventimu maratonas prasidejo
Ačiū, brangioji!
Jau tikrai, ši savaitė šventinė pas mus
Vogue,dar karta sveikinu TB su gimtadieniu

Lyja siandien,tamsu,salta jau

Ačiū, Giega
Aš visai sugedau ir spėju nepavyks pabėgti nuo ligos, nes šiandien ir sloga jau, ir karštis pila, o aš tiek darbų turiu, tiek visko suruošt vakarui, bet sėdžiu ir nėra jėgų MB išlėkė darbuotis, anksčiau grįš, tai vis kažką padės, na, bet nesiskundžiam, einam gert arbatos ir po truputį, po truputį suruošiu
Labas rytas!
Vakar vėlai grįžus dar susiskambinau su drauge, kuri prieš porą dienų atvyko metams į Australiją gyventi, tai smagiai paplepėjom, jau pasiilgau jos
Voque, su gimtadieniu TB!
Verduosi kavą, papusryčiausiu, susiruošiu ir važiuosim su drauge (kuri ir mano kursioke tapo ) aplankyti mūsų naujai bendrabučiuose įsikūrusių kursiokų
Sveikos
Vakar susitikau su nauju treneriu - jau kaip patiko, įkvėpiantis buvo pirmas susitikimas. Labai laukiu, kaip čia toliau viskas eisis Šeštadienį turėsiu paskutinę treniruotę su dabartine trenere, tikiuos neužpyks kvailai, kad stabdysiu su ja sportą
Voque - sveikatos Tau, pasilepink, pasirūpink savim bent dienos eigoj ir su gimtadieniu TB Jis jau labai daug turi turėdamas Tave ir namų šilumą, tai palinkėsiu jam tiesiog toliau mėgautis gyvenimu
Mouette - smagus tas naujas etapas laukia.. Mokslai, nauji draugai, naujos patirtys
R's - tetis sakė, kad močiutė geriau jau. Gavo reabilitaciją, bus man atrodo gerą mėnesį ten. Kol kas dar ligoninėj. Tik šposus krečia, bet šiaip sveiksta, gerėja jai, kas labai džiugina
giega - pas mus vakar taip buvo.. užvakar kaitra, tvanku buvo, kokie +24, o vakar kaip atvėso iki +14 aš jau net pūkinės plonesnės striukės ieškojau, nes sušalau vakar ryte ir paskui vakare laukdama..
mickute - nu, vakar žolinėjai, kokie šiandien darbai laukia?
BigBang - kaip Tu, ką suplanavus?