Kanarus as myliu

Siaip Egiptas man visai patiko.. Bet jei daryciau savo kelioniu reitinga,tai Costa del sol(Ispanija) butu paskutinej vietoj,Egiptas-antras nuo galo..
Labas rytas
mickute - su Kanarų bet kuria sala kas paprasta, tai išsinuomojat mašiną, sėdat ryte ir lekiat, kur akys mato, kur tik patiems norisi. Tuo labiau abu vairuojat, tai čia problemos tikrai nėra
Aišku, iš kitos pusės turi būti priimtinas toks atostogų tipas ir turi norėt. Aš tai sakau, kad visur yra ką pamatyt ir nuveikt, tik ne visiems tas pats patinka Ir tai visiškai natūralu.
Kaip gyvenat, kaip antradienis einasi?
Jau pas mus mokyklinukai grįžta į suolus po truputį, jau matau kamščius ir pasimetusius žmones gatvėse
TAI prasideda, kaip sakau. Nu bet nieko, viskas kažkada turi grįžt į rutiną
Man smagu, nes atostogos greit ateis
Lekiu kavos ir darbuotis. Puikios dienos visoms
mickute - su Kanarų bet kuria sala kas paprasta, tai išsinuomojat mašiną, sėdat ryte ir lekiat, kur akys mato, kur tik patiems norisi. Tuo labiau abu vairuojat, tai čia problemos tikrai nėra
Aišku, iš kitos pusės turi būti priimtinas toks atostogų tipas ir turi norėt. Aš tai sakau, kad visur yra ką pamatyt ir nuveikt, tik ne visiems tas pats patinka
Ir tai visiškai natūralu.
vat kazkodel tai as ir nenoriu svetimoje salyje vairuoti, o ten kai tenka girdeti kokie serpantinai, kalnai. Cia reiktu bent 4-iese vaziuoti - didesne kompanija, pasikeiciant ir smagiau tada. o mes tai dviese tik keliaujam. o kad kiekviena salis savaip grazi tai ne abejojo. daug ko noretusi pamatyti
Sveikos
o vat manęs netraukia į Egiptą, visiškai nenoriu, bet galbūt kada ir pakeisiu nuomonę
Almost, kaip Tavo savaitgalis?
Manęs irgi netraukia Bet šiaip nei PAR, nei Australija niekada netraukė, tiesiog niekad negalvojau, kad nuvažiuosiu ten savo gyvenime, bet va prašom
Gerai, ačiū
Nieko labai ypatingo kaip ir nenuveikėm.
Šeštadienį ryte sportavau, paskui nuvažiavom į Ikea, nusipirkau spintelę naują ir augalą vazoninį. Grįžę išlėkėm su motociklu į gamtą pasibūt šiek tiek, užkandom ir grįžom atgal. Susirinkom spintelę, atidėjau daug knygų atidavimui ir tiek.
Sekmadienį iš pat ryto lėkėm į kalnus lipt su sporto salės komanda. Papietavom visi draugiškai paskui nusileidę po lipimo ir viskas. Grįžom namo, pasnaudžiau, ėjom į parką garbės rato praeit ir viskas, ilsėjomės, kiek laiko liko.
Kurį laiką jau prastai naktim miegu, tai tokia meh
vat kazkodel tai as ir nenoriu svetimoje salyje vairuoti, o ten kai tenka girdeti kokie serpantinai, kalnai. Cia reiktu bent 4-iese vaziuoti - didesne kompanija, pasikeiciant ir smagiau tada. o mes tai dviese tik keliaujam
Kad kokią Tenerifę pervažiuot per dieną nereik nei keturiems būt. Mes irgi dažniausiai dviese keliaujam, o aš net nevairuoju Pasiėmus mašiną kad ir kelioms dienoms pavažinėji, apžiūri, pasigroži, kitom dienom vietoj kažką ar su ekskursija. Nu bet vėlgi va nenorit vairuot, nepatinka, tai automatiškai tiesiog kito tipo atostogos traukia
Mes iš viso su vyru, kai pagalvoju, tai per agentūrą buvom važiavę tik į PAR ir slidinėt. Bet irgi tik todėl, kad per vyro darbą
O šiaip viską labiau patys planuojamės be jokių agentūrų ir ekskursijų dažniausiai
neatkalbesit, avansas jau sumoketas. viskas bus gerai. Mano brolis pora kartu yra buves Egipte, tai jie vaziuodavo sausio pabaigoje- vasario pradzioje, tai visiska ziema, visada patenkinti grisdavo, nu ir ka kad anksti temsta- barai dirba uz tai anksti svinta, galesim anksti diena pradeti
Dar man aktualu kalba. nes Turkijoje , Egipte su rusu kalba neprapusli. O kaip Kanaruose ? gerai, kai jus ten shprechinat po anliskamu, tai lengviau ir paciam kazka uzsisakineti, o kai nesupranti, tai jautiesi kaip durnelis, nezinai nei ko paklausti, nei ka atsakyti . Ateis ir Kanarams eile
ne viskas is karto. Daug ka noretusi dar pamatyti.
Oi siandien visa kazkaip begom , planavau anksciau darbus pabaigti, bet ne visada taip gaunasi, tai lekte, tiesiai pas daktare uzvaziavau, profilaktiskai, kad vaistus israsytu. sakau jau geriau spaudimo nematuokit, nes bus baisus
nu bet daktare aisku vis tiek pamatavo
ir as neapsirikau. bet sakau tikrai nereikia stipresniu vaistu, jis toks nebuna, kazkip siandien taip gavosi. planuoji vienaip, o cia kaip tycia turi lekti
Labas rytelis
Stai ir treciadienio sulaukem. anos dieos visai geros buvo darbe- pirmadieni grizo musu kolege po biuletenio daugiau nei po 2 menesio, nu tai sakom jau kaip ir prirasymas- tai tinginio atsinese, vakar kita kolega su 60 pasveikinom, tai pora tortu, aisku sampe tiesiog valgom ir liekniejam
Labas rytas va ir savaitės vidurys, daug visokių reikalų, daug veiklos, dar gimtadieniui ruošiamės, tai yra ką veikti
OMi
Mickute, tai kada išlekiat?
liuks labai, atostogos yra gėris
O aš žinau, kad MB gaus kelionę su gimtadieniu, 4-iese lėksim, bet kai pasveikins, kai padovanos, va tada ir pasigirsiu, nes pati dar nežinau kada tiksliai, lyg spalio vidury