Lynoja,bet silta. Siandien labai daug darbo,tai velai grisiu..
Mes draugei nusprendem kupina i restorana nupirkt-eis/neis jau ne musu bedos
Pas mus vėsu šįryt, rudenėja Kiek daug bepročių keliuose šiandien buvo ir visi kvailiai dviratininkai
Mes galvojam šįmet Kalėdoms vėl dovanoti patirtis artimiausiems. Tai irgi bus bilietai į teatrus, kuponai į restoranus Visi, ką sveikinom pernai, buvo labai patenkinti dovanom, tai tikimės ir šįmet nudžiuginsim
O šiaip man tai geriau kuponas į restoraną būtų, nei dovanų čekis. Žinau, kad abu tuo pačiu pavidalu, bet aš labai nemėgstu dovanų čekius gauti
Todėl esu vienas didžiausių galvos skausmų draugams mūsų, kai reik kažką sugalvot gimtadieniui dovanot ir jie žino, kad nemėgstu nei dovanų čekių, nei pinigų
Labas rytas
va ir savaitės vidurys, daug visokių reikalų, daug veiklos, dar gimtadieniui ruošiamės, tai yra ką veikti
![]()
O aš žinau, kad MB gaus kelionę su gimtadieniu, 4-iese lėksim, bet kai pasveikins, kai padovanos, va tada ir pasigirsiu, nes pati dar nežinau kada tiksliai, lyg spalio vidury
![]()
Ar turit jau viską susiplanavę, susigalvoję?
Oj kaip smalsiu, laukiu gyrimosi ir žinių
Stai ir treciadienio sulaukem. anos dieos visai geros buvo darbe- pirmadieni grizo musu kolege po biuletenio daugiau nei po 2 menesio, nu tai sakom jau kaip ir prirasymas- tai tinginio atsinese, vakar kita kolega su 60 pasveikinom, tai pora tortu, aisku sampe
tiesiog valgom ir liekniejam
Nu va gyvenimas tam ir skirtas, kad jį švęstumę
neatkalbesit, avansas jau sumoketas. viskas bus gerai.
Nu ir liuks, aišku, kad viskas bus gerai ir ne tik gerai - bus puikiai ir įsimintinai
Mes visi gi mėgstam skirtingas keliones - tiek kryptis, tiek tipus, tiek planavimus. Ir tai yra super, kad galim ir turim visi iš ko pasirinkt
Labas rytas
Jau išgėriau dvi kavas (namie paskutiniu metu visada rytais geriu šaltą espresso su toniku, darbe geriu karštą normalią kavą). Laukiu užkandžio - turiu ananaso atsinešus, su cinamonu labai skanu Darbuosiuos ir viskas
Vakar pasportavau po darbo, puikiai išsikroviau, energijos užtaisas buvo, nors ir sunki treniruotė. Grįžus namo pavalgėm ir išėjom dar į parką garbės rato prasieit. Tai prisikvėpavom grynu oru, bet vis tiek prastai miegojau Nesuprantu aš, kas čia man darosi. Prabundu dažnai naktį, daug vartausi. Nu kažkokia nežinau
Šiandien jokių planų neturim po darbų, matysim koks oras bus. Gal eisim į parką, o gal skaitysim abu knygas namie
Vakar dar prieš miegą knygas iš dėžių išsikroviau į naują spintelę, tai turiu dabar pasirinkimo tiek ir tiek, kad ne tik man iki kitų metų užteks, bet dar ir kaimynams paskolint knygų galiu
Viskas, einu skaityt mokslų medžiagos, daryt užrašus ir darbuotis. Geros dienos visoms, kūmutės