Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Lynoja,bet silta. Siandien labai daug darbo,tai velai grisiu..

Mes draugei nusprendem kupina i restorana nupirkt-eis/neis jau ne musu bedos

Pas mus vėsu šįryt, rudenėja  :wub: Kiek daug bepročių keliuose šiandien buvo ir visi kvailiai dviratininkai  :D  :D  :D 

Mes galvojam šįmet Kalėdoms vėl dovanoti patirtis artimiausiems. Tai irgi bus bilietai į teatrus, kuponai į restoranus  :wub: Visi, ką sveikinom pernai, buvo labai patenkinti dovanom, tai tikimės ir šįmet nudžiuginsim  :)  O šiaip man tai geriau kuponas į restoraną būtų, nei dovanų čekis. Žinau, kad abu tuo pačiu pavidalu, bet aš labai nemėgstu dovanų čekius gauti  :rolleyes: Todėl esu vienas didžiausių galvos skausmų draugams mūsų, kai reik kažką sugalvot gimtadieniui dovanot ir jie žino, kad nemėgstu nei dovanų čekių, nei pinigų  :D  :D 

Labas rytas :) va ir savaitės vidurys, daug visokių reikalų, daug veiklos, dar gimtadieniui ruošiamės, tai yra ką veikti :rolleyes: 

O aš žinau, kad MB gaus kelionę su gimtadieniu, 4-iese lėksim, bet kai pasveikins, kai padovanos, va tada ir pasigirsiu, nes pati dar nežinau kada tiksliai, lyg spalio vidury :bigsmile:  :clap:​ 

Ar turit jau viską susiplanavę, susigalvoję?  :) 

Oj kaip smalsiu, laukiu gyrimosi ir žinių  :4u: 

Stai ir treciadienio sulaukem. anos dieos visai geros buvo darbe- pirmadieni grizo musu kolege  po biuletenio  daugiau nei po 2 menesio, nu tai sakom jau kaip ir prirasymas- tai tinginio atsinese, vakar kita kolega su 60 pasveikinom, tai pora tortu, aisku sampe   :P  tiesiog valgom ir liekniejam  :lol:​ 

Nu va gyvenimas tam ir skirtas, kad jį švęstumę  :D  :D 

neatkalbesit, avansas jau sumoketas. viskas bus gerai. 

Nu ir liuks, aišku, kad viskas bus gerai ir ne tik gerai - bus puikiai ir įsimintinai  :yahoo:  :4u: Mes visi gi mėgstam skirtingas keliones - tiek kryptis, tiek tipus, tiek planavimus. Ir tai yra super, kad galim ir turim visi iš ko pasirinkt  :) 

Labas rytas  :4u: 

Jau išgėriau dvi kavas (namie paskutiniu metu visada rytais geriu šaltą espresso su toniku, darbe geriu karštą normalią kavą). Laukiu užkandžio - turiu ananaso atsinešus, su cinamonu labai skanu  :wub: Darbuosiuos ir viskas  :D 

Vakar pasportavau po darbo, puikiai išsikroviau, energijos užtaisas buvo, nors ir sunki treniruotė. Grįžus namo pavalgėm ir išėjom dar į parką garbės rato prasieit. Tai prisikvėpavom grynu oru, bet vis tiek prastai miegojau  :D Nesuprantu aš, kas čia man darosi. Prabundu dažnai naktį, daug vartausi. Nu kažkokia nežinau  :rolleyes:  :unsure: Šiandien jokių planų neturim po darbų, matysim koks oras bus. Gal eisim į parką, o gal skaitysim abu knygas namie  :) Vakar dar prieš miegą knygas iš dėžių išsikroviau į naują spintelę, tai turiu dabar pasirinkimo tiek ir tiek, kad ne tik man iki kitų metų užteks, bet dar ir kaimynams paskolint knygų galiu  :D  :D  :D 

Viskas, einu skaityt mokslų medžiagos, daryt užrašus ir darbuotis. Geros dienos visoms, kūmutės  :4u: 

Atsakyti
Sveikoss,
o karštumas, nenormalumas totalus verysad.gif
turėjau 2 d atostogų smile.gif tai irgi "pasportavau" smile.gif- dvejuose bulviakasiuose sudalyvavau r dukrą į sostinę išvežėm. Tiksliau daiktus jos, dukrą dar parsivežėm savaitei smile.gif
šiandien jau dirbu.
kaupiuosi- dukra prašo mašinos pirmai savaitei važiuot į mokslus, dar ne visus daiktus nusivežėm, rūbų daugiau tipo įsiodės.... ir t.t. Tipo kuro papildomo užsipils ir t.t. Prašo tėvo prašyt smile.gif pati bijo. Kaip man nervina tas tarpininkavimas....
Atsakyti

Almost, na lyg viskas daugmaž suplanuota, susipirkta, rytoj vakare po truputį pradėsiu ruoštis, na tokius dalykus kaip alyvuoges užmarinuoti, silkę pasiruošti ir pan :) stalą dar iš anksto pasidengti reikia, kad kuo mažiau penktadieniui liktų :rolleyes: 

Dėl koncertų, renginių, kažkokių išvykimų, tai labai liuks man tokios dovanos, mes jau kelintais metais daug kam dovanojam kažkur išeiti, pasibūti, nes patys dažniausiai nenusiperkam tokių dalykų :rolleyes: 

Oras liuks, gan karšta, bet pas mus vėjuota, tai tas karštis dar visai pakenčiamas :ax:​ 

Atsakyti

Mickute, tai kada išlekiat? :B  :bigsmile: liuks labai, atostogos yra gėris :bigsmile:

O aš žinau, kad MB gaus kelionę su gimtadieniu, 4-iese lėksim, bet kai pasveikins, kai padovanos, va tada ir pasigirsiu, nes pati dar nežinau kada tiksliai, lyg spalio vidury :bigsmile:  :clap:​ 

lapkricio 22 d isskrendam

Oi kaip  ir jums fainai  :clap:

Atsakyti

lapkricio 22 d isskrendam

Savaitei ar ilgiau? :mirksiukas: 

Na ką, diena į pabaigą, kažkaip pavargau šiandien, dar dabar saulė tiesiai į langus darbe, tai ai spėju ilgai nebūsiu, man jau savaitgalis alsuoja į nugarą :D​ 

Atsakyti

Savaitei ar ilgiau? :mirksiukas:

Na ką, diena į pabaigą, kažkaip pavargau šiandien, dar dabar saulė tiesiai į langus darbe, tai ai spėju ilgai nebūsiu, man jau savaitgalis alsuoja į nugarą :D​ 

Savaitelei tik

as ir dar buvau islekus su reikalais,  dar pro  padruske pralekiau, 3 kalafijorus ikrove, tai jau viena grizus apsiviriau ir pasikepiau, bus rytdienai pietums, siandien tik biskutuka paragavau, nes pries tai  grizus ir taip pavalgiau, tai jau daugiau nenoriu. Vsio, jau tiesiu kojas poilsiui 

Atsakyti

Labas rytelis

Vis arciau savaitgalio  :D​ 

Nu va gyvenimas tam ir skirtas, kad jį švęstumę  :D  :D

va va. vakar progu nebuvo, tai nors ledu parsivezem per pietus. nu mylim mes save  :P 

Atsakyti

Labas rytas suraitytas :) kaip nuotaikos? turit savaitgaliui planų? :mirksiukas: jau kaip ir mažasis savaitgalis, tai galim planuot, svajot :ax: 

Rytas ankstyvas, lietingas ir taip gera dabar lauke, taip gaivu, norėčiau prie jūros nulėkti pabūti, bet laiko neturiu, tai manęs jūra lauks tik rudenį spėju :ax: viskas aprims, tai tada mes mėgausimės, o, jei dar ruduo gražus, tai visai liuks :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labukas

Na girdejus,kad kas prie juros gyvena,tas i pliaza neina biggrin.gif Bet as turbut kasdien nulekciau biggrin.gif

Naktys jau vesios,tai nebekarsta miegot mirksiukas.gif O diena dar visai gerai pakepina mirksiukas.gif

Savaitgalio planai-pas drauge i gimtadieni su nakvyne mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mus irgi neblodai diena  palyjo ir  dar kaip priklauso su visai dunduliais  :P  bet siaip  nesalta, tvanku darbe, gerai, kad ventiliatoriai. Savaitgali planu neturim, namie, ramiai. Kitas savaitgalis i sventaja. va nebent ka pasivekuot noreciau, o tai siemt labai mazai  ka dariau ziemai  :hmm:​ 

Atsakyti

Dėl pliažo, tai manau tik taip atrodo, ir aš anksčiau taip galvodavau :D bet galbūt ir dažniau eitumėt nei aš, nes tiesiog nesu megėja :rolleyes: 

Oi nuvargau. Parsivežėm išnuomotus stalus, kėdes, jau pasidengėm viską, ką įmanoma šiandien ruošiuos, tai taip ir leidžiu ketvirtadienio vakarą :rolleyes: beje nebloga užkandėlė ant iešmelio: džiugo sūris ir džiovinta slyva arba kita džiovintas abrikosas, ant viršaus bri ir graikiškas riešutas :rolleyes: tikrai rekomenduoju :mirksiukas: 

Atsakyti
As vandenine,o jura is vis mane pakrauna mirksiukas.gif Jei ne maudytis,tai bent pasivaiksciot pakrante tikrai eiciau mirksiukas.gif
Jei buciau zinojus,kad i uk ne pusmeciui atvaziuoju,buciau rinkusi koki miesta pakrantej mirksiukas.gif Jau vienu metu ir cia buvom rimtai sumaste kraustytis,bet kazkaip taip ir liko.

Marti nusipirko Victorijos secret kuno losjona-nu kaip skaniai kvepia bigsmile.gif Reiks ir man toki nusipirkt,nors siaip nemegstu VS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 29 rugpjūčio 2019 - 18:59