Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Oho, visai tyluma/ramuma :) 

Aš tik parsiradau neseniai, nekokios naujienos dėl senelio, prastėja, tai išsikriokiau ir toliau bandau taikytis. Vat tokia mano diena, su nekokiom nuotaikom ir emocijom. 

O šiaip greit lekia ši savaitė, jau ryt ketvirtadienis, tuoj savaitgalis, o mums vėl šventė, MB tėvuko gimtadienis, tai šeštadienį lėksim pasibūti :rolleyes: 

Dabar gaminuosi vakarienei krevetes su avinžirniais/cukinija/feta - skanausiu :bigsmile: 

Atsakyti
Jau tikrai kad ramuna rolleyes.gif

Vogue 4u.gif

As po darbu i maistine uzlekiau,lasisos nupirkau,tai va mb vakariene aiski biggrin.gif As pati labai koldunu norejau biggrin.gif Dabsr ir man galima kojas patiest biggrin.gif
Ryt laisva,bet prisigalvojau visokiu darbu,tai nebus poilsio biggrin.gif
Atsakyti

prisiduodu, kad gyva, bet nusikalus, cia taip pas mane viskas neplanuotai keiciasi, nezinau, bus matyti, nesinervuoju, ariu ir tiek. net nezinau  ar pasieksim savaitgali Sventaja ar MB tures dirbti, nors is vienos puses ant tiek pavargus, kad atrodo griuciau ir guleciau visa  diena  :P  net valgyt kelinta  diena nieko negaminu, kazkokius likucius, siandien ir tai istiesiau kojas, tai MB pasilde ir atnese vakariene po nosim  :P  vsio labanakt, einu ilsetis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 rugsėjo 2019 - 20:33

Labas rytelis

Voque, apkabinu tave del senelio  :4u:​  nepergyvenk taip 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 rugsėjo 2019 - 05:15

Sveikos :) ačiū už palaikymą :4u: Reikia taikytis, kitaip nebus, stebuklo tikrai nebus...

Va ir ketvirtadienio sulaukėm, dar ryte su SB šneku, kad eina sau kaip greit, savaitgalis ant nosies jau :hmm: planai kaip ir aiškūs, šeštadienį MB tėvuko sveikinti, o daugiau kaip ir jokių, rytoj tai ramiai namuose spėju :) 

Atsakyti
Labukas

Vogue,o kiek metu seneliui?
Svogerkai mano vis gereja,labai padejo tas ciulpu persodinimas..

Siandien laisva,tai eisiu tvarkytis.. Dar uz aukle siandien,tai anuke pades man biggrin.gif Verst viska labiau biggrin.gif
Savaitgalio planu dar neturim.. Bet aisku kazka veiksim biggrin.gif Vieni draugai is LT grizo,visa men ten buvo,tai jau noretus su jais susimatyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas iš ryto, kūmutės  :4u: Pasiilgot?  :D  :D 

Voque - laikykis, nors žinau, kad sakyti lengva, o ypač iš šono būnant. Kaip ir sakai - kai nebelieka vilties, kad nutiks stebuklas, belieka susitaikyti ir visas įmanomas akimirkas leisti su tuo brangiu žmogum, kol jis dar čia. Tikrai ir liūdėk, ir juokis, ir verk kartu, ir dalinkis emocijom - viskas taip natūralu ir visko taip reikia. Aš ir dabar kartkartėm atsikeliu su mintim apie močiutę, pasijuokiu, paliūdžiu sau ir toliau varau gyvent  :) 

Smagu buvo skaityt emocijas po vyro gimtadienio, šaunuoliai jūs, kad taip mokat ir mėgstat švęst gyvenimą  :4u: Pavėluoti sveikinimai jam  :) Dėl kelionės - kaip nuostabu, kai turit kompaniją, kuri va taip apgalvoja, padovanoja, pasirūpina. Liuks, puikaus laukimo dabar ir ruošimosi  :wub: Nesu buvus Milane, bet būtų labai smalsu nuvykt ten kada  :) 

giega - bet jau Tavo anūkė kaip greitai auga, eina sau  :blink: Pamačiau tada video FB, tai net nepatikėjau, kad taip greit užaugo vaikas, kaip ant mielių auginamas  :D  :D 

mickute - tikiuosi, kad labai stipriai planai nesikeičia ir kad pavyks pailsėti. Aišku, pailsėsi į pensiją išėjus, bet norėtųsi ir dabar pasilepint, pailsėt kartais gi  :D  :D  :4u: 

V-Rine - kaip darbai, kaip moksleiviai studentai mokslo metus pradėjo?  :) 

Aš pati tai nežinau ką ir pasakot iš tiesų  :) 

Gyvenu, dirbu, sportuoju ir tiek. Laukiam atostogų, abu kažkokie išleipę. Grįžau prie knygų skaitymo, kai turiu laisvo laiko. Mokausi, nes grįžus po atostogų eisiu iškart į kursus, o tema žiauriai sunki ir paini. Tai ruošiu "namų darbus" ir šviečiuosi prieš mokslus, kad egzaminą išlaikyčiau kurso pabaigoj  :D  :D 

Daugiau kaip ir neturiu žinių iš tiesų jokių, tai visoms linkiu puikios dienos, kiek tai įmanoma, ir, be abejonės, skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Seneliui 81 metai, tai amžius gan garbingas...

Almost, jau norėjau paiešką skelbti, galvojau kur dingai :hmm: tai jau prašom dažniau pasireikšti su ilgais postais ir naujienom, nėr čia ko taip pradingti :D o dabar pasakok ir primink apie mokslus ir apie kelionę :hmm: esu begalvis, neatsimenu :D​ 

Atsakyti

Almost, jau norėjau paiešką skelbti, galvojau kur dingai :hmm: tai jau prašom dažniau pasireikšti su ilgais postais ir naujienom, nėr čia ko taip pradingti :D o dabar pasakok ir primink apie mokslus ir apie kelionę :hmm: esu begalvis, neatsimenu :D​ 

Ir gyvenimas nuostabiai įdomus ir spalvotas jo  :wub:  :4u: 

Niekur tikrai nedingau, skaitau jus kone kasdien, įdomaujuosi. Tiesiog ilsiuosi turbūt nuo SM. Visokiausios veiklos pilna kasdienybė dabar, tai stengiuosi nukreipti kažkiek energijos nuo soc. tinklų, virtualaus bendravimo ir kt.  :) 

Mokslai tai bus tiesiog trumpi trijų dienų kursai, pabaigoj bus egzaminas. Projektų vadyba (PRINCE2). Labai įdomu ir naudinga, bet ŽIAURIAI sunki medžiaga. Labai stora knyga ir visą ją perbėga per tas 3 dienas, o paskui egzaminą duoda. Šį kartą jaudinuosi, nes svarbus kursas, bet ir dėl kalbos šiek tiek sunkiau viską pilnai suprasti, ir šiaip labai nelenda į galvą būtent šito kurso medžiaga  :unsure: 

Kelionę tai rašiau FB, grįžus papasakosiu daugiau  :4u:​ 

Atsakyti

Almost, jau norėjau paiešką skelbti, galvojau kur dingai :hmm: t

Mano tevukui irgi buvo 81.....

As irgi pasigedau  posavaitgalinio ALmos posto  :D 

Eh prakiso lietuviai australams. darbe klausem transliacija, tai visi negalejom 4 valanda iseiti is darbo  per ta krepsini  :D  :D  ir dar tos paskutines minutes tooookios buvo  :lietuva:​ 

Atsakyti
Mb biski pyksta,kad visos tos rungtynes ryte/diena buna,dirba,ner kada ziuret.. As tai irgi visai pamirstu,kad jas rido biggrin.gif Kai lietuvisku kanalu as neziuriu,tai net ir eidama per kanalus,neuzstringu biggrin.gif
Na ka,viska nuplanuota siandien oasidariau biggrin.gif Galima ilsetis biggrin.gif
Atsakyti

Labas iš ryto, kūmutės  :4u: Pasiilgot?  :D  :D

mickute - tikiuosi, kad labai stipriai planai nesikeičia ir kad pavyks pailsėti. Aišku, pailsėsi į pensiją išėjus, bet norėtųsi ir dabar pasilepint, pailsėt kartais gi  :D  :D  :4u:

taip  :wub:  pasiilgom  :) 

Del keliones, tai viskas gerai, cia niekas nesikeicia, o del savaitgalio- nu jei reikia MB padirbeti, tai reikia,  bet jis ir siandien ilgiau dirbo, ir ryt   pasiliks padirbeti, as galesiu grisdama is kito darbo jau  ir ji prigriebti, nes kaip ir netoli ten visi tie musu darbai, tik ne visada va laikas sutinka, o tenka su vienu masiniuku kazkaip verstis . tai kad jis sestadieni tada iki kokios 1 tiks dirbs, galesiu ryte susiruosti,  ir tiesiai ji is darbo prigriebti ir dui i Sventaja pas draugus, vis biskeli is namu  issibezdeti 

Atsakyti