Nu va biskeli pasigaminu maistelio, savo vasarinio patiekalo labai pasiilgau, tai paprikos su farsu, jos man kazkaip vasara gaunasi, kada jos pacios pigiausios, tai prisigaminu kelis kartus, atsivalgau, nes MB nevalgo ir ilgam uztenka. tai turejau farso prisipirkus, tai jau paprikytes troskinasi, MB kotletuku kepu, uzteks siandienai. ir leksiu uz valandeles iki padruskes. oras geras, ner cia ko namie sedeti

skanus kokteiliukai tikrai buvo, antram aukste tada buvo ukiniu- pramoniu prekiu parduotuve, veliau daug keitesi, ko tik ten nebuvo, bet maisto parduotuve pirmam aukste isliko- buvo Pigiau grybo, Leadre Price, ikiukas, dar ten kakzokiu pavadinimu , jau net nepamenu, salia kieme buvo darzoviu parduotuve, ten sifonus pildydavo, tais laikais tai tik keli tokie taskai buvo. paskui buvo Bijola, tortus kepe daug metu, tik nesenai i kita gatves psue persikrauste. as ir savo vestuvems Bijoloje torta uzsakinejau. bet turbut dauguma atsimena talkukce :-D va cia tai taskas buvo !!!!!
tyluma-ramuma
Sveikos grįžtu po šventimų visų
turėjom nuostabų laiką, puikiai atšventėm MB jubiliejų, nuėjom miegoti jau paryčiais apie 5, nes kol susitvarkėm, kol ką, 17 žmonių tai yra ką veikti
bet patinka man tas šurmulys, patinka tokie susibūrimai, nes tai patys brangiausi žmonės, o tokie dalykai kaip tvarkymasis, maisto gaminimas tik smulkmenos
vakar dar pratęsimą turėjom gamtoje, tai irgi labai liuks pasibuvom, MB ir dar keli svečiai plaukiojo (wakin’o), tai gimtadienis tikrai sakė užskaitytas, vakare kritom kaip lapai į patalus
Galiu jau girtis, kad spalio 15d skrendam į Milaną jau kaip laukiu, kaip noriu
įsivaizduoju kaip bus nerealiai ir faina!
Šiandien turim kitą progą, tetuliuko gimtadienis, tai lėksim popiet krepšinio žiūrėti ir kukliai tuo pačiu paminėsim
Su rudens pradžia visas tegul tai būna jaukių vakarų, kvapnių arbatų, puikių filmų, skanių pyragų laikas
labas rytelis
stai ir sulaukeme rudenelio greitai ta vasara prabego, siaip karsta buvo, pasimaudziau nemazai, kazkur buvom, kazka matem, kad ir be atostogu tik savaitgaliais, bet tikrai buvo gerai praleistas laikas .negaliu sakyti, kad nemaciau as tos vasaros. o siaip kas taip sako, tai patys ir kalti- reikia kelt subines patiems
Su rudens pradžia visas
tegul tai būna jaukių vakarų, kvapnių arbatų, puikių filmų, skanių pyragų laikas
Smagiai pasventet . ale ten pas jus tu progu netruksta man ir smagu tie surmuliai. maista ruosti. vakar bendradarbes vyrui 50, kartu irgi abudu dirba, sakom- tai vis tiek tokia proga darysit baliuka ? ai tai gal ne, nemegstam baliu, cia ruostis reikia, be to dar sestadieni reikia su sunumis i dresura vaizuoti
ka zinau. man smagu ir su draugais susibegti ir pasisedeti, o ypac butu gimtadienis vasara, dar zmones nuosavam name gyvena, tai kieme ir daryk sau piknikus
prikepei saslu ar kokiu desreliu ir liuks . nu buna visokiu zanudu
o del Milano tai is viso smagumelis
ir dar ia dovanu gavot ? tai kas cia taip jus palepinti nori ? sakei 4 skrisit ? kiek laiko ten busit ?
Aha, Mickute, pritariu, kažkaip yra visada to rūpesčio ruošiantis šventėms, bet man patinka, nes susitinkam visi, pasibūnam, na tikrai labai vertinam kartu praleistą laiką
Milane būsim 4 dienas, skrendam keturiese lepina mus pusseseriukas su vyreliu savo, mūsų mylimukai
o dar kiek dovanų, kiek staigmenų visokių, oi smagumėlis
Labas rytelis
Vogue,wow,kokia dovana

Mes irgi neblogai pasventem

Labas rytas oi kaip sunkiai šįryt kėliausi, negalėjau akių praplėšti, nes ir oras lietingas, ir kažkaip po visų šventimų trūko dar poilsio, tai sunkus rytas
bet metas grįžti į ritmą, pirmadienis kaip tik tam ir skirtas
o dar ir naują metų laiką pradedam, tai visai liuks