Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Siandien laisva mirksiukas.gif Bet aisku pabudau kaip i darba biggrin.gif Pagulinejau valandziuke,reik keltis biggrin.gif
Vakar mb namus sutvarke,as valgyt padariau,tai siandien kaip ir ner ka veikt biggrin.gif Vaziuosiu iki pardziu,siuksliu maisas paskutinis itiestas biggrin.gif Dar ko nors prireiks biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) vėjuotas jis pas mus labai, bet saulėtas ir gan šilta, tai liuks. Vakar vakaras išvis kaip vasarą, išėjau iš darbo ir nesupratau, nes oras buvo superinis, jokio vėjelio, tai ratą apsukau pasivaikščiodama, nes kažkaip nesinorėjo namo iškart :rolleyes: 

Šiandien diena įprasta, tik vakarop noriu iki kelių parduotuvių nulėkti, dar kažkokių skanių lauktuvių nupirkti vežtis, tai va vakaras nusimato toks :) 

Giega, kaip aš norėčiau į tokią šventę :bigsmile: eina sau :bigsmile: va man tikrai patiktų! 

Atsakyti
Tyluma ramuma,ka veikinejat mirksiukas.gif

Ryte drsuge uzejo,nuvedus vaika j mokykla,pasikavinon mirksiukas.gif Paskui iki vietinio centriuko nulekiau,biski buitiniu,biski maistelio,biski zaislu biggrin.gif
Paskui ir pietu pasnaudem,ir namus sutvarkem mirksiukas.gif ir dar tik 15:30 biggrin.gif
Atsakyti

as jau po visu darbu, dar i virtuve, vistienos file kepsniuku pakepiau, dar sriuba verda, prikirtom su MB, dabar jau vsio, tiesiu kojas  prie savo serialu .  Darbo dienos  pas mane kol kas vienodos- dirbu, daugiau niekam nelieka laiko, geriausiu atveju kartais iki pardes. Ir tai stengiuosi  savaitgaliui atideti. 

Atsakyti

Aš tai vakarop lėkiau iki kelių parduotuvių, tai ieškojau kažko gražaus, bet nieko gero neradau, megztuką tik nusipirkau :) dar maistelio truputį, šiaip visokių gardėsių ir tik grįžau prieš 21val, tai puoliau pavalgyti, MB po vyno taurę įpylė ir dienos nebėra :rolleyes: 

Pas mus tikras ruduo, siaubingas vėjas, lyja, gan vėsoka, tai taip ir norisi jaukumo :B 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas..
Apsiniauke,bet pakabkamai silta mirksiukas.gif
Darbuko neperdaugiausiai,tik va ilgai siuntiniai vaziuoja biggrin.gif Na laiko dar yra biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, oi greita dienužė, tik dabar va laiko suradau pasisveikinti bent :) nuo pačio ryto tai šen, tai ten ir va pusdienio nebėra :rolleyes: 

Jau toks baisulinis vėjas pas mus, kad eina sau, mes šiandien jau su šiltesniais drabužiais, nes tikrai vėsoka :) 

Vilniuje šilčiau, tai liuks, nes ir pasivaikščioti norėsis ar taip kažkur nulėkti, dar savaitgalį šventė, tai lietaus nesinori :ax:​ 

Atsakyti
Sveikos,
aha vėjas ir pas mus nemažas, nors tikiu pajūry jis dar žymiai didesnis.

Giega tavo awataras blicina akis man smile.gif

Vogue rašė apie megztuką, tai ir aš oriu naujo kokio, šiandien kiek yra apėjau, apžiūrėjau, vieną net pasimatavau smile.gif bet ne dėl manęs nieko... arba nežinau ko noriu.
o dabar lb noriu kavos, tai einu gamintis smile.gif
Atsakyti
Nu graziai mojuija uodegyte biggrin.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif Anksti siandien baigiau mirksiukas.gif Tai ir masina nusiploviau mirksiukas.gif
Vakgyt,tai lasisa pamarinuota yra mirksiukas.gif

Mazai siuksliu namie,tai dar giliuku mazoji parsinesus biggrin.gif
Atsakyti

As jau  ir po darbu namie, valgyt nuo vakar turiu, tai galiu ramiai pailseti, einu prkes atsirusiuoti savo klientems, reiks  ryt dar kazkaip prasilekt ir isdalinti. nu ka daugiau ? na gal sestadieni i Vilniu teks vaziuoti,  draugelis parskrenda is Norvegu, tai skambino, kad  gal galetumeme parvezti. nu  galim  :P tai ta proga reikia ir sostine aplankyti.    aisku tik po pietu vaziuosim,  tai va reikia pasigalvoti kur cia uzsukus pasivaikscioti 

Atsakyti