Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Atsakyti
Labukas

Ankstyvoj jaunystej megdavom i Vilniu nulekt,siaip sau,pasivaijsciot mirksiukas.gif Sedi i traukini,valandziuke ir jau Vilniuj mirksiukas.gif
Dabar man i centra nuvaziuot su metro geros valandos reikia biggrin.gif
Atsakyti

Mes ir  daznai su traukiniu vaziuodavom i Vilniu  :P  ir tada peskomis- pro turgu, pro Ausros vartus, Gedimino pilis, Gedimino pr, Univermagas  :D  ir tada jau nuo ten ar truliku iki Kalvariju turgaus pavaziuodavom arba jau grisdavom i stoti  :P Aisku, butu   reisas diena, tai mielai ir pro Gariunus prasinesciau, o dabar, kadangi tik vakare kazkur 8, tai neleksi  is ryto, galvosim kur cia kitur pasivaiksciojus

Atsakyti

Labas rytelis

Ir  penktadienio sulaukem  :clap:  :clap:  taip svajoju ilgiau ryte lovyteje paguleti   :flirt2: o tai vis begime, lekime. vakar po  darbu dar lekiau su  kliente susitikti, grizus, greit karbonadu pakepiau, nes kazka ir i darba reikejo isideti, tai jau paskui tik savo seriala pasiziurejau ir jau net anksciau atsiguliau  :ax:​ 

Atsakyti
Labukas

Penktadienis biggrin.gif 13 biggrin.gif Geros dienos visims mirksiukas.gif
As tureciau anksti darba baigt biggrin.gif Jei ta 13d nepakis kojos biggrin.gif
Atsakyti

NOrmalus tas 13 penktadienis ir tiek. nieko nenutiko, darbe ramiai, po darbo dar nulekiau i LIDLa apsipirkti, tai sau viena neskubedama pazioplinejau, dar  kitai draugei  prekes uzveziau ir tik 20 h namo grizau. tai tik pavalgiau ir su MB spoksojom telika, eisiu gulti, pavargus , akys merkiasi. ryt namie, MB vienas i Vilniu vaziuos, nes pasirodo ne  vienas, o tryse parskrenda, tai kaip ir neliks  vietos jau man, visgi su lagmainais dar, tai tiek to, nesimaisysiu, rasiu ka veikti ir namie 

Atsakyti

Labas rytelis

Issimiegojom kiek lenda, aisku buvau prabudus - ir su telefonu zaidziau, ir telika paspoksojau, bet paskui dar pavyko  uzmigti porai valandu  :P  niekur neskubam, eisiu praisvaikscioti, gal kokiu darzoviu nebrangiu rasiu, tai labai noreciau papriku ar agurku biskeli pasidaryti. ai nezinau ko noriu. einu pasivaikscioti ir pasiziuresiu ka gero rasiu 

Atsakyti

Susidubliavo  postas  :P   tai paredaguosiu . oras neblogas saulute, taip ir kviecia i lauka pasivaikscioti.  grizus tai balandeliu   gaminsiu, senai dariau, labai jau  noriu  :D

Ka kitos veikiat ? kokie planai savaitgaliui ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 14 rugsėjo 2019 - 08:54

vienas namuose- as darau ka noriu   :D 

Atsakyti

labutukas

Ka veikinejam ?

Atsakyti

Laaaabuks! 

Mickutė frontą laiko, liuks! šaunuolė! :4u: 

Aš tik neseniai grįžau, ilsiuosi, tai rytoj daugiau paplepėsiu :) 

Oras pas mus siaubingas, vėjas vos ne uraganinis, tai brrr visai nejauku :rolleyes: 

Atsakyti

Pas mus  irgi vejas, jauciasi, kad ir diena vesesne ir apsiiniaukusi. bet  siandien namie, net kojos neiskeliau is namu, tai dzin. tvarkiausi, gaminau- pietums- balandeliai, vakarienei - cepakai.dabar jau ramiai vakarojam prie teliko

Atsakyti