Labas rytelis
Ankstyvoj jaunystej megdavom i Vilniu nulekt,siaip sau,pasivaijsciot

Dabar man i centra nuvaziuot su metro geros valandos reikia

Mes ir daznai su traukiniu vaziuodavom i Vilniu ir tada peskomis- pro turgu, pro Ausros vartus, Gedimino pilis, Gedimino pr, Univermagas
ir tada jau nuo ten ar truliku iki Kalvariju turgaus pavaziuodavom arba jau grisdavom i stoti
Aisku, butu reisas diena, tai mielai ir pro Gariunus prasinesciau, o dabar, kadangi tik vakare kazkur 8, tai neleksi is ryto, galvosim kur cia kitur pasivaiksciojus
Labas rytelis
Ir penktadienio sulaukem
taip svajoju ilgiau ryte lovyteje paguleti
o tai vis begime, lekime. vakar po darbu dar lekiau su kliente susitikti, grizus, greit karbonadu pakepiau, nes kazka ir i darba reikejo isideti, tai jau paskui tik savo seriala pasiziurejau ir jau net anksciau atsiguliau
Penktadienis

As tureciau anksti darba baigt

NOrmalus tas 13 penktadienis ir tiek. nieko nenutiko, darbe ramiai, po darbo dar nulekiau i LIDLa apsipirkti, tai sau viena neskubedama pazioplinejau, dar kitai draugei prekes uzveziau ir tik 20 h namo grizau. tai tik pavalgiau ir su MB spoksojom telika, eisiu gulti, pavargus , akys merkiasi. ryt namie, MB vienas i Vilniu vaziuos, nes pasirodo ne vienas, o tryse parskrenda, tai kaip ir neliks vietos jau man, visgi su lagmainais dar, tai tiek to, nesimaisysiu, rasiu ka veikti ir namie
Labas rytelis
Issimiegojom kiek lenda, aisku buvau prabudus - ir su telefonu zaidziau, ir telika paspoksojau, bet paskui dar pavyko uzmigti porai valandu niekur neskubam, eisiu praisvaikscioti, gal kokiu darzoviu nebrangiu rasiu, tai labai noreciau papriku ar agurku biskeli pasidaryti. ai nezinau ko noriu. einu pasivaikscioti ir pasiziuresiu ka gero rasiu
Susidubliavo postas tai paredaguosiu . oras neblogas saulute, taip ir kviecia i lauka pasivaikscioti. grizus tai balandeliu gaminsiu, senai dariau, labai jau noriu
Ka kitos veikiat ? kokie planai savaitgaliui ?
vienas namuose- as darau ka noriu
labutukas
Ka veikinejam ?
Laaaabuks!
Mickutė frontą laiko, liuks! šaunuolė!
Aš tik neseniai grįžau, ilsiuosi, tai rytoj daugiau paplepėsiu
Oras pas mus siaubingas, vėjas vos ne uraganinis, tai brrr visai nejauku
Pas mus irgi vejas, jauciasi, kad ir diena vesesne ir apsiiniaukusi. bet siandien namie, net kojos neiskeliau is namu, tai dzin. tvarkiausi, gaminau- pietums- balandeliai, vakarienei - cepakai.dabar jau ramiai vakarojam prie teliko