Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Pas mus irgi siryt daug kas turejo langus gramdyti. Musu kieme visada kazkaip pora laipsniu silciau  :P  matomai tarp namu, kazkokia uzuoveja, tai visada taip buna. o diena grazi vel buvo. bet kazkokia durna- Mb   turejo ilgiau dirbti, o man  i kita darba vaziuot reikia, nu vienu zodziu  durdomas- as jo laukiu sustojime pusvalandi, atrodo siaip nesalta, bet kai ilgiau reikia lauke pasedeti, tai  pajunti kad jau rudenelis., o jis dirba, nu bet trenke darbus, mane nuveze, pats atgal i darba, paskui jau vakare  tiesiai is savo darbo atvare manes pasiimti, tai abu tik 20  grizom namo., tai jau nieko nenorejom, k/.r juru eseri nusipirkau, tAi va per puse , oi atsiprasau- tryse  :D   suvalgem. viskas , einu ilsetis, nes tikrai jau kojas  skauda. 

Atsakyti

Labas rytelis

Tikiuosi siandien diena jau bus ramesne, o tai va kaip gerai, kad sekmadieni visko daugiau prisigaminau, jau tikrai vakar nebuvo jegu dar kazka gaminti. jau net valgyt tingejom  :P bet gerai pailsejau ir vel pirmyn i darbus uz sviesu rytoju  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Lanukas

Lyja.. As nedirbu siandien.. Jau kaip ir laukiau kada zadintuvas skambes,o atejo sms biggrin.gif Tai vistiek nebeuzmigau.. Varysiu iki shopingo,reik paziuret kokiu batu i darba,kad patogus butu ir neperslaptu mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) rytas toks greitas, ankstyvas, vežėm senelį į ligoninę, tai ten prabuvom ilgiausiai kol paguldė. Tada dar į tokią vaisių/daržovių bazę greit nulėkėm, prisipirkom visokių gardumų ir va pusdienio beveik nėra. Popiet dar lekiu veido valymo darytis, gal dar kažkaip palepinsim odą, nes tokių mini spuogelių atsirado ir nesuprantu nuo ko. Ar nuo maisto, ar šiaip kažkas įtakoja :rolleyes: 

Oras apniukęs šiandien, vėjuotas, o aš ryte išlėkiau išsiplikinus ir jaučiu, kad užteks vaidinti vasarą, jau tikrai užteks :D 

Atsakyti

Na ka,nuvarem as marti ir mano drauge iki shopingo mirksiukas.gif Batu negavau kokiu noriu/ isivaizduoju.. Visi arba bateliai arba jau zieminiai-nei tokue nei tokie man netinka.. Marti,kai smulki if gali pirkt is vaikusko skyriaus,tai su anuke nusipirko vienodas striukes biggrin.gif Dar batukys ziemai nupirkom mirksiukas.gif Drauge irgi tai dzinsus,tai vaikuj batus.. vnz tik as viena nieko is rubu nenusipirkau biggrin.gif
Paskui maistelis ir namo mirksiukas.gif

Eisiu kokia sriuba pravirsiu. Paskui reiks vaziuot mb parsivezt,nes viena darbine masina turi palikt kitoj vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti

Voque, o kodel seneli i ligonine  paguldet ? 

As kopustiene verdu  :P  MB kol kas kieme kaladeles keicia, na nors viena spes  pasikeis, nes jau  siandien  kai vaziuojam, tai is viso garselis nelabai  :hmm:  kitos greiciausiai nespes, nes dar kol uzvaziavom detaliu, o man dar i kita  darba reikia, nenoriu labai susivelinti,  kazkaip smagiau kai anksciau speju gristi. nezinau siandien ten ka rasiu, nes zinau, kad  turejo siandien kazkokia svarbia sutarti pasirasineti imone, tai ir sveciu ir televizija  :B  tai gal bus ka daugiau veikti  :hmm:​ 

Atsakyti

Jau ir vel namie, kazkaip greit spejau prasisukti, netgi greiciau nei  paprastai, o kadangi jau sriuba pries tai issiviriau, pietukai sudeti, kazko noriu skanaus, einu ledu kameroje pasiieskoti, nors jau namie kaip ir vesoka, tai reikia damusti tuos likusius ledus   :P​ 

Atsakyti
O as kaip tik isvaziavus biggrin.gif Laukiu jau sb biggrin.gif Sako-galves gale.. o ka as zinau-ar as dabar gale ar pradzioj,nes kokio nr reikia ir pats nezino biggrin.gif Vnz laukiu,reiks,pavaziuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Na Giega, ar  ilgai laukei vakar saviskio ?

Atsakyti
Labukas

Neilgai,kelias min palaukiau..Pradzioj buvau biggrin.gif Bet jis pro sali vaziavo,pyptelejo ir atvaziavau is paskos mirksiukas.gif
Bet tokiu laiku kur vazinet,tai oi oi...Kur bepasisuksi,visur kamsciai..
Atsakyti

Labas rytas :) va ir savaitgalis lipa ant kulnų, turit planų ar dar negalvojat? :mirksiukas: 

Šįryt taip sunkiai ir gerai pasportavau, dažniausiai po to taip gerai jaučiuosi, pilna jėgų, bet dabar visiškai sėdžiu be fazės ir tingiu net tingėti :D Toks užėjo snaudulys, kažkaip retai man taip būna :hmm:  :B 

Mickute, seneliui prastėja, paguldė, nes skysčiai kaupiasi...Labai liūdna, nuotaikos nekokios. 

Atsakyti

Labas rytas :) va ir savaitgalis lipa ant kulnų, turit planų ar dar negalvojat? :mirksiukas:

Šįryt taip sunkiai ir gerai pasportavau, dažniausiai po to taip gerai jaučiuosi, pilna jėgų, bet dabar visiškai sėdžiu be fazės ir tingiu net tingėti :D Toks užėjo snaudulys, kažkaip retai man taip būna :hmm:  :B

Mickute, seneliui prastėja, paguldė, nes skysčiai kaupiasi...Labai liūdna, nuotaikos nekokios. 

Del senelio tai  suprantu kad  liudna  :( Laikykites  :4u: 

Oras  puikus siandien, +17  :bigsmile:  iki savaitgalio dar zada atsilima. siaip planuojam iki kaimuko savaitgali palekti ir aisku Prienu miska  patikrinti  :P 

Atsakyti