Pas mus irgi siryt daug kas turejo langus gramdyti. Musu kieme visada kazkaip pora laipsniu silciau matomai tarp namu, kazkokia uzuoveja, tai visada taip buna. o diena grazi vel buvo. bet kazkokia durna- Mb turejo ilgiau dirbti, o man i kita darba vaziuot reikia, nu vienu zodziu durdomas- as jo laukiu sustojime pusvalandi, atrodo siaip nesalta, bet kai ilgiau reikia lauke pasedeti, tai pajunti kad jau rudenelis., o jis dirba, nu bet trenke darbus, mane nuveze, pats atgal i darba, paskui jau vakare tiesiai is savo darbo atvare manes pasiimti, tai abu tik 20 grizom namo., tai jau nieko nenorejom, k/.r juru eseri nusipirkau, tAi va per puse , oi atsiprasau- tryse
suvalgem. viskas , einu ilsetis, nes tikrai jau kojas skauda.
Labas rytelis
Tikiuosi siandien diena jau bus ramesne, o tai va kaip gerai, kad sekmadieni visko daugiau prisigaminau, jau tikrai vakar nebuvo jegu dar kazka gaminti. jau net valgyt tingejom bet gerai pailsejau ir vel pirmyn i darbus uz sviesu rytoju
Lanukas
Lyja.. As nedirbu siandien.. Jau kaip ir laukiau kada zadintuvas skambes,o atejo sms

Sveikos rytas toks greitas, ankstyvas, vežėm senelį į ligoninę, tai ten prabuvom ilgiausiai kol paguldė. Tada dar į tokią vaisių/daržovių bazę greit nulėkėm, prisipirkom visokių gardumų ir va pusdienio beveik nėra. Popiet dar lekiu veido valymo darytis, gal dar kažkaip palepinsim odą, nes tokių mini spuogelių atsirado ir nesuprantu nuo ko. Ar nuo maisto, ar šiaip kažkas įtakoja
Oras apniukęs šiandien, vėjuotas, o aš ryte išlėkiau išsiplikinus ir jaučiu, kad užteks vaidinti vasarą, jau tikrai užteks
Na ka,nuvarem as marti ir mano drauge iki shopingo

Paskui maistelis ir namo

Eisiu kokia sriuba pravirsiu. Paskui reiks vaziuot mb parsivezt,nes viena darbine masina turi palikt kitoj vietoj

Voque, o kodel seneli i ligonine paguldet ?
As kopustiene verdu MB kol kas kieme kaladeles keicia, na nors viena spes pasikeis, nes jau siandien kai vaziuojam, tai is viso garselis nelabai
kitos greiciausiai nespes, nes dar kol uzvaziavom detaliu, o man dar i kita darba reikia, nenoriu labai susivelinti, kazkaip smagiau kai anksciau speju gristi. nezinau siandien ten ka rasiu, nes zinau, kad turejo siandien kazkokia svarbia sutarti pasirasineti imone, tai ir sveciu ir televizija
tai gal bus ka daugiau veikti
Jau ir vel namie, kazkaip greit spejau prasisukti, netgi greiciau nei paprastai, o kadangi jau sriuba pries tai issiviriau, pietukai sudeti, kazko noriu skanaus, einu ledu kameroje pasiieskoti, nors jau namie kaip ir vesoka, tai reikia damusti tuos likusius ledus

Labas rytelis
Na Giega, ar ilgai laukei vakar saviskio ?
Neilgai,kelias min palaukiau..Pradzioj buvau

Bet tokiu laiku kur vazinet,tai oi oi...Kur bepasisuksi,visur kamsciai..
Labas rytas va ir savaitgalis lipa ant kulnų, turit planų ar dar negalvojat?
Šįryt taip sunkiai ir gerai pasportavau, dažniausiai po to taip gerai jaučiuosi, pilna jėgų, bet dabar visiškai sėdžiu be fazės ir tingiu net tingėti Toks užėjo snaudulys, kažkaip retai man taip būna
Mickute, seneliui prastėja, paguldė, nes skysčiai kaupiasi...Labai liūdna, nuotaikos nekokios.
Labas rytas
va ir savaitgalis lipa ant kulnų, turit planų ar dar negalvojat?
Šįryt taip sunkiai ir gerai pasportavau, dažniausiai po to taip gerai jaučiuosi, pilna jėgų, bet dabar visiškai sėdžiu be fazės ir tingiu net tingėti
Toks užėjo snaudulys, kažkaip retai man taip būna
![]()
Mickute, seneliui prastėja, paguldė, nes skysčiai kaupiasi...Labai liūdna, nuotaikos nekokios.
Del senelio tai suprantu kad liudna Laikykites
Oras puikus siandien, +17 iki savaitgalio dar zada atsilima. siaip planuojam iki kaimuko savaitgali palekti ir aisku Prienu miska patikrinti